2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

peki ozaman bu plaskooll'un falan ilk adım arabaları var 9+ ay diyor o nasıl sizce... ondanmı alsam acaba.....hiç duydunuzmu çevrenizde kullanan varmı memnunlarmı....

valla biz oyuncaklar arasinda 10-15dklik tur yapiyoruz..
mama sandalyesi 10dk+salincak 10dk+park 10dk+odadaki yeryatagi yuvarlanmak icin 10dk+bisikleti 10dk:))yoksa ayni yerde imkansiz durmuyor max 10-15dk..

peki ozaman bu plaskooll'un falan ilk adım arabaları var 9+ ay diyor o nasıl sizce... ondanmı alsam acaba.....hiç duydunuzmu çevrenizde kullanan varmı memnunlarmı....

yurumesine yardimci ve sadece bebek turuyunceilerliyor bildigim kadariyla, ben alicam bidene chicco nun vardi bi modeli 1ay sonra alicam, yada almama belki kreste var cunku..

yurumesine yardimci ve sadece bebek turuyunceilerliyor bildigim kadariyla, ben alicam bidene chicco nun vardi bi modeli 1ay sonra alicam, yada almama belki kreste var cunku..

nurdanım onuda gördüm az önce oda çok güzel...önündeki oyuncaklar falan dikkatini çekecek tarzda... playskool büyüyünce arabada oluyor bu sadece dikilip yürümesi için.. kararsız kaldım... eşim düşer bundan yapamaz tehlekile diyor ... bilmiyorum kafam iyice karaştı.... ne alacağız ne yapacağız bilmiyorum ama seline acil birşey almam lazım... bunla şimdi alsak iktirip yürüyebilirmi acabaCADIARZU

nurdan tisesi işte traşlı hali bi bunu bula bildim traştan sonra iş yerine gittiğinde babası çekmiş

Maşallah koca adam oldular, ne ara büyüyorlar böyle. Eski fotolara bakmasam bizim kızın büyüdüğünü hiç anlamayacağım.

Çok geçmiş olsun.

Çok iyi etmişsin canım. "Ay başkası nasıl yapar nasıl eder" deme çok da güzel yapıyorlar. Hamileliğimden beri bana haftada bir yarım gün gelen biri var. Elim ayağım oldu. Benim bütün zamanım mutfakta ve Didarın başında geçiyor. Temizlik, ütü vs.. hak getire. Senin için de iyi olur inşallah.

belmaaa benim haritamı hala çıkartmadınn halbusee ben seni özlemiştim

:kedi: yaaaa ben biliyom beklediğinizi. Aklımdasınız zaten. bilmiyorumkismile Ama haritaya akşam evde bakmam gerek. En az bir saat pc başında sessiz ortamda oturmalıyım. Annıyon mu, esrako ve diğer arkadaşlar da var. Sözüm söz demiştim. Bakacağım. Olmazsa yarın okula getirip burda bakmaya çalışayım canım. Ayıp oldu size dimi. Bi öpsem barışır mıyız Şeniz

Belma 4 gozle bekliyoruz, ne zaman zamanin olursa:))ama cok haklisin ya insanin yarim saat vaklti kalsa bi oh deyip dinlenmek istiyor, Teo uyuyunca kendimi savastan cikmis gibi hissediyorum(..

teşekkür ederim.. ben emziriyorum nane çayı süt kesiyor muş o yüzden ıhlamur içiyorum..

ee doktorunuz demişse bindir diye bişi olmaz.. aman hiper aktif olmasınlarr allah korusun çok zor..

he kahvaltıda istemedi canımda accik yedim bişiyler ıhlamur içecem şimdide.. teşekkür ederimm..

aspirinn gecmis olsun..

çok teşşekkür ederimm

Son düzenleme:
yürütec hakkında
bende yürütece karsıydım yanı almayı düşünmüyordum fakat kızım hasta oldugunda evde hava verdıgımız dönemde,maskesını hıc tutmuyordu agzında oyalansın dıe ablam yegenımın yürütecını yollamıs enıştem. işte bı hafta oldu yürütec kullanalı.ama 15 dakıka koyuyorum max. süre.gunde toplam 1 saatı bulmuyordur.mesela dün hıc koymadım pek gerek olmadı nezmaankı pürüzlenır oyuncaktan sıkılır hıc bıyerde durmazsa öle koyuyorum.4 gun zaten ilaç verırken cok işimizi gördü.öle yanı.ama hala taraftar degılım 15 dakıkadan fazla bınmesıne,gunde toplamda 1 saatı bulmasına
gecmıs olsun,baya kötüsün galıba.vıtamıne boğ kendını,portakal lımon elma felan kaynat iç.inşalah bebişe gecmeden ıyı olursun
aynını benım eşimde sölüyo,Muglada üniv okudugundan,sen oralarda hayatta denıze gırmessın cok tuzlu,senı Karadenız paklar dıe :)) en soguk,en gec ısınan ve carcabuk soguyan denız Akcakocanınkı sanırım.hazırandan önce asla gırılmez eylül dedımmıde denız sezonu nerdeyse kapanır :gitme:
nası yaa 8.aydan sonra nıe kesınlıkle.bende sevınıyorum bu zamana kadar binmedı sımdıde arada binio dıe

aspirin sarımsağı bıçakla çiz bir kaç yerden yut ..baya iyi gelecektir..
merhaba demeden atladım ama gitmeden yazayım dedim..

