esrayla konustum sesi aglamaklıydı, 39,5 olmus yahonun atesi.. mamiyi bekliodu dra goturmek için
sadece son sayfaya baktım yahom yavrum hastaymış çok geçmiş olsun
berat ta hasta sanırım üşüttük özellikle midesini cuma günü arkadaşın bebeğini görmeye giittik hava güseldi yürüyelim dedik çıktık ki rüzgar vardı neyse arabasında diye önemsemedik ertesi gün kustu ve sonraki günde ve bugünde dra gittik dün fraranjit ve grip mikrobu var dedi dikkat et ciğerlerine inmesin salgın var bronşit olur dedi
öyle öksürüyoki canımdan can gidiyor ve onu bırakıp okula gidiyorum gitmek zorundayım çok çok terliyor falan bizde de böyle
başka hasta olan varsa çok geçmiş olsun
dikkat edin arakadaşlar çocuklar hastalanmasın
bizim oğlanda 7 30 uyanıor ama mamayı içince 10:00 10:30 gibi uyanır
esrayla konustum sesi aglamaklıydı, 39,5 olmus yahonun atesi.. mamiyi bekliodu dra goturmek için
ben topiğe girdiyimde kimse olmuyo.varsada bir bir çıkıyorlar
Yada tam ben yiyecekken, kakasi cisi batar, ne biliyim oyun ister..babasida degil ben ben ben...cocugun bana bi garezi var, birde sapik gibi guluyor hehehee diye kucagima alinca....
dün sizden bi konuda yardım istemiştim ama bi kişi bile cevap yazmamış sanırım gruplanma var ve dışardan kimse istenmiyo yazık biz ilkokulda yapardık bunları demek siz hala o seviyedesiniz
sen öncelikle msj..lari dogru dürüst okumasini ögren.:umursamaz:.ben ve 2 arkadasimiz sana cevap yazmis..tek tek msj..göstermek zahmetinde bulunamayacagim..ama buraya bir msj..yaziyorsan msj..cevaplarinida takip et ve yazdigin yaziyada dikkat et..sen kim oluyorsunda bizim seviyemizi sorguluyorsun..asil senin yaptigin anlamadan dinlemeden insani suclamakk..acaba bunu kimler yapar..dün sizden bi konuda yardım istemiştim ama bi kişi bile cevap yazmamış sanırım gruplanma var ve dışardan kimse istenmiyo yazık biz ilkokulda yapardık bunları demek siz hala o seviyedesiniz
dün sizden bi konuda yardım istemiştim ama bi kişi bile cevap yazmamış sanırım gruplanma var ve dışardan kimse istenmiyo yazık biz ilkokulda yapardık bunları demek siz hala o seviyedesiniz
hoş geldin .kaç gr derken canım ne yerse bazen iki kaşık bazen 5 her öğün aynı yemiyorki..taneli yiyebiliyoruz..
taneli veriyorum ben yavaş yavaş. yutmaya başladı son zamanlar. kaç gr bilmiyorum.
hoşgeldin canım.
