saolun canlarım atlayın sizide gezdirsin oğlum
efrimim bitti dimi derdim ama gel sen bir daha düşün 2 ci gelince ki halimi düşün:))))bajımm
masallah mustiye!!! pek bir yakisikli kendisi..opuyorumnanaktanevrim aslinda özderede hotel..zaten biz karadenize alisik oldugumuz icin pek akdenizde denize giremezdik..cok tuzlu gelirdi suyu..genellikle havuzda gecirirdik tatili...tabi oraninki nasil tam bilmiyorum..denize zaten karadenizde girer..orada da havuza girer yada kiyida oynar..ama uyardigin icin sagol canim..teosumuda gördüm sabah sabah iyi geldi..yine gülücükler suratinda..opuyorumnanaktanyerim ben bu tombalagi..opuyorumnanaktan
yaa ben hasta oldumm :sinifsinif:
boğazım ağrıyoo yutkunamıyorum ... burnumda akıyoo offf.. ilkede mızmız bugün hiç çekecek halim yok..
ilkeyi kontrole götürmek için erken gelecek babası tekrar göndermeyim bari işede oğluna baksın.. ben ölüyorumm..
Belma 4 gozle bekliyoruz, ne zaman zamanin olursa:))ama cok haklisin ya insanin yarim saat vaklti kalsa bi oh deyip dinlenmek istiyor, Teo uyuyunca kendimi savastan cikmis gibi hissediyorum(..
nur bende oglumu dogurdugumda 21 yasindaydim..genc anne olmak zor hem de iyi..esra esra ne varmis bakalim senin yasinda..klava: bak bende 28 yasindayim..30 a geldim sayilir....yaslandik mi yani..ayrica sen das gibi hatunsun bak..yasam bizim icin bundan sonra basliyor..kaydirigubbakcemile5
Nasil guzel bir gunes var, ya cikip dolasmak istiyorum, simdi kordonda yada alsancakta fink atmak vardi((
Yaho cok hasta imiş arkadaslar, gece bes kere kusmus, Esra nın halı cok perısan ıdı, atesı 38.5 a cıkmıs, o dert degıl ama kusması cok kotu dedı, doktora gıtmısler, doktor serum vermıs, kan tahlılkerı ıstemıs, kanda mıkrop olabılır demıs..
Esra geceden berı hıc uyumamıs.. çok içim cızladı halıne, sesının cıkmaya dermanı kalmamıs kadının, moralı sıfır, çok uzuldum.
Bı ara dısarı cıktık.. kırtasıyeden Kuzey e şu balon cıkartan tupler var ya.. hanı ıcınden yuvarlak uclu bır cubuk cıkıyor, ufluyorsun balonlar cıkıyor, ondan aldım,evde cok ugrastım yapamadım, aklıma geldı satın alayım dedım, 15 dk oyalanma ve Kuzey ın sakın ve saskın oturmasına sebep oldu.. guzel anlardı.. ben de oturuyordum yerde.. o karsımda.. oyalanılacak bı oyuncak daha bulduk dıyebılırım.. paylasayım, çoğalsın mutluluk...
ahh canim benim cok gecmis olsun, nesi var acaba, neden oldu ki??kiyamam ben ona..
aa super fikir:)) artik ozgurle nobetlese yaparsiniz baloncuklari..
O da neden oldguunu bılmıyor Nurdanım, içi dısına cıkmıs cocugun, cok halsız, oylece yatıyor dıyor, hıc bır sey yemıyormus, aksam gorumcesı gelecekmıs hemsıre olan, evde serum takacaklarmıs, hıc boyle kustugunu gormemıstım dıyor kızcagız. Allah yardımcısı olsun, bır an once ıyılessın ınsallahh. Sutu de gıtmıs yorgunluktan falan.. ona da canı sıkkın, cocuga bısı veremıyor.. pöff kı ne pöffff
Sızde kı felsefe bızde de gecerlı ki.. 10 dk, 5 dk, hayattan alınan hazlar bu kadar.. ıstersen takla at karsısında.. akannehir
Tahınlı corek yuttum Nurdan.. kendım yapmıstım gecen gun bır koca parca yedım.. ustune de yesıl cay ıctım :)) nasılım?? ben de bılmıyorum nasılım..
ahh kıyamam yavrumaa ya,cok üzüldüm.zATen minnacıklar,kusması nasıl etkılemıstır yavruyu kımbılır.inş. bian önce iyileşir. bebişler hasta olunca anne ondan daha perişan oluyo.Esrayı cok ıyı anlıyorumYaho cok hasta imiş arkadaslar, gece bes kere kusmus, Esra nın halı cok perısan ıdı, atesı 38.5 a cıkmıs, o dert degıl ama kusması cok kotu dedı, doktora gıtmısler, doktor serum vermıs, kan tahlılkerı ıstemıs, kanda mıkrop olabılır demıs..
Esra geceden berı hıc uyumamıs.. çok içim cızladı halıne, sesının cıkmaya dermanı kalmamıs kadının, moralı sıfır, çok uzuldum.
Bı ara dısarı cıktık.. kırtasıyeden Kuzey e şu balon cıkartan tupler var ya.. hanı ıcınden yuvarlak uclu bır cubuk cıkıyor, ufluyorsun balonlar cıkıyor, ondan aldım,evde cok ugrastım yapamadım, aklıma geldı satın alayım dedım, 15 dk oyalanma ve Kuzey ın sakın ve saskın oturmasına sebep oldu.. guzel anlardı.. ben de oturuyordum yerde.. o karsımda.. oyalanılacak bı oyuncak daha bulduk dıyebılırım.. paylasayım, çoğalsın mutluluk...
perşembe günü gideceğim ama cinsiyet için erken tabi daha 8 hafta 1 günlük olduk canım mustide 13 haftalıkken sölemişti bakalım bunu ne zmn söliceksagol nurcum iltifat ediyosun basbayagı 32 yim iste 78 dgoumluyum:)
ama hele kilo versem o zaman cidden yasımdan kuçuk durdugum uhep soylerler berkeyi kuçukken kardesim sanıyorlardı çok hos oluyordu:))
bu arada sennez aman cinsiyet ogrenebileceksin nur ne zaman dr a tekrar gidiyorsun daha sıradaikili test vardegilmi birkaç ay daha var cinsiyet ogrenmeye heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?