ben ayırmayı düşünmüyorum yanımdan. sabiha paktuna keskin 3 yaşı dolana kadar diyor aynı odada fakat ayrı yatakta yatmak bebek için en iyisiymiş.. haberin olsun nur.herkese mrb yaa kızlar bişi soracağım sizin bebikler yanınızda yatmıorlar dimi yani ayrı odalarda yatıolar bizim musti doğduğundan beri bizimle ama artık kendi odasında yatırmayı düşünüom hiç içimden gelmesede:)
daha nice yıllara..Bugün evlilik yıldönümümüz..8.yılı bitirdik ..
VE işin can sıkıcı tarafı bugün tarihe bakıp bakıp bugün neydiki diye diye akşamı ettim..kendime inanamıyorum..şimdi eşim söyleyince şok oldum..züldüm bunca sorun sıkıntı neyi unutturdu bana.
deryacımm allah ayırmasınn nice uzun yıllaraBugün evlilik yıldönümümüz..8.yılı bitirdik ..
VE işin can sıkıcı tarafı bugün tarihe bakıp bakıp bugün neydiki diye diye akşamı ettim..kendime inanamıyorum..şimdi eşim söyleyince şok oldum..züldüm bunca sorun sıkıntı neyi unutturdu bana.
ben ayıramıyorıum hatta yanımda yatıyo halaaaherkese mrb yaa kızlar bişi soracağım sizin bebikler yanınızda yatmıorlar dimi yani ayrı odalarda yatıolar bizim musti doğduğundan beri bizimle ama artık kendi odasında yatırmayı düşünüom hiç içimden gelmesede:)
domates 8. aydan sonra serbest diyeb iliyorum oglumdan aklımda oyel kalmıs
bu cumartesi dr kontrolumuz var soracagım dr a mutlaka
ozmn bizde ayrılsak ii olacak sen rahatlamışsın bak darısı biseAynı dertten muzdariptik. Ayırdık biz, gayet rahat ettik. Daha az uyanıyor Doruk artık.
valla zaten fatmacım ben 3 yaşına kadar yatıramam yatırsam bile kasıma kadar sonraa dieri gelecek ama bence 3 yaş çok geç bizim bi tanıdık var oğlu 2 buçuk yaşında annesigil ne yapsa ağzında hepsini beceremese bile babamm annemiiiiiiiiiiiii öptü die bian herkesin yanında sölüo:)ben ayırmayı düşünmüyorum yanımdan. sabiha paktuna keskin 3 yaşı dolana kadar diyor aynı odada fakat ayrı yatakta yatmak bebek için en iyisiymiş.. haberin olsun nur.
seviyeniz gayet açık yazdınız cvplardanda belli
daha fazla kendimi size indirgeyemiycem
Elalem ne-der-se-de-sin, hadi hadi hadi hadi hadeeeeee
(Salon kadını çizgimden çıkardınız beni aaaay delikafadulden)
herkeslere günaydın
ben eve döndüm sizleri özlemişim
ev dandini temizlik yapmam lazım ama canım istemiyor havada kötü zaten artık yavaş yavaş yaparım
sizlere bir sorum olacak kıvanç geceleri kıvranıyor bu uzun zamandır var alttan gaz çıkarıyor ve ağlıyor kıvranıyor uykusundan uyanıyor ben hala gaz ilacı kullanıyorum gaz ilacını vermediğim zamanlarda hep böyle oluyor ya gaz bu kadar uzun sürermi bana fikir verin kafayı y...................................ir akıl verin ne yapayım ndn böyle oluyor doktora götürecektim bugün hava çok kötü oldu şansıma
günaydın herkese yine uykumu alamadım.mustafa sabaha kadar 5-6 kez kalkdı.ağlıyor emzirmek için alıyorum emmiyo emzik gibi tutuyo koyuyorum yerine yarım saat uyuyo yine aynı şey sabaha kadar Yaho nasıl oldu acaba inşallh iyileşmişdir.
ben mama veriyorum kıvanca fatmacığım emmiyor bitki özlü bir şurup vermişti doktor bize kıvanç doğduğunda ben onu kullanıyorum adı OM-X işe yarıyor fakat biz hep gaz ilacımı kullanacağız ilaçsız olmayacakmı bu iş ne gaz anlamadım yaaa
yoğurt veriyorum bende büyümix yoğurt kullanıyorum hımm bak yoğurtun gaz yaptığını bilmiyordum
gaz ilacını uzun zaman kullandığın için bünyeswi alışmış ona o yüzden öyle oluyodur canım
oğlum sakin dursa temizlik yapardım.ama nerde şu an bile kucağımda oturuyo.koyuyorum yere kucak istiyo.nolucak böğle bilmiyorum
Yaho ve Berata çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşirler inşallah.
