2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KEDİCİ canım hoşgeldin niye yazmıyorsun....

ayyy altta bi isim gördüm ama yanlışmı hatırladım acaba bizim bi arkadaşımız yokmuydu kedici diye yoksa kaçak kedimi vardı.... işlerden allah bullak oldu kafam teller kısa devre yapıyor aradasempatiksalakcinni

hah tamam buldum KEDıCı evet şimdi hatırladıml... canım DEVA nasıl iyimi.... girmiyorsun artık... önceden sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordu... şimdi nasıl iyimi......

anladım tam sulu olmayacak . hiç dikkat etmemiştim etrafına ona da bakiim bi.

arkadaslar ece çocuk sarkılarına baylıyor duyunca hemen gulumsuyor elin ikolunu sallıyor
daha once pervin birlink vermisti web uzerinden klip seklinde izliyoruz o sarkıları ama cd ye çekip arada dinletmek için sarkı baktımbuun buldumb ir siteden link vereyim isteyen indirsin arabada falada çalınca sakinlesir çocuk diye dusunuyorumt am esra ya gore ama biriyilesseler tabi

http://www.cocukbakicisi.com.tr/Ingilizce-cocuk-sarkilari_10231_10240.html

domates 8. aydan sonra serbest diyeb iliyorum oglumdan aklımda oyel kalmıs
bu cumartesi dr kontrolumuz var soracagım dr a mutlaka

herkese mrb yaa kızlar bişi soracağım sizin bebikler yanınızda yatmıorlar dimi yani ayrı odalarda yatıolar bizim musti doğduğundan beri bizimle ama artık kendi odasında yatırmayı düşünüom hiç içimden gelmesede:)

ece yi 4,5 aylıkken odasına geçirdik biz nur oglumuda oyle yapmıstık . once tedirgin oluyorsun ama alısılıyor sesinide duyuyorsun rahatca zamanla.
en saglıklısı bu sekilde hele gribal durumların oldgu donemlerde aynı odayı soluyarak uyumak hiç iyi degil

bizede ayrılık göründü sanırım esracım:)) zaten bebefonlar varya gece yinede onu takıyım diorumm gerçio odalarımız yan yana ama benim bie huyum var kapı açıkken asla uyuyamam:)

ben bu konuda çok deneyimliyim . memnuniyetle paylaşırım.
son yöntemimiz kendi arabasıyla sokaklarda gezmek bu arada ninni söylemek.
bencede makineyi bırak.

ozgul derya iki çocuklu olmak diye konu mu acsaydık acaba diger arkadaslara hiç hitap etmiyor yazdıklarımız sıkılacaklar :)

ben sıkıldım:)))) zaten yapmayacaktım ikinciyi sizi okuyunca kesinlikle yapmıycam. çok enerji gerekiyor çok.

ozgul derya iki çocuklu olmak diye konu mu acsaydık acaba diger arkadaslara hiç hitap etmiyor yazdıklarımız sıkılacaklar :)

bilmem sıkıdabilirz korkada bilirler yaşamayınca anlaşılmıyorya ..belki doğru kelimelerle ifade edemeyiz yaşadıklrımızı sen ben anlarız yada özgül ama diğer arkadaşlara garip anlaşılmaz gelebilir ki buda çok normal hepsi daha yeni anne oldu ..bebek sorunlarını yada konularırnı diyeyim daha yeni yaşayarak öğreniyorlar.bizse büyük çocukların problemini anlatıyoruz..

Son düzenleme:
Bugün evlilik yıldönümümüz..8.yılı bitirdik ..
VE işin can sıkıcı tarafı bugün tarihe bakıp bakıp bugün neydiki diye diye akşamı ettim..kendime inanamıyorum..şimdi eşim söyleyince şok oldum..züldüm bunca sorun sıkıntı neyi unutturdu bana.

050604 arkadasım adını bılmıyorum böle yazdım kusura bakma,kızlara katılıyorum bencede fön makına olayını bırak,en fazla radyasyon saçan elektronık alet dıe bas bas bagırıyo doktorlar.bazne Şevval de uykusu geldıgı halde aglar uykuya dalamaz.yüksek ses müzik acarım dalar enteresanlar yanı.sende şöle bişe yap barı,fön makınayı calıstır sesı tlfnuna kaydetgerektıgı zaman acar dınletırsın.hem bu sayede radyasyona maruz kalmadan uyur a.s.

ama ne olursa olsun onlarsiz bir hayat yok benim icin..ne kadar bunaldim desemde 1 saat görmeyince özlüyorum onlari..asklarim onlar benim..senağlama

abartıyoruz hemde ne abartı ama bende şımarıklığa gelemiyorum babamız tepesinde evi dolaştırır acayip acayip şeyler yaparlar ..tubada beni hiç dinlemez.en çokda buna üzülüyorum sinirleniyorum..
ben çok sertim babamız esnek ..neyse Çocuğumun daha fazla ilgi ve sevgiye ihtiyacı var ve bunu benden istiyor babadan değil demeki bende sorun var..

yaşadiğin sey cok sarsmış senı unutman cok normal Deryacım.olsun daha cok evlılık yıldönümlerı gelır unutmazsın,cocuklarımız hep bır adım öndeler,tüm gün kafanda Tubayı düşündüğün için dimi

kızınla ve oğlunla ve eşinle daha cok nıce yıldönümlerı canım.saygının askın mutlugun hiç kaybolmadıgı yenı yıllar size....

benimki hala yanımda yatıyor.bende aynı odada beşiğine alıştırmaya çalışıcam ama nasıl bilmiyorum.emziriyorum ve dakkada bir kalkıyor.oyüzden yanımda yatması işime geliyor

benimki hala yanımda yatıyor.bende aynı odada beşiğine alıştırmaya çalışıcam ama nasıl bilmiyorum.emziriyorum ve dakkada bir kalkıyor.oyüzden yanımda yatması işime geliyor
bizde bi ara öleydik ama şimdi öle deil emmeyi bıraktırdık ya yerinde yatıo ama aynı odadayız sabahları gökhan üstünü giymete bile zorlanıo artık en ufak sesten uyanıo dolabın kapağını açsak tmm onun için ayrılalım dioz

KEDİCİ canım hoşgeldin niye yazmıyorsun....

hah tamam buldum KEDİCİ evet şimdi hatırladıml... canım DEVA nasıl iyimi.... girmiyorsun artık... önceden sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordu... şimdi nasıl iyimi......

Merhabalar :)
Evet evet o benim :) Zamanla yarışıyorum, bu yüzden siteye giremiyorum hiç.. Şöyle bir bakıp çıkacaktım yakalanmışım kaydirigubbakcemile3

Çok teşekkürler, Deva'da bende iyiyiz, Deva'nın alt ön iki dişi çıktı ve emeklemeye başladı. Çok doğru hatırlıyorsun, Devanın böbreklerinde reflü var, koruyucu antibiyotik veriyorum her gece, küçük dozlarda. Çok şükür bir problem yok, enfeksiyonu tekrarlamıyor artık.

Umarım hepiniz ve tüm bebikler iyidir. Buradaki sohbet, paylaşım öyle güzel ki. Ama ben size yetişemiyorum malesef.. Çok zor bir işim ve çok az vaktim var..
Umarım vakti bulup tekrar gelebilirim. Hepinize çok sevgiler..

anamm1 saatten fazla oldu nerdeyse geçmişde kayboldum.. doktora gittik yazıcam hepsini bi alıntılarıma cvp yazayım..

Çok gecmıs olsun... umarım İlke ye gecmeden atlatırsın.

teşekkür ederim evrimcim umarım ilkeye geçmez.. dün kustu akşam üşüttü sandık ama bişiy yok çok şükür..

herkeze slm benimde agustos doğumlu bir kızım var merak ediyorum bebekleriniz taneli yiyebilşyor mu ve yaklaşık bir ögünde kaç gr yiyolar cevaplarsanız sevinirim

...............
çok geçmiş olsun canım. nane limon iç. bol istirahat..

.
saol canımm teşekkür ederim.. nane süt kesiyomuş yafff ıhlamur içiyorum..

dün sizden bi konuda yardım istemiştim ama bi kişi bile cevap yazmamış sanırım gruplanma var ve dışardan kimse istenmiyo yazık biz ilkokulda yapardık bunları demek siz hala o seviyedesiniz

......
cvp yazmak için alıntı yapmıştım vazgeçtimm...

Günaydın arkadaşlar.Yarın kızımı kalça ortezi takılacak çok üzgünüm.İçim sızlıyor.Öyle görmeye nasıl dayanıcam ben yavrumu.

ah canım kıskançlık durumları herralde arkadaşlarla konuşmuşsunuz.. umarım toparlar bu yaşlarda normaldir heralde..

merhaba daha önce hiç karşılaşmadık ben eda.. bebişlerimiz böyle aama gece emzirmemek gerekiyomuş detayları yazıcam şimdi ilke fırsat verirse bende yeni öğrendim doktorumuzdan..
eda nasıl oldun?

iyi sayılırım düne göre teşekkür ederim.. ama öksürük boğaz ağrısı falan hepsi var .. akşam ateşde vardı ama şimdi yok inşallah olmaz..

Aksine, ilgiyle okudum. Paylaştığınız için teşekkürler...

Yazdıklarınızı okudum, çok duygulandım, canlarım benim yaa...

domates 8. aydan sonra serbest diyeb iliyorum oglumdan aklımda oyel kalmıs
bu cumartesi dr kontrolumuz var soracagım dr a mutlaka

Valla annem fasulye yapmış geçen gün, domatesli tabi. Verdim ben. Sefa'nın kızıyım ne de olsa :)) Tarhana da verdim defalarca. Artık kasmıyorum domates konusunda.

oyy nice mutlu senelere...

Aynı dertten muzdariptik. Ayırdık biz, gayet rahat ettik. Daha az uyanıyor Doruk artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…