2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teosada bayıldım mustiyede ... musti adam olmus arabamı surermişşş masallah.. sevvalde salıncaklarda sallanıomus kayaklardan kayıyomus oh ohhh

ayyy supersin sen ya.. walla bizden sonra basladın bizi gectin ozgulum masallahhh.. bak kimse senin hedeflere laf etmio sana sinir olan yok :) tamgaz devam bebeemmm

ünlü olmuşuz kasım annelerindede ne güzel :dance:
reklamın iyisi kötüsü olmaz değilmi

cok dogru..

aslında cokta haksız deil.. ama olayı buyuttu dallandırdı ama dusununce cok haksız bulmuorum sonradan.diş meseleseinden kaynaklandı onun olayı...

30+7 ben varım en gencinizim unuttun galiba...alsanaalsanasmilesempatiksalakcinni yanbi ben öyle biliyorum
buda benim tiki oglum..
bu tikiyi yemili çirkin öydek seni ..Şeniz
tekrar geöçmiş olsun en kısa zamanda zorlanmadan atlatırsınız inşallah.
nurdan tisesi işte traşlı hali bi bunu bula bildim traştan sonra iş yerine gittiğinde babası çekmiş

bu akşam oğlum beni arabasıyla gezdirdi:))

toipğin abisi bu ya şuna bak sür tosun sür anneni kardeşinide yanı alıp gezdirdiğin günleride görsün anneciğin..
senin işind ezor bu çocuklar ne böyle ya biberon almayır e sen ne yapacaksın ..aç acına huzursuda olacak hay allah..ya uykunuz dağılmazsa bi ara ben gecede kaşıkla mama yedirdiğimi bilirim ama ışığı hiç açmadan gece lambası ışığında besledim..hiç konuşmadan sesizce uykusu açılmadan geri salladım..uyudu ..ama sizin nasıl olur ki :uhm:
bizim yiğit 7 dedi mi uyanır saolsun :) işe kaldırıyor annesini..
6.30 yada kesin 7 da mamayı tutarda 45- 50 ml yutarsak 8 de ..olumunekankayizsmile
derlerya çocuğumun hasta olduğuna değil huyunun değiştiğine yanarım ama size iyi olmuş ..kaydirigubbakcemile5yarmış..
bu sene tatilde 1 haftaligina kusadasina gidiyoruz...sürekli akdeniz taraflarindan bikmistik..bakalim hayat hanimla tatil nasil olacak..gerci kiz kardesimde geliyor bizimle..o yüzden rahat bir nefes alabilirim herhalde tatilde..
kuşadasını severim..ama sahillerini beğendiğimi söyleyemem ..iyi tatiller..
56 lar bende bir görebilsem görebilecekmiyim ..mafoldumben
o eşşeği yerim ben ilk adımınız hayırlı olsun yürüdüğü günleride gör annesi inşallah..
kızım ilk defa salıncaga bindi,şaşkınlıgı yüzünden okunuyor :))

kaymayı cok sevdi

formumu korumak için herdaim spor şart bence zemuszemus
keyfe bak keyfe tatlı kuzu artis ..

bizim oğlanda 7 30 uyanıor ama mamayı içince 10:00 10:30 gibi uyanır

gezin ne güzel oluyor değilmi..iyileşmenizede çok ama çok sevindim..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
herkeze slm benimde agustos doğumlu bir kızım var merak ediyorum bebekleriniz taneli yiyebilşyor mu ve yaklaşık bir ögünde kaç gr yiyolar cevaplarsanız sevinirim
hoş geldin .kaç gr derken canım ne yerse bazen iki kaşık bazen 5 her öğün aynı yemiyorki..taneli yiyebiliyoruz..
ayyy supersin sen ya.. walla bizden sonra basladın bizi gectin ozgulum masallahhh.. bak kimse senin hedeflere laf etmio sana sinir olan yok :) tamgaz devam bebeemmm

ben sinir olayımmı yok yok benim hedefimde 56 olmak ama hele 60 im..ne diyet yapıyorum nede spro nede bakım iyice saldım kendimi ..kilomada bakmıyorum tartılmıyoumrda ama kesin aldım..mafoldumben

tamda yerinden girdim olaya deryadan sonrayım 30+6:)))ama siz iki çocuklu hatunlar olarak ayrı bir kulvar sayılırsınız ben nazanla ilk çocuğu anca bulmuş olanlardan idim oda bıraktı beni... ayrıca neden yanlış anlayım en doğrusundan anlarım ben merak etme:))) o biraz zaman ister bense o kadar becerikli değilimki yanlış anlayacak kadar vaktim olsun.

derse geldim okula öğrenciler kaçmış sınavlar başladı. o bahaneyle iki satır yazabiliyorum....

evrim telefonunu bana gönderebilirmisin esranın arasam... çok üzüldüm. inşallah mikrop çıkmaz.

ben onu yapan adamıyla beraber almıştım ondanda korktu deniz.

bencede çok eğlenceli,.

