vay bee esra maşallah diyim eceye.. darısı bizim başımıza. o zaman bizde denemeye devam edelim mi ki.. bırakmıştık artık iki ay önce pes etmiştik çok ağlıyor istemiyor diye. şu sıralar alışsa öyle iyi olur ki.. eşim diyordu da ben pek üstüne durmuyordum bu konunun.dun aksam ece nin bakıcısı giderken bu mama konusu acıldı dur bakayımbu aksam islerim var ama yarın aksam ben geleyim içirebilecekmiyim bakalım dedi gunduz iç iyor sonuçta dedi. e iyi deneyelim dedim
sonuçta iyi bir insan valla ondan içerse arada gelip içirse kar dır yani o aksamı kurtarmıs oluruz:)
yan blokta oturuyor keske aynı blokta otursak iner çıkardı iki dk nolcak.
ben anlatıyorum biberonu gordumu neler yaptıgın kadında bana inanamıyor boyle bos bosb akıyor bende hata arıyor acaba uykulum verdiniz acaba soylemi yaptınız bilmemne yok diyorum hepsini deniyoruz
bende dedimki dun bak dedimk ameraya çekeceğim yaptıgı hareketleri elinle biberonu ittirisini falan gostereceğim dedim aa uyandı aksam ece mamayı verdim agzına içiverdi inanamadımm. hani tamirci geleceği zaman bozuk makina çalısır ya o hesap :)) hepsini içmedi ama alması bile agzına birsey 120ccyapmıstım 60 ını içti hiç yoktan iyidir. :)
sadece son sayfaya baktım yahom yavrum hastaymış çok geçmiş olsun
berat ta hasta sanırım üşüttük özellikle midesini cuma günü arkadaşın bebeğini görmeye giittik hava güseldi yürüyelim dedik çıktık ki rüzgar vardı neyse arabasında diye önemsemedik ertesi gün kustu ve sonraki günde ve bugünde dra gittik dün fraranjit ve grip mikrobu var dedi dikkat et ciğerlerine inmesin salgın var bronşit olur dedi
öyle öksürüyoki canımdan can gidiyor ve onu bırakıp okula gidiyorum gitmek zorundayım çok çok terliyor falan bizde de böyle
başka hasta olan varsa çok geçmiş olsun
dikkat edin arakadaşlar çocuklar hastalanmasın
hehe süper :)
KIZLAR MERHABA! Önce okula başladığım için girememeye başladım, ardından eklenen 4 saat de tuzu biberi oldu. Bir de haftanın 5 günü spora gidiyorum, onu da unutmayın. Havalar da ısındı, fırsat buldukça Doruk'u pusete atıp sokaklarda sürtmece :)
YAHOO ve BERAT 'a geçmiş olsun. Yavrular çabuk iyileşsin inşallah!
Doruk da salıncaktan KORKUYOR. Neden anlamadım, kaç defa bindirdim, hep donuyor çocuk yaf :) Kucağıma alıp havalarda döndürüyorum, hiç bana mısın demiyor, kahkahalar atıyor. Ama salıncak... ı ıh
YÜRÜTEÇ kullanıyoruz. Günde yarım saat falan anca. Ama kurtarıcı oluyor. Yürüteç çocuğun yürüme sürecini etkiliyor diye önerilmiyormuş, Doruk yerde zaman geçirmeyi pek sevmiyor. Asla emekleyeceğini de sanmıyorum, yüz üstü yatmaya aşırı tepkili, anında basıyor çığlığı. Sağdan sola dönme zaten yook. Kolunu kurtaramıyor. Yürütece deli oluyor. Ctesi günü Doruk yürütecinde zaman geçirirken biz de evi süpürdük mesela Onur'la. Pazar günü de gene Doruk yürüteçteyken biz de .... :kedi: kısa sürdürdük ama :) tavşan hesabı :)
Okulda salak kadının biri dudağımdaki ruju sordu. Verdim, sürdü. Hayır bu sendeki değil, dedi yasakkelime dedim olur mu, aynısı. Renk şeker pembe! Hayır değil dedi. Çıkardım tekrar sürdüm, döt oldu. Dedim "dudak kaliteli abla" ! Bugün oldu da, taze tazze anlatayım didim.
