canim ya..üzme kendini..hepsi onun sagligi icin..cok sükür tedavisi var ve yapiliyor..evet senin icin ve onun icinde zor ama güclü olmaya calis..:teselli:Günaydın arkadaşlar.Yarın kızımı kalça ortezi takılacak çok üzgünüm.İçim sızlıyor.Öyle görmeye nasıl dayanıcam ben yavrumu.
geçmiş olsun ..nane limon kusmayı önler..yerimsenibensadece son sayfaya baktım yahom yavrum hastaymış çok geçmiş olsun
berat ta hasta sanırım üşüttük özellikle midesini cuma günü arkadaşın bebeğini görmeye giittik hava güseldi yürüyelim dedik çıktık ki rüzgar vardı neyse arabasında diye önemsemedik ertesi gün kustu ve sonraki günde ve bugünde dra gittik dün fraranjit ve grip mikrobu var dedi dikkat et ciğerlerine inmesin salgın var bronşit olur dedi
öyle öksürüyoki canımdan can gidiyor ve onu bırakıp okula gidiyorum gitmek zorundayım çok çok terliyor falan bizde de böyle
başka hasta olan varsa çok geçmiş olsun
dikkat edin arakadaşlar çocuklar hastalanmasın
aman yarabbi çok dikkat etmek gerek artık..mustafa dün yerde sürünürken gitmiş bilgisayarın kablosuyla oynamış ve kırmış.hemde prize takılıyken.allah korudu yavrumu valla.geçen günde bakıyorum salonda yok.birde bakdım banyoya girmiş.karnı buz gidi allahdan hastalanmadı
benimki 7-00 uyunayır bir daha uyumaz 11-00.meyvesini yedikden sonra uyur.
alsanaalsanasmileterbiyesizliğin zirvesini zorlmaya gerek yok ..dün sizden bi konuda yardım istemiştim ama bi kişi bile cevap yazmamış sanırım gruplanma var ve dışardan kimse istenmiyo yazık biz ilkokulda yapardık bunları demek siz hala o seviyedesiniz
vereliniortakŞenizŞaka mı bu akannehir Ben dün sadece bir kez girebildim, onda da doğru dürüst geçmişe bile bakamadım. Dolayısıyla senin sorunu da görmedim kardeş. Eminim diğerleri de ya görmemiştir, yada bir fikirleri yoktur cevaplamamışlardır. Mesajını ilk okuduğumda sorunu bulup cevaplamaya niyetlendiysem de, yazdıklarının içeriğindeki basitlik, avamlık beni hemen vazgeçirdi. Ben seni kendinle başbaşa bırakayım canım :gitme:
delikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol:sempatiksalakcinniseviyeniz gayet açık yazdınız cvplardanda belli
daha fazla kendimi size indirgeyemiycem
Günaydın arkadaşlar.Yarın kızımı kalça ortezi takılacak çok üzgünüm.ıçim sızlıyor.Öyle görmeye nasıl dayanıcam ben yavrumu.
fatma ya acayip sinirlendim nedir bu buyuk haksızlıkk nasıl bir adaletsizlik
ne deseniz az dır yani . allah bildigi gibi yapsın
bir kul hakkıdır bu nasıl yaparlar ya
bende Aralık doğumluyum yılbaşı bebeğiyim ama sıralamada yaş itibariyle 1.yim ..
FATMA memur işlerinden anlamam hernekadar polis eşide olsam .yanlız anladığım kadarıyla haksızlığa uğrayanlardansın..
TAZE 38 beden süper vücuduna sıkılaştırıcı kullanıyormusun kulanmıyorsan başla derim vichy lipostrech çok iyi kilo vermedeki sarkmaları çok güzel toparlıyor..
ben kaşık mamasını 8 gibi filan veriyorum esracım. sonra 11 gibi uyanıp emiyor. gece 3 gibi uyanıyor tekrar. 5 gibi tekrar. 7 de son uyanış. ama bu kadarına sütüm yetmiyor iştefatma peki kasık mamasını kacta veriyorsunda gece tekrar acıkıp uyanıyor ??
ece 6 gibi biberonla bakıcıdan 120 cc falan mama içip yatıyor
saat 10 gibi falan kalkıyor aksam
biz iste biraz uykuyu acıp kasıkla artık kaç kasık yerse
son gunlerde kasık mamasını 2 yemek kasıgı koyup hazırlıyorum onu yese yetiyor uyanmıyor gece
nadiren olurda uyanırsa aclıktan olmyor sallıyouz birsey yedirmeden tekrar uyuyor mumkun degil o uykulu halle kasık maması yemesi zaten
peki gunluk 500 cc mama içme ogununu tamamlıyormu yigit bu durumda sende okadarsut olabiliyormu?