canim benimki simdi baya taneli yani iri cekilmis sebze pürelerini ve pirincli mamalari yiyebiliyor..8 aydan sonra alismalari lazim..a.s
inşallah bugün iyi haberlerini alırız yahonun kıyamamesrayla konustum sesi aglamaklıydı, 39,5 olmus yahonun atesi.. mamiyi bekliodu dra goturmek için
aynı rahatsızlık bizde de var. şuruplar fayda etmiyor. bugün tekrar doktora götüreceğim bakalım. sanırım bir balgam sökücüye ve bir antibiyotiğe ihtiyacı var gibi geliyor kuzuşumunsadece son sayfaya baktım yahom yavrum hastaymış çok geçmiş olsun
berat ta hasta sanırım üşüttük özellikle midesini cuma günü arkadaşın bebeğini görmeye giittik hava güseldi yürüyelim dedik çıktık ki rüzgar vardı neyse arabasında diye önemsemedik ertesi gün kustu ve sonraki günde ve bugünde dra gittik dün fraranjit ve grip mikrobu var dedi dikkat et ciğerlerine inmesin salgın var bronşit olur dedi
öyle öksürüyoki canımdan can gidiyor ve onu bırakıp okula gidiyorum gitmek zorundayım çok çok terliyor falan bizde de böyle
başka hasta olan varsa çok geçmiş olsun
dikkat edin arakadaşlar çocuklar hastalanmasın
aman çok dikkat.. allah korumuş. bir daha olmaz inşallah..mustafa dün yerde sürünürken gitmiş bilgisayarın kablosuyla oynamış ve kırmış.hemde prize takılıyken.allah korudu yavrumu valla.geçen günde bakıyorum salonda yok.birde bakdım banyoya girmiş.karnı buz gidi allahdan hastalanmadı
yazını keyifle okudum burcu :) ruj meselesi harika yaa. iyi mors olmuş arkidişin :) dönme ve emekleme konusunda aynıyız. ben de yiğitten hiç beklemiyorum doğrusu. hiç hazzetmiyor..hehe süper :)
KIZLAR MERHABA! Önce okula başladığım için girememeye başladım, ardından eklenen 4 saat de tuzu biberi oldu. Bir de haftanın 5 günü spora gidiyorum, onu da unutmayın. Havalar da ısındı, fırsat buldukça Doruk'u pusete atıp sokaklarda sürtmece :)
YAHOO ve BERAT 'a geçmiş olsun. Yavrular çabuk iyileşsin inşallah!
Doruk da salıncaktan KORKUYOR. Neden anlamadım, kaç defa bindirdim, hep donuyor çocuk yaf :) Kucağıma alıp havalarda döndürüyorum, hiç bana mısın demiyor, kahkahalar atıyor. Ama salıncak... ı ıh
YÜRÜTEÇ kullanıyoruz. Günde yarım saat falan anca. Ama kurtarıcı oluyor. Yürüteç çocuğun yürüme sürecini etkiliyor diye önerilmiyormuş, Doruk yerde zaman geçirmeyi pek sevmiyor. Asla emekleyeceğini de sanmıyorum, yüz üstü yatmaya aşırı tepkili, anında basıyor çığlığı. Sağdan sola dönme zaten yook. Kolunu kurtaramıyor. Yürütece deli oluyor. Ctesi günü Doruk yürütecinde zaman geçirirken biz de evi süpürdük mesela Onur'la. Pazar günü de gene Doruk yürüteçteyken biz de .... :kedi: kısa sürdürdük ama :) tavşan hesabı :)
Yaklaşık 1 hafta 10 gündür azalıp artan lekelenmelerim var. İğne yaptırmıştım, Daha 1 ay var 3 ayın dolmasına, bunlar nedir anlamadım. Kahverengi, bazen pembe lekeler... Araştırdım, olabiliyormuş ama uzun sürdü biraz. Cumaya kadar geçmezse doktora görüneyim diyorum.
Yarın yatılı misafirim geliyor. Mustafa ve nişanlısı! Pazara kadar bizdeler. Allahtan kız çok hamarat, başka türlü kabul etmezdim zaten. Kız böyle kendi evi gibi derleyip toparlıyor, çok yardımcı oluyor. Gelinlik falan bakacaklarmış :) Ne heyecan :)
Eskiden giydiğim bütün 38 beden pantolonlarımı çıkardım, hepsine giriyorum. Ha çok güzel olmuyor ama, 1 ay sonra olur diye umuyorum.tutmayın beni...
Okulda salak kadının biri dudağımdaki ruju sordu. Verdim, sürdü. Hayır bu sendeki değil, dedi yasakkelime dedim olur mu, aynısı. Renk şeker pembe! Hayır değil dedi. Çıkardım tekrar sürdüm, döt oldu. Dedim "dudak kaliteli abla" ! Bugün oldu da, taze tazze anlatayım didim.
Bu arada bendeniz (tazefasulye) tezgahlardaki yerimi almaya başladım. Hepinize afiyet olsun. Öptüm mucukus...
seviyeniz gayet açık yazdınız cvplardanda belli
daha fazla kendimi size indirgeyemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?