2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurdan tisesi işte traşlı hali bi bunu bula bildim traştan sonra iş yerine gittiğinde babası çekmiş

bu akşam oğlum beni arabasıyla gezdirdi:))

Biz hiç bişey farketmedik.Gerçi tam çıkık da değil sınırda dediler yerine oturmamış sol taraf. Ankaradayım ben önce hacettepeye götürdüm onlar cihaz önerdiler.Dün de dışkapı çocuk hastanesi ne götürdük onlar da aynı şeyi sölediler.Perşembe günü takılacak alet bakalım biraz sıkıntılı olcacak ama düzelsinde ne yapalım artık.Bu arada hepinize teşekkür ederim destek olduğunuz için.

nuuuuuuuuuuuuuuuuurrr
ya maşallah ne kadar talı bu bebik ya. gerçi bebik değil o artıkabi.
ya maşallah valla çok sevimli
aman arabada direksiyonu tutuşuna bayıldım.
büyüceklerde böyle bizi gezdircekler dimi..

ben hayal kuruyorum oglum buyucekde arabayla annesini gezdircek heryerle gitces diyorum aydında hemen ben bu hayalde nie yokum ben nerdeyim diyor..sempatiksalakcinni

haftasonu değil ama topik terkedilmiş durumda...:gitme:

güliim sen yeterki gel ben bile gezdiririm seni ama tabi oğlumda gezdirir tizesii... gökhan 4 yaşına gelsin öğretirim dio kendisi okula gitmeden öğrendiğini sölüyor amaa inamıom nasıl sürüodun diom ama annesigilde sürüodu dio sanırım bizim oğlan babaya çekti bende durmuo araba hep gökhana gitmek istio

ben hayal kuruyorum oglum buyucekde arabayla annesini gezdircek heryerle gitces diyorum aydında hemen ben bu hayalde nie yokum ben nerdeyim diyor..sempatiksalakcinni
bende bi kere böle dedimde gökhanda oldu görürsem sölerim dedi:))

bu arada lütfen cumartesi akşamı beni topikte yanlız bırakmayım büyük bi ihtimalle burda olurum gökhan teslim olacak cumartesi günü

nurdan tisesi işte traşlı hali bi bunu bula bildim traştan sonra iş yerine gittiğinde babası çekmiş

aman maşallah.. traşı da pek güzel olmuş. küçük adam seniii..

bu sene tatilde 1 haftaligina kusadasina gidiyoruz...sürekli akdeniz taraflarindan bikmistik..bakalim hayat hanimla tatil nasil olacak..gerci kiz kardesimde geliyor bizimle..o yüzden rahat bir nefes alabilirim herhalde tatilde..

Ama Kusadası nın denızı soguktur be annem.. ben sevmme ada nın denızını, hatta o kadar zaman orada kaldıgım oldu, hıc gırmedım desem yerıdır.Soguk denızden nefret ederım. Kıssadan hısse Hayat gıremez bence o denıze, usgunum

Kıyamam, hakıkaten senın de bu bıberon almaması cok zor.. Allah yardımcın olsun.

Ay ınnamıyorumm.. dıreksıyona tutunmusss, ah yerım ben bunu :)) buyudu Mustı yaaa.. bıttı senın derdın Nur :) ondan Rabbım sana ıkıncı evladı gonderıyor.. :)

kaydirigubbakcemile3 hakaten nirde adam?

aman maşallah.. traşı da pek güzel olmuş. küçük adam seniii..

Ay ınnamıyorumm.. dıreksıyona tutunmusss, ah yerım ben bunu :)) buyudu Mustı yaaa.. bıttı senın derdın Nur :) ondan Rabbım sana ıkıncı evladı gonderıyor.. :)
saolun canlarım atlayın sizide gezdirsin oğlum
efrimim bitti dimi derdim ama gel sen bir daha düşün 2 ci gelince ki halimi düşün:))))bajımm

ayy benım damadım adam olmuss ayooolllll,Nur cok yakısmıs traş olmak sıpaya,bayılldım.damadımı tek gecerim :1closedeyes:
bu arada lütfen cumartesi akşamı beni topikte yanlız bırakmayım büyük bi ihtimalle burda olurum gökhan teslim olacak cumartesi günü
oyyy kıyamam sana,inşalah buralardayım kuzu:1hug:

ayy benım damadım adam olmuss ayooolllll,Nur cok yakısmıs traş olmak sıpaya,bayılldım.damadımı tek gecerim :1closedeyes:

oyyy kıyamam sana,inşalah buralardayım kuzu:1hug:
minikim bak büyütüm herşeyi öretioz şevvalımi rahat ettirsin die:)) babası eğer hava değişiminden yanımıza gelemezse yemin törenine gittiğimizdede böle kestirecem saçını:)) cumartesi yanlız olursam da bol bol yazarım bende burayaaa:)

bu arada arabadaki resim dün akşam ki resim traş olduğu resimde hamile olduğumu öğrendiğim günkaydirigubbakcemile3

tşk ederiz canım...
musti yandım ben çıkıorum yarın misafirim var akşama gökhan için gelecekler... evi temizleyim yemeğede annemgildeyiz... kahvatı yapıp işe girişiyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…