2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esrayı aradım sabah acmadı mesaj attım musait olunca ara diye nasıl oldu yaho acaba ya nesi var kuzumun acaba

vay bee esra maşallah diyim eceye.. darısı bizim başımıza. o zaman bizde denemeye devam edelim mi ki.. bırakmıştık artık iki ay önce pes etmiştik çok ağlıyor istemiyor diye. şu sıralar alışsa öyle iyi olur ki.. eşim diyordu da ben pek üstüne durmuyordum bu konunun.

evrimcim berata da çok geçmiso lsun
sabredin az kaldı yaz geliyor mikroplar hastalıklar geride kalacak insallah

senin yazıları keyifle okuyorum vallahi burcu ya:))
super gidiyorysun her bakımdan is okul ev iyi idare edip birde spora vakiit ayırıyosun sapka çıkarıyorum karsında

ogretmen arkadasının haberi yok heralde ten rengi denen bir fark olusundan:)
bu arada ben rujumu isteyip surenlere gıcıkkk olurum makyaj malzemelerini degismek hiç hijyen degilll iyi sen vermissin yine.

haydaaa nasıl bir haksızlık bu yaa nolcak hayatını alt ust edip uzaklara gidenler
peki sizin donusunuzu niye etkiliyor bu durum gidenler kalacakmı bu d urumda yani onu anlamadım?

dilekcim hosgeldin
ya gaz sancısı bazen yasına kadar surebiliyor sana boyleb bir piyango vurmus olabilir
amaa ben olsam mutlaka bird ra giderdim kuçuk bebekken bile bu kadar gaz ancak oluyor yani belki bir bgırsak sorunu vardır belki makatta bir sorun vardır mutlaka baktırmalısın. boyle gece uyanıp uyutmayacak kadar gaz dusundurucu. en azından birdra gotur de ondan sorna sıradan gaz ise sureyi doldurmayı beklersin sabırla yasından sonra geçer insallah

kaydirigubbakcemile3 ay saka gibi valla...

bu sabah bir arkadasım dogum yaptı
ece dogdugunda 3 arkadasım hamile idi
hepsini sirayla bekledim iste su kisi dogurdugunda ece 4 aylık olmus olacak digerinde 6 aylık son kez de bugunku arkadasım dogurunca ne guzel ece 8 aylık olmus olacak vay be falan derdim
o gun geldi çattı.
hamile arkadaslarım bitmisken dun yeni bir hamile haberi aldım. e o arkadasım dogurdugunda aralıkta ece 1,5 yasında olacak hayal gibi :)

bu arada arkadas sezaryan için bugun oglen saatlerine randevu almıstı gece suyu gelmis ne heyecan varya kıskandım desem sasırırmısınız ydogum yaptıgım gun çokg uzeldi ço k ozeldi herseyi ile agrısı sızısı ile tekrar yasamak isterdim ilk birkaç gun u sadece ama :)
sonra yeni dogan sıkıntılarını asla tekrar yasamak istemezdim o ayrı.

valla saka gibi ozgul parmaklarında oynatıyorlar bizleri yaa
kamerayı hazırladım hatta ibonun isi vardı bekledim onu ben dedim deneyeyim baslasın kıl hareketlerine nasılsa itip kakacak oyle alalede bir sekilde oturdum kolum agrıdı bicimsiz tutmusum biberonu içmeyecekya yerlesip oturmadım :) inanamadım :))
nadir aksamlardan birini yasadıkyani dun

Geçmişi okurken sana verilen cevapları görünce bunları sana KAPAK olsun diye alıntılayım dedim. İŞTE SORUNUN CEVAPLARI
kaydirigubbakcemile5
Elalem ne-der-se-de-sin, hadi hadi hadi hadi hadeeeeee

(Salon kadını çizgimden çıkardınız beni aaaay delikafadulden)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gecmis olsun canim..a.s.öksürük basli basina problem zaten..yavrum istesede uyuyamaz..:1no2:
hos geldin canim..a.s.arada hayatta böyle yapiyor ama en fazla 1 saat sürüyor..bence bir doktora göster..bende sana rezene cayini tavsiye ederim..cok rahatlatiyor..a.s
canim o problem bizde de var..bizimkide biberonu tutuyor agzinda..gece gece deli oluyorum..kafamçokkarıştı
gercekten ne günler yasadik..simdi 8 aylik oldular..insana hayal gibi geliyor..senağlama

