gecenki yaptigim kacamak bana 400 gr olarak geri dönmüstü..ama 2 günde tam 57 olmusum..yarin 56 lari görmeyi hedefliyorum..hihoyyytgercekten sikilmaya basladim bu diyet isinden..su nisan ayinda hedefime ulasip bu diyet isini kapatmam lazim..yaz geliyor ve yiyecekler gözümün önünde dolasiyor..mafoldumben
ünlü olmuşuz kasım annelerindede ne güzel :dance:
reklamın iyisi kötüsü olmaz değilmi
helin hivda kullanıcısından alıntı
kızlar bi şeyi sizinle paylaşmak istiyorum
daha önce başka bi topikte yazışıyordum oğluma hamileyken başladım doğumdan sonra 4-5 ay kadar yani bi yıldan daha uzun bi zaman.ama topikten ayrılmayı kendim için daha uygun buldum.çünkü topikte insanların yazdıklarıyla dalga geçilmeye alay konusu yapılmaya başladı.üç beş kişi bunu yapar hale geldi.yazılanlara müdahale edilmeye başlanıldı.oğlum diş çıkarıyor dedim diye bunu kendine takıntı yapanlar böyle şeyler yazılmasın diye bana saydılarda saydılar.bi de öyle insanlar vardıki asla hiç bi şey anlamıyorlar.mesela bi arkadaşım kızını nasıl uyuttuğunu anlattı diye ertesi gün onu dillerine dolyıp dalga geçtiler alat ettiler.hani siz koçiş yazıyorsunuz ya bu kelime için yazanlarla çok alay edilmiş.tabii bazı arkadaşlarımız ayrıldılar.bunlardan biride ben oldum.inşalalh bu topikte bunlarla karşılaşmayız.kendini bilen bi insan bi yıldır yazıştığı arkadaşının yazdıklarıyla dalga geçmez
bize yazdıkları bende cvp yazdım:)
30+7 ben varım en gencinizim unuttun galiba...alsanaalsanasmilesempatiksalakcinni yanbi ben öyle biliyorumdamla naberr
geçen gun aklıma geldi topikte en buyuklerden nazan vardı artık girmiyor ben kaldım baska 30+ yaslarda olan varmı diye dusunurken seninde yasının olabilecegini dusundum gosteriyorsun diye degil yanlıs anlama mudur sun ya ordan olabilirmi dedim yas kaç hocam :))
bu tikiyi yemili çirkin öydek seni ..Şeniz
tekrar geöçmiş olsun en kısa zamanda zorlanmadan atlatırsınız inşallah.Biz hiç bişey farketmedik.Gerçi tam çıkık da değil sınırda dediler yerine oturmamış sol taraf. Ankaradayım ben önce hacettepeye götürdüm onlar cihaz önerdiler.Dün de dışkapı çocuk hastanesi ne götürdük onlar da aynı şeyi sölediler.Perşembe günü takılacak alet bakalım biraz sıkıntılı olcacak ama düzelsinde ne yapalım artık.Bu arada hepinize teşekkür ederim destek olduğunuz için.
toipğin abisi bu ya şuna bak sür tosun sür anneni kardeşinide yanı alıp gezdirdiğin günleride görsün anneciğin..nurdan tisesi işte traşlı hali bi bunu bula bildim traştan sonra iş yerine gittiğinde babası çekmiş
bu akşam oğlum beni arabasıyla gezdirdi:))
senin işind ezor bu çocuklar ne böyle ya biberon almayır e sen ne yapacaksın ..aç acına huzursuda olacak hay allah..ya uykunuz dağılmazsa bi ara ben gecede kaşıkla mama yedirdiğimi bilirim ama ışığı hiç açmadan gece lambası ışığında besledim..hiç konuşmadan sesizce uykusu açılmadan geri salladım..uyudu ..ama sizin nasıl olur ki :uhm:üç gündür sütüm öyle az kigece bile doğru düzgün gelmedi. bebişim de emdi emdi baktı gelmiyor sinir oldu ağladı bıraktı gündüz neyse de gece napacağım ben böyle?? biberon da almıyor malum. hele o devam sütlerinden nefret ediyor.. öksürüyor diye üzüldüm ya ondan mı oldu ne?
