bayadir yoksun belma, cok gecmis olsun..Selaaam, bir haftadır (belki de daha fazla) topiğe giremiyorum canlarım beni öslediniz dimii? Ben de sizi ösledim opuyorumnanaktan Yeni arkadaşlar var galiba, farklı nickler görüyorum. Hoşgelmişler. Biz kızla uğraşıyoruz. Dün gene grip oldum kıza geçirmem inşallah. Helin bizim topiği kasım anneleri topiğinde şikayet ediyor kızlaar ohaoldumsmile neler yapmışız kıza. Neyse boşverin geçmiş gitmiş kapanmış konu. Sizler de iyisiniz inşallah. Geçmişe de bakamıcam, yemeğe gidip hemen kaçmam lazım. Ama akşama girer bakarım inşallah. Öptüm hepinizi. olumunekankayizsmile
laelaelaelaelaesempatiksalakcinniünlü olmuşuz kasım annelerindede ne güzel :dance:
reklamın iyisi kötüsü olmaz değilmi
iyidir tatlim, teo cok iyi cok sukur, yarin krese basliyor tekrar, bugun tatildi burda 3 gundur gezip tozuyoruz oglumla..nurdan naberr
teo iyilestimi nasıl ??
merhaba arkadaşlar.Nasılsınız.Bebişler nasıl.Biz pek iyi değiliz kalçamızda problem çıktı.Çok moralim bozuldu.yavrum da tam da emeklemek üzere.Çok sıkıntı yaşayacak.
slm kızlaarr sınavlarrıı atlattım geldimmm
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
minik_kelebek
resımlerı muhterem misafirlerimiz için yükledım,yorumlarınızı aliyiiiiiim :))
evriim
kuzey parkdaki salıncakdamı uyudd..delikafadulden:roflol:
ayy çok alem bu çocukya işiniz var valla..
pofff nasıl canım sıkılıyor
aydın çok yorgunmuş erkenden uyudu hatta sızdı resmen..
afikimde uyuyor babasıyla ben kaldım..
aslında ütü yapmam gerek ama bu saatte hiç canım istemiyor..
kimsecikde yokki 2 lafın belini kıralım..
Valla ben de gıdıcem sımdı Gülim.. cok yorgunum.. bugun babanne ıle gorumcem bız de ıdı, gezdık dısarıda baya.. suyum cıktı, uyuyayım da sut olsun bıraz eeşşşşşşşşşşşşşşşek oglumaaa!!!
Uzgunum senı bırakacagım
kiralim be gulim ben bi kahve yapip geliyom orta sekerli:))istermisin..pofff nasıl canım sıkılıyor
aydın çok yorgunmuş erkenden uyudu hatta sızdı resmen..
afikimde uyuyor babasıyla ben kaldım..
aslında ütü yapmam gerek ama bu saatte hiç canım istemiyor..
kimsecikde yokki 2 lafın belini kıralım..
Nurdan ozledım senı.. nedendır bılmem.. içime düştün bi an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?