oy maşallah tatlı kuzuya.. pamuk prenses tam yaa.. yüz ifadesi çok hoş salıncakta :) burda ne yazık ki şöyle güzel bir park yok ki yiğitimi götürebileyim...kızım ilk defa salıncaga bindi,şaşkınlıgı yüzünden okunuyor :))
kaymayı cok sevdi
formumu korumak için herdaim spor şart bence zemuszemus
hoşgeldin. nasıl geçti serap?slm kızlaarr sınavlarrıı atlattım geldimmm
oy maşallah ilk adım geldi demek. ne tatlı olur onu izlemek şimdi. yemek yedirmek nasıl sorun di mi.. ben de yaşıyorum çoğu zaman. yemek yiyecek şimdi düşünecesi bile yoruyor. beni neyi beklediğini bildiğim için..Sorma Gulı, bugun 8. ayına gırdı, gırdıgı gun adım atmaya basladı babannesının kollarında, gozlerım doldu :)
Ama çok eşşeeekkk oldu çok.. bır sınırlenıyor sıpa, tum sıte sesını duyuyor, adamın sesı de kartlastı.. yemek yedırmek oldu ezıyetın ezıyetı.. napcam bılmıyorumm Gulı.. aç yasıyoruz desem yalan olmaz.. buldugum an memelerı tıkıyorum agzına ama ıkı fırt uc fırt.. o kadar.
Bu cocuk cok fena olacak.. benı nası gunler beklıoo bılmıyorummm eyvahedigeldismile
oh oh maşallah özgül tatil planları yapılmış şimdiden ne güzel. biz tatil konusunda hala kararsızız. sanırım gitmeyi göze alamayacak gibiyiz. zaten kız kardeşimi filan götürmek istemez eşim. hiç sanmıyorum. öyle olunca da bana çok zor olur..bu sene tatilde 1 haftaligina kusadasina gidiyoruz...sürekli akdeniz taraflarindan bikmistik..bakalim hayat hanimla tatil nasil olacak..gerci kiz kardesimde geliyor bizimle..o yüzden rahat bir nefes alabilirim herhalde tatilde..
senimi kırıcam canım hemen ekliorumNUR masallah mustiye, foto koysana bi ara yeni trasli saclariyla..
benim gelinime koca bi maşallah gayette rahat bir yatış şekli:)))kızım ilk defa salıncaga bindi,şaşkınlıgı yüzünden okunuyor :))
kaymayı cok sevdi
formumu korumak için herdaim spor şart bence zemuszemus
kuzy kuzy bana doğru adım atta annen bize gelsin kuzummm maşallah yavrumaaSorma Gulı, bugun 8. ayına gırdı, gırdıgı gun adım atmaya basladı babannesının kollarında, gozlerım doldu :)
Ama çok eşşeeekkk oldu çok.. bır sınırlenıyor sıpa, tum sıte sesını duyuyor, adamın sesı de kartlastı.. yemek yedırmek oldu ezıyetın ezıyetı.. napcam bılmıyorumm Gulı.. aç yasıyoruz desem yalan olmaz.. buldugum an memelerı tıkıyorum agzına ama ıkı fırt uc fırt.. o kadar.
Bu cocuk cok fena olacak.. benı nası gunler beklıoo bılmıyorummm eyvahedigeldismile
yerım ben o tombık ayaklarla attıgı adımları,salıncaktamı uyudu yavrukuş.cok hosuna gıttı demek.Sorma Gulı, bugun 8. ayına gırdı, gırdıgı gun adım atmaya basladı babannesının kollarında, gozlerım doldu :)
gunaydın Fatma,busabahta kımseler yokbugünün ilk günaydın mesajı benden :) en erkenci ben miyim yani??
günaydın
ya minikim darısı başımıza diyelim
afik erken yatıp erken kalkan cinsten oldu valla
sabah 7 de kalkıyor ben zarzor uyutmaya çabalıyorum başarılı olursam 8.30 uyanır yoks 7 DE AYAKDAYIZ Yni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?