2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amanınnn sizdemii,hay Allah bahar geldı sıradan gecıyor hastalık hepimizde.bizde olduk ama cok ilerlemeden atlattık cok şükür.Beratcıkta hemen iyi olsun inşallah.bizimde cıgerlere ınmeden erken tedavıyle yolladık öksürüğü.

Evros cok gecmis olsun canim...

Yahom da iyilessin biranonce...

mustafa dün yerde sürünürken gitmiş bilgisayarın kablosuyla oynamış ve kırmış.hemde prize takılıyken.allah korudu yavrumu valla.geçen günde bakıyorum salonda yok.birde bakdım banyoya girmiş.karnı buz gidi allahdan hastalanmadı

bizim dr.yürütece erken diyo ama ben kısa süğreli koyuyorum.nurdan bizdede aynı yine teo 10-15 dk.duruyo bir yerde.benimki en fazla 5 dk.hemen kucak istiyo..

esrayla konustum sesi aglamaklıydı, 39,5 olmus yahonun atesi.. mamiyi bekliodu dra goturmek için

Aradım bı saat once, acmadı.. ne durumda acaba? aklım hep onlarda, heo dua edıyorum ıcımden.. ınsallah bukadarla kalır.. .

ben topiğe girdiyimde kimse olmuyo.varsada bir bir çıkıyorlar

Yok artık, daha neler :) şaka yapıyorsun degıl mı?

Aradım cebını kapalı umarım ıyılerdır.. keske nası olduklarını bılebılseydık Esra ıle Yaho nun.

Yada tam ben yiyecekken, kakasi cisi batar, ne biliyim oyun ister..babasida degil ben ben ben...cocugun bana bi garezi var, birde sapik gibi guluyor hehehee diye kucagima alinca....

hehe süper :)

KIZLAR MERHABA! Önce okula başladığım için girememeye başladım, ardından eklenen 4 saat de tuzu biberi oldu. Bir de haftanın 5 günü spora gidiyorum, onu da unutmayın. Havalar da ısındı, fırsat buldukça Doruk'u pusete atıp sokaklarda sürtmece :)

YAHOO ve BERAT 'a geçmiş olsun. Yavrular çabuk iyileşsin inşallah!

Doruk da salıncaktan KORKUYOR. Neden anlamadım, kaç defa bindirdim, hep donuyor çocuk yaf :) Kucağıma alıp havalarda döndürüyorum, hiç bana mısın demiyor, kahkahalar atıyor. Ama salıncak... ı ıh

YÜRÜTEÇ kullanıyoruz. Günde yarım saat falan anca. Ama kurtarıcı oluyor. Yürüteç çocuğun yürüme sürecini etkiliyor diye önerilmiyormuş, Doruk yerde zaman geçirmeyi pek sevmiyor. Asla emekleyeceğini de sanmıyorum, yüz üstü yatmaya aşırı tepkili, anında basıyor çığlığı. Sağdan sola dönme zaten yook. Kolunu kurtaramıyor. Yürütece deli oluyor. Ctesi günü Doruk yürütecinde zaman geçirirken biz de evi süpürdük mesela Onur'la. Pazar günü de gene Doruk yürüteçteyken biz de .... :kedi: kısa sürdürdük ama :) tavşan hesabı :)

Yaklaşık 1 hafta 10 gündür azalıp artan lekelenmelerim var. İğne yaptırmıştım, Daha 1 ay var 3 ayın dolmasına, bunlar nedir anlamadım. Kahverengi, bazen pembe lekeler... Araştırdım, olabiliyormuş ama uzun sürdü biraz. Cumaya kadar geçmezse doktora görüneyim diyorum.

Yarın yatılı misafirim geliyor. Mustafa ve nişanlısı! Pazara kadar bizdeler. Allahtan kız çok hamarat, başka türlü kabul etmezdim zaten. Kız böyle kendi evi gibi derleyip toparlıyor, çok yardımcı oluyor. Gelinlik falan bakacaklarmış :) Ne heyecan :)

Eskiden giydiğim bütün 38 beden pantolonlarımı çıkardım, hepsine giriyorum. Ha çok güzel olmuyor ama, 1 ay sonra olur diye umuyorum. tutmayın beni...

Okulda salak kadının biri dudağımdaki ruju sordu. Verdim, sürdü. Hayır bu sendeki değil, dedi yasakkelime dedim olur mu, aynısı. Renk şeker pembe! Hayır değil dedi. Çıkardım tekrar sürdüm, döt oldu. Dedim "dudak kaliteli abla" ! Bugün oldu da, taze tazze anlatayım didim.

Bu arada bendeniz (tazefasulye) tezgahlardaki yerimi almaya başladım. Hepinize afiyet olsun. Öptüm mucukus...

dün sizden bi konuda yardım istemiştim ama bi kişi bile cevap yazmamış sanırım gruplanma var ve dışardan kimse istenmiyo yazık biz ilkokulda yapardık bunları demek siz hala o seviyedesiniz

dün sizden bi konuda yardım istemiştim ama bi kişi bile cevap yazmamış sanırım gruplanma var ve dışardan kimse istenmiyo yazık biz ilkokulda yapardık bunları demek siz hala o seviyedesiniz

Şaka mı bu akannehir Ben dün sadece bir kez girebildim, onda da doğru dürüst geçmişe bile bakamadım. Dolayısıyla senin sorunu da görmedim kardeş. Eminim diğerleri de ya görmemiştir, yada bir fikirleri yoktur cevaplamamışlardır. Mesajını ilk okuduğumda sorunu bulup cevaplamaya niyetlendiysem de, yazdıklarının içeriğindeki basitlik, avamlık beni hemen vazgeçirdi. Ben seni kendinle başbaşa bırakayım canım :gitme:

sen öncelikle msj..lari dogru dürüst okumasini ögren.:umursamaz:.ben ve 2 arkadasimiz sana cevap yazmis..tek tek msj..göstermek zahmetinde bulunamayacagim..ama buraya bir msj..yaziyorsan msj..cevaplarinida takip et ve yazdigin yaziyada dikkat et..sen kim oluyorsunda bizim seviyemizi sorguluyorsun..asil senin yaptigin anlamadan dinlemeden insani suclamakk..acaba bunu kimler yapar..

Geçmişi okurken sana verilen cevapları görünce bunları sana KAPAK olsun diye alıntılayım dedim. İŞTE SORUNUN CEVAPLARI

hoş geldin .kaç gr derken canım ne yerse bazen iki kaşık bazen 5 her öğün aynı yemiyorki..taneli yiyebiliyoruz..

taneli veriyorum ben yavaş yavaş. yutmaya başladı son zamanlar. kaç gr bilmiyorum.

hoşgeldin canım.

canim benimki simdi baya taneli yani iri cekilmis sebze pürelerini ve pirincli mamalari yiyebiliyor..8 aydan sonra alismalari lazim..a.s

esrayla konustum sesi aglamaklıydı, 39,5 olmus yahonun atesi.. mamiyi bekliodu dra goturmek için
inşallah bugün iyi haberlerini alırız yahonun kıyamam

aynı rahatsızlık bizde de var. şuruplar fayda etmiyor. bugün tekrar doktora götüreceğim bakalım. sanırım bir balgam sökücüye ve bir antibiyotiğe ihtiyacı var gibi geliyor kuzuşumun

aman çok dikkat.. allah korumuş. bir daha olmaz inşallah..

yazını keyifle okudum burcu :) ruj meselesi harika yaa. iyi mors olmuş arkidişin :) dönme ve emekleme konusunda aynıyız. ben de yiğitten hiç beklemiyorum doğrusu. hiç hazzetmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…