Tahınlı corek yuttum Nurdan.. kendım yapmıstım gecen gun bır koca parca yedım.. ustune de yesıl cay ıctım :)) nasılım?? ben de bılmıyorum nasılım..

üstüne yeşil çay içince ne oluyor ben yok anlamak efrim hanım???

şevval sana bayılıyorum fıstığım.
annesi neden acaba ancak salıncağa bindiriyorsun biz bin bilmem kaçıncı kez parklarda sokaklarda gezerken. aşkolsun. nasıl sevinmiş kuzum.

mustim sanada maşallah traşlı hallerinde pek hoş.

buda benim tiki oglum..
maşallah teoşa nurdanım. yüz ifadeleri harika bu tatlı bebişin..

biz dört aylıkken almıştık özençle.. baya bindirmedik. ama son iki haftadır bindiriyoruz. yirmişer dk en fazla. günde üç kez filan. bayılıyor. yeni yeni yürüyebilmeyi başardı. doktor bindirmeyin dedi aslında ama napim hiç durmuyor ki..

çok geçmiş olsun canım. nane limon iç. bol istirahat..

valla biz oyuncaklar arasinda 10-15dklik tur yapiyoruz..
mama sandalyesi 10dk+salincak 10dk+park 10dk+odadaki yeryatagi yuvarlanmak icin 10dk+bisikleti 10dk:))yoksa ayni yerde imkansiz durmuyor max 10-15dk..
aynısı yaa yiğitte öyle.. limiti bu kadar bunların ayol.

oy kuzum kıyamam ben yahoyaa.. çok üzüldüm yaa.

herkeze slm benimde agustos doğumlu bir kızım var merak ediyorum bebekleriniz taneli yiyebilşyor mu ve yaklaşık bir ögünde kaç gr yiyolar cevaplarsanız sevinirim
taneli veriyorum ben yavaş yavaş. yutmaya başladı son zamanlar. kaç gr bilmiyorum.

ben geldim :) istanbuldyım
hoşgeldin canım.

gece biberon verememe konusunda cevap yazan arkadaşlara çok tşkler.. son okuduğum deryaydı. hepsini alıntı yapamadım. çünkü siz de alıntılarla cevap vermişsiniz o yüzden canlarımm..
bakalım bu gece ne olacak durumumuz. yatmadan mama yiyip y atsa çok iyi olur aslında..

damla çok hoşsun ya..opuyorumnanaktan
yeşil çayla kendini avutuyor ..götürmüş bol kaloriyi oda avuntusu..naniknanik
ama kuzy paşa için recime ara verdi ya bişeycik olmaz..Şeniz
]

GELGİT VE NUR SİZİN İÇİN....
E vitamini Bebeği Astımdan Koruyor...
Hamilelikte E vitamini kullanılmasıyla astım hastalığı arasındaki bağlantı bir araştırma ile ortaya kondu. Araştırmaya göre, anne adayının hamileliğin özellikle ilk 16 haftasında E vitamini alması çocukta astım riskini azaltıyor.

İSTANBUL - İngilterer17;de yapılan son araştırma, hamilelik döneminde annenin E vitamini alması ile çocuğunun astım hastasılığına yakalanma olasılığı arasında birebir ilişki olduğunu ortaya koydu.

Buna göre gebeliğin özellikle ilk 16 haftasında yeterli E vitamini alan annelerin çocuklarının astım hastası olma ihtimali diğer annelere oranla 5 kat daha az.

2 bin kadının katılımıyla yapılan araştırmada, 9 ay süresince anne karnında yeterli E vitamini alamayan bebeklerin, 5 yaşına geldiğinde soluk alıp verirken güçlük çekme ve egzema olma ihtimalinin daha yüksek olduğu anlaşıldı.

ANNESİ E VİTAMİNİ ALMAYANLAR POLENLERE VE AKARLARA DUYARLI
E vitamini, akciğer gelişimine önemli katkı sağlıyor. Bu vitamini yeterince almayan yeni doğanların polenler ve ev tozu akarlarına karşı daha duyarlı oluyor.