Ben de aldım o zımbırtıdan. Bazen yapıyorum, şaşkınlıkla seyrediyor ama bir keresinde balonlardan biri yüzüne çok yakın patladı ve deterjanı gözüne kaçtı, gözünde baya bir kızarma oldu. Ona dikkat edin canım.
bu sabah bir arkadasım dogum yaptı
ece dogdugunda 3 arkadasım hamile idi
hepsini sirayla bekledim iste su kisi dogurdugunda ece 4 aylık olmus olacak digerinde 6 aylık son kez de bugunku arkadasım dogurunca ne guzel ece 8 aylık olmus olacak vay be falan derdim
o gun geldi çattı.
hamile arkadaslarım bitmisken dun yeni bir hamile haberi aldım. e o arkadasım dogurdugunda aralıkta ece 1,5 yasında olacak hayal gibi :)
bu arada arkadas sezaryan için bugun oglen saatlerine randevu almıstı gece suyu gelmis ne heyecan varya kıskandım desem sasırırmısınız ydogum yaptıgım gun çokg uzeldi ço k ozeldi herseyi ile agrısı sızısı ile tekrar yasamak isterdim ilk birkaç gun u sadece ama :)
sonra yeni dogan sıkıntılarını asla tekrar yasamak istemezdim o ayrı.
dün aksam gribime birde bogaz agrisi eklendi..biranda yakaladi beni hastalik..birde hafif öksürük var.:1no2:.özelliklede uyurken cok rahatsiz ediyor beni..birde hayat uyanmasin diye dogru dürüst öksüremiyorumda..kaydirigubbakcemile3yatagin icinde sessiz sessiz öksürmeye calisiyorum..öf hayatada gececek diye cok korkuyorum valla..eyvahedigeldismile
Günaydın arkadaşlar.Yarın kızımı kalça ortezi takılacak çok üzgünüm.İçim sızlıyor.Öyle görmeye nasıl dayanıcam ben yavrumu.
Dün akşam kızım beni çok üzdü ve gece yatmadan sağtaraf yüzüm pütür pütür döktü..acayip bir durumda yüzüm..Konu şu anne sen beni sevmiyorsun umursamıyorsun ben niye doğdum........................................................büyüyor..
bu arada belki şaşırcaksınız ama doğduğundan beri fön makinasıyla uyuyooo hala dahaa ne zaman geçecek fikri olan varmı
Bugün evlilik yıldönümümüz..8.yılı bitirdik ..
cok uzuldum deryacim..yazlarinizi okudum, bende 2.yi dusunuyorum bakalaim bizi neler bekliyor..Dün akşam kızım beni çok üzdü ve gece yatmadan sağtaraf yüzüm pütür pütür döktü..acayip bir durumda yüzüm..Konu şu anne sen beni sevmiyorsun umursamıyorsun ben niye doğdum..ölseydim..ben aynen kafayı yedim ne diyorsun kızım buda nerden çıktı başladı ağlamaya ..ama nasıl sinirden köpürdüm sen bunları nereden çıkartıyorsun diye..ve üstüme öyle geldiki deli gibi en sonunda sevmiyorum seni dedim ..ama kızgınlıkla sonra birden çocukların söylenen herşeyi gerçek sandıkları aklıma geldi..Tabi durumu kurtarmak için için bu gün seninle gerçekten ilgilenmeyeceğim yatağına yatırmayacağım pijamalarını kendin giyineceksin süt vermeyeceğim yaptığım herşeyi saydım ilglenmemek umursamamak böyle birşey kızım işte dedim madem böyle düşünüyorsun bende öyle davranacağım ve aradaki farkı göreceksin dedim..biraz öylece oturdu sonra anne hadi barışalım öpüşelim bu konuyuda unutalım dedi bende hayır dedim bu gün seninle gerçekten ilgilenmeyeceğim dedim ..beni çok üzdün barışmayacağımda dedim..gece yatarken hiçbirşeyine karışmadım tabi içimde içimi yedi odasına gitti bi yanım gitmek istedi bir yanım yaptığı yanlışı anlaması için sözümü tutmalıyım dedi durdum..sadec saçalrından tokalarını çıkartmasına yardım ettimki onları açamazdı..of ya kızım uyudu ben yatamadım üzüldüm durdum neyi yanlış yaptımki diye..ve sonuç suratım dökmüş felaket hemde .buyrun size gelecekte neler bekliyora yanıt işte..bebeklik en kolay dönemi..yedir uyut giydir ..büyüdükçe sorunlarda büyüyor..
bizim dr 500mlbiberon alsin demisti...doktora 500 ml konusunu soran oldu mu?
