peki ozaman bu plaskooll'un falan ilk adım arabaları var 9+ ay diyor o nasıl sizce... ondanmı alsam acaba.....hiç duydunuzmu çevrenizde kullanan varmı memnunlarmı....
yurumesine yardimci ve sadece bebek turuyunceilerliyor bildigim kadariyla, ben alicam bidene chicco nun vardi bi modeli 1ay sonra alicam, yada almama belki kreste var cunku..
nurdan tisesi işte traşlı hali bi bunu bula bildim traştan sonra iş yerine gittiğinde babası çekmiş
3 ayda bir kontrole gidiyorduk canım.İlk gittiğimde normal dediler ama 6 aydan sonra değişebiliyor 6.ayda yine görelim dediler. götürdüm 1,5 ay sonra tekrar bakalım sınırda gibi dediler.Geçen perşembe tekrar gittik cihaz kullnıcaz dediler.Perşembe takılacak biraz sıkıntı çekecek ama bunada şükür.
bir kadınla anlaştım iki haftada bir gelecek temizlik için
hiç tarzım değil kadın almak ama şu dönem farz oldu yahya durmuyo süpürgeyi açınca çığlık çığlığa mamininde bir pazar günü var temizlik yapmak istemiyorum o günde
bakalım nasıl olacak
belmaaa benim haritamı hala çıkartmadınn halbusee ben seni özlemiştim
allah nazardan korusun allah yüzünden gülücükleri hiç eksiltmesin maşşallah teoya:))))))
ben 2 aydır yürüteç kullanıyorum .allahıma şükür çokta memnunum.benimde oğlum çok kıpırdak zaptedemiyoruz yürüteçle 10 dk 15 dakika yanımda oyalanıyor.
geçmiş olsun canım .bol bol ıhlamur ve nane limon iç
sağol canım.... evet o dediğni arabaları biliyoum evrim ve elif almışlardı gerçekten çok hoşlar ama şuan için o kadar para veremyeceğim ona... yürüteçi zaten bizim dr. umuz bize selin 7 aylıkken bindirebilirsiniz diye önermişti ama ben ısrarla bindirmeyeceğim diyordum ama artık pes ettim çünkü bu çocuk durmuyor.. hiperaktif olacak sanırım başıma....
anladım canım gurbetlik zor iş... eee tabi hasta olursun ama bak öğle olmuş hala kahvaltı yapmamışsın... yiyeceksinki vücut toparlanacak direnç kazanacak yemezsen daha çok halsiz hasta olursun.... doğru mutfağa canım hadi afiyet olsunkaydirigubbakcemile
aspirinn gecmis olsun..
gecmıs olsun,baya kötüsün galıba.vıtamıne boğ kendını,portakal lımon elma felan kaynat iç.inşalah bebişe gecmeden ıyı olursunyaa ben hasta oldumm :sinifsinif:
boğazım ağrıyoo yutkunamıyorum ... burnumda akıyoo offf.. ilkede mızmız bugün hiç çekecek halim yok..
ilkeyi kontrole götürmek için erken gelecek babası tekrar göndermeyim bari işede oğluna baksın.. ben ölüyorumm..
aynını benım eşimde sölüyo,Muglada üniv okudugundan,sen oralarda hayatta denıze gırmessın cok tuzlu,senı Karadenız paklar dıe :)) en soguk,en gec ısınan ve carcabuk soguyan denız Akcakocanınkı sanırım.hazırandan önce asla gırılmez eylül dedımmıde denız sezonu nerdeyse kapanır :gitme:masallah mustiye!!! pek bir yakisikli kendisi..opuyorumnanaktanevrim aslinda özderede hotel..zaten biz karadenize alisik oldugumuz icin pek akdenizde denize giremezdik..cok tuzlu gelirdi suyu..genellikle havuzda gecirirdik tatili...tabi oraninki nasil tam bilmiyorum..denize zaten karadenizde girer..orada da havuza girer yada kiyida oynar..ama uyardigin icin sagol canim..teosumuda gördüm sabah sabah iyi geldi..yine gülücükler suratinda..opuyorumnanaktanyerim ben bu tombalagi..opuyorumnanaktan
nası yaa 8.aydan sonra nıe kesınlıkle.bende sevınıyorum bu zamana kadar binmedı sımdıde arada binio dıesibelcim yürüteç biz kullanıyoruz
almayı düşünmüyordum ama hediye getirmişlerdi
afikim çok seviyor istedii gibi evde turladıgıiçin çok memnun. gunde 10dk dan fazla bindirmiyoruz hatta artık kapı önune çıkartıyoruz sevinçden çıldırıyor.
ama 8.ci aydan sonra yasak kesinlikle dr muz öyle dedi. haberin olsun
[
gecmıs olsun,baya kötüsün galıba.vıtamıne boğ kendını,portakal lımon elma felan kaynat iç.inşalah bebişe gecmeden ıyı olursun
NUR masallah mustiye, foto koysana bi ara yeni trasli saclariyla..
kızım ilk defa salıncaga bindi,şaşkınlıgı yüzünden okunuyor :))
kaymayı cok sevdi
formumu korumak için herdaim spor şart bence zemuszemus
Sorma Gulı, bugun 8. ayına gırdı, gırdıgı gun adım atmaya basladı babannesının kollarında, gozlerım doldu :)
Ama çok eşşeeekkk oldu çok.. bır sınırlenıyor sıpa, tum sıte sesını duyuyor, adamın sesı de kartlastı.. yemek yedırmek oldu ezıyetın ezıyetı.. napcam bılmıyorumm Gulı.. aç yasıyoruz desem yalan olmaz.. buldugum an memelerı tıkıyorum agzına ama ıkı fırt uc fırt.. o kadar.