6.30 yada kesin 7 da mamayı tutarda 45- 50 ml yutarsak 8 de ..olumunekankayizsmilebizim yiğit 7 dedi mi uyanır saolsun :) işe kaldırıyor annesini..
derlerya çocuğumun hasta olduğuna değil huyunun değiştiğine yanarım ama size iyi olmuş ..kaydirigubbakcemile5yarmış..günaydınn günaydın günaydınn... ıyı uyudum sayılır oyuzden erkenden kalktım uykum dagıldı.atlattıgımız hastalık,giderken bıze kısmen ıyı bı huy bıraktı,enazından gece uykusuna 10.30-11.00 gıbı gıdıyoruz ve 4 saat kesıntısız uyuyoruz.sonra 2 saatte bır kalkıyo ama enazından cogu kez 10 da uyanıyo.cok sevınclıyım,mutluyum uykumu alıyorum...
kuşadasını severim..ama sahillerini beğendiğimi söyleyemem ..iyi tatiller..bu sene tatilde 1 haftaligina kusadasina gidiyoruz...sürekli akdeniz taraflarindan bikmistik..bakalim hayat hanimla tatil nasil olacak..gerci kiz kardesimde geliyor bizimle..o yüzden rahat bir nefes alabilirim herhalde tatilde..
56 lar bende bir görebilsem görebilecekmiyim ..mafoldumbengecenki yaptigim kacamak bana 400 gr olarak geri dönmüstü..ama 2 günde tam 57 olmusum..yarin 56 lari görmeyi hedefliyorum..hihoyyytgercekten sikilmaya basladim bu diyet isinden..su nisan ayinda hedefime ulasip bu diyet isini kapatmam lazim..yaz geliyor ve yiyecekler gözümün önünde dolasiyor..mafoldumben
o eşşeği yerim ben ilk adımınız hayırlı olsun yürüdüğü günleride gör annesi inşallah..Sorma Gulı, bugun 8. ayına gırdı, gırdıgı gun adım atmaya basladı babannesının kollarında, gozlerım doldu :)
Ama çok eşşeeekkk oldu çok.. bır sınırlenıyor sıpa, tum sıte sesını duyuyor, adamın sesı de kartlastı.. yemek yedırmek oldu ezıyetın ezıyetı.. napcam bılmıyorumm Gulı.. aç yasıyoruz desem yalan olmaz.. buldugum an memelerı tıkıyorum agzına ama ıkı fırt uc fırt.. o kadar.
Bu cocuk cok fena olacak.. benı nası gunler beklıoo bılmıyorummm eyvahedigeldismile
keyfe bak keyfe tatlı kuzu artis ..kızım ilk defa salıncaga bindi,şaşkınlıgı yüzünden okunuyor :))
kaymayı cok sevdi
formumu korumak için herdaim spor şart bence zemuszemus
bayadir yoksun belma, cok gecmis olsun..
laelaelaelaelaesempatiksalakcinni
iyidir tatlim, teo cok iyi cok sukur, yarin krese basliyor tekrar, bugun tatildi burda 3 gundur gezip tozuyoruz oglumla..
buarada eceye bittim, elbisesi ne yakismis:))off bende bi kiiz istiyorum:))
bizim oğlanda 7 30 uyanıor ama mamayı içince 10:00 10:30 gibi uyanır
hoş geldin .kaç gr derken canım ne yerse bazen iki kaşık bazen 5 her öğün aynı yemiyorki..taneli yiyebiliyoruz..herkeze slm benimde agustos doğumlu bir kızım var merak ediyorum bebekleriniz taneli yiyebilşyor mu ve yaklaşık bir ögünde kaç gr yiyolar cevaplarsanız sevinirim
ayyy supersin sen ya.. walla bizden sonra basladın bizi gectin ozgulum masallahhh.. bak kimse senin hedeflere laf etmio sana sinir olan yok :) tamgaz devam bebeemmm
damla naberr
geçen gun aklıma geldi topikte en buyuklerden nazan vardı artık girmiyor ben kaldım baska 30+ yaslarda olan varmı diye dusunurken seninde yasının olabilecegini dusundum gosteriyorsun diye degil yanlıs anlama mudur sun ya ordan olabilirmi dedim yas kaç hocam :))
Yaho cok hasta imiş arkadaslar, gece bes kere kusmus, Esra nın halı cok perısan ıdı, atesı 38.5 a cıkmıs, o dert degıl ama kusması cok kotu dedı, doktora gıtmısler, doktor serum vermıs, kan tahlılkerı ıstemıs, kanda mıkrop olabılır demıs..
Esra geceden berı hıc uyumamıs.. çok içim cızladı halıne, sesının cıkmaya dermanı kalmamıs kadının, moralı sıfır, çok uzuldum.
Bı ara dısarı cıktık.. kırtasıyeden Kuzey e şu balon cıkartan tupler var ya.. hanı ıcınden yuvarlak uclu bır cubuk cıkıyor, ufluyorsun balonlar cıkıyor, ondan aldım,evde cok ugrastım yapamadım, aklıma geldı satın alayım dedım, 15 dk oyalanma ve Kuzey ın sakın ve saskın oturmasına sebep oldu.. guzel anlardı.. ben de oturuyordum yerde.. o karsımda.. oyalanılacak bı oyuncak daha bulduk dıyebılırım.. paylasayım, çoğalsın mutluluk...
