milk Selin'in yediği şeyler 1 veya iki akşık amamdan katmayı denedinmi sebze püresine filan tadını fazla bozmuyor en azından iki kaşık eder 60 ml mama..arada o açığıda kapatırsın..iki öğününe böyle katsan120 ml +150 de içiyormuş 300 bu şekilde yakalarsın..hatta sabah kahvaltısınıda 3 ölçek katarsan 90ml edewr oda sana 360 ml mama ..bir öenri içmediği günlerde durumu bu şeklide toparlamay çalışıyorum ..tabi her zaman yutmuyor sıpa tadını alırsa yemiyor..
anladım canım sağol.. ama eskiden bulamaç şeklinde kahvaltı yapardı artık yapmıyor yumurta ve peynir yiyor ekmekle ıhlamurla onu içiyor.... kahvaltısına mama katamıyorum... çorbalarınada içeceğini sanmıyorum çünkü yoğurt çorbasını bile sevmiyor...sebze çorbasınada hiç katmadım riske girmek istemedim açıkcası yemezse dökülecek diye..... pirinç unu yaparsak katıyoruz ona.... 3 ölçek falan..... koca gece içmiyor sabah kalkınca çok az bi miktar içiyor süt anlayışımız bu bizim.....
öff allah yardımcın olsun ben işten çıktım sanırım şu durumda sanşlıyım.
mama denedim ama feciiii gaz yaptı. bu sefer hiç uyumadı. kaşık maması ile normal mama arasında fark varmıdırki bi onu denemedim ama sanırım oda kar etmicek.
bide gündüz uyku süreleri ve saatleri nedir. kusura bakmayın takip edemediğim için belki tekrarlatıcam size bazı konuları ama inanın o kadar çok sormak istediğim soru varki size
peki kavaltısını nası yaptırıyosunuz pekmez felan koymaya başladınızmıı
Dün akşam kızım beni çok üzdü ve gece yatmadan sağtaraf yüzüm pütür pütür döktü..acayip bir durumda yüzüm..Konu şu anne sen beni sevmiyorsun umursamıyorsun ben niye doğdum..ölseydim..ben aynen kafayı yedim ne diyorsun kızım buda nerden çıktı başladı ağlamaya ..ama nasıl sinirden köpürdüm sen bunları nereden çıkartıyorsun diye..ve üstüme öyle geldiki deli gibi en sonunda sevmiyorum seni dedim ..ama kızgınlıkla sonra birden çocukların söylenen herşeyi gerçek sandıkları aklıma geldi..Tabi durumu kurtarmak için için bu gün seninle gerçekten ilgilenmeyeceğim yatağına yatırmayacağım pijamalarını kendin giyineceksin süt vermeyeceğim yaptığım herşeyi saydım ilglenmemek umursamamak böyle birşey kızım işte dedim madem böyle düşünüyorsun bende öyle davranacağım ve aradaki farkı göreceksin dedim..biraz öylece oturdu sonra anne hadi barışalım öpüşelim bu konuyuda unutalım dedi bende hayır dedim bu gün seninle gerçekten ilgilenmeyeceğim dedim ..beni çok üzdün barışmayacağımda dedim..gece yatarken hiçbirşeyine karışmadım tabi içimde içimi yedi odasına gitti bi yanım gitmek istedi bir yanım yaptığı yanlışı anlaması için sözümü tutmalıyım dedi durdum..sadec saçalrından tokalarını çıkartmasına yardım ettimki onları açamazdı..of ya kızım uyudu ben yatamadım üzüldüm durdum neyi yanlış yaptımki diye..ve sonuç suratım dökmüş felaket hemde .buyrun size gelecekte neler bekliyora yanıt işte..bebeklik en kolay dönemi..yedir uyut giydir ..büyüdükçe sorunlarda büyüyor..
bu arada belki şaşırcaksınız ama doğduğundan beri fön makinasıyla uyuyooo hala dahaa ne zaman geçecek fikri olan varmı
öff allah yardımcın olsun ben işten çıktım sanırım şu durumda sanşlıyım.
mama denedim ama feciiii gaz yaptı. bu sefer hiç uyumadı. kaşık maması ile normal mama arasında fark varmıdırki bi onu denemedim ama sanırım oda kar etmicek.
