2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar.Yarın kızımı kalça ortezi takılacak çok üzgünüm.İçim sızlıyor.Öyle görmeye nasıl dayanıcam ben yavrumu.
canim ya..üzme kendini..hepsi onun sagligi icin..cok sükür tedavisi var ve yapiliyor..evet senin icin ve onun icinde zor ama güclü olmaya calis..:teselli:

fatma ya acayip sinirlendim nedir bu buyuk haksızlıkk nasıl bir adaletsizlik
ne deseniz az dır yani . allah bildigi gibi yapsın
bir kul hakkıdır bu nasıl yaparlar ya

bende Aralık doğumluyum yılbaşı bebeğiyim ama sıralamada yaş itibariyle 1.yim ..
FATMA memur işlerinden anlamam hernekadar polis eşide olsam .yanlız anladığım kadarıyla haksızlığa uğrayanlardansın..
TAZE 38 beden süper vücuduna sıkılaştırıcı kullanıyormusun kulanmıyorsan başla derim vichy lipostrech çok iyi kilo vermedeki sarkmaları çok güzel toparlıyor..

fatma peki kasık mamasını kacta veriyorsunda gece tekrar acıkıp uyanıyor ??
ece 6 gibi biberonla bakıcıdan 120 cc falan mama içip yatıyor
saat 10 gibi falan kalkıyor aksam
biz iste biraz uykuyu acıp kasıkla artık kaç kasık yerse
son gunlerde kasık mamasını 2 yemek kasıgı koyup hazırlıyorum onu yese yetiyor uyanmıyor gece
nadiren olurda uyanırsa aclıktan olmyor sallıyouz birsey yedirmeden tekrar uyuyor mumkun degil o uykulu halle kasık maması yemesi zaten

peki gunluk 500 cc mama içme ogununu tamamlıyormu yigit bu durumda sende okadarsut olabiliyormu?

ha fatma birde bu kasık mamalarının tadı daha guzel ya sulandırıp biberonla verilebilir diyor acaba onu versek severlermi
simdi ne dusunuyorum biliyormusun hadi bir yasına az kaldı dayandık
ya inek sutunude sevmesse bu keratalar napcazzz ?

geçmiş olsun ..nane limon kusmayı önler..yerimseniben
aman yarabbi çok dikkat etmek gerek artık..
benimki 7-00 uyunayır bir daha uyumaz 11-00.meyvesini yedikden sonra uyur.

bizde aynıyız 7 de kalkarız 8 de kahvaltı 10.30 11 tekrar yatış..

dün sizden bi konuda yardım istemiştim ama bi kişi bile cevap yazmamış sanırım gruplanma var ve dışardan kimse istenmiyo yazık biz ilkokulda yapardık bunları demek siz hala o seviyedesiniz
alsanaalsanasmileterbiyesizliğin zirvesini zorlmaya gerek yok ..lmaz:
vereliniortakŞeniz
seviyeniz gayet açık yazdınız cvplardanda belli
daha fazla kendimi size indirgeyemiycem
delikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol:sempatiksalakcinni
Günaydın arkadaşlar.Yarın kızımı kalça ortezi takılacak çok üzgünüm.ıçim sızlıyor.Öyle görmeye nasıl dayanıcam ben yavrumu.

üzme kendini yavrunun geleceği için bu günler gelip geçici ..biraz sıkıntılı olacak ama sonucu sevindirici olacak .:teselli:.

fatma ya acayip sinirlendim nedir bu buyuk haksızlıkk nasıl bir adaletsizlik
ne deseniz az dır yani . allah bildigi gibi yapsın
bir kul hakkıdır bu nasıl yaparlar ya

ben de kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. o kadar kpss çalıştık iyi puanlar aldık iyi yerlere atanalım diye. şimdi bizden düşük alanlar keyif çatarken biz buralarda sürüneceğiz. hükümet bi de dindar geçinir ya kul hakkından haberleri yok heralde bunların..

ben kaşık mamasını 8 gibi filan veriyorum esracım. sonra 11 gibi uyanıp emiyor. gece 3 gibi uyanıyor tekrar. 5 gibi tekrar. 7 de son uyanış. ama bu kadarına sütüm yetmiyor işte bazen de kaşık maması yerine pirinç unu veriyorum googly. 500 cc çıktığını hiç sanmıyorum benden. ama napabilirim ki canım ya artık çıktığı kadar.

verilir yazıyor sulandırılıp ama biberon almadığımız için biz yapamıyoruz. zaten şu devam sütlerinin tadından nefret ediyor yiğit. kaşık mamasının içine karıştırayım arada kaynatayım diyorum ama bir kaşık bile katsam hemen anlıyor. ve yemiyor mamayı
süt konusunda haklısın. inşallah severler yaa. yoksa naparız bilmem..

bu arada avatarımı değiştirdim nasıl olmuş :) öyle tatlı ki öperken gömülmüşüm burnum yamulmuş :)

e peki fatam biberon hiçmi almıyor
meyva suyu su vs içmek içindemi
bizimkinin biberonla derdi yok meyva suyu ihlamur su falan içiyor
bak mama degil kızım su su diyoruz hemen acıyor agzını tanıyor serseri

ama mamayı istemiyor
tadından sebep sanırım

hiç almıyor esra bizimki biberonu suyu filan kaşıkla veriyordum. yeni yeni alıştırma bardağına geçtik. ama özellikle kocaman kendi kadar bardaklarla içmeyi çok seviyor afacan oğluşum :)
teşekkürler özgülcüm..
ben çıkıyorum kızlar eve gidiyorum öğle arası. öğleden sonra görüşürüz inş..mucuks.

Ama ben 2 çocuklu değilim Esra, ben de bu konuda şapka çıkarıyorum önünde! Aynı yaştayız ve sen artık iki çocuklu bir annesin. :) Bu nedenle sende daha fazla zamanım kalıyor.

Günaydın arkadaşlar.Yarın kızımı kalça ortezi takılacak çok üzgünüm.İçim sızlıyor.Öyle görmeye nasıl dayanıcam ben yavrumu.

Canım, lütfen üzülme. İlerde başka sıkıntılar çekeceğine, şimdilik bu kadarcık sıkıntı olsun varsın. Kıyamam kuzuna... Bazen yolda çocuklar görüyorum, tövbe yarabbim, bedensel engelli Binlerce defa şükrediyorum, dua ediyorum. Türkiye şartlarında engelli olmanın ne zor bir şey olduğunu kullandığımız bebek arabalarından anlamadık mı? O aparat ne kadar kalacak bebişinde? Ve gece - gündüz mü kullanılacak?

Aman :))

Ya aslında hatun gayet şık giyiniyor, marka giyiniyor, Estee Lauder rujlar falan kullanıyor. Benim rujum Oriflame idi, böyle bir aşağıladı falan :))) Marka giyiniyor, ayrıca zevkli giyiniyor ama hep bol... Kendi seçimi, aslında fiziği kötü değil. Neyse, dediğin gibi, evet haklısın deyip, kendi bildiğimi yapmam en iyisi...

burcu ilaç olarak ne kullanmıştınız yazar mısın?

Peditus ve antibiyotik şurup vermişti, ne hatırlamıyorum. Süspansiyondu. Ayrıca echinol vermeye çalıştım ama pek sevmedi Doruk, içiremedim.

bende tam diyecektim burcuya bence o kadın seni kıskanıyor diye.. yani önyargılı olmak istemem ama belki kendisi kilo veremediyse, birbuçuk yıldan beri ondan kıskanıyordur seni :)

Olabilir. Okulda çok dikkat çekiyorum zaten. Rejime başlayalı 2.5 ay oldu, 9 kilo gitti. Hemen hemen haftada 1 kilo. Gİttiğim spor salonuna yazılıyor millet akın akın. Ara ara bazı konuşmalardan hakkımda konuşulduğunu seziyorum ama nasıl konuşmalar acaba, iyi mi kötü mü, onu bilemiyorum :)

1.5 yaşlarında 3 - 4 kişi var bebeği olan ve emziriyorum diyip paso yiyorlar, hem de ne yemek!! Aynı eski ben :) Bİr de bok atıyorlar bana, tabii sizin emme derddiniz yok, diye. Günde 1-2 defa emiyor, boğazı çok iyi maşallah. Artık illa emsin derdim yok evet ama, hiç emzirmiyor değilim. Hatta 1 tanesi 20 aylık mı ne, hala emerek uyuyormuş, yuh dedim!

TAZE 38 beden süper vücuduna sıkılaştırıcı kullanıyormusun kulanmıyorsan başla derim vichy lipostrech çok iyi kilo vermedeki sarkmaları çok güzel toparlıyor..

Yok canım. Hatta taaa kasım mıydı neydi, aldım o Vichy'den 2li paketten. Hesapta 70 in altına inice başlayacaktım. İnat ettim, bakalım vücudum ne kadar toparlanacak. Vücuduma zaman tanımaya karar verdim sonra. Sanırım yaza girerken, bikini zamanı yaklaşınca başlayacağım. Bırakınca eski hale dönüyormuş diye duydum. Nivea'nın Q10 plus diye bir losyonu var, onu aldım, o da etkiliymiş diye duydum. Ucuz da bişi. Şimdilik onu kullanayım dedim ama unutuyorum kullanmayı.

buarada unutmadan söyleyeyim..benim doktor(beslenme uzmani) bana vucut catlaklari ve sikilastirmak icin bir krem önerdi..tabi yüzde yüz kesinlikle gecmez ama görünümü baya bir azaltiyor dedi..bana da bu yeter zaten..söyle azalsa ve cok dikkat cekmese..:Saruboceq:bakalim eczaneden siparis verdim..haftasonuna gelecek..bakalim kullanacagim..fayda ederse söylerim..fiyatida 20 euro..cok birsey degil..

bu arada avatarımı değiştirdim nasıl olmuş :) öyle tatlı ki öperken gömülmüşüm burnum yamulmuş :)
güzel olmuş onların öperken yamulmak ne kelime..
bak bardakla içirmeyi denesen bardağın hevesine içebilir.biberonda mamayı yap bardağa dök dene belkiş içer..inşalah içer..

iki çocukla gerçekten zor desem yalan olmaz..
Burcu bence kulan bak sonradan toparlanma zor olabilir ikinci hamilelik ve 20 kilo gibi bir farka vererek deneyimlerimi paylaşmak isterdim ki ben tubada 30 yaşındaydım..vücudunu desteklersen daha çabuk toparlar..Bırakınca aynı hale döndüğü filanda yok eğer geri kilo almazsan tabi..cildin elastikiyeti için en azında hergün nemledirci losyon kullanmanı tavsiye ederim böbem..
Arkadaşına diyecek söz bulamadım..
bu arada site adını unutum ama biraz önce bebek beselnmesiyle ilgili araştırma yaparken gözüme 9 aylık bir bebeğin 2 fincan mama , anne sütü veya sütle günlük kalsiyum ihtiyacını karşılayabildiğini okudum..tekrar bulanca paylaşırım ..

çatlaklar tam geçmiyor sürekli nemlendirirseniz belli olmuyor .AMA MOR ÇATLAKLARA ÇÖZÜM VAR YAKINDA PAYLAŞACAĞIM..

erenefe dun bende yazdım baska bir iki arkadas daha yazdı baskad r a goturmeni tavsiye ettik goturdunmu dusunuyormusun yada goturmem diyorsan neden
yani bu tarz buyuk islemlerin ben mutlaka farklı gorus alındıktan sonra yapılması taraftarıyım yanıt yazarsan sevinirim

mor catlaklar zamanla beyazlamıyormu hepsi ilk once mor degilmi benmi yanlıs hatırlıyorum
berkede korkunç çatladı karnım ece de çok az bir kaç tane daha eklendi su an onlar kırmızı mor gibi eskiler korkunç zaten ben bu saatten sonra ne yapsam nafile heralde diyerek hiçç bulasmıyorum bu konuya. size minicik bir kesit alıp karnımın goruntusunu koyacaım buraya abes olurmu acaba ne oldgu bile belli olmayacak kesip yapıstıracagım ama ?? ne dersiniz

canim bende öyle biliyorum..ama benim bacaklardaki eski catlaklar tam olarak beyazlamadi..hala büyük oranda kirmizilar..ayni ben de senin gibi oglanda catladim kizda catlayacak yer kalmamisti..kaydirigubbakcemile3resim koy canim ne olacak..gerci benim icin degisik birsey olmayacak..kendi karnimi görüyormus gibi olacagima eminim..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…