Tahınlı corek yuttum Nurdan.. kendım yapmıstım gecen gun bır koca parca yedım.. ustune de yesıl cay ıctım :)) nasılım?? ben de bılmıyorum nasılım..
maşallah teoşa nurdanım. yüz ifadeleri harika bu tatlı bebişin..
biz dört aylıkken almıştık özençle.. baya bindirmedik. ama son iki haftadır bindiriyoruz. yirmişer dk en fazla. günde üç kez filan. bayılıyor. yeni yeni yürüyebilmeyi başardı. doktor bindirmeyin dedi aslında ama napim hiç durmuyor ki..günaydın tünaydın arkadaşlar.....
çok kötüyüm bugün hala kendimde değilim akşam iş yerinin yemeği vardı oraya gittik gece 2,5 da eve geldik.... sabahın köründe kalkıp yeniden işe gledim ölüyoum uykusuzluktan....
topiğve göz attım... yakışıklılar prensesler ne tatlı çıkmışlar....
Araba kullanan MUSTİYE bayıldım... ne çabuk büyümüş abi havalarına girmiş daha şimdiden...
Tikİ TEO yerim seni ısırırım o gamzelerini bilioyrmusun seni mıncık mıncık yaparım....
ŞEVVAL maşallah epeydir resim koymaştın minikim büyümüş... kayarken çok keyifli, salıncakta biraz tedirğin ayrobik yapan şevvalde ayrı bi güzel yahu her halleri birbirinden hoş bunları...
YÜRÜTEÇ YÜRÜTEÇ.... arkadaşlar bu konuda fikrinizi almak istiyorum....
seline bu zamana kadar yürüteç almadımda bindirmedimde.. ama artık selini zaptedemiyoruz..... sürekli kucak istiyor kollarımız kopuyor artık sürekli bi hareket halinde olacak yatması kalkması oturması oynaması hepsi 10 ar dk. sıkılıyor ya kucakta bile uslu durmuyor öne arkaya sürekli bi hareket halinde.... yürüteç konusunu ciddi ciddi düşünmeye başladım.... en azında bi 10 dk binse biraz rahatlarız diye düşünüyorum... odada yanlız bırakamıyoruz... kanepede durmuyor, yerde öyle yanlızda kalmak istemiyor.... yürüteçle en azından iyi kötü yanımda dolanır... görüşlerinizi alabilirmiyim..... kullanan varmı ÖZLEM den başka.....
çok geçmiş olsun canım. nane limon iç. bol istirahat..yaa ben hasta oldumm :sinifsinif:
boğazım ağrıyoo yutkunamıyorum ... burnumda akıyoo offf.. ilkede mızmız bugün hiç çekecek halim yok..
ilkeyi kontrole götürmek için erken gelecek babası tekrar göndermeyim bari işede oğluna baksın.. ben ölüyorumm..
aynısı yaa yiğitte öyle.. limiti bu kadar bunların ayol.valla biz oyuncaklar arasinda 10-15dklik tur yapiyoruz..
mama sandalyesi 10dk+salincak 10dk+park 10dk+odadaki yeryatagi yuvarlanmak icin 10dk+bisikleti 10dk:))yoksa ayni yerde imkansiz durmuyor max 10-15dk..
oy kuzum kıyamam ben yahoyaa.. çok üzüldüm yaa.Yaho cok hasta imiş arkadaslar, gece bes kere kusmus, Esra nın halı cok perısan ıdı, atesı 38.5 a cıkmıs, o dert degıl ama kusması cok kotu dedı, doktora gıtmısler, doktor serum vermıs, kan tahlılkerı ıstemıs, kanda mıkrop olabılır demıs..
Esra geceden berı hıc uyumamıs.. çok içim cızladı halıne, sesının cıkmaya dermanı kalmamıs kadının, moralı sıfır, çok uzuldum.
taneli veriyorum ben yavaş yavaş. yutmaya başladı son zamanlar. kaç gr bilmiyorum.herkeze slm benimde agustos doğumlu bir kızım var merak ediyorum bebekleriniz taneli yiyebilşyor mu ve yaklaşık bir ögünde kaç gr yiyolar cevaplarsanız sevinirim
hoşgeldin canım.ben geldim :) istanbuldyım
damla çok hoşsun ya..opuyorumnanaktantamda yerinden girdim olaya deryadan sonrayım 30+6:)))ama siz iki çocuklu hatunlar olarak ayrı bir kulvar sayılırsınız ben nazanla ilk çocuğu anca bulmuş olanlardan idim oda bıraktı beni... ayrıca neden yanlış anlayım en doğrusundan anlarım ben merak etme:))) o biraz zaman ister bense o kadar becerikli değilimki yanlış anlayacak kadar vaktim olsun.
derse geldim okula öğrenciler kaçmış sınavlar başladı. o bahaneyle iki satır yazabiliyorum....
evrim telefonunu bana gönderebilirmisin esranın arasam... çok üzüldüm. inşallah mikrop çıkmaz.
ben onu yapan adamıyla beraber almıştım ondanda korktu deniz.
bencede çok eğlenceli,.