Bu arada bendeniz (tazefasulye) tezgahlardaki yerimi almaya başladım. Hepinize afiyet
olsun. Öptüm mucukus...
sabah sabah bir moral bozucu haber daha. memurlar net yayınlamış. öğretmenlerin zorunlu hizmetine af geliyormuşreva mı bu bana allahım. yani hakkımızda hayırlısı budur diycem ama daha bu yaz zorunlu hizmete geldik biz.. artık buralardan dönmek hayal oldu bizim için. olacak iş mi. adil mi??
herkeslere günaydın
ben eve döndüm sizleri özlemişim
ev dandini temizlik yapmam lazım ama canım istemiyor havada kötü zaten artık yavaş yavaş yaparım
sizlere bir sorum olacak kıvanç geceleri kıvranıyor bu uzun zamandır var alttan gaz çıkarıyor ve ağlıyor kıvranıyor uykusundan uyanıyor ben hala gaz ilacı kullanıyorum gaz ilacını vermediğim zamanlarda hep böyle oluyor ya gaz bu kadar uzun sürermi bana fikir verin kafayı yemek üzereyim ndn oluyor böyle yediklerine de çok dikkat ediyorum bu zamana kadar ağzına gaz yapıcı yiyecekler sürmedim diyebilirim
ama anlamış değilim ndn böyle kafayı yemek üzereyim her gece saat 3 gibi uyanıyor sabaha kadar uyumuyor kıvranıyor zart zurt atıyor birde alışkanlık edindi yatağın içinde dönüyor yüzüstü öyle yatmaya çalışıyor ama öyle de rahat edemiyor sanırım kıpır kıpır oluyor sabaha kadar yardım edin bana bir akıl verin ne yapayım ndn böyle oluyor doktora götürecektim bugün hava çok kötü oldu şansıma
kaydirigubbakcemile3 ay saka gibi valla...dun aksam ece nin bakıcısı giderken bu mama konusu acıldı dur bakayımbu aksam islerim var ama yarın aksam ben geleyim içirebilecekmiyim bakalım dedi gunduz iç iyor sonuçta dedi. e iyi deneyelim dedim
sonuçta iyi bir insan valla ondan içerse arada gelip içirse kar dır yani o aksamı kurtarmıs oluruz:)
yan blokta oturuyor keske aynı blokta otursak iner çıkardı iki dk nolcak.
ben anlatıyorum biberonu gordumu neler yaptıgın kadında bana inanamıyor boyle bos bosb akıyor bende hata arıyor acaba uykulum verdiniz acaba soylemi yaptınız bilmemne yok diyorum hepsini deniyoruz
bende dedimki dun bak dedimk ameraya çekeceğim yaptıgı hareketleri elinle biberonu ittirisini falan gostereceğim dedim aa uyandı aksam ece mamayı verdim agzına içiverdi inanamadımm. hani tamirci geleceği zaman bozuk makina çalısır ya o hesap :)) hepsini içmedi ama alması bile agzına birsey 120ccyapmıstım 60 ını içti hiç yoktan iyidir. :)
kaydirigubbakcemile5Geçmişi okurken sana verilen cevapları görünce bunları sana KAPAK olsun diye alıntılayım dedim. İŞTE SORUNUN CEVAPLARI
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Elalem ne-der-se-de-sin, hadi hadi hadi hadi hadeeeeee
(Salon kadını çizgimden çıkardınız beni aaaay delikafadulden)
gecmis olsun canim..a.s.öksürük basli basina problem zaten..yavrum istesede uyuyamaz..:1no2:günaydın kızlar bu arada
geceyi çok kötü geçirdik. kuzuşum sürekli uyandı. üçe kadar döndü durdu dalamadı. öksürük bi yandan. iyice kabardı geceya çok moralim bozuk. iyileşeceğine iyice artıyor..
