2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

masallah sevvale..tam bir pamuk olmus..bembeyaz..opuyorumnanaktangercektende gitgide soytari oluyor bu yaramazlar..daha ne günler görecegiz allah bilir..eyvahedigeldismile

gecenki yaptigim kacamak bana 400 gr olarak geri dönmüstü..ama 2 günde tam 57 olmusum..yarin 56 lari görmeyi hedefliyorum..hihoyyytgercekten sikilmaya basladim bu diyet isinden..su nisan ayinda hedefime ulasip bu diyet isini kapatmam lazim..yaz geliyor ve yiyecekler gözümün önünde dolasiyor..mafoldumben

bu sene tatilde 1 haftaligina kusadasina gidiyoruz...sürekli akdeniz taraflarindan bikmistik..bakalim hayat hanimla tatil nasil olacak..gerci kiz kardesimde geliyor bizimle..o yüzden rahat bir nefes alabilirim herhalde tatilde..

kızım ilk defa salıncaga bindi,şaşkınlıgı yüzünden okunuyor :))

kaymayı cok sevdi

formumu korumak için herdaim spor şart bence zemuszemus
oy maşallah tatlı kuzuya.. pamuk prenses tam yaa.. yüz ifadesi çok hoş salıncakta :) burda ne yazık ki şöyle güzel bir park yok ki yiğitimi götürebileyim...

slm kızlaarr sınavlarrıı atlattım geldimmm
hoşgeldin. nasıl geçti serap?

oy maşallah ilk adım geldi demek. ne tatlı olur onu izlemek şimdi. yemek yedirmek nasıl sorun di mi.. ben de yaşıyorum çoğu zaman. yemek yiyecek şimdi düşünecesi bile yoruyor. beni neyi beklediğini bildiğim için..

bu sene tatilde 1 haftaligina kusadasina gidiyoruz...sürekli akdeniz taraflarindan bikmistik..bakalim hayat hanimla tatil nasil olacak..gerci kiz kardesimde geliyor bizimle..o yüzden rahat bir nefes alabilirim herhalde tatilde..
oh oh maşallah özgül tatil planları yapılmış şimdiden ne güzel. biz tatil konusunda hala kararsızız. sanırım gitmeyi göze alamayacak gibiyiz. zaten kız kardeşimi filan götürmek istemez eşim. hiç sanmıyorum. öyle olunca da bana çok zor olur..

bugünün ilk günaydın mesajı benden :) en erkenci ben miyim yani??

günaydınn günaydın günaydınn... ıyı uyudum sayılır oyuzden erkenden kalktım uykum dagıldı.atlattıgımız hastalık,giderken bıze kısmen ıyı bı huy bıraktı,enazından gece uykusuna 10.30-11.00 gıbı gıdıyoruz ve 4 saat kesıntısız uyuyoruz.sonra 2 saatte bır kalkıyo ama enazından cogu kez 10 da uyanıyo.cok sevınclıyım,mutluyum uykumu alıyorum...

NUR masallah mustiye, foto koysana bi ara yeni trasli saclariyla..
senimi kırıcam canım hemen ekliorum
kızım ilk defa salıncaga bindi,şaşkınlıgı yüzünden okunuyor :))

kaymayı cok sevdi

formumu korumak için herdaim spor şart bence zemuszemus
benim gelinime koca bi maşallah gayette rahat bir yatış şekli:)))
kuzy kuzy bana doğru adım atta annen bize gelsin kuzummm maşallah yavrumaa

günaydın
ya minikim darısı başımıza diyelim
afik erken yatıp erken kalkan cinsten oldu valla
sabah 7 de kalkıyor ben zarzor uyutmaya çabalıyorum başarılı olursam 8.30 uyanır yoks 7 DE AYAKDAYIZ Yni..

yerım ben o tombık ayaklarla attıgı adımları,salıncaktamı uyudu yavrukuş.cok hosuna gıttı demek.
.Şevvalınde ilk adımlarında bizde cok tuhaf olmustuk.sankı kalktı yürüdü.ama o sınır bızdede var bagırmıyo ama o minnacık ellerı yumruk yapıyo sınırle kızıyo bıze.dıyoruz el kadar bebviş sınırlenmeyı bıle bılıyo.hepimizin işi var hemde cok

bugünün ilk günaydın mesajı benden :) en erkenci ben miyim yani??
gunaydın Fatma,busabahta kımseler yok

günaydın
ya minikim darısı başımıza diyelim
afik erken yatıp erken kalkan cinsten oldu valla
sabah 7 de kalkıyor ben zarzor uyutmaya çabalıyorum başarılı olursam 8.30 uyanır yoks 7 DE AYAKDAYIZ Yni..

gunaydım bacımda senın kuzu 7de yatıyormus ama daha ne olsun.Şevval 8de yatsa sabah 8de uyanmaya razıyım valla

bizim yiğit 7 dedi mi uyanır saolsun :) işe kaldırıyor annesini..

bizim oğlanda 7 30 uyanıor ama mamayı içince 10:00 10:30 gibi uyanır

üç gündür sütüm öyle az ki gece bile doğru düzgün gelmedi. bebişim de emdi emdi baktı gelmiyor sinir oldu ağladı bıraktı gündüz neyse de gece napacağım ben böyle?? biberon da almıyor malum. hele o devam sütlerinden nefret ediyor.. öksürüyor diye üzüldüm ya ondan mı oldu ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…