KEDİCİ canım hoşgeldin niye yazmıyorsun....
nasıl top yapmak derken anlamadım.....
yumurtayı kayısı kıvamında pişirip vereceksin... katı olacak yani yinede.... rafatan falan vermeyeceksin.... az pişmiş olmayacak... ama yumurtanın etrafında yeşil halka olana kadarda pişmeyecek ozaman bütün vitamini ölüyor....
valla tek dr. a bağlı kalma derim.. onların bile bi dedikleri diğerlerini tutmuyor.... burdan netten araştır kafana yatanları uyğularsın... annelik içgüdüsüne göre hangisini vermek mantıklı geliyorsa onu verirsin.... çocukların herşeyden vitamin alması gerekiyor çünkü....
bizede ayrılık göründü sanırım esracım:)) zaten bebefonlar varya gece yinede onu takıyım diorumm gerçio odalarımız yan yana ama benim bie huyum var kapı açıkken asla uyuyamam:)ece yi 4,5 aylıkken odasına geçirdik biz nur oglumuda oyle yapmıstık . once tedirgin oluyorsun ama alısılıyor sesinide duyuyorsun rahatca zamanla.
en saglıklısı bu sekilde hele gribal durumların oldgu donemlerde aynı odayı soluyarak uyumak hiç iyi degil
kesinlikle katılıyorum bu fikire. ilk uyuturken kullanmıyorum. yatıyo sallıyorum. uyuyunca yatağa koyuyorum 5 dakka sonra uyanıyo yada döneceği zaman uyanıyor geri dalamıyor. anladığım kadarıyla dalma sorunu var oğlumun. o esnada açıyorum makineyi hemen kafayı geri koyuyo yatağa . gerçekten çaresisim pış pışlıyorum oda olmuyo kucağıma alıyorum oda olmuyo. nası bırakıcam bilmiyorum. bazen hiç açmıyorum uyanınca kaldırıyorum ama bu seferde uyku başına vuruyo mutsuz ve yorgun oluyo. o yüzden deneyimi olan varise fikire ihtiyacım var
ozgul derya iki çocuklu olmak diye konu mu acsaydık acaba diger arkadaslara hiç hitap etmiyor yazdıklarımız sıkılacaklar :)
ozgul derya iki çocuklu olmak diye konu mu acsaydık acaba diger arkadaslara hiç hitap etmiyor yazdıklarımız sıkılacaklar :)
ama ne olursa olsun onlarsiz bir hayat yok benim icin..ne kadar bunaldim desemde 1 saat görmeyince özlüyorum onlari..asklarim onlar benim..senağlama
babasina gelince o ayri bir konu..esim pek kizmaz cocuklara..ve cok simartir..ben frenlemesem her istedigini alir..ama cocuk simaripta zivanadan cikinca özzzgüüülll bak suna der..lmaz:sinir olurum buna..yani ben olmasam muhakkak birbirlerine girerler..cocuk gibi..hic bilmez nasil disiplin yapacagini yada anlasacagini..cok sever oksar ama ufak bir problemde idare edemez..o yüzdende yük hep bende olur bu konuda..
esra berke yi anlatirken sanki mehmet kaani anlattin..oda ayni öyle..aslinda benden daha cok babacidir..ama hayat dogduktan sonra bana düsmeye basladi..hep onunla oturayim sarilayim ve birlikte konusalim yada televizyon izleyelim istiyor..bazende dedigim gibi güres..ama neredeyse benim kadar oldu..güres etmeyede gelmiyor..kaydirigubbakcemile3bazen asiri tepki verdigimi fark ediyorum ve üzülüyorum sonra..birde mehmet kaan arkadaslarinin yaninda sanki ben yokmusum gibi davraniyor..onu onlarin yaninda bozmakta istemiyorum ama oglum yapma dedikce sanki kendi kendime konusuyorum..yani umurunda olmuyor..en cok bundan kizarim ona..
deryacım yazmadan gidemiycem konu ile ilgili tecrübem olmasada yine sabiha paktunaya göre "
yaptığının aksine kızının isteklerini yerine getirmelisin hemde abartarak"
oda annesini - sevgisini ve ilgisini istiyor.
durum zaman ve sabırla ve yorularak geçecek:)))
yaşadiğin sey cok sarsmış senı unutman cok normal Deryacım.olsun daha cok evlılık yıldönümlerı gelır unutmazsın,cocuklarımız hep bır adım öndeler,tüm gün kafanda Tubayı düşündüğün için dimiBugün evlilik yıldönümümüz..8.yılı bitirdik ..