Günaydın..
Yahaya ve esra ne yaptıki acaba ..
Esrako şu mama içmeme bizdede hala mevcut ..bi ara süt denemiştim ya ogünden başkada vermedim akşam ne yapıp edip karnını iyice doyurmaya çalışıyorum bazen 1 saat sürüyor ama gece uyuması için ne yapayım..hergece mama içmesi için hala uğraşıyorum iki gece önce 75 ml ve 90 ml mama yı 4 saat arayla tuttu şaşırdım ama sadece o gece devamı gelmedi bir türlü süreklilik kazanamadık..
Fatma acaba birdahamı doktora göstersen gerçi öksürük bela bişey bi tuttumu geçmesi baya sürüyor..
Maviş kıvanca akşam öğünü ne veriyorsun bence ondan yada ayakları üşütüyorsun en çok gaz bunlardan olur rezene dene yatırmadan önce içir bakalım..

dün aksam gribime birde bogaz agrisi eklendi..biranda yakaladi beni hastalik..birde hafif öksürük var.:1no2:.özelliklede uyurken cok rahatsiz ediyor beni..birde hayat uyanmasin diye dogru dürüst öksüremiyorumda..kaydirigubbakcemile3yatagin icinde sessiz sessiz öksürmeye calisiyorum..öf hayatada gececek diye cok korkuyorum valla..eyvahedigeldismile

yazını keyifle okudum burcu :) ruj meselesi harika yaa. iyi mors olmuş arkidişin :) dönme ve emekleme konusunda aynıyız. ben de yiğitten hiç beklemiyorum doğrusu. hiç hazzetmiyor..

Teşekkür ederim. İnsanlar tuhaf :) Aynı hatun bana artık bol giysiler giymemi önerdi. Karın bölgem gevşemiş ya! 9 kilo verdim. Tüm eski giysilerime giriyorum, bir 6 kg daha vermeye niyetim var ve bana diyor ki, artık bol şeyler giy :)) Kendinin de 1.5 yaşında kızı var ve hep bol giyiniyor. Ama ben nefffffret ederim bol giysilerden. Çok dar da olmayacak, normal!

Elalem ne-der-se-de-sin, hadi hadi hadi hadi hadeeeeee

(Salon kadını çizgimden çıkardınız beni aaaay delikafadulden)

Çok güldürdün beni Belmacım yaa.. İyi kapak ettin ama! Kİm bilir ne derdi var arkadaşın. Bİleylenmiş de gelmiş gibi!!

Ah arkadaşım, o zorunlu hizmet neler aldı bizden neler!! 5 sene İstanbul'da geçim savaşı, yüksek kazanarak döndüm ama kaldığın yerden devam edemiyorsun tabii.. Allah kalanları da kurtarsın inşallah ama özür grubu bulmadan dönüş imkansız ne yazık ki. Hiç adil değil. Allah belalarını versin, kafalarına göre iş yapıyorlar, kaç aileyi mağdur ettiler.

anacım 30+7 ne dedim bir an gebelik haftası gibi:)))
dogru dogru sen benden buyuktun dimi unutmusum
30+6 da damla var
e 30+2 de de ben arada kimse yok heralde uçuncuyum :)

30 + 2 yim ben deeeee!! Sıraya girelim, ben haziran doğumluyum, sen ? :)

TAZEM yerim seni ya... demek tezgahlarda yerini aldın güldürdün beni.... ruj olayı gerçekten çok doğru... aynı ruj herkeste farklı durabiliyor.... dudak rengimiz çok farkediyor....

Söyledim ama, işte Allah vermeyince söylemekle olmuyor :)

Allah allaaah, Doruk da bazen gazlanıyor ama kuru bakliyat verince oluyor ki, bizde de oluyor kuru bakliyat yiyince. 1 yaşına kadar sürebileceğini duymuştum gerçi. En iyisi doktora danışmak.

Ben de daha almıyorum canım. 1-2 hafta daha geçsin, desem de bugün pazara uğrayacağım. Hİçbir şey için söz veremem. :))

Özgül geçmiş olsun.

FATMA Doruk'un öksürüğü - hırıltısı daha yeni geçti. ınşallah çabucak iyileşirsiniz.