NUR masallah mustiye, foto koysana bi ara yeni trasli saclariyla..

nurdancım ikinci kız olur insallahh
kız çok keyifli imis oglan uzerine olunca ben buldumcuk oldum sokaga her adım attıgımda ona giysi alıyorum:)

kızım ilk defa salıncaga bindi,şaşkınlıgı yüzünden okunuyor :))

kaymayı cok sevdi

formumu korumak için herdaim spor şart bence zemuszemus

ay çok tatlı sevval massallahh ben daha salıncaga bindirmedim çok keyif alır eminim

evrim gece uyuyormu bu sekil yemeden ? bizimki yemesse gece saat bası uyanıyor çok zor oluyor allah yardımcın olsun vallahi yemeyen çocuk çokk çok zor

aynen aynı durumdayız
aksamları artık sutum yok denecek kadar az
5 saat uzerine sagıyorum 50 cc cıkıyor aksama kadar sutu biriktirsem bile bu kadar uzun aralık beklettigim icin sonrası gelmeyecek 1 ay daha gider gitmez bu durum napacagımı bilmiyorum bende aksam kasık maması yapıp yedirmekle ugrasıyoruz ki uykulu oluyor çok zor oluyor oguruyor isteksiz yedigi için ya hepsini kusuyor yada suyla falan iteliyoruz kusmasınmı engelliyoruz ne içircem bu çocuga bilmiyorum (

nurdan tisesi işte traşlı hali bi bunu bula bildim traştan sonra iş yerine gittiğinde babası çekmiş

bu akşam oğlum beni arabasıyla gezdirdi:))

ay yakısıklım ya ne guzel çıkmıs çok sevimli bu nur massallah kuçuk abi:)

sibelcim çok kez gorusumu yazdım bu konuda artık uzun uzun yazmak istemiyorum yine ama ben almıyorum kullanmasını istemiyorum yurutec birde bak guli yazmıs 8 ay maksimum diye zaten yurume egilimindeler artık birkaç aya yuruycekler hiç gerek yok baska eglendirci oyuncak al onun yerine bence

damla naberr
geçen gun aklıma geldi topikte en buyuklerden nazan vardı artık girmiyor ben kaldım baska 30+ yaslarda olan varmı diye dusunurken seninde yasının olabilecegini dusundum gosteriyorsun diye degil yanlıs anlama mudur sun ya ordan olabilirmi dedim yas kaç hocam :))

masallah mustiye!!! pek bir yakisikli kendisi..opuyorumnanaktan

topiğve göz attım... yakışıklılar prensesler ne tatlı çıkmışlar....
Araba kullanan MUSTİYE bayıldım... ne çabuk büyümüş abi havalarına girmiş daha şimdiden...

maşşallah mustiye.çok tatlı çok.allah bağışlasın.musti ayın kaçında doğmuştu

valla biz oyuncaklar arasinda 10-15dklik tur yapiyoruz..
mama sandalyesi 10dk+salincak 10dk+park 10dk+odadaki yeryatagi yuvarlanmak icin 10dk+bisikleti 10dk:))yoksa ayni yerde imkansiz durmuyor max 10-15dk..

Maşallah koca adam oldular, ne ara büyüyorlar böyle. Eski fotolara bakmasam bizim kızın büyüdüğünü hiç anlamayacağım.
hepinize tşk ederim kızlarr.
emrem1997 13 ağustos doğumlu canım
esrakom bende böle senin kızı görünce çok isitiom yaa cicili bicili giyiyorya birde cadıya çok yakışıo yaaa ama allah sağlıklı versin tabi

esrakom en büyük benimde desen de daha 20li yaşlarda gibii hoş görünüosun fotolarından biliorumda ben seni 27 28 filan zannediordum ozmn en küccüküüüde benmiyim 22 yaşındayım ama nedense 25 üstünde olmayı istiorum garip ama

aspirin sarımsağı bıçakla çiz bir kaç yerden yut ..baya iyi gelecektir..
merhaba demeden atladım ama gitmeden yazayım dedim..

teşekkür ederim.. ay o kokmazmıı doktora götürcem ilkeyi vedata kokarım şimdi .. iyi gelir diyosun .. akşam yapiim barii serdara koksun delikafadulden

sagol nurcum iltifat ediyosun basbayagı 32 yim iste 78 dgoumluyum:)

ama hele kilo versem o zaman cidden yasımdan kuçuk durdugum uhep soylerler berkeyi kuçukken kardesim sanıyorlardı çok hos oluyordu:))

bu arada sennez aman cinsiyet ogrenebileceksin nur ne zaman dr a tekrar gidiyorsun daha sıradaikili test vardegilmi birkaç ay daha var cinsiyet ogrenmeye heralde

esra gercekten kiz cocuklari ayri oluyor..oglumda bir pantalon bir kazak alip cikiyordum..simdiyse iyice alis veris manyagi oldum ciktim..hangisini alacagimi sasiriyorum..elbiseleri,etekleri,tokalari,ayakkabilari,coraplari...vs...kafamçokkarıştıbazen carsiya gitmemek daha iyi diyorum..cünkü cogunu giyemeden kücülüyor..hele yaz gelsin daha bikinileri,elbiseleri,mayolari daha da güzel olacaklar..bayanssulusmile

nur bende oglumu dogurdugumda 21 yasindaydim..genc anne olmak zor hem de iyi..esra esra ne varmis bakalim senin yasinda..klava: bak bende 28 yasindayim..30 a geldim sayilir....yaslandik mi yani..ayrica sen das gibi hatunsun bak..yasam bizim icin bundan sonra basliyor..kaydirigubbakcemile5

Nasil guzel bir gunes var, ya cikip dolasmak istiyorum, simdi kordonda yada alsancakta fink atmak vardi((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…