Bu cocuk cok fena olacak.. benı nası gunler beklıoo bılmıyorummm eyvahedigeldismile
üç gündür sütüm öyle az kigece bile doğru düzgün gelmedi. bebişim de emdi emdi baktı gelmiyor sinir oldu ağladı bıraktı gündüz neyse de gece napacağım ben böyle?? biberon da almıyor malum. hele o devam sütlerinden nefret ediyor.. öksürüyor diye üzüldüm ya ondan mı oldu ne?
nurdan tisesi işte traşlı hali bi bunu bula bildim traştan sonra iş yerine gittiğinde babası çekmiş
bu akşam oğlum beni arabasıyla gezdirdi:))
günaydın tünaydın arkadaşlar.....
çok kötüyüm bugün hala kendimde değilim akşam iş yerinin yemeği vardı oraya gittik gece 2,5 da eve geldik.... sabahın köründe kalkıp yeniden işe gledim ölüyoum uykusuzluktan....
topiğve göz attım... yakışıklılar prensesler ne tatlı çıkmışlar....
Araba kullanan MUSTİYE bayıldım... ne çabuk büyümüş abi havalarına girmiş daha şimdiden...
Tikİ TEO yerim seni ısırırım o gamzelerini bilioyrmusun seni mıncık mıncık yaparım....
ŞEVVAL maşallah epeydir resim koymaştın minikim büyümüş... kayarken çok keyifli, salıncakta biraz tedirğin ayrobik yapan şevvalde ayrı bi güzel yahu her halleri birbirinden hoş bunları...
YÜRÜTEÇ YÜRÜTEÇ.... arkadaşlar bu konuda fikrinizi almak istiyorum....
seline bu zamana kadar yürüteç almadımda bindirmedimde.. ama artık selini zaptedemiyoruz..... sürekli kucak istiyor kollarımız kopuyor artık sürekli bi hareket halinde olacak yatması kalkması oturması oynaması hepsi 10 ar dk. sıkılıyor ya kucakta bile uslu durmuyor öne arkaya sürekli bi hareket halinde.... yürüteç konusunu ciddi ciddi düşünmeye başladım.... en azında bi 10 dk binse biraz rahatlarız diye düşünüyorum... odada yanlız bırakamıyoruz... kanepede durmuyor, yerde öyle yanlızda kalmak istemiyor.... yürüteçle en azından iyi kötü yanımda dolanır... görüşlerinizi alabilirmiyim..... kullanan varmı ÖZLEM den başka.....
masallah mustiye!!! pek bir yakisikli kendisi..opuyorumnanaktan
topiğve göz attım... yakışıklılar prensesler ne tatlı çıkmışlar....
Araba kullanan MUSTİYE bayıldım... ne çabuk büyümüş abi havalarına girmiş daha şimdiden...
maşşallah mustiye.çok tatlı çok.allah bağışlasın.musti ayın kaçında doğmuştu
valla biz oyuncaklar arasinda 10-15dklik tur yapiyoruz..
mama sandalyesi 10dk+salincak 10dk+park 10dk+odadaki yeryatagi yuvarlanmak icin 10dk+bisikleti 10dk:))yoksa ayni yerde imkansiz durmuyor max 10-15dk..
nurdancım ikinci kız olur insallahh
kız çok keyifli imis oglan uzerine olunca ben buldumcuk oldum sokaga her adım attıgımda ona giysi alıyorum:)
ay yakısıklım ya ne guzel çıkmıs çok sevimli bu nur massallah kuçuk abi:)
hepinize tşk ederim kızlarr.Maşallah koca adam oldular, ne ara büyüyorlar böyle.Eski fotolara bakmasam bizim kızın büyüdüğünü hiç anlamayacağım.
esrakom en büyük benimde desen de daha 20li yaşlarda gibii hoş görünüosun fotolarından biliorumda ben seni 27 28 filan zannediordum ozmn en küccüküüüde benmiyim 22 yaşındayım ama nedense 25 üstünde olmayı istiorum garip amadamla naberr
geçen gun aklıma geldi topikte en buyuklerden nazan vardı artık girmiyor ben kaldım baska 30+ yaslarda olan varmı diye dusunurken seninde yasının olabilecegini dusundum gosteriyorsun diye degil yanlıs anlama mudur sun ya ordan olabilirmi dedim yas kaç hocam :))
aspirin sarımsağı bıçakla çiz bir kaç yerden yut ..baya iyi gelecektir..
merhaba demeden atladım ama gitmeden yazayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?