bide gündüz uyku süreleri ve saatleri nedir. kusura bakmayın takip edemediğim için belki tekrarlatıcam size bazı konuları ama inanın o kadar çok sormak istediğim soru varki size
peki kavaltısını nası yaptırıyosunuz pekmez felan koymaya başladınızmıı
bu arada belki şaşırcaksınız ama doğduğundan beri fön makinasıyla uyuyooo hala dahaa ne zaman geçecek fikri olan varmı
aaa derya çok uzuldum sasırdım
kizindan hiç boye bi r tepki almısmıydın daha evel yapmısmıydı bu tarz bir konusma tuba seninle ? bu arada tuba mı tugba mı ?
benzer seyler bizdede çok yasanıyor
dun aksam berke de bana dediki bazen keske dogmasaydım diyorum anne biliyomusun dedi ama kavga tartısam vs miz yoktu dun oyle bahsediyor
senin banakızdıın bazen vurdugun zaman dedi . ama sonrasinirim geçiyor iyiki dogmusum diyorum dedi. oyle uzuldumkiii.
ama oyle zorluyor oyle yıpratıyorki bazen kolundan tutup itirip odana git dedigim oluyor bazen yapma dedigim seyi israrla yapıyor. yada agzından be li ya lı vs cumleler çıkıyor tahammulum yok terbiyesiz konusamısna agzına sembolikte olsa vuruyorum. baska bir yolla durduramıyor engelleyemiyorum
o da agzından oyle bir laf kaçınca hemen ellerinle yuzunu kapatıyor bu hareketi bile oyle agrıma gidiyorki biliyor sonrasında olacagı ama yinede yapıyor diyorum ve uzuluyorum ama ama iste ergenlik yası inmis di yorlar çok dogru bizimki 10 yasında ve nasıl laflar tavırlar agır abi modları içileden çıkıyorum benim oglum boyle olmamalı diyorum ama çocuklar karekteri ile doguyorlar bazen elden birsey gelmiyor zorla istedigimiz tarzı yaptıracagız diye onları mutsuz ed iyoruz bazen.
buyudukce bu konular çok zorluyor derya biliyorum yakinen. ama bebek de ayrı zor yahuu:) ben buyuk zor kuçuk kolay asla demiyorum farklılasıyorsadece
ama buyukde en azından iki saat birine biraktıgında yada bizimki artık evde yanlız kalıyor
nefes alma imkanın oluyor
bbekle oyle degil hep sana muhtac
peki sen tuba yı ihmal ettigini dusunuyormusun ? nerden çıktı bu laflarsimdi durduk yere ?
1- kaşık mamasıyla normal mama arasında fark var olmamı... kaşık maması koyu kıvamlı olduğu bebekleri daha tok tutuyor... biberon mamasına nazaran.... mama denedim gaz yaptı demişsin ama başka mamada deneyebilirsin... bebekler bazısını severek içerken bazısını içmek bile istemiyorlar.....
2- uyku süremiz gündüz yok denecek kadar az 15 dk. uyyuor en fazla oda kuş uykusunda anlayacağın.. geceleride 2-3 saatte bi kalkıyor ama mama yemek için değil totosunu sallattırmak için
3-kahvaltını önce bulamaç yiyordu içine herşey katıyorduk artık 2 ayı geçti tek tek yemeye başladı... kahvaltıda peynir ekmek ve yumurta yiyor ıhlamurla beraber veriyoruz.... pekmezi pirinç unu yaparsak onun içine katıp veriyoruz.....
böyle sorularını yanıtlamış oldum... sormak istediğin kafana takılan başka birşey varsa elimizden geldiğince cevaplarız.....
valla hiç kullanmadığım için bilmiyorum..... ama bi tanığımın çoucğu epey büyüktü ve 2-3 yaşlarındaydı hala saç kurutma makinesiyle uyuyordu.... tabi bu çocuğa göre değişiyor öyle oldu diye seninde olacak diye birşey yok..... ama bıraksa iyi olur senin açından ya..... selin artık gürültülü şeylerden korkuyor... süpürge yapamıyorum onun yanında....
amanın fön makinesi en çok radyasyon yayan cihaz uzakta çalıştırn bari..
bpa free konusu tam bir dipsiz kuyuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?