hos geldin canim..a.s.arada hayatta böyle yapiyor ama en fazla 1 saat sürüyor..bence bir doktora göster..bende sana rezene cayini tavsiye ederim..cok rahatlatiyor..a.sherkeslere günaydın
ben eve döndüm sizleri özlemişim
ev dandini temizlik yapmam lazım ama canım istemiyor havada kötü zaten artık yavaş yavaş yaparım
sizlere bir sorum olacak kıvanç geceleri kıvranıyor bu uzun zamandır var alttan gaz çıkarıyor ve ağlıyor kıvranıyor uykusundan uyanıyor ben hala gaz ilacı kullanıyorum gaz ilacını vermediğim zamanlarda hep böyle oluyor ya gaz bu kadar uzun sürermi bana fikir verin kafayı yemek üzereyim ndn oluyor böyle yediklerine de çok dikkat ediyorum bu zamana kadar ağzına gaz yapıcı yiyecekler sürmedim diyebilirim
ama anlamış değilim ndn böyle kafayı yemek üzereyim her gece saat 3 gibi uyanıyor sabaha kadar uyumuyor kıvranıyor zart zurt atıyor birde alışkanlık edindi yatağın içinde dönüyor yüzüstü öyle yatmaya çalışıyor ama öyle de rahat edemiyor sanırım kıpır kıpır oluyor sabaha kadar yardım edin bana bir akıl verin ne yapayım ndn böyle oluyor doktora götürecektim bugün hava çok kötü oldu şansıma
canim o problem bizde de var..bizimkide biberonu tutuyor agzinda..gece gece deli oluyorum..kafamçokkarıştıgünaydın herkese yine uykumu alamadım.mustafa sabaha kadar 5-6 kez kalkdı.ağlıyor emzirmek için alıyorum emmiyo emzik gibi tutuyo koyuyorum yerine yarım saat uyuyo yine aynı şey sabaha kadar Yaho nasıl oldu acaba inşallh iyileşmişdir.
gercekten ne günler yasadik..simdi 8 aylik oldular..insana hayal gibi geliyor..senağlamabu sabah bir arkadasım dogum yaptı
ece dogdugunda 3 arkadasım hamile idi
hepsini sirayla bekledim iste su kisi dogurdugunda ece 4 aylık olmus olacak digerinde 6 aylık son kez de bugunku arkadasım dogurunca ne guzel ece 8 aylık olmus olacak vay be falan derdim
o gun geldi çattı.
hamile arkadaslarım bitmisken dun yeni bir hamile haberi aldım. e o arkadasım dogurdugunda aralıkta ece 1,5 yasında olacak hayal gibi :)
bu arada arkadas sezaryan için bugun oglen saatlerine randevu almıstı gece suyu gelmis ne heyecan varya kıskandım desem sasırırmısınız ydogum yaptıgım gun çokg uzeldi ço k ozeldi herseyi ile agrısı sızısı ile tekrar yasamak isterdim ilk birkaç gun u sadece ama :)
sonra yeni dogan sıkıntılarını asla tekrar yasamak istemezdim o ayrı.
yazını keyifle okudum burcu :) ruj meselesi harika yaa. iyi mors olmuş arkidişin :) dönme ve emekleme konusunda aynıyız. ben de yiğitten hiç beklemiyorum doğrusu. hiç hazzetmiyor..
Elalem ne-der-se-de-sin, hadi hadi hadi hadi hadeeeeee
(Salon kadını çizgimden çıkardınız beni aaaay delikafadulden)
sabah sabah bir moral bozucu haber daha. memurlar net yayınlamış. öğretmenlerin zorunlu hizmetine af geliyormuşreva mı bu bana allahım. yani hakkımızda hayırlısı budur diycem ama daha bu yaz zorunlu hizmete geldik biz.. artık buralardan dönmek hayal oldu bizim için. olacak iş mi. adil mi??
anacım 30+7 ne dedim bir an gebelik haftası gibi:)))
dogru dogru sen benden buyuktun dimi unutmusum
30+6 da damla var
e 30+2 de de ben arada kimse yok heralde uçuncuyum :)
TAZEM yerim seni ya... demek tezgahlarda yerini aldın güldürdün beni.... ruj olayı gerçekten çok doğru... aynı ruj herkeste farklı durabiliyor.... dudak rengimiz çok farkediyor....