Yahoo düzelmiştir inşallah.

canim bende de spiral var ve ara kanamalar bende de oluyor..6 aya kadar normal diye biliyourm ben..ama icine sinmiyorsa bir doktora sor canim..sen bir 3 kilo versen o 38 beden giysiler cok rahat olur sana..masallah hedefine cok az kalmis..kaydirigubbakcemile5

sanki aynı şeyleri yaşamışız gibi bende hamile iken bir arkadşım yeni doğum yapmıştı.diğeri benden 40 gün önce,3.arkadaşımda 2 ay 20 gün sonra doğum yaptı hepimiz arka arkaya.bir araya geldikmi süper oluyor.hatta birlikte fotolar çekiliyoruz oğlum ve kankaları diye.4 ümüzünde oğlu oldu.vee şimdi en güzelide 1 hafta önde kardeşiminde hamileliği kesinleşti.5 haftalık hamile .onada bu siteyi tavsiye ettim mutlaka üye ol diye:)))))))))

Günaydın arkadaşlar.Yarın kızımı kalça ortezi takılacak çok üzgünüm.ıçim sızlıyor.Öyle görmeye nasıl dayanıcam ben yavrumu.

e.

haydaaa nasıl bir haksızlık bu yaa nolcak hayatını alt ust edip uzaklara gidenler
peki sizin donusunuzu niye etkiliyor bu durum gidenler kalacakmı bu d urumda yani onu anlamadım?

bizi şöyle etkiliyor bu durum zorunlu hizmet durumu esracım : şimdi biz bu yaz geldik ya buraya zorunlu hizmete. il dışı tayin isteyebilmemiz için burda en az üç seneyi doldurmamız lazım. bu üç sene zarfında batıdaki kadrolar dolacak. bu arada burası yıllık 12 puan verdiği için ne yazık ki bizim puanımız yükselmeyecek pek. ve gitmek istesek dahi gidemeyeceğiz bu arada bizden bir dönem sonra atananlar dahil 2010 yılına kadar atanan herkes aftan yararlanacak ve zorunlu hizmete gitmeyecek. .böylece onlar oralara iyice kök salacak ve oralarda açık kadro bulunmayacak en gücüme giden durum da şu benim daha orda bir yıl daha görev yapma hakkım varken eşinin doldu diyerek bizi gönderdiler. oysaki eşim orda iki yıl çalışmıştı bir yıl da askere gitmişti karsa düşün. karstaki öğretmen askerliğini sanki kütahyada yapmış gibi saydılar ve üç yılınız doldu hadi siz zorunlu hizmete gidin dediler bize. yani haksızlık adaletsizlik diz boyu. sekiz aylık hamileyken gönderdiler yani..
burcu da istanbulda yapmış bak. ne zor.
geçmiş olsun canım.. inşallah atlatırsın. ıhlamur ip bolca.

TAZE yürütecin işe yardığı kısmına senin şu tavşan misalinide eklemek gerek çok hoşsun..delikafaduldensırnaşık şey
ruj olayına gelince ben makyaj malzemelrimi paylaşmam gerçekten iyi vermişsin (yani rujunu iyi vermişsin )bunu yazmasam sen nerelere götürüsün bu sözü şimdi..naniknanik
bence arkadaş senin 8 aylık doğum yapmış birisi olarak bu kadar incelmene takıldı gibime geldi nasıl rahat hissediyorsa öyle giyinmeli insan o bol giyerse giysin..
şu yanıtlarımıza bakmadan seviyeye takılı kalan seviyesiz arkedeşe yazdığım hoş geldin ve diğer yanıtlarımı geri aldım..haberi olsun..buraya mutlaka misafir olarak takılıp ne yazdığımıza bakacaktır..Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
purcuu benn 24/11/1978 dogumluyum

ay farkı ile sen 3. oldun buyukler arasında .) elini operim :)

bu arada o kadın seni çekemiyor çok acık ve nett
ha kendide bolg iyiyorsa çocukluyum iddiali giyinmiyim modunda demode bir tipleme diye dusunuyorum ikisinden biri ikiside sana uymaz he de geç
acıklama yapıp karsıt fikir anlatmaya çalısınca amacına ulasıyor boyle insanlar
vala bak dene belki denemissidri ya evet oyle yapmak lazım artık deee ve yine bildigini oku karsı tarafı en iyi gıcık etme yontemi:)))

Özgül geçmiş olsun.

FATMA Doruk'un öksürüğü - hırıltısı daha yeni geçti. İnşallah çabucak iyileşirsiniz.

Yahoo düzelmiştir inşallah.
burcu ilaç olarak ne kullanmıştınız yazar mısın?

nası yani isin ucunu bıraktık fatma ne yediriyorsunuz aksamları peki
kaşık maması veriyoruz esra. biberon hiç veremedik ne yazık ki. akşam yatmadan kaşık maması yiyip yatıyor. ama gece uyandığında sütüm olmayınca öyle zor oluyor ki. kaldırıp uykusundan kaşıkla beslenmiyor

bende tam diyecektim burcuya bence o kadın seni kıskanıyor diye.. yani önyargılı olmak istemem ama belki kendisi kilo veremediyse, birbuçuk yıldan beri ondan kıskanıyordur seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…