özledık Ayşincim senı.işlerin hafıfleyınce sahalara dönmenı beklıyoruz
Merhabalar :)
Evet evet o benim :) Zamanla yarışıyorum, bu yüzden siteye giremiyorum hiç.. Şöyle bir bakıp çıkacaktım yakalanmışım kaydirigubbakcemile3
Çok teşekkürler, Deva'da bende iyiyiz, Deva'nın alt ön iki dişi çıktı ve emeklemeye başladı. Çok doğru hatırlıyorsun, Devanın böbreklerinde reflü var, koruyucu antibiyotik veriyorum her gece, küçük dozlarda. Çok şükür bir problem yok, enfeksiyonu tekrarlamıyor artık.
Umarım hepiniz ve tüm bebikler iyidir. Buradaki sohbet, paylaşım öyle güzel ki. Ama ben size yetişemiyorum malesef.. Çok zor bir işim ve çok az vaktim var..
Umarım vakti bulup tekrar gelebilirim. Hepinize çok sevgiler..
hersey ıyı guzelde gece beslememek konusunda bıraz erken oldugunu düşünüyorum.söledıklerı kısmen dogru,gece beslenmek helekı uyku arasında beslenmek saglık açısından dogru degılmıs.hele bı yasını gecsın ondan sonra kesmeye calısırım.bırde öğün tablosu bıraz az geldı.yanı enson 7.30da kahvaltı bıdaha tee 12 de mı öğle yemegı?ara öğünler nerde,arası acık geldı bana.ama bılgıler için saol canım güzel tavsıyeler var.DOKTORA GİTTTİİKK!!
Beslenme konusunda süpperr şeyler öğrendimm..
ilkeye özel bişiy yapmıyorum artık herşeyden yiyecek.. kendimize pişirdiğimiz herşeyden üstelik tuzlu.. yani tuzzsuz ayırmıycam aşırı tuuzlu yemiyoruz zaten bizde normal.. balık et makarna herşey herşeyy serbestt çok sevindim yaa..
İNEK SÜTÜ, ÇİLEK, DOMATES, PATLICAN,BAL dışında herşey serbest.. bide gaz yapan yiyecekler 10 aydan sonraymış mercimek lahana v.s.
kahvaltıdada reçel normal tuzlu peynir zeytin yumurtanın beyazı omlet, yağda yumurta falan hepsi serbest..
katı yiyecekler parçalanıp önüne konulacakmış kendi yemeğe adaptasyon sağlayacakmış.. yemeklerde hep birlikte yenecek o ayrı yemicekmiş..
ŞİMDİ GECE KESİNTİSİZ UYUMANIN FORMÜLÜ HASTALIĞIM Bİ GEÇSİN HEMEN BAŞLIYORUM BEN..
sabah 7 - 7.30 kahvaltı sonrasında anne sütü .. eğerr kahvaltı aypmazsa anne sütü yok.. aç kalacak.
12 - 12.30 öğle yemeği ,yoğurt sonrasında anne sütü .. yine yemek yemezse anne sütü yok.. yine aç kalacak.. sabah yemediyse bile verilmiycekmiş acımak yok didi vedat.
16 - 16.30 çorba, meyve arkasından anne sütü .. yemek yemezse yine süt yok.. hiç biiy yemesede verilmeyecekmiş..
20 - 20.30 akşam yemeği ve 20.30 ve 22.30 a kadar anne sütü serbest istediği kadar istediği sıklıkta emebilir.. veee
22.30 - 07.00 ye kadar yemek yok.. ilk bi kaç gece ağlayacaktır dedi ama meme vermeyeceksin şarkı söyle yanına al yat ama besleme su dahi vermeyeceksin dedi.. ve bi kaç sıkıntılı gecenin sonunda tam uyumaya ve yemeklerini düzenli yemeye başlayacakmışş..
ben şu hastalığı bi atlatayım hiç halim yok gündüz zor ilgileniyorum gece mızıklanma çekemem hafta sonu başlarız hem serdarda uykusuz kalırsa gündüz uyur.. genel olarak böyle arkadaşlarr.. ,,
bilgiler güzel canım ama ben kıyamam yaa tüm gece meme vermemeye. acıkır yani ne biliyim. daha çok minikler..
özledık Ayşincim senı.işlerin hafıfleyınce sahalara dönmenı beklıyoruz
hersey ıyı guzelde gece beslememek konusunda bıraz erken oldugunu düşünüyorum.söledıklerı kısmen dogru,gece beslenmek helekı uyku arasında beslenmek saglık açısından dogru degılmıs.hele bı yasını gecsın ondan sonra kesmeye calısırım.bırde öğün tablosu bıraz az geldı.yanı enson 7.30da kahvaltı bıdaha tee 12 de mı öğle yemegı?ara öğünler nerde,arası acık geldı bana.ama bılgıler için saol canım güzel tavsıyeler var.
banada az geldi 7den 12ye kadar ac kalır , ac kalsınki yesin dio ...
ama gece beslememek gerektigini zati 4 aylıktan beri biliorus benim kız sade gece emio onuda vermesem olmzki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?