Tazecim ben geçen gün salıncağa kendim oturdum kızımı da kucağıma aldım öyle sallandık çok hoşuna gitti. Eğer salıncağın oturma yeri çok küçük değilse sen de bir dene. Pazarda gördüm seni yerimseniben bir-iki tezgahta vardı, biraz daha çıksın diye almayı erteledim ama ağzımın da suyu da aktı valla.
canim bende de spiral var ve ara kanamalar bende de oluyor..6 aya kadar normal diye biliyourm ben..ama icine sinmiyorsa bir doktora sor canim..sen bir 3 kilo versen o 38 beden giysiler cok rahat olur sana..masallah hedefine cok az kalmis..kaydirigubbakcemile5hehe süper :)
KIZLAR MERHABA! Önce okula başladığım için girememeye başladım, ardından eklenen 4 saat de tuzu biberi oldu. Bir de haftanın 5 günü spora gidiyorum, onu da unutmayın. Havalar da ısındı, fırsat buldukça Doruk'u pusete atıp sokaklarda sürtmece :)
YAHOO ve BERAT 'a geçmiş olsun. Yavrular çabuk iyileşsin inşallah!
Doruk da salıncaktan KORKUYOR. Neden anlamadım, kaç defa bindirdim, hep donuyor çocuk yaf :) Kucağıma alıp havalarda döndürüyorum, hiç bana mısın demiyor, kahkahalar atıyor. Ama salıncak... ı ıh
YÜRÜTEÇ kullanıyoruz. Günde yarım saat falan anca. Ama kurtarıcı oluyor. Yürüteç çocuğun yürüme sürecini etkiliyor diye önerilmiyormuş, Doruk yerde zaman geçirmeyi pek sevmiyor. Asla emekleyeceğini de sanmıyorum, yüz üstü yatmaya aşırı tepkili, anında basıyor çığlığı. Sağdan sola dönme zaten yook. Kolunu kurtaramıyor. Yürütece deli oluyor. Ctesi günü Doruk yürütecinde zaman geçirirken biz de evi süpürdük mesela Onur'la. Pazar günü de gene Doruk yürüteçteyken biz de .... :kedi: kısa sürdürdük ama :) tavşan hesabı :)
Yaklaşık 1 hafta 10 gündür azalıp artan lekelenmelerim var. İğne yaptırmıştım, Daha 1 ay var 3 ayın dolmasına, bunlar nedir anlamadım. Kahverengi, bazen pembe lekeler... Araştırdım, olabiliyormuş ama uzun sürdü biraz. Cumaya kadar geçmezse doktora görüneyim diyorum.
Yarın yatılı misafirim geliyor. Mustafa ve nişanlısı! Pazara kadar bizdeler. Allahtan kız çok hamarat, başka türlü kabul etmezdim zaten. Kız böyle kendi evi gibi derleyip toparlıyor, çok yardımcı oluyor. Gelinlik falan bakacaklarmış :) Ne heyecan :)
Eskiden giydiğim bütün 38 beden pantolonlarımı çıkardım, hepsine giriyorum. Ha çok güzel olmuyor ama, 1 ay sonra olur diye umuyorum.tutmayın beni...
Okulda salak kadının biri dudağımdaki ruju sordu. Verdim, sürdü. Hayır bu sendeki değil, dedi yasakkelime dedim olur mu, aynısı. Renk şeker pembe! Hayır değil dedi. Çıkardım tekrar sürdüm, döt oldu. Dedim "dudak kaliteli abla" ! Bugün oldu da, taze tazze anlatayım didim.
