bu arada arabadaki resim dün akşam ki resim traş olduğu resimde hamile olduğumu öğrendiğim günkaydirigubbakcemile3
yaa ben hasta oldumm :sinifsinif:
boğazım ağrıyoo yutkunamıyorum ... burnumda akıyoo offf.. ilkede mızmız bugün hiç çekecek halim yok..
ilkeyi kontrole götürmek için erken gelecek babası tekrar göndermeyim bari işede oğluna baksın.. ben ölüyorumm..
günaydın tünaydın arkadaşlar.....
çok kötüyüm bugün hala kendimde değilim akşam iş yerinin yemeği vardı oraya gittik gece 2,5 da eve geldik.... sabahın köründe kalkıp yeniden işe gledim ölüyoum uykusuzluktan....
topiğve göz attım... yakışıklılar prensesler ne tatlı çıkmışlar....
Araba kullanan MUSTİYE bayıldım... ne çabuk büyümüş abi havalarına girmiş daha şimdiden...
Tikİ TEO yerim seni ısırırım o gamzelerini bilioyrmusun seni mıncık mıncık yaparım....
ŞEVVAL maşallah epeydir resim koymaştın minikim büyümüş... kayarken çok keyifli, salıncakta biraz tedirğin ayrobik yapan şevvalde ayrı bi güzel yahu her halleri birbirinden hoş bunları...
YÜRÜTEÇ YÜRÜTEÇ.... arkadaşlar bu konuda fikrinizi almak istiyorum....
seline bu zamana kadar yürüteç almadımda bindirmedimde.. ama artık selini zaptedemiyoruz..... sürekli kucak istiyor kollarımız kopuyor artık sürekli bi hareket halinde olacak yatması kalkması oturması oynaması hepsi 10 ar dk. sıkılıyor ya kucakta bile uslu durmuyor öne arkaya sürekli bi hareket halinde.... yürüteç konusunu ciddi ciddi düşünmeye başladım.... en azında bi 10 dk binse biraz rahatlarız diye düşünüyorum... odada yanlız bırakamıyoruz... kanepede durmuyor, yerde öyle yanlızda kalmak istemiyor.... yürüteçle en azından iyi kötü yanımda dolanır... görüşlerinizi alabilirmiyim..... kullanan varmı ÖZLEM den başka.....
gecmis olsun canim..a.s.benimde sesim kisilmis ve bogazlarim yaniyordu simdiyse burnum akiyor..tam kaptim sifayi anlasilan..insallah hayata da gecmez..:1no2:yaa ben hasta oldumm :sinifsinif:
boğazım ağrıyoo yutkunamıyorum ... burnumda akıyoo offf.. ilkede mızmız bugün hiç çekecek halim yok..
ilkeyi kontrole götürmek için erken gelecek babası tekrar göndermeyim bari işede oğluna baksın.. ben ölüyorumm..
geçmiş olsun canım ya... hemen tedaviye başla kendine.... ıhlamur, c vitamini vs.... daha başındayken atlatırsın çabucacık.... hastayken çocuk bakması çok zor allah kolaylık versin... anneanne babaanne yakınında biri yokmu çağıracak... hem sana hem ilkeye bakacak.....
gecmis olsun canim..a.s.benimde sesim kisilmis ve bogazlarim yaniyordu simdiyse burnum akiyor..tam kaptim sifayi anlasilan..insallah hayata da gecmez..:1no2:
allah nazardan korusun allah yüzünden gülücükleri hiç eksiltmesin maşşallah teoya:))))))
günaydın tünaydın arkadaşlar.....
çok kötüyüm bugün hala kendimde değilim akşam iş yerinin yemeği vardı oraya gittik gece 2,5 da eve geldik.... sabahın köründe kalkıp yeniden işe gledim ölüyoum uykusuzluktan....
topiğve göz attım... yakışıklılar prensesler ne tatlı çıkmışlar....
Araba kullanan MUSTİYE bayıldım... ne çabuk büyümüş abi havalarına girmiş daha şimdiden...
Tikİ TEO yerim seni ısırırım o gamzelerini bilioyrmusun seni mıncık mıncık yaparım....