AYÇEKİRDEĞİ VE MARGARİNDE E VİTAMİNİ VAR
İngiliz uzmanlar, anne adaylarına sebze yağları, margarin ve ay çekirdeği öneriyor. Ancak sağlıklı bir hamileliğin, aslında temel olarak dengeli beslenmekten geçtiğini bir kez daha hatırlatıyor

yer inşallah..iştahsızlık çok zor..

deryacın kulvar derken yanlış anlamayın bilyorum sizinde buna vaktiniz yok ama yinede yazayım 30+ yaşlarda ikinci çocuk sahibi olmak sizi dahada gençleştiriyor o bakımdan dedimdi.

şevval sana bayılıyorum fıstığım.
annesi neden acaba ancak salıncağa bindiriyorsun biz bin bilmem kaçıncı kez parklarda sokaklarda gezerken. aşkolsun. nasıl sevinmiş kuzum. .

opuyorumnanaktan kızım öpüyor nanaktan salyalı olarak...
yavru kuşumu cok kez gezmeye getırdım dısarı ama hava hıc bukadar guzel olmamıstı.genelde cıktıgımızda uyurdu o bakımdan yane :))artık bol bol park yapıcaz durum onu gösterıyor

oh demekki iyi biryer secmisim..9-14 agustos arasi oradayim allahin izniyle..eger bir izmir bulusmasi felan yaparsaniz ben de gelirim ona göre..kaydirigubbakcemile5gerci tatil zamani pek mümkün olmayabilir ama yinede ben söyleyeyim..a.s
ah canim ya..cok üzüldüm simdi..cok gecmis olsun..a.s.
perşembe günü gideceğim ama cinsiyet için erken tabi daha 8 hafta 1 günlük olduk canım mustide 13 haftalıkken sölemişti bakalım bunu ne zmn sölicek
bizde senin kadar heyecanla bekliyoruz..hihoyyyt
canim benimki simdi baya taneli yani iri cekilmis sebze pürelerini ve pirincli mamalari yiyebiliyor..8 aydan sonra alismalari lazim..a.s
gecmişe dalayım... bugun alısverise die cıktım beyogluna ama bi halt bulamadım abidik gubdik seyler.. bakalım olivyum yapabilsem yada şişli filan.. yazlık alıp stoklamam gerek .
oh oh..insan havalari görünce ici kipir kipir oluyor ve hemen alisveris yapasi geliyor..bir an evvel yaz gelsede tadini cikarsak..hihoyyyt
canim seni gördükleri icin zayif oldugunu biliyorlar..senin ve benim problemimiz daha cok bölgesel..senin bacaklar ve üst beden benimki gibi ince oldugu icin kilonu göstermniyorsun..ama sonucta bence fazlalik fazlaliktir..3 kiloda ayni 15 kiloda..cirkin duruyormu duruyor..insallah hepimiz cali gibi oluruz..:Saruboceq:
esrayla konustum sesi aglamaklıydı, 39,5 olmus yahonun atesi.. mamiyi bekliodu dra goturmek için
mafoldumben

deryacın kulvar derken yanlış anlamayın bilyorum sizinde buna vaktiniz yok ama yinede yazayım 30+ yaşlarda ikinci çocuk sahibi olmak sizi dahada gençleştiriyor o bakımdan dedimdi.

neden neyi yanlış anlayayımki damla ..kaydirigubbakcemile3hem ben yaşımı 25 'e endexledim ..yerimsenibenbayanssulusmile

esrayla konustum sesi aglamaklıydı, 39,5 olmus yahonun atesi.. mamiyi bekliodu dra goturmek için

tüh ya esra çok korkmuştu zaten ...testleride yaptırmamıştı ..inşallah kötü birşey çıkmaz..
şu çocuklar hiç hasta olmasa...:Saruboceq:YAHYA canım benim hemen iğleş kuzu :Saruboceq::Saruboceq:..bu gece gönlüm sizinle...:çok üzgünüm:

sadece son sayfaya baktım yahom yavrum hastaymış çok geçmiş olsun
berat ta hasta sanırım üşüttük özellikle midesini cuma günü arkadaşın bebeğini görmeye giittik hava güseldi yürüyelim dedik çıktık ki rüzgar vardı neyse arabasında diye önemsemedik ertesi gün kustu ve sonraki günde ve bugünde dra gittik dün fraranjit ve grip mikrobu var dedi dikkat et ciğerlerine inmesin salgın var bronşit olur dedi
öyle öksürüyoki canımdan can gidiyor ve onu bırakıp okula gidiyorum gitmek zorundayım çok çok terliyor falan bizde de böyle
başka hasta olan varsa çok geçmiş olsun
dikkat edin arakadaşlar çocuklar hastalanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…