Bu arada bendeniz (tazefasulye) tezgahlardaki yerimi almaya başladım. Hepinize afiyet olsun. Öptüm mucukus...
bu sabah bir arkadasım dogum yaptı
ece dogdugunda 3 arkadasım hamile idi
hepsini sirayla bekledim iste su kisi dogurdugunda ece 4 aylık olmus olacak digerinde 6 aylık son kez de bugunku arkadasım dogurunca ne guzel ece 8 aylık olmus olacak vay be falan derdim
o gun geldi çattı.
hamile arkadaslarım bitmisken dun yeni bir hamile haberi aldım. e o arkadasım dogurdugunda aralıkta ece 1,5 yasında olacak hayal gibi :)
bu arada arkadas sezaryan için bugun oglen saatlerine randevu almıstı gece suyu gelmis ne heyecan varya kıskandım desem sasırırmısınız ydogum yaptıgım gun çokg uzeldi ço k ozeldi herseyi ile agrısı sızısı ile tekrar yasamak isterdim ilk birkaç gun u sadece ama :)
sonra yeni dogan sıkıntılarını asla tekrar yasamak istemezdim o ayrı.
e.
haydaaa nasıl bir haksızlık bu yaa nolcak hayatını alt ust edip uzaklara gidenler
peki sizin donusunuzu niye etkiliyor bu durum gidenler kalacakmı bu d urumda yani onu anlamadım?
bizi şöyle etkiliyor bu durum zorunlu hizmet durumu esracım : şimdi biz bu yaz geldik ya buraya zorunlu hizmete. il dışı tayin isteyebilmemiz için burda en az üç seneyi doldurmamız lazım. bu üç sene zarfında batıdaki kadrolar dolacak. bu arada burası yıllık 12 puan verdiği için ne yazık ki bizim puanımız yükselmeyecek pek. ve gitmek istesek dahi gidemeyeceğizTeşekkür ederim. İnsanlar tuhaf :) Aynı hatun bana artık bol giysiler giymemi önerdi. Karın bölgem gevşemiş ya! 9 kilo verdim. Tüm eski giysilerime giriyorum, bir 6 kg daha vermeye niyetim var ve bana diyor ki, artık bol şeyler giy :)) Kendinin de 1.5 yaşında kızı var ve hep bol giyiniyor. Ama ben nefffffret ederim bol giysilerden. Çok dar da olmayacak, normal!
Ah arkadaşım, o zorunlu hizmet neler aldı bizden neler!! 5 sene İstanbul'da geçim savaşı, yüksek kazanarak döndüm ama kaldığın yerden devam edemiyorsun tabii.. Allah kalanları da kurtarsın inşallah ama özür grubu bulmadan dönüş imkansız ne yazık ki. Hiç adil değil. Allah belalarını versin, kafalarına göre iş yapıyorlar, kaç aileyi mağdur ettiler.
geçmiş olsun canım.. inşallah atlatırsın. ıhlamur ip bolca.dün aksam gribime birde bogaz agrisi eklendi..biranda yakaladi beni hastalik..birde hafif öksürük var.:1no2:.özelliklede uyurken cok rahatsiz ediyor beni..birde hayat uyanmasin diye dogru dürüst öksüremiyorumda..kaydirigubbakcemile3yatagin icinde sessiz sessiz öksürmeye calisiyorum..öf hayatada gececek diye cok korkuyorum valla..eyvahedigeldismile
burcu ilaç olarak ne kullanmıştınız yazar mısın?Özgül geçmiş olsun.
FATMA Doruk'un öksürüğü - hırıltısı daha yeni geçti. İnşallah çabucak iyileşirsiniz.
Yahoo düzelmiştir inşallah.
kaşık maması veriyoruz esra. biberon hiç veremedik ne yazık ki. akşam yatmadan kaşık maması yiyip yatıyor. ama gece uyandığında sütüm olmayınca öyle zor oluyor ki. kaldırıp uykusundan kaşıkla beslenmiyornası yani isin ucunu bıraktık fatma ne yediriyorsunuz aksamları peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?