Bı ara dısarı cıktık.. kırtasıyeden Kuzey e şu balon cıkartan tupler var ya.. hanı ıcınden yuvarlak uclu bır cubuk cıkıyor, ufluyorsun balonlar cıkıyor, ondan aldım,evde cok ugrastım yapamadım, aklıma geldı satın alayım dedım, 15 dk oyalanma ve Kuzey ın sakın ve saskın oturmasına sebep oldu.. guzel anlardı.. ben de oturuyordum yerde.. o karsımda.. oyalanılacak bı oyuncak daha bulduk dıyebılırım.. paylasayım, çoğalsın mutluluk...
Yada tam ben yiyecekken, kakasi cisi batar, ne biliyim oyun ister..babasida degil ben ben ben...cocugun bana bi garezi var, birde sapik gibi guluyor hehehee diye kucagima alinca....
baby kimse yok sende geçmişe daldın
neyseki fazla birikmiş sayfa yok
anacım 30+7 ne dedim bir an gebelik haftası gibi:)))
dogru dogru sen benden buyuktun dimi unutmusum
30+6 da damla var
e 30+2 de de ben arada kimse yok heralde uçuncuyum :)
hoşgeldin maviş.. ben de nerelerde diyordum bu kız. kıvanç için aklıma gelenlerherkeslere günaydın
ben eve döndüm sizleri özlemişim
ev dandini temizlik yapmam lazım ama canım istemiyor havada kötü zaten artık yavaş yavaş yaparım
sizlere bir sorum olacak kıvanç geceleri kıvranıyor bu uzun zamandır var alttan gaz çıkarıyor ve ağlıyor kıvranıyor uykusundan uyanıyor ben hala gaz ilacı kullanıyorum gaz ilacını vermediğim zamanlarda hep böyle oluyor ya gaz bu kadar uzun sürermi bana fikir verin kafayı yemek üzereyim ndn oluyor böyle yediklerine de çok dikkat ediyorum bu zamana kadar ağzına gaz yapıcı yiyecekler sürmedim diyebilirim
ama anlamış değilim ndn böyle kafayı yemek üzereyim her gece saat 3 gibi uyanıyor sabaha kadar uyumuyor kıvranıyor zart zurt atıyor birde alışkanlık edindi yatağın içinde dönüyor yüzüstü öyle yatmaya çalışıyor ama öyle de rahat edemiyor sanırım kıpır kıpır oluyor sabaha kadar yardım edin bana bir akıl verin ne yapayım ndn böyle oluyor doktora götürecektim bugün hava çok kötü oldu şansıma
MAVİŞ hoşgeldin canım özledik seni....
sanırım azda olsa yaşına kadar devam edenler var... ama yinede dr. a götür istersen başka bi rahatsızlığı olmasın allah korusun... bebekleri anlamak çok zor çünkü.... bide gaz ilacı yerine humana nın rezene çayı var biz ondan kullanmıştık seline ve memnun kalmıştım istersen bide onu deneyebilirsin....
hoşgeldin maviş.. ben de nerelerde diyordum bu kız. kıvanç için aklıma gelenler
1. humana rezene çayı hem sen rezene iç hem kıvanca ver
2. metsil
3. bitki özlü gaz gidericiler var. biz bir tane kullanmıştık ama şu an adını hatırlayamadım. onlardan dene.
tabi doktora götürmekte en iyisi..
yoğurt gaz yapar diyorlar. bilmem doğru mu. eğer veriyorsan yani.
herkeslere günaydın
ben eve döndüm sizleri özlemişim
ev dandini temizlik yapmam lazım ama canım istemiyor havada kötü zaten artık yavaş yavaş yaparım
sizlere bir sorum olacak kıvanç geceleri kıvranıyor bu uzun zamandır var alttan gaz çıkarıyor ve ağlıyor kıvranıyor uykusundan uyanıyor ben hala gaz ilacı kullanıyorum gaz ilacını vermediğim zamanlarda hep böyle oluyor ya gaz bu kadar uzun sürermi bana fikir verin kafayı yemek üzereyim ndn oluyor böyle yediklerine de çok dikkat ediyorum bu zamana kadar ağzına gaz yapıcı yiyecekler sürmedim diyebilirim
ama anlamış değilim ndn böyle kafayı yemek üzereyim her gece saat 3 gibi uyanıyor sabaha kadar uyumuyor kıvranıyor zart zurt atıyor birde alışkanlık edindi yatağın içinde dönüyor yüzüstü öyle yatmaya çalışıyor ama öyle de rahat edemiyor sanırım kıpır kıpır oluyor sabaha kadar yardım edin bana bir akıl verin ne yapayım ndn böyle oluyor doktora götürecektim bugün hava çok kötü oldu şansıma
Yaho cok hasta imiş arkadaslar, gece bes kere kusmus, Esra nın halı cok perısan ıdı, atesı 38.5 a cıkmıs, o dert degıl ama kusması cok kotu dedı, doktora gıtmısler, doktor serum vermıs, kan tahlılkerı ıstemıs, kanda mıkrop olabılır demıs..
Esra geceden berı hıc uyumamıs.. çok içim cızladı halıne, sesının cıkmaya dermanı kalmamıs kadının, moralı sıfır, çok uzuldum.
YAHOO ve BERAT 'a geçmiş olsun. Yavrular çabuk iyileşsin inşallah!
Doruk da salıncaktan KORKUYOR. Neden anlamadım, kaç defa bindirdim, hep donuyor çocuk yaf :) Kucağıma alıp havalarda döndürüyorum, hiç bana mısın demiyor, kahkahalar atıyor. Ama salıncak... ı ıh
Bu arada bendeniz (tazefasulye) tezgahlardaki yerimi almaya başladım. Hepinize afiyet olsun. Öptüm mucukus...
sabah sabah bir moral bozucu haber daha. memurlar net yayınlamış. öğretmenlerin zorunlu hizmetine af geliyormuşreva mı bu bana allahım. yani hakkımızda hayırlısı budur diycem ama daha bu yaz zorunlu hizmete geldik biz.. artık buralardan dönmek hayal oldu bizim için. olacak iş mi. adil mi??
Bı ara dısarı cıktık.. kırtasıyeden Kuzey e şu balon cıkartan tupler var ya.. hanı ıcınden yuvarlak uclu bır cubuk cıkıyor, ufluyorsun balonlar cıkıyor, ondan aldım,evde cok ugrastım yapamadım, aklıma geldı satın alayım dedım, 15 dk oyalanma ve Kuzey ın sakın ve saskın oturmasına sebep oldu.. guzel anlardı.. ben de oturuyordum yerde.. o karsımda.. oyalanılacak bı oyuncak daha bulduk dıyebılırım.. paylasayım, çoğalsın mutluluk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?