üstüne yeşil çay içince ne oluyor ben yok anlamak efrim hanım???
gece biberon verememe konusunda cevap yazan arkadaşlara çok tşkler.. son okuduğum deryaydı. hepsini alıntı yapamadım. çünkü siz de alıntılarla cevap vermişsiniz o yüzden canlarımm..
bakalım bu gece ne olacak durumumuz. yatmadan mama yiyip y atsa çok iyi olur aslında..
şevval sana bayılıyorum fıstığım.
annesi neden acaba ancak salıncağa bindiriyorsun biz bin bilmem kaçıncı kez parklarda sokaklarda gezerken. aşkolsun. nasıl sevinmiş kuzum. .
oh demekki iyi biryer secmisim..9-14 agustos arasi oradayim allahin izniyle..eger bir izmir bulusmasi felan yaparsaniz ben de gelirim ona göre..kaydirigubbakcemile5gerci tatil zamani pek mümkün olmayabilir ama yinede ben söyleyeyim..a.sCok daha gusel olacak aybalam... :)) emınım.
Gozler cakmak cakmak.. genler guzel,masallah :))
Ozdere bızım mekandır :) yazlık orada, cıftlık orada, askerı kampımız orada, cocuklugumuz, genclıgımız hep orada gectı :)
Çok gecmıs olsun... umarım İlke ye gecmeden atlatırsın.
+1 savas magduruyum, dınlenıyorumm
28 yasında ıkı cocuk annesı olmak sahane bır duygu olsa gerek.. ne guzel, ne mutlu sana
ah canim ya..cok üzüldüm simdi..cok gecmis olsun..a.s.Yaho cok hasta imiş arkadaslar, gece bes kere kusmus, Esra nın halı cok perısan ıdı, atesı 38.5 a cıkmıs, o dert degıl ama kusması cok kotu dedı, doktora gıtmısler, doktor serum vermıs, kan tahlılkerı ıstemıs, kanda mıkrop olabılır demıs..
bizde senin kadar heyecanla bekliyoruz..hihoyyytperşembe günü gideceğim ama cinsiyet için erken tabi daha 8 hafta 1 günlük olduk canım mustide 13 haftalıkken sölemişti bakalım bunu ne zmn sölicek
canim benimki simdi baya taneli yani iri cekilmis sebze pürelerini ve pirincli mamalari yiyebiliyor..8 aydan sonra alismalari lazim..a.sherkeze slm benimde agustos doğumlu bir kızım var merak ediyorum bebekleriniz taneli yiyebilşyor mu ve yaklaşık bir ögünde kaç gr yiyolar cevaplarsanız sevinirim
oh oh..insan havalari görünce ici kipir kipir oluyor ve hemen alisveris yapasi geliyor..bir an evvel yaz gelsede tadini cikarsak..hihoyyytgecmişe dalayım... bugun alısverise die cıktım beyogluna ama bi halt bulamadım abidik gubdik seyler.. bakalım olivyum yapabilsem yada şişli filan.. yazlık alıp stoklamam gerek .
canim seni gördükleri icin zayif oldugunu biliyorlar..senin ve benim problemimiz daha cok bölgesel..senin bacaklar ve üst beden benimki gibi ince oldugu icin kilonu göstermniyorsun..ama sonucta bence fazlalik fazlaliktir..3 kiloda ayni 15 kiloda..cirkin duruyormu duruyor..insallah hepimiz cali gibi oluruz..:Saruboceq:ayyy supersin sen ya.. walla bizden sonra basladın bizi gectin ozgulum masallahhh.. bak kimse senin hedeflere laf etmio sana sinir olan yok :) tamgaz devam bebeemmm
mafoldumbenesrayla konustum sesi aglamaklıydı, 39,5 olmus yahonun atesi.. mamiyi bekliodu dra goturmek için
deryacın kulvar derken yanlış anlamayın bilyorum sizinde buna vaktiniz yok ama yinede yazayım 30+ yaşlarda ikinci çocuk sahibi olmak sizi dahada gençleştiriyor o bakımdan dedimdi.
esrayla konustum sesi aglamaklıydı, 39,5 olmus yahonun atesi.. mamiyi bekliodu dra goturmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?