ŞEVVAL maşallah epeydir resim koymaştın minikim büyümüş... kayarken çok keyifli, salıncakta biraz tedirğin ayrobik yapan şevvalde ayrı bi güzel yahu her halleri birbirinden hoş bunları...
YÜRÜTEÇ YÜRÜTEÇ.... arkadaşlar bu konuda fikrinizi almak istiyorum....
seline bu zamana kadar yürüteç almadımda bindirmedimde.. ama artık selini zaptedemiyoruz..... sürekli kucak istiyor kollarımız kopuyor artık sürekli bi hareket halinde olacak yatması kalkması oturması oynaması hepsi 10 ar dk. sıkılıyor ya kucakta bile uslu durmuyor öne arkaya sürekli bi hareket halinde.... yürüteç konusunu ciddi ciddi düşünmeye başladım.... en azında bi 10 dk binse biraz rahatlarız diye düşünüyorum... odada yanlız bırakamıyoruz... kanepede durmuyor, yerde öyle yanlızda kalmak istemiyor.... yürüteçle en azından iyi kötü yanımda dolanır... görüşlerinizi alabilirmiyim..... kullanan varmı ÖZLEM den başka.....
geçmiş olsun canım .bol bol ıhlamur ve nane limon içyaa ben hasta oldumm :sinifsinif:
yürüteç ben kullanmadım şimdilikde düşünmüyorum ama kısa süreli bişiy olacağını sanmıyorum fazla oturtmazsın çok daraldığın zaman günde 15 dk oturtsan seni rahatlatır..
şu bisiklet gibi şeyler vardıya hatırlayamadım biri kullanıyodu onu denesen daha sağlıklı yürüteçten bencee.. bi doktorada sor tabii belki başka bişiy önerir..
ah ah kimsem yok canım annemler antalyada oturuyo ben ankarada..
dünden beri ıhlamur kuşburnu içiyorum.. başındayım daha yeni oldum ama fena ilerledi hemen kötü hissediyorum.. ay daha kahvaltıda yapmadım ben.. yapimmde gelimm.. ilke uyudu ayğımdakaldım bende ..
allah nazardan korusun allah yüzünden gülücükleri hiç eksiltmesin maşşallah teoya:))))))
ben 2 aydır yürüteç kullanıyorum .allahıma şükür çokta memnunum.benimde oğlum çok kıpırdak zaptedemiyoruz yürüteçle 10 dk 15 dakika yanımda oyalanıyor.
geçmiş olsun canım .bol bol ıhlamur ve nane limon iç
sağol canım... biraz olsun işe yarıyordur muhakkak yürüteç... bu akşam bakayım olmazsa beğendiğim birşey olursa alırım artık ne yapayım.... benim yanımda gözetimimde 10-15 dk. binse yeter ona fazlası zaten onu sıkar..... selin herşeye karşı olduğu içinsempatiksalakcinni
ben öyle çok pahalı birşey almadım.nasılda hep gözetim altında kullanacağı için.55 tl idi aldığım yürüteç.baby hope marka
sibelcim yürüteç biz kullanıyoruz
almayı düşünmüyordum ama hediye getirmişlerdi
afikim çok seviyor istedii gibi evde turladıgıiçin çok memnun. gunde 10dk dan fazla bindirmiyoruz hatta artık kapı önune çıkartıyoruz sevinçden çıldırıyor.
ama 8.ci aydan sonra yasak kesinlikle dr muz öyle dedi. haberin olsun
hehe aynen oyle guli tam bir duz duvara tirmanan adamin ayak ve eller surekli hareket halinde o yuzden fotoda bile oynama seklinde goruluyor:))cole surmedik, vucut losyonundan sacina surdum biraz briyantin misali:))teoş teoşş tiki teoş
aman aman jölede sürermişsaçlarına..
çok tatlı.
nankların hastayım bu teoşun dombalak nanak:)
ayrıca nurdan teoşu zor zapdetmiş gibi bu fotoda heran fırlıcakmış gibi öne atılmış.
duvaratırmanan teo.aklımda hep öylebir teo var valla nurdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?