2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben bir de hoşgeldin canım demişim. allah allah. ilk tanıştıklarıma demek adetim değildir ama.. boşluğuma gelmiş heralde :)

günaydın kızlar bu arada
geceyi çok kötü geçirdik. kuzuşum sürekli uyandı. üçe kadar döndü durdu dalamadı. öksürük bi yandan. iyice kabardı gece ya çok moralim bozuk. iyileşeceğine iyice artıyor..

sabah sabah bir moral bozucu haber daha. memurlar net yayınlamış. öğretmenlerin zorunlu hizmetine af geliyormuş reva mı bu bana allahım. yani hakkımızda hayırlısı budur diycem ama daha bu yaz zorunlu hizmete geldik biz.. artık buralardan dönmek hayal oldu bizim için. olacak iş mi. adil mi??

aa iyi fikir super hatta bizde o zamazingolardan 3 tane falan var evin çesitli yerlerinde berke her gorduunde tutturur birtane birtane daha alırkoleksiyon yaparız çunku aksam deneyeyim :))
ama içine deterjan konuyor ya çok ellememis gerek bebeklerin kimyasal sonuçta
sampuanla kopuruyor bazeno zaman daha zararsız olur

Yada tam ben yiyecekken, kakasi cisi batar, ne biliyim oyun ister..babasida degil ben ben ben...cocugun bana bi garezi var, birde sapik gibi guluyor hehehee diye kucagima alinca....

bizdede durum tam ters bu sekil babasına yapısık ece :) ben rahat pozisyondayım

baby kimse yok sende geçmişe daldın
neyseki fazla birikmiş sayfa yok

anacım 30+7 ne dedim bir an gebelik haftası gibi:)))
dogru dogru sen benden buyuktun dimi unutmusum
30+6 da damla var
e 30+2 de de ben arada kimse yok heralde uçuncuyum :)

sabah sabah noluyor böyle.... AWARıS bi soru sormuşsun gören arkadaşlar cevap vermişler ilk baş vermedi diye tepki göstermişsin şimdide seviyeniz verdiğinz cevaplardan memnun kalmamışsın yani arkadaşlar gayet açıklayıcı yazmışlar... pütürlü yiyebildiklerini vs..... miktar olarak dersen bizler miktar olarak ölçmüyoruz bazen yarım kase yiyor bazen daha az yani hiç cc olarak ölçmüyoruz.... her çocuğun yeme miktarı farklı..... sorgusuz infaz yapıyorsun bazen sayfalar çok hızlı ilerliyor hatta biz cevap yazarken bile bizden 1-2 sn önce birisi birşey yazıyor onu atlayabiliyoruz yada yeni bi sayfaya geçmiş olabiliyoruz yada geçmişi tam olarak okumadığımız oluyor çoğumuz çalışan insanlarız sayfaya bulduğumuz yerden devam ediyoruz.... bukadar açıklamaya rağmen bizi hala suçlayacaksan karar senin diyorum.... arkadaşlarımda bende hiçbirimiz bu suçlamayı kabul etmiyoruz....

TAZEM yerim seni ya... demek tezgahlarda yerini aldın güldürdün beni.... ruj olayı gerçekten çok doğru... aynı rujherkeste farklı durabiliyor.... dudak rengimiz çok farkediyor....

YAHOM inşallah iyileşmiştir.. bugün güzel bi haber alırız inşallah.....

BERATımızada geçmiş olsun.....

MUMY ne oluyor bu çocuklara anlamıyorum... uyumamak için direniyorlar... gece kaç kere kalkıyorlar....

anacım 30+7 ne dedim bir an gebelik haftası gibi:)))
dogru dogru sen benden buyuktun dimi unutmusum
30+6 da damla var
e 30+2 de de ben arada kimse yok heralde uçuncuyum :)

günaydın

ben de 31 yaşındayım 79 luyum :)
ve ilk çocuk Ece

yaho hastaymış umarım iyileşir
Şevval ve Musti nin fotoları gördüm süper

herkeslere günaydın
ben eve döndüm sizleri özlemişim
ev dandini temizlik yapmam lazım ama canım istemiyor havada kötü zaten artık yavaş yavaş yaparım

sizlere bir sorum olacak kıvanç geceleri kıvranıyor bu uzun zamandır var alttan gaz çıkarıyor ve ağlıyor kıvranıyor uykusundan uyanıyor ben hala gaz ilacı kullanıyorum gaz ilacını vermediğim zamanlarda hep böyle oluyor ya gaz bu kadar uzun sürermi bana fikir verin kafayı yemek üzereyim ndn oluyor böyle yediklerine de çok dikkat ediyorum bu zamana kadar ağzına gaz yapıcı yiyecekler sürmedim diyebilirim
ama anlamış değilim ndn böyle kafayı yemek üzereyim her gece saat 3 gibi uyanıyor sabaha kadar uyumuyor kıvranıyor zart zurt atıyor birde alışkanlık edindi yatağın içinde dönüyor yüzüstü öyle yatmaya çalışıyor ama öyle de rahat edemiyor sanırım kıpır kıpır oluyor sabaha kadar yardım edin bana bir akıl verin ne yapayım ndn böyle oluyor doktora götürecektim bugün hava çok kötü oldu şansıma

geçmişe sanırım bakamam çok uzun
sanırım kuzularımızdan bazıları hasta olmuş acil şifa diliyorum yavrularımıza