verilir yazıyor sulandırılıp ama biberon almadığımız için biz yapamıyoruz. zaten şu devam sütlerinin tadından nefret ediyor yiğit. kaşık mamasının içine karıştırayım arada kaynatayım diyorum ama bir kaşık bile katsam hemen anlıyor. ve yemiyor mamayıha fatma birde bu kasık mamalarının tadı daha guzel ya sulandırıp biberonla verilebilir diyor acaba onu versek severlermi
simdi ne dusunuyorum biliyormusun hadi bir yasına az kaldı dayandık
ya inek sutunude sevmesse bu keratalar napcazzz ?
cok tatlisiniz...opuyorumnanaktanbu arada avatarımı değiştirdim nasıl olmuş :) öyle tatlı ki öperken gömülmüşüm burnum yamulmuş :)
senin yazıları keyifle okuyorum vallahi burcu ya:))
super gidiyorysun her bakımdan is okul ev iyi idare edip birde spora vakiit ayırıyosun sapka çıkarıyorum karsında
ogretmen arkadasının haberi yok heralde ten rengi denen bir fark olusundan:)
bu arada ben rujumu isteyip surenlere gıcıkkk olurum makyaj malzemelerini degismek hiç
Günaydın arkadaşlar.Yarın kızımı kalça ortezi takılacak çok üzgünüm.İçim sızlıyor.Öyle görmeye nasıl dayanıcam ben yavrumu.
purcuu benn 24/11/1978 dogumluyum
ay farkı ile sen 3. oldun buyukler arasında .) elini operim :)
bu arada o kadın seni çekemiyor çok acık ve nett
ha kendide bolg iyiyorsa çocukluyum iddiali giyinmiyim modunda demode bir tipleme diye dusunuyorum ikisinden biri ikiside sana uymaz he de geç
acıklama yapıp karsıt fikir anlatmaya çalısınca amacına ulasıyor boyle insanlar
vala bak dene belki denemissidri ya evet oyle yapmak lazım artık deee ve yine bildigini oku karsı tarafı en iyi gıcık etme yontemi:)))
burcu ilaç olarak ne kullanmıştınız yazar mısın?
bende tam diyecektim burcuya bence o kadın seni kıskanıyor diye.. yani önyargılı olmak istemem ama belki kendisi kilo veremediyse, birbuçuk yıldan beri ondan kıskanıyordur seni :)
TAZE 38 beden süper vücuduna sıkılaştırıcı kullanıyormusun kulanmıyorsan başla derim vichy lipostrech çok iyi kilo vermedeki sarkmaları çok güzel toparlıyor..
güzel olmuş onların öperken yamulmak ne kelime..bu arada avatarımı değiştirdim nasıl olmuş :) öyle tatlı ki öperken gömülmüşüm burnum yamulmuş :)
bak bardakla içirmeyi denesen bardağın hevesine içebilir.biberonda mamayı yap bardağa dök dene belkiş içer..inşalah içer..hiç almıyor esra bizimki biberonusuyu filan kaşıkla veriyordum. yeni yeni alıştırma bardağına geçtik. ama özellikle kocaman kendi kadar bardaklarla içmeyi çok seviyor afacan oğluşum :)
teşekkürler özgülcüm..
ben çıkıyorum kızlar eve gidiyorum öğle arası. öğleden sonra görüşürüz inş..mucuks.
Ama ben 2 çocuklu değilim Esra, ben de bu konuda şapka çıkarıyorum önünde! Aynı yaştayız ve sen artık iki çocuklu bir annesin. :) Bu nedenle sende daha fazla zamanım kalıyor.
Yok canım. Hatta taaa kasım mıydı neydi, aldım o Vichy'den 2li paketten. Hesapta 70 in altına inice başlayacaktım. İnat ettim, bakalım vücudum ne kadar toparlanacak. Vücuduma zaman tanımaya karar verdim sonra. Sanırım yaza girerken, bikini zamanı yaklaşınca başlayacağım. Bırakınca eski hale dönüyormuş diye duydum. Nivea'nın Q10 plus diye bir losyonu var, onu aldım, o da etkiliymiş diye duydum. Ucuz da bişi. Şimdilik onu kullanayım dedim ama unutuyorum kullanmayı.
benim sayfalar bozuk..yani sag taraf gözükmüyor..sizde de öylemi??
canim bende öyle biliyorum..ama benim bacaklardaki eski catlaklar tam olarak beyazlamadi..hala büyük oranda kirmizilar..ayni ben de senin gibi oglanda catladim kizda catlayacak yer kalmamisti..kaydirigubbakcemile3resim koy canim ne olacak..gerci benim icin degisik birsey olmayacak..kendi karnimi görüyormus gibi olacagima eminim..kaydirigubbakcemile5mor catlaklar zamanla beyazlamıyormu hepsi ilk once mor degilmi benmi yanlıs hatırlıyorum
berkede korkunç çatladı karnım ece de çok az bir kaç tane daha eklendi su an onlar kırmızı mor gibi eskiler korkunç zaten ben bu saatten sonra ne yapsam nafile heralde diyerek hiçç bulasmıyorum bu konuya. size minicik bir kesit alıp karnımın goruntusunu koyacaım buraya abes olurmu acaba ne oldgu bile belli olmayacak kesip yapıstıracagım ama ?? ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?