Biz hiç bişey farketmedik.Gerçi tam çıkık da değil sınırda dediler yerine oturmamış sol taraf. Ankaradayım ben önce hacettepeye götürdüm onlar cihaz önerdiler.Dün de dışkapı çocuk hastanesi ne götürdük onlar da aynı şeyi sölediler.Perşembe günü takılacak alet bakalım biraz sıkıntılı olcacak ama düzelsinde ne yapalım artık.Bu arada hepinize teşekkür ederim destek olduğunuz için.Nazanda ayrıldı ama kımse helin gıbı yapmadı.Nazanında kendınce haklı gerekcelerı vardı hala kıme kırıldıgını bende bılmıyorum,neyse işte bışver sen onu ya.keyfıne bak hamıelelıgın tadını cıkar kasım annlerıylede paylasımı sırf onun yüzüne kesme.topikcek getırtmesın bızı oraya :))
gecmıs olsun,sizin anladıgınız bır durum oldumu pekı? bızım 2 aylıken bı cekıldı ultrason 4 aylıkken tekrar cekıldı bıse cıkmadı şükür.6.ayda degısebılıyomus yazmıssın ya ondan sordum sızın farkettıgınız bıse oldumu bebişinde
güliim sen yeterki gel ben bile gezdiririm seni ama tabi oğlumda gezdirir tizesii... gökhan 4 yaşına gelsin öğretirim dio kendisi okula gitmeden öğrendiğini sölüyor amaa inamıom nasıl sürüodun diom ama annesigilde sürüodu dio sanırım bizim oğlan babaya çekti bende durmuo araba hep gökhana gitmek istionuuuuuuuuuuuuuuuuurrr
ya maşallah ne kadar talı bu bebik ya. gerçi bebik değil o artıkabi.
ya maşallah valla çok sevimli
aman arabada direksiyonu tutuşuna bayıldım.
büyüceklerde böyle bizi gezdircekler dimi..
ben hayal kuruyorum oglum buyucekde arabayla annesini gezdircek heryerle gitces diyorum aydında hemen ben bu hayalde nie yokum ben nerdeyim diyor..sempatiksalakcinni
bende bi kere böle dedimde gökhanda oldu görürsem sölerim dedi:))ben hayal kuruyorum oglum buyucekde arabayla annesini gezdircek heryerle gitces diyorum aydında hemen ben bu hayalde nie yokum ben nerdeyim diyor..sempatiksalakcinni
aman maşallah.. traşı da pek güzel olmuş. küçük adam seniii..nurdan tisesi işte traşlı hali bi bunu bula bildim traştan sonra iş yerine gittiğinde babası çekmiş
bu akşam oğlum beni arabasıyla gezdirdi:))
bu sene tatilde 1 haftaligina kusadasina gidiyoruz...sürekli akdeniz taraflarindan bikmistik..bakalim hayat hanimla tatil nasil olacak..gerci kiz kardesimde geliyor bizimle..o yüzden rahat bir nefes alabilirim herhalde tatilde..
üç gündür sütüm öyle az kigece bile doğru düzgün gelmedi. bebişim de emdi emdi baktı gelmiyor sinir oldu ağladı bıraktı gündüz neyse de gece napacağım ben böyle?? biberon da almıyor malum. hele o devam sütlerinden nefret ediyor.. öksürüyor diye üzüldüm ya ondan mı oldu ne?
nurdan tisesi işte traşlı hali bi bunu bula bildim traştan sonra iş yerine gittiğinde babası çekmiş
nuuuuuuuuuuuuuuuuurrr
ya maşallah ne kadar talı bu bebik ya. gerçi bebik değil o artıkabi.
ya maşallah valla çok sevimli
aman arabada direksiyonu tutuşuna bayıldım.
büyüceklerde böyle bizi gezdircekler dimi..
ben hayal kuruyorum oglum buyucekde arabayla annesini gezdircek heryerle gitces diyorum aydında hemen ben bu hayalde nie yokum ben nerdeyim diyor..sempatiksalakcinni
aman maşallah.. traşı da pek güzel olmuş. küçük adam seniii..
saolun canlarım atlayın sizide gezdirsin oğlumAy ınnamıyorumm.. dıreksıyona tutunmusss, ah yerım ben bunu :)) buyudu Mustı yaaa.. bıttı senın derdın Nur :) ondan Rabbım sana ıkıncı evladı gonderıyor.. :)
ayy benım damadım adam olmuss ayooolllll,Nur cok yakısmıs traş olmak sıpaya,bayılldım.damadımı tek gecerim :1closedeyes:nurdan tisesi işte traşlı hali bi bunu bula bildim traştan sonra iş yerine gittiğinde babası çekmiş
oyyy kıyamam sana,inşalah buralardayım kuzu:1hug:bu arada lütfen cumartesi akşamı beni topikte yanlız bırakmayım büyük bi ihtimalle burda olurum gökhan teslim olacak cumartesi günü
minikim bak büyütüm herşeyi öretioz şevvalımi rahat ettirsin die:)) babası eğer hava değişiminden yanımıza gelemezse yemin törenine gittiğimizdede böle kestirecem saçını:)) cumartesi yanlız olursam da bol bol yazarım bende burayaaa:)ayy benım damadım adam olmuss ayooolllll,Nur cok yakısmıs traş olmak sıpaya,bayılldım.damadımı tek gecerim :1closedeyes:
oyyy kıyamam sana,inşalah buralardayım kuzu:1hug:
oyy bu sıpaların gülüşlerine bayılıom yaa maşallah teo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?