MAVıŞ hoşgeldin canım özledik seni....

sanırım azda olsa yaşına kadar devam edenler var... ama yinede dr. a götür istersen başka bi rahatsızlığı olmasın allah korusun... bebekleri anlamak çok zor çünkü.... bide gaz ilacı yerine humana nın rezene çayı var biz ondan kullanmıştık seline ve memnun kalmıştım istersen bide onu deneyebilirsin....

hoşgeldin maviş.. ben de nerelerde diyordum bu kız. kıvanç için aklıma gelenler
1. humana rezene çayı hem sen rezene iç hem kıvanca ver
2. metsil
3. bitki özlü gaz gidericiler var. biz bir tane kullanmıştık ama şu an adını hatırlayamadım. onlardan dene.
tabi doktora götürmekte en iyisi..
yoğurt gaz yapar diyorlar. bilmem doğru mu. eğer veriyorsan yani.

sorma sibel ya acaba diyorum poposunda mı birşey var gazı atarken yanıyormu bilmiyorum valla kafamda bin türlü şey kuruyorum acaba bundanmı acaba şundanmı offf
rezene çayı kullandım bende ama bu aralar kullanmıyorum

günaydın herkese yine uykumu alamadım.mustafa sabaha kadar 5-6 kez kalkdı.ağlıyor emzirmek için alıyorum emmiyo emzik gibi tutuyo koyuyorum yerine yarım saat uyuyo yine aynı şey sabaha kadar Yaho nasıl oldu acaba inşallh iyileşmişdir.

ben mama veriyorum kıvanca fatmacığım emmiyor bitki özlü bir şurup vermişti doktor bize kıvanç doğduğunda ben onu kullanıyorum adı OM-X işe yarıyor fakat biz hep gaz ilacımı kullanacağız ilaçsız olmayacakmı bu iş ne gaz anlamadım yaaa
yoğurt veriyorum bende büyümix yoğurt kullanıyorum hımm bak yoğurtun gaz yaptığını bilmiyordum

gaz ilacını uzun zaman kullandığın için bünyeswi alışmış ona o yüzden öyle oluyodur canım

ah kıyamam ben yahoya.nazar değdi çocuğa.inşallah bir an önce iyileşir.esraya allah sabır versin.

oğlum sakin dursa temizlik yapardım.ama nerde şu an bile kucağımda oturuyo.koyuyorum yere kucak istiyo.nolucak böğle bilmiyorum

Yaho ve Berata çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşirler inşallah.

Tazecim ben geçen gün salıncağa kendim oturdum kızımı da kucağıma aldım öyle sallandık çok hoşuna gitti. Eğer salıncağın oturma yeri çok küçük değilse sen de bir dene. Pazarda gördüm seni yerimseniben bir-iki tezgahta vardı, biraz daha çıksın diye almayı erteledim ama ağzımın da suyu da aktı valla.

Canını sıkma, herşeyin hayırlısı. Vardır bir hikmeti. :teselli:

Ben de aldım o zımbırtıdan. Bazen yapıyorum, şaşkınlıkla seyrediyor ama bir keresinde balonlardan biri yüzüne çok yakın patladı ve deterjanı gözüne kaçtı, gözünde baya bir kızarma oldu. Ona dikkat edin canım.

dun aksam ece nin bakıcısı giderken bu mama konusu acıldı dur bakayımbu aksam islerim var ama yarın aksam ben geleyim içirebilecekmiyim bakalım dedi gunduz iç iyor sonuçta dedi. e iyi deneyelim dedim
sonuçta iyi bir insan valla ondan içerse arada gelip içirse kar dır yani o aksamı kurtarmıs oluruz:)
yan blokta oturuyor keske aynı blokta otursak iner çıkardı iki dk nolcak.
ben anlatıyorum biberonu gordumu neler yaptıgın kadında bana inanamıyor boyle bos bosb akıyor bende hata arıyor acaba uykulum verdiniz acaba soylemi yaptınız bilmemne yok diyorum hepsini deniyoruz
bende dedimki dun bak dedimk ameraya çekeceğim yaptıgı hareketleri elinle biberonu ittirisini falan gostereceğim dedim aa uyandı aksam ece mamayı verdim agzına içiverdi inanamadımm. hani tamirci geleceği zaman bozuk makina çalısır ya o hesap :)) hepsini içmedi ama alması bile agzına birsey 120ccyapmıstım 60 ını içti hiç yoktan iyidir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…