VE işin can sıkıcı tarafı bugün tarihe bakıp bakıp bugün neydiki diye diye akşamı ettim..kendime inanamıyorum..şimdi eşim söyleyince şok oldum..züldüm bunca sorun sıkıntı neyi unutturdu bana.
herkese mrb yaa kızlar bişi soracağım sizin bebikler yanınızda yatmıorlar dimi yani ayrı odalarda yatıolar bizim musti doğduğundan beri bizimle ama artık kendi odasında yatırmayı düşünüom hiç içimden gelmesede:)
bizde bi ara öleydik ama şimdi öle deil emmeyi bıraktırdık ya yerinde yatıo ama aynı odadayız sabahları gökhan üstünü giymete bile zorlanıo artık en ufak sesten uyanıo dolabın kapağını açsak tmm onun için ayrılalım diozbenimki hala yanımda yatıyor.bende aynı odada beşiğine alıştırmaya çalışıcam ama nasıl bilmiyorum.emziriyorum ve dakkada bir kalkıyor.oyüzden yanımda yatması işime geliyor
KEDİCİ canım hoşgeldin niye yazmıyorsun....
ayyy altta bi isim gördüm ama yanlışmı hatırladım acaba bizim bi arkadaşımız yokmuydu kedici diye yoksa kaçak kedimi vardı.... işlerden allah bullak oldu kafam teller kısa devre yapıyor aradasempatiksalakcinni
hah tamam buldum KEDİCİ evet şimdi hatırladıml... canım DEVA nasıl iyimi.... girmiyorsun artık... önceden sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordu... şimdi nasıl iyimi......
Çok gecmıs olsun... umarım İlke ye gecmeden atlatırsın.
herkeze slm benimde agustos doğumlu bir kızım var merak ediyorum bebekleriniz taneli yiyebilşyor mu ve yaklaşık bir ögünde kaç gr yiyolar cevaplarsanız sevinirim
saol canımm teşekkür ederim.. nane süt kesiyomuş yafff ıhlamur içiyorum..çok geçmiş olsun canım. nane limon iç. bol istirahat..
.
dün sizden bi konuda yardım istemiştim ama bi kişi bile cevap yazmamış sanırım gruplanma var ve dışardan kimse istenmiyo yazık biz ilkokulda yapardık bunları demek siz hala o seviyedesiniz
Günaydın arkadaşlar.Yarın kızımı kalça ortezi takılacak çok üzgünüm.İçim sızlıyor.Öyle görmeye nasıl dayanıcam ben yavrumu.
ah canım kıskançlık durumları herralde arkadaşlarla konuşmuşsunuz.. umarım toparlar bu yaşlarda normaldir heralde..Dün akşam kızım beni çok üzdü ve gece yatmadan sağtaraf yüzüm pütür pütür döktü..acayip bir durumda yüzüm..Konu şu anne sen beni sevmiyorsun umursamıyorsun ben niye doğdum..ölseydim..ben aynen kafayı yedim ne diyorsun kızım buda nerden çıktı başladı ağlamaya ..ama nasıl sinirden köpürdüm sen bunları nereden çıkartıyorsun diye..ve üstüme öyle geldiki deli gibi en sonunda sevmiyorum seni dedim ..ama kızgınlıkla sonra birden çocukların söylenen herşeyi gerçek sandıkları aklıma geldi..Tabi durumu kurtarmak için için bu gün seninle gerçekten ilgilenmeyeceğim yatağına yatırmayacağım pijamalarını kendin giyineceksin süt vermeyeceğim yaptığım herşeyi saydım ilglenmemek umursamamak böyle birşey kızım işte dedim madem böyle düşünüyorsun bende öyle davranacağım ve aradaki farkı göreceksin dedim..biraz öylece oturdu sonra anne hadi barışalım öpüşelim bu konuyuda unutalım dedi bende hayır dedim bu gün seninle gerçekten ilgilenmeyeceğim dedim ..beni çok üzdün barışmayacağımda dedim..gece yatarken hiçbirşeyine karışmadım tabi içimde içimi yedi odasına gitti bi yanım gitmek istedi bir yanım yaptığı yanlışı anlaması için sözümü tutmalıyım dedi durdum..sadec saçalrından tokalarını çıkartmasına yardım ettimki onları açamazdı..of ya kızım uyudu ben yatamadım üzüldüm durdum neyi yanlış yaptımki diye..ve sonuç suratım dökmüş felaket hemde .buyrun size gelecekte neler bekliyora yanıt işte..bebeklik en kolay dönemi..yedir uyut giydir ..büyüdükçe sorunlarda büyüyor..
merhaba kıslar yzamayalı o kadar uzun zaman olduki muhtemel hatırlamassınız beni. bebişim biraz fazla dertliydi çok ağlıyodu hiç birşeye zaman ayıramıyodum yeni yeni düzeldi. ama hala uyku problemimiz bitmedi. sabaha kadar her saat başı kalkıp emziriyorum. aynı dertten muzdarip olan varmıç ne yapmalı bilemiyorum.
eda nasıl oldun?
domates 8. aydan sonra serbest diyeb iliyorum oglumdan aklımda oyel kalmıs
bu cumartesi dr kontrolumuz var soracagım dr a mutlaka
Bugün evlilik yıldönümümüz..8.yılı bitirdik ..
VE işin can sıkıcı tarafı bugün tarihe bakıp bakıp bugün neydiki diye diye akşamı ettim..kendime inanamıyorum..şimdi eşim söyleyince şok oldum..züldüm bunca sorun sıkıntı neyi unutturdu bana.
bizde bi ara öleydik ama şimdi öle deil emmeyi bıraktırdık ya yerinde yatıo ama aynı odadayız sabahları gökhan üstünü giymete bile zorlanıo artık en ufak sesten uyanıo dolabın kapağını açsak tmm onun için ayrılalım dioz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?