2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben ayırmayı düşünmüyorum yanımdan. sabiha paktuna keskin 3 yaşı dolana kadar diyor aynı odada fakat ayrı yatakta yatmak bebek için en iyisiymiş.. haberin olsun nur.

daha nice yıllara..

DOKTORA GıTTTııKK!!

Beslenme konusunda süpperr şeyler öğrendimm..

ilkeye özel bişiy yapmıyorum artık herşeyden yiyecek.. kendimize pişirdiğimiz herşeyden üstelik tuzlu.. yani tuzzsuz ayırmıycam aşırı tuuzlu yemiyoruz zaten bizde normal.. balık et makarna herşey herşeyy serbestt çok sevindim yaa..

ıNEK SÜTÜ, ÇıLEK, DOMATES, PATLICAN,BAL dışında herşey serbest.. bide gaz yapan yiyecekler 10 aydan sonraymış mercimek lahana v.s.

kahvaltıdada reçel normal tuzlu peynir zeytin yumurtanın beyazı omlet, yağda yumurta falan hepsi serbest..

katı yiyecekler parçalanıp önüne konulacakmış kendi yemeğe adaptasyon sağlayacakmış.. yemeklerde hep birlikte yenecek o ayrı yemicekmiş..

ŞıMDı GECE KESıNTıSıZ UYUMANIN FORMÜLÜ HASTALIĞIM Bı GEÇSıN HEMEN BAŞLIYORUM BEN..

sabah 7 - 7.30 kahvaltı sonrasında anne sütü .. eğerr kahvaltı aypmazsa anne sütü yok.. aç kalacak.

12 - 12.30 öğle yemeği ,yoğurt sonrasında anne sütü .. yine yemek yemezse anne sütü yok.. yine aç kalacak.. sabah yemediyse bile verilmiycekmiş acımak yok didi vedat.

16 - 16.30 çorba, meyve arkasından anne sütü .. yemek yemezse yine süt yok.. hiç biiy yemesede verilmeyecekmiş..

20 - 20.30 akşam yemeği ve 20.30 ve 22.30 a kadar anne sütü serbest istediği kadar istediği sıklıkta emebilir.. veee

22.30 - 07.00 ye kadar yemek yok.. ilk bi kaç gece ağlayacaktır dedi ama meme vermeyeceksin şarkı söyle yanına al yat ama besleme su dahi vermeyeceksin dedi.. ve bi kaç sıkıntılı gecenin sonunda tam uyumaya ve yemeklerini düzenli yemeye başlayacakmışş..

ben şu hastalığı bi atlatayım hiç halim yok gündüz zor ilgileniyorum gece mızıklanma çekemem hafta sonu başlarız hem serdarda uykusuz kalırsa gündüz uyur.. genel olarak böyle arkadaşlarr.. ,,

bilgiler güzel canım ama ben kıyamam yaa tüm gece meme vermemeye. acıkır yani ne biliyim. daha çok minikler..

hafta sonu sınavlarım yarısı ii yarıısı kötü geçti lenadan fırsat buldukça çalışmaya çalışmıştım..sınavlarada eşim lena hnm ben beraber gittik onlar çıkana kadar bahçede bekledi allahtan havada süpperdi en güzel yanı sınavdan çıkınca yanlarına gittiğimde çırpınarak sevinçle kucağıma atlamasıydı...ilk pikniğimizede gttik
deryacımm allah ayırmasınn nice uzun yıllara
ben ayıramıyorıum hatta yanımda yatıyo halaaa
domates 8. aydan sonra serbest diyeb iliyorum oglumdan aklımda oyel kalmıs
bu cumartesi dr kontrolumuz var soracagım dr a mutlaka

ben veriyorumm vallaa

ben ayırmayı düşünmüyorum yanımdan. sabiha paktuna keskin 3 yaşı dolana kadar diyor aynı odada fakat ayrı yatakta yatmak bebek için en iyisiymiş.. haberin olsun nur.
valla zaten fatmacım ben 3 yaşına kadar yatıramam yatırsam bile kasıma kadar sonraa dieri gelecek ama bence 3 yaş çok geç bizim bi tanıdık var oğlu 2 buçuk yaşında annesigil ne yapsa ağzında hepsini beceremese bile babamm annemiiiiiiiiiiiii öptü die bian herkesin yanında sölüo:)

hadi yaaa :) yandık o zaman nur :) çocuktan al haberi olmayalım amann.. sen tabi ayır iyi olur. gerçi bizim de çocuk odamızda şu anda babanne ve dede var. onların odası yani orası.

seviyeniz gayet açık yazdınız cvplardanda belli
daha fazla kendimi size indirgeyemiycem

Senin derdinin başka bir şey olduğunu düşünüyorum ben.. indirgeme boşver.. indirgemek iyi bir sey degıl zaten, nıyetın gıbı.

Elalem ne-der-se-de-sin, hadi hadi hadi hadi hadeeeeee

(Salon kadını çizgimden çıkardınız beni aaaay delikafadulden)

:))

Tatlım hıc bır bılgım yok,en saglıklısı doktora gorunmen bence de.

Yaho ıyı, daha ıyı, ama Esra cok perısan olmus, atesı sureklı 38 lerde.. ıyı dedıgım o kadar ıy ıste.

yapar,guzel yapar gaz, bır de kabızlık var,o yuzden acıtıvıa dan baska yogurt yedıremıyorum ben.

gaz ilacını uzun zaman kullandığın için bünyeswi alışmış ona o yüzden öyle oluyodur canım

katılıyorum..

oğlum sakin dursa temizlik yapardım.ama nerde şu an bile kucağımda oturuyo.koyuyorum yere kucak istiyo.nolucak böğle bilmiyorum

o kucagını ıstıyorsa onu mutlu etmek ıcın yapacakmısız,buna ıhtıyacı varmıs..

tamam tatlım,uyarın ıcın tesekkur ederım.

Ahaaa... Esra 3. bebek sınyallerı geldı demek kı.. :))

cok gecmıs olsun kuzum.. ınsallahh gecmez Hayat ıma.

Günaydın arkadaşlar.Yarın kızımı kalça ortezi takılacak çok üzgünüm.İçim sızlıyor.Öyle görmeye nasıl dayanıcam ben yavrumu.

Kıyamam sana ama ılerısı ıcın su an lazım, sukurler olsun kı cozumu olan sorunlar bunlar.

Pöffff.. işin hakıkaten cok zor.. Damla nın acıklamasını cok begendım bu konudakı...

bu arada belki şaşırcaksınız ama doğduğundan beri fön makinasıyla uyuyooo hala dahaa ne zaman geçecek fikri olan varmı

Abowwww... valla baslarda bır kac gece kurtarmıstı bızı.. ama o kadarla kaldı.

Nıce nıce uzun yıldonumlerıne.. uzme kendını, her sey ınsan ıcın,mutlulugunuz daım olsun.

cok uzuldum deryacim..yazlarinizi okudum, