iki çocukla gerçekten zor desem yalan olmaz..
Burcu bence kulan bak sonradan toparlanma zor olabilir ikinci hamilelik ve 20 kilo gibi bir farka vererek deneyimlerimi paylaşmak isterdim ki ben tubada 30 yaşındaydım..vücudunu desteklersen daha çabuk toparlar..Bırakınca aynı hale döndüğü filanda yok eğer geri kilo almazsan tabi..cildin elastikiyeti için en azında hergün nemledirci losyon kullanmanı tavsiye ederim böbem..
Arkadaşına diyecek söz bulamadım..
bu arada site adını unutum ama biraz önce bebek beselnmesiyle ilgili araştırma yaparken gözüme 9 aylık bir bebeğin 2 fincan mama , anne sütü veya sütle günlük kalsiyum ihtiyacını karşılayabildiğini okudum..tekrar bulanca paylaşırım ..
mor catlaklar zamanla beyazlamıyormu hepsi ilk once mor degilmi benmi yanlıs hatırlıyorum
berkede korkunç çatladı karnım ece de çok az bir kaç tane daha eklendi su an onlar kırmızı mor gibi eskiler korkunç zaten ben bu saatten sonra ne yapsam nafile heralde diyerek hiçç bulasmıyorum bu konuya. size minicik bir kesit alıp karnımın goruntusunu koyacaım buraya abes olurmu acaba ne oldgu bile belli olmayacak kesip yapıstıracagım ama ?? ne dersiniz
mor catlaklar zamanla beyazlamıyormu hepsi ilk once mor degilmi benmi yanlıs hatırlıyorum
berkede korkunç çatladı karnım ece de çok az bir kaç tane daha eklendi su an onlar kırmızı mor gibi eskiler korkunç zaten ben bu saatten sonra ne yapsam nafile heralde diyerek hiçç bulasmıyorum bu konuya. size minicik bir kesit alıp karnımın goruntusunu koyacaım buraya abes olurmu acaba ne oldgu bile belli olmayacak kesip yapıstıracagım ama ?? ne dersiniz
herkeslere günaydın
ben eve döndüm sizleri özlemişim
ev dandini temizlik yapmam lazım ama canım istemiyor havada kötü zaten artık yavaş yavaş yaparım
sizlere bir sorum olacak kıvanç geceleri kıvranıyor bu uzun zamandır var alttan gaz çıkarıyor ve ağlıyor kıvranıyor uykusundan uyanıyor ben hala gaz ilacı kullanıyorum gaz ilacını vermediğim zamanlarda hep böyle oluyor ya gaz bu kadar uzun sürermi bana fikir verin kafayı yemek üzereyim ndn oluyor böyle yediklerine de çok dikkat ediyorum bu zamana kadar ağzına gaz yapıcı yiyecekler sürmedim diyebilirim
ama anlamış değilim ndn böyle kafayı yemek üzereyim her gece saat 3 gibi uyanıyor sabaha kadar uyumuyor kıvranıyor zart zurt atıyor birde alışkanlık edindi yatağın içinde dönüyor yüzüstü öyle yatmaya çalışıyor ama öyle de rahat edemiyor sanırım kıpır kıpır oluyor sabaha kadar yardım edin bana bir akıl verin ne yapayım ndn böyle oluyor doktora götürecektim bugün hava çok kötü oldu şansıma
dun aksam ece nin bakıcısı giderken bu mama konusu acıldı dur bakayımbu aksam islerim var ama yarın aksam ben geleyim içirebilecekmiyim bakalım dedi gunduz iç iyor sonuçta dedi. e iyi deneyelim dedim
sonuçta iyi bir insan valla ondan içerse arada gelip içirse kar dır yani o aksamı kurtarmıs oluruz:)
yan blokta oturuyor keske aynı blokta otursak iner çıkardı iki dk nolcak.
ben anlatıyorum biberonu gordumu neler yaptıgın kadında bana inanamıyor boyle bos bosb akıyor bende hata arıyor acaba uykulum verdiniz acaba soylemi yaptınız bilmemne yok diyorum hepsini deniyoruz
bende dedimki dun bak dedimk ameraya çekeceğim yaptıgı hareketleri elinle biberonu ittirisini falan gostereceğim dedim aa uyandı aksam ece mamayı verdim agzına içiverdi inanamadımm. hani tamirci geleceği zaman bozuk makina çalısır ya o hesap :)) hepsini içmedi ama alması bile agzına birsey 120ccyapmıstım 60 ını içti hiç yoktan iyidir. :)
Günaydın..
Yahaya ve esra ne yaptıki acaba ..
Esrako şu mama içmeme bizdede hala mevcut ..bi ara süt denemiştim ya ogünden başkada vermedim akşam ne yapıp edip karnını iyice doyurmaya çalışıyorum bazen 1 saat sürüyor ama gece uyuması için ne yapayım..hergece mama içmesi için hala uğraşıyorum iki gece önce 75 ml ve 90 ml mama yı 4 saat arayla tuttu şaşırdım ama sadece o gece devamı gelmedi bir türlü süreklilik kazanamadık..
Fatma acaba birdahamı doktora göstersen gerçi öksürük bela bişey bi tuttumu geçmesi baya sürüyor..
Maviş kıvanca akşam öğünü ne veriyorsun bence ondan yada ayakları üşütüyorsun en çok gaz bunlardan olur rezene dene yatırmadan önce içir bakalım..
dün aksam gribime birde bogaz agrisi eklendi..biranda yakaladi beni hastalik..birde hafif öksürük var.:1no2:.özelliklede uyurken cok rahatsiz ediyor beni..birde hayat uyanmasin diye dogru dürüst öksüremiyorumda..kaydirigubbakcemile3yatagin icinde sessiz sessiz öksürmeye calisiyorum..öf hayatada gececek diye cok korkuyorum valla..eyvahedigeldismile
bende Aralık doğumluyum yılbaşı bebeğiyim ama sıralamada yaş itibariyle 1.yim ..
FATMA memur işlerinden anlamam hernekadar polis eşide olsam .yanlız anladığım kadarıyla haksızlığa uğrayanlardansın..
TAZE 38 beden süper vücuduna sıkılaştırıcı kullanıyormusun kulanmıyorsan başla derim vichy lipostrech çok iyi kilo vermedeki sarkmaları çok güzel toparlıyor..
fatma peki kasık mamasını kacta veriyorsunda gece tekrar acıkıp uyanıyor ??
ece 6 gibi biberonla bakıcıdan 120 cc falan mama içip yatıyor
saat 10 gibi falan kalkıyor aksam
biz iste biraz uykuyu acıp kasıkla artık kaç kasık yerse
son gunlerde kasık mamasını 2 yemek kasıgı koyup hazırlıyorum onu yese yetiyor uyanmıyor gece
nadiren olurda uyanırsa aclıktan olmyor sallıyouz birsey yedirmeden tekrar uyuyor mumkun degil o uykulu halle kasık maması yemesi zaten
peki gunluk 500 cc mama içme ogununu tamamlıyormu yigit bu durumda sende okadarsut olabiliyormu?
bu arada avatarımı değiştirdim nasıl olmuş :) öyle tatlı ki öperken gömülmüşüm burnum yamulmuş :)
e peki fatam biberon hiçmi almıyor
meyva suyu su vs içmek içindemi
bizimkinin biberonla derdi yok meyva suyu ihlamur su falan içiyor
bak mama degil kızım su su diyoruz hemen acıyor agzını tanıyor serseri
ama mamayı istemiyor
tadından sebep sanırım
Dün akşam kızım beni çok üzdü ve gece yatmadan sağtaraf yüzüm pütür pütür döktü..acayip bir durumda yüzüm..Konu şu anne sen beni sevmiyorsun umursamıyorsun ben niye doğdum..ölseydim..ben aynen kafayı yedim ne diyorsun kızım buda nerden çıktı başladı ağlamaya ..ama nasıl sinirden köpürdüm sen bunları nereden çıkartıyorsun diye..ve üstüme öyle geldiki deli gibi en sonunda sevmiyorum seni dedim ..ama kızgınlıkla sonra birden çocukların söylenen herşeyi gerçek sandıkları aklıma geldi..Tabi durumu kurtarmak için için bu gün seninle gerçekten ilgilenmeyeceğim yatağına yatırmayacağım pijamalarını kendin giyineceksin süt vermeyeceğim yaptığım herşeyi saydım ilglenmemek umursamamak böyle birşey kızım işte dedim madem böyle düşünüyorsun bende öyle davranacağım ve aradaki farkı göreceksin dedim..biraz öylece oturdu sonra anne hadi barışalım öpüşelim bu konuyuda unutalım dedi bende hayır dedim bu gün seninle gerçekten ilgilenmeyeceğim dedim ..beni çok üzdün barışmayacağımda dedim..gece yatarken hiçbirşeyine karışmadım tabi içimde içimi yedi odasına gitti bi yanım gitmek istedi bir yanım yaptığı yanlışı anlaması için sözümü tutmalıyım dedi durdum..sadec saçalrından tokalarını çıkartmasına yardım ettimki onları açamazdı..of ya kızım uyudu ben yatamadım üzüldüm durdum neyi yanlış yaptımki diye..ve sonuç suratım dökmüş felaket hemde .buyrun size gelecekte neler bekliyora yanıt işte..bebeklik en kolay dönemi..yedir uyut giydir ..büyüdükçe sorunlarda büyüyor..
merhaba kıslar yzamayalı o kadar uzun zaman olduki muhtemel hatırlamassınız beni. bebişim biraz fazla dertliydi çok ağlıyodu hiç birşeye zaman ayıramıyodum yeni yeni düzeldi. ama hala uyku problemimiz bitmedi. sabaha kadar her saat başı kalkıp emziriyorum. aynı dertten muzdarip olan varmıç ne yapmalı bilemiyorum.
canim bence bu kesinlikle kardes kiskancligi..cünkü ayni sorun bende de basladi..yazacagim yazacagim hep unutuyorum yada yazacak kelimeleri bulamiyorum..gecen sabiha paktunaydi sanirim onun videosunda büyük kardeslerde kiskanclik bebek 6 aylik olduktan sonra baslarmis..gercekten ben bunu hissetmeye basladim..oglum sürekli ilgi ister duruma geldi..siz benimle ilgilenmiyorsunuz beni sevmiyormusunuz yada en cok kimi seviyorsunuz der oldu..sürekli agzinda bu kelimeler..bende onu ve kardesini ayni derecede sevdigimi ikisininde benim icin ayni degerde oldugunu anlatmaya calisiyorum ama sanirim pek basarili olamiyorum..sürekli o daha tatli degilmi ben büyüdüm artik felan diyor..esime diyorum sen biraz konusmayi dene ama onunda bu konuda pek basarili oldugu söylenemez..yani nasil konusacagimizi bilmiyorum..derya yalniz degilsin canim..su siralar daha sakin..gecen hafta cok agrasif ve sinirliydi..birde cocuklarda mantik 9 yastak sonra baslarmis..bizimki 6 yasinda oldugu icin mantikli bir sekilde anlatsamda anlamiyor..öf!!su siralar öyle bunaldimki en ufacik seye acayip tepkiler veriyorum..tabi bunun kimseye faydasi yok ama kendime engel olamiyorum..oglumada kizinca cok üzülüyorum..sonra hemen gidip sariliyorum..senağlamaof ne cokta sikintim varmis..anne olmak ne zor..bir fikri olan varsa lütfen yardim etsin..Dün akşam kızım beni çok üzdü ve gece yatmadan sağtaraf yüzüm pütür pütür döktü..acayip bir durumda yüzüm..Konu şu anne sen beni sevmiyorsun umursamıyorsun ben niye doğdum..ölseydim..ben aynen kafayı yedim ne diyorsun kızım buda nerden çıktı başladı ağlamaya ..ama nasıl sinirden köpürdüm sen bunları nereden çıkartıyorsun diye..ve üstüme öyle geldiki deli gibi en sonunda sevmiyorum seni dedim ..ama kızgınlıkla sonra birden çocukların söylenen herşeyi gerçek sandıkları aklıma geldi..Tabi durumu kurtarmak için için bu gün seninle gerçekten ilgilenmeyeceğim yatağına yatırmayacağım pijamalarını kendin giyineceksin süt vermeyeceğim yaptığım herşeyi saydım ilglenmemek umursamamak böyle birşey kızım işte dedim madem böyle düşünüyorsun bende öyle davranacağım ve aradaki farkı göreceksin dedim..biraz öylece oturdu sonra anne hadi barışalım öpüşelim bu konuyuda unutalım dedi bende hayır dedim bu gün seninle gerçekten ilgilenmeyeceğim dedim ..beni çok üzdün barışmayacağımda dedim..gece yatarken hiçbirşeyine karışmadım tabi içimde içimi yedi odasına gitti bi yanım gitmek istedi bir yanım yaptığı yanlışı anlaması için sözümü tutmalıyım dedi durdum..sadec saçalrından tokalarını çıkartmasına yardım ettimki onları açamazdı..of ya kızım uyudu ben yatamadım üzüldüm durdum neyi yanlış yaptımki diye..ve sonuç suratım dökmüş felaket hemde .buyrun size gelecekte neler bekliyora yanıt işte..bebeklik en kolay dönemi..yedir uyut giydir ..büyüdükçe sorunlarda büyüyor..
hep ayni konusmalar..cocuklar 6 aydan sonra bebeklerin gitmedigini ve hep onlarla kalacaklarini anlayinca kiskanmaya baslarlarmis..onlarin problemleri kendilerine ne olacagi imis..yani anne baba onu yine sevecekmi yoksa birakacakmi düsüncesi ve korkusu baslarmis..bence tek cözüm sabiha haniminda dedigi gibi sevmek ve onu birakmayacagimizi ve onu hep sevdigimizi bedensel ve konusarak net bir sekilde sürekli dile getirmek..ona sarilmak ve seni asla birakmam ve seni cok seviyorum seklinde sürekli ona sevgimizi göstermek..sonucta buda bir sürec ve onlarda bu durumu böylece daha rahat kavrayacaklar..doktorum programinda böyle anlatmisti..bakalim bende bunu uyguluyorum..insallah ise yarar..:Saruboceq:şimdi okula gitmeden bi konuşma yaptık..anne babalar çocukalır her zaman sver sevgileri azalmaz ..ama çocuklar yanlış birşey yaptığında onu ikaz etmek ve doğruyu öğretmek zorundadır..böyle beni sevmiyorusunuz kanısan nerden vardın nden dedim..bilmiyorum diyor ne hissettinde böyle konuştun dedim..siz bana kızıyorsunuz dedi..son günlerde herşeye itiraz eder oldu ağzında hep hayır kelimesi var ve çok zor...1 haftadır ömrümü yiyor ..
Esrako kardeşini kıskanmaya başladı..hep onu seviyorsun diyede bi mevzumuz geçti ozamn onun bebk olduğunu ve o yüzden hep kucağımızda olduğunu anlattım..örnek te erdim yere bıraktım kardeşini yusuf ağladı almadım bak dedim eğer kardeşini burdan almazsam o hiç birşey yapamaz önce ağlar şu anda bize çok ihtiyacı var dedim..ozamn makul geldi ve üzüldüde o zamn atlatıık ama şimdi neden niye ..TEK AÇIKLAMASI KISKANÇLIK ..her zaman önceliği ona veriyoruz alışverişte isteklrede akrdeşiyle ilgilenmesi için fırsat veriyorum amam bugünlerde stresli ..Birde 23 nisana seçilmişti ..sonra bir çalışmasına ben katıldım oyuna katılmıyor diye çağırdılar .meğerse öğreetn bişey bilmiyormuş benimde 5 yıllık profosyonel halkoyunları hocalığı yapmışlığım var gidince durumu kurtardım ama her zaman katılamayacağım için kızımı çıkartım..büyük ihtimal ona üzülüyor ..
merhaba kıslar yzamayalı o kadar uzun zaman olduki muhtemel hatırlamassınız beni. bebişim biraz fazla dertliydi çok ağlıyodu hiç birşeye zaman ayıramıyodum yeni yeni düzeldi. ama hala uyku problemimiz bitmedi. sabaha kadar her saat başı kalkıp emziriyorum. aynı dertten muzdarip olan varmıç ne yapmalı bilemiyorum.
canim bence bu kesinlikle kardes kiskancligi..cünkü ayni sorun bende de basladi..yazacagim yazacagim hep unutuyorum yada yazacak kelimeleri bulamiyorum..gecen sabiha paktunaydi sanirim onun videosunda büyük kardeslerde kiskanclik bebek 6 aylik olduktan sonra baslarmis..gercekten ben bunu hissetmeye basladim..oglum sürekli ilgi ister duruma geldi..siz benimle ilgilenmiyorsunuz beni sevmiyormusunuz yada en cok kimi seviyorsunuz der oldu..sürekli agzinda bu kelimeler..bende onu ve kardesini ayni derecede sevdigimi ikisininde benim icin ayni degerde oldugunu anlatmaya calisiyorum ama sanirim pek basarili olamiyorum..sürekli o daha tatli degilmi ben büyüdüm artik felan diyor..esime diyorum sen biraz konusmayi dene ama onunda bu konuda pek basarili oldugu söylenemez..yani nasil konusacagimizi bilmiyorum..derya yalniz degilsin canim..su siralar daha sakin..gecen hafta cok agrasif ve sinirliydi..birde cocuklarda mantik 9 yastak sonra baslarmis..bizimki 6 yasinda oldugu icin mantikli bir sekilde anlatsamda anlamiyor..öf!!su siralar öyle bunaldimki en ufacik seye acayip tepkiler veriyorum..tabi bunun kimseye faydasi yok ama kendime engel olamiyorum..oglumada kizinca cok üzülüyorum..sonra hemen gidip sariliyorum..senağlamaof ne cokta sikintim varmis..anne olmak ne zor..bir fikri olan varsa lütfen yardim etsin..
hep ayni konusmalar..cocuklar 6 aydan sonra bebeklerin gitmedigini ve hep onlarla kalacaklarini anlayinca kiskanmaya baslarlarmis..onlarin problemleri kendilerine ne olacagi imis..yani anne baba onu yine sevecekmi yoksa birakacakmi düsüncesi ve korkusu baslarmis..bence tek cözüm sabiha haniminda dedigi gibi sevmek ve onu birakmayacagimizi ve onu hep sevdigimizi bedensel ve konusarak net bir sekilde sürekli dile getirmek..ona sarilmak ve seni asla birakmam ve seni cok seviyorum seklinde sürekli ona sevgimizi göstermek..sonucta buda bir sürec ve onlarda bu durumu böylece daha rahat kavrayacaklar..doktorum programinda böyle anlatmisti..bakalim bende bunu uyguluyorum..insallah ise yarar..:Saruboceq:
DERYA canım çok zor işin... malesef 2. çocuk gelince büyükler kaç yaşında olursa olsun bi kıskanma girişiminde bulunuyorlar... kabullenmeleri ve onları anlamaları zorlaşıyor... anca hani bebek biraz büyüyüp konuşmaya onun peşinde koşturup biraz oyun oynayabildikleri dönemde alışıyorlar daha çok kabullenip sahipleniyorlar....
benim bi arkadaşım var 8 yaşındayken kardeşi olmuş... anne baba öğretmen çalışıyorlar annesi işten geliyor koştur koştur mutfağa giriyormuş bunada kardeşinin beşiğini sallada uyusun bende yemek yapayım diyormuştu.... beşiği öyle bi hızlı sallıyordumki diyor amacım beşikten düşsün ona birşey olsun diye istiyordum diyor..... ama komşumunun kardeşimle yaşıt bebekleri vardı onu severdim ama evdeki kardeşimi sevmezdim diyor.... kaç yaşında olursa olsun çocuklar bi kardeşe kendini hazır hissetmiyor.. bakalım bizler neler göreceğiz.... bizimde çok sıkıntılı geçeceği kesin....
ÖZGÜL canım seninde işin zor allah kolaylık versin.... alışacaklar inşallah... biraz sabır.... ama kolay değil tabiki....
FASÜLYEKO 500 ml süt selin içmiyor hatta 300 ml bile içmiyor anca içerse en fazla 150 içiyor ne yapayım hiç yoktan iyi diyorum... dr. umuz bu konuda hiçbirşey demedi... illa o kadar süt içmesi gerekiyor demedi.... ama bazen mama fimalarının uydurduğu birşey mi acaba diye düşünmüyorum desem yalan olur....
ESRAKO senin ECE varya çok numaracı olacak... bütün bebekler öyle aslında insanı yalancı çıkarmayı öyle iyi biliyorlarki..... dersin çocuğum iştahsız birşey yemiyor biri gelir obur gibi yer ağzın açık kalır yada çok yaramaz hiç durmuyor huzsuz falan dersin misafirler gelir mutluluk tanrıçası kesilir melek sanar herkes yine yalancı konumuna düşersin.... o yüzden ben korkuoyrum bizim bebeklerden büyüyünce ne olacaklar bilmiyorum artık....
a bugünlerde tubada kardeşini salla diyince acayip hızlı sallıyor..sempatiksalakcinni
500 cc olayı sağlık ocağından bana verdikleri beslenme planında da yazıyor ama süt ve yoğurt toplamı diye yazıyor..500 cc bizdede hayal oldu :gitmelumunekankayizsmile
bize verilenlerin biri de peditus. antibiyotiği de müsait olduğunda bakıp yazabilir misin? ve de ne şekilde kullandın yani günde kaç kere??Peditus ve antibiyotik şurup vermişti, ne hatırlamıyorum. Süspansiyondu. Ayrıca echinol vermeye çalıştım ama pek sevmedi Doruk, içiremedim.
kullan bakalım özgülcüm. inş iyi gelir. bize de adını yazmayı unutma. benim de çatlaklar ilk doğum yaptığımda mor gibiydi. sonradan beyaza döndü. çok acayip dikkat çekmiyor ama var yine de rahatsız ediyor beni.buarada unutmadan söyleyeyim..benim doktor(beslenme uzmani) bana vucut catlaklari ve sikilastirmak icin bir krem önerdi..tabi yüzde yüz kesinlikle gecmez ama görünümü baya bir azaltiyor dedi..bana da bu yeter zaten..söyle azalsa ve cok dikkat cekmese..:Saruboceq:bakalim eczaneden siparis verdim..haftasonuna gelecek..bakalim kullanacagim..fayda ederse söylerim..fiyatida 20 euro..cok birsey degil..
aaa doğru bak. bir de öyle deneyeyim eve gidince inş. bardağı seviyor ya belki onun hatrına içer. hiç aklıma gelmemişti.. teşekkürler.güzel olmuş onların öperken yamulmak ne kelime..
bak bardakla içirmeyi denesen bardağın hevesine içebilir.biberonda mamayı yap bardağa dök dene belkiş içer..inşalah içer..
.
bence koyabilirsin esra foto ne olacak ki bişi olmaz..mor catlaklar zamanla beyazlamıyormu hepsi ilk once mor degilmi benmi yanlıs hatırlıyorum
ooyyhh kardeş kıskançlığı ne zor. babacım ben ve kız kardeşim kıskanmasın diye erkek kardeşimi bizim yanımızda pek sevmezdi bile. bir de ona bişi aldı mı mutlaka bize de alırdı. işin zor.Dün akşam kızım beni çok üzdü ve gece yatmadan sağtaraf yüzüm pütür pütür döktü..acayip bir durumda yüzüm..Konu şu anne sen beni sevmiyorsun umursamıyorsun ben niye doğdum..ölseydim..ben aynen kafayı yedim ne diyorsun kızım buda nerden çıktı başladı ağlamaya ..ama nasıl sinirden köpürdüm sen bunları nereden çıkartıyorsun diye..ve üstüme öyle geldiki deli gibi en sonunda sevmiyorum seni dedim ..ama kızgınlıkla sonra birden çocukların söylenen herşeyi gerçek sandıkları aklıma geldi..Tabi durumu kurtarmak için için bu gün seninle gerçekten ilgilenmeyeceğim yatağına yatırmayacağım pijamalarını kendin giyineceksin süt vermeyeceğim yaptığım herşeyi saydım ilglenmemek umursamamak böyle birşey kızım işte dedim madem böyle düşünüyorsun bende öyle davranacağım ve aradaki farkı göreceksin dedim..biraz öylece oturdu sonra anne hadi barışalım öpüşelim bu konuyuda unutalım dedi bende hayır dedim bu gün seninle gerçekten ilgilenmeyeceğim dedim ..beni çok üzdün barışmayacağımda dedim..gece yatarken hiçbirşeyine karışmadım tabi içimde içimi yedi odasına gitti bi yanım gitmek istedi bir yanım yaptığı yanlışı anlaması için sözümü tutmalıyım dedi durdum..sadec saçalrından tokalarını çıkartmasına yardım ettimki onları açamazdı..of ya kızım uyudu ben yatamadım üzüldüm durdum neyi yanlış yaptımki diye..ve sonuç suratım dökmüş felaket hemde .buyrun size gelecekte neler bekliyora yanıt işte..bebeklik en kolay dönemi..yedir uyut giydir ..büyüdükçe sorunlarda büyüyor..
aç kalıyor demek ki bebeğin. yatmadan kaşık maması yedirmeyi bir dene bakalım. benim de kalkıyor ama bazen saatte bir. genelde iki üç saatte bir kalkar.merhaba kıslar yzamayalı o kadar uzun zaman olduki muhtemel hatırlamassınız beni. bebişim biraz fazla dertliydi çok ağlıyodu hiç birşeye zaman ayıramıyodum yeni yeni düzeldi. ama hala uyku problemimiz bitmedi. sabaha kadar her saat başı kalkıp emziriyorum. aynı dertten muzdarip olan varmıç ne yapmalı bilemiyorum.
ohh be ben de rahatladım :)evet 500 ml değilmiş 300-500 arasıymış ohh beeee
rahatladım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?