2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saolun canlarım atlayın sizide gezdirsin oğlum
efrimim bitti dimi derdim ama gel sen bir daha düşün 2 ci gelince ki halimi düşün:))))bajımm

Cok daha gusel olacak aybalam... :)) emınım.

buda benim tiki oglum..

Gozler cakmak cakmak.. genler guzel,masallah :))

Ozdere bızım mekandır :) yazlık orada, cıftlık orada, askerı kampımız orada, cocuklugumuz, genclıgımız hep orada gectı :)

Çok gecmıs olsun... umarım İlke ye gecmeden atlatırsın.

Belma 4 gozle bekliyoruz, ne zaman zamanin olursa:))ama cok haklisin ya insanin yarim saat vaklti kalsa bi oh deyip dinlenmek istiyor, Teo uyuyunca kendimi savastan cikmis gibi hissediyorum(..

+1 savas magduruyum, dınlenıyorumm

28 yasında ıkı cocuk annesı olmak sahane bır duygu olsa gerek.. ne guzel, ne mutlu sana

Yaho cok hasta imiş arkadaslar, gece bes kere kusmus, Esra nın halı cok perısan ıdı, atesı 38.5 a cıkmıs, o dert degıl ama kusması cok kotu dedı, doktora gıtmısler, doktor serum vermıs, kan tahlılkerı ıstemıs, kanda mıkrop olabılır demıs..

Esra geceden berı hıc uyumamıs.. çok içim cızladı halıne, sesının cıkmaya dermanı kalmamıs kadının, moralı sıfır, çok uzuldum.

Bı ara dısarı cıktık.. kırtasıyeden Kuzey e şu balon cıkartan tupler var ya.. hanı ıcınden yuvarlak uclu bır cubuk cıkıyor, ufluyorsun balonlar cıkıyor, ondan aldım,evde cok ugrastım yapamadım, aklıma geldı satın alayım dedım, 15 dk oyalanma ve Kuzey ın sakın ve saskın oturmasına sebep oldu.. guzel anlardı.. ben de oturuyordum yerde.. o karsımda.. oyalanılacak bı oyuncak daha bulduk dıyebılırım.. paylasayım, çoğalsın mutluluk...

ahh canim benim cok gecmis olsun, nesi var acaba, neden oldu ki??kiyamam ben ona..

aa super fikir:)) artik ozgurle nobetlese yaparsiniz baloncuklari..

ahh canim benim cok gecmis olsun, nesi var acaba, neden oldu ki??kiyamam ben ona..

O da neden oldguunu bılmıyor Nurdanım, içi dısına cıkmıs cocugun, cok halsız, oylece yatıyor dıyor, hıc bır sey yemıyormus, aksam gorumcesı gelecekmıs hemsıre olan, evde serum takacaklarmıs, hıc boyle kustugunu gormemıstım dıyor kızcagız. Allah yardımcısı olsun, bır an once ıyılessın ınsallahh. Sutu de gıtmıs yorgunluktan falan.. ona da canı sıkkın, cocuga bısı veremıyor.. pöff kı ne pöffff

aa super fikir:)) artik ozgurle nobetlese yaparsiniz baloncuklari..

Sızde kı felsefe bızde de gecerlı ki.. 10 dk, 5 dk, hayattan alınan hazlar bu kadar.. ıstersen takla at karsısında.. akannehir

Tahınlı corek yuttum Nurdan.. kendım yapmıstım gecen gun bır koca parca yedım.. ustune de yesıl cay ıctım :)) nasılım?? ben de bılmıyorum nasılım..

Allah yardimcisi olsun..

Dun aksam kulaklarini cinlattim demistin ya soguk yemek yemeye alsitim, aslinda kilo vermemdeki en buyuk etken teo, sayesinde bi turlu agiz tadiyla bisi yiyemiyorum nedense tam ben agzima lokma goturucekken acikiyor ne once ne sonra...dun aksamda tam kedime light olsun diye yumurtali pirasa yaptim tibetten ayri , ki sicak yenirse biseye benzer, bizimki aclik krizi tuttu, muhallebi yaptim yedi vs, benim yemek mok oldu(

Yada tam ben yiyecekken, kakasi cisi batar, ne biliyim oyun ister..babasida degil ben ben ben...cocugun bana bi garezi var, birde sapik gibi guluyor hehehee diye kucagima alinca....

pat diye konuya girdim işlerim yoğun hemen bi göz gezdirip çıkayım dedim ama YAHO konusu okudum cevap yazmadan çıkmak istemedim....

çok çok geçmiş olsun YAHOYA... arkadaşlar bizde çok dikkat edelim... çocuklarda bu ara ishal ve kusma salgını vaırmış neden bilinmiyor ama burdaki bütün bebeklerde hasta sanırım yahoda o salgına yakalanmış olabilir.... inşalllah bi an önce iyileşir güzel yavrum benim.... esra canım ya sanada kıyamam.... insan çocuğu hasta olunca kendisi ne hala gelebiliyor tahmin edebiliyorum canından can gidiyor.... bizim yahomuz çabuk iyileşir toparlar kendini bi an önce....

EVRıMıM sagol haber verdiğin için.... eğer görüşürsen esrayla yahodan bilgi verirsin yeniden bize.... dualarımız sizinle....

ahh kıyamam yavrumaa ya,cok üzüldüm.zATen minnacıklar,kusması nasıl etkılemıstır yavruyu kımbılır.inş. bian önce iyileşir. bebişler hasta olunca anne ondan daha perişan oluyo.Esrayı cok ıyı anlıyorum

süpersin Evrim ya,hıc akıl edemedım böle bişi.hemen edınmek lazım bitanee :hulya:

perşembe günü gideceğim ama cinsiyet için erken tabi daha 8 hafta 1 günlük olduk canım mustide 13 haftalıkken sölemişti bakalım bunu ne zmn sölicek

nasıl güsel uyumuşum güya işleri bitirip erken gidecektim anneme 2 buçukta mustiyi uyuttum az tv ye bakıyım dedimki 15 dk önce annem arayınca uyandımçocuk odası ölece duruo banyo wc yıkanacak amaaa benim yapasım yok misafirleri sadece oturma odasına kilitlesemde bi yerleri görmeseler:)):))

yahoyaaaa çok geçmiş olsun yavrum kıyamam esrayada güç kuvvet versinn

YAHOM hastalanmış çok üzüldüm..esramla konuştum çok korkmuş yavrum ya...yaho hala iyi değil baygın halsiz yatıyor dedi esram..Rabbim hasta tüm bebişlerimize acil şifa versin ..

herkeze slm benimde agustos doğumlu bir kızım var merak ediyorum bebekleriniz taneli yiyebilşyor mu ve yaklaşık bir ögünde kaç gr yiyolar cevaplarsanız sevinirim

gecmişe dalayım... bugun alısverise die cıktım beyogluna ama bi halt bulamadım abidik gubdik seyler.. bakalım olivyum yapabilsem yada şişli filan.. yazlık alıp stoklamam gerek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…