bpa hakkında bende daha önce okumuştum ama. biberon, emzik, pompa ve emzik kullanmıyoruz. o yüzden üstünde durmamıştım.
derya cım bak iste bu tutum çok yanlıs
buyuk abla yada abiyi bebege bakma zorunlulugunda birakmak
yada bundan sebep kardesine bakmadı diye azarlamak vurgulu ses tonuyla dahi konusmak
bende arada yapıyorum ama bakıyorum çocuk bıkkınlasıyor
mecbur degilki o onun kardesi babası annesi degil doguran biziz bakmakla yukumlu biziz
o sadece canı isteyince yardımeder
bunun dogrusub uaslında
ama ama iste insan bazen yardıma çok muhtac oluyor yapsana etsene hadi kalk vs cumleleri kuruluyor
ben bu ara çokozen gostermye basladım
oglum rica edioyrum hadi annecim lutfen bak iki dk oyala sunu yapıp geliyorum hadi benim bitanem falanrica minnet
sonra gelince oglum çok tesekkur ederim çok yardımın oluyor bana valahi aferin sana vs diyorum bise degil anne diye siritarak gidiyor kendi oyununa vs .
hep sabır hep sablır
ve asla bebege bakma zorunlulgu olmamalı olayı .
birde bize dinlenme yok deryacım maalesef boyle
aksam geliyor bizimki baslıyor
yemek ne var lahmacun alalım yada gidelim orda yiyelim gidemeyiz ece uyuyor eve soyleyemeyiz diyorum 2 lahmacun istenmez ben diyetteyim ozaman bari mantar çorbası yap e yemek var evde bir suru hadi yapayım dedim gonlu olsunaksam ona hazır çormba yaptım yararlı birseyde degil ama çok seviyor
sonra oturuyoruz top oynayalım dedi babasına ece uyuyor + evde esyalar kırılıp dokuluyor
hadi olmaz dedik ikna ettik
e bari uno kartlar diye birseyler var onu oynayalım bari sunu yapalım hiçbirse yyapmıyorsunuz of pofff
ilgilenmek zorundayız
allahtan 21,30 da yatıyorda o saate kadar kendimizi feda ediyoruz
tabi benim sansım iboyal aynı anda eve geliyoruz birimiz berkeyi eglendirse oburu dinlenebiliyor
ama mutlaka birseyler yapılması gerekiyor eskideno ludgu gibi hayatının surdurmesine yardımcı olmamız gerekiyor
eskiden her aksam yanına yatardım ben berkenin on dk konusur sohbet ederdik oyle keyifllide muhabbet açılıyorki o yatak muhabbeti. oturunca oyle konu bulunmuyor konusulmuyor elimi tutar uyurkens arılır o uyur ben kalakardım falan
hamilelik son aylarda yatmamaya basladım donmek yatmak kalkmak mesele iken birde onun odası sıcaktı
ece dogdu talep bile etmedi yavrum aylarca sesi çıkmadı onun yatma saati ece nin huysuzsaatleri idi
simdilerde ece uyuyor oluyor ve berke yine basladı gel demeye o demese bile ben gidoyrum aniden oyle sevinioyrkii. neler diyor duysanız aglarsınız
elimi kolumu opuyor anne sayende hemen uyuyacagım çok tesekkur ederim geldigin için vs vs. ne kadar mutlu edici bir olay on dakika benim onun yanındas arılıp yatmam onun için
onların dunyası çok kuçuk minik seylerle mutlu oluyorminik seylerle uzuluyorlar.
daha yazacak çok sey var buk onuda simdilik aklıma glenler bunlar:)
simdilerde ece uyuyor oluyor ve berke yine basladı gel demeye o demese bile ben gidoyrum aniden oyle sevinioyrkii. neler diyor duysanız aglarsınız
elimi kolumu opuyor anne sayende hemen uyuyacagım çok tesekkur ederim geldigin için vs vs. ne kadar mutlu edici bir olay on dakika benim onun yanındas arılıp yatmam onun için
onların dunyası çok kuçuk minik seylerle mutlu oluyorminik seylerle uzuluyorlar.
daha yazacak çok sey var buk onuda simdilik aklıma glenler bunlar:)
meltem ben dr a 500 cc olayını sordum e yani 500-600 cc icse iyi olur demis ) oldu bulursam bende içecem de yokkii:)
ama nette okuduklarım 400-500 civarı falan idi
e varsın 300 olsun çok buyu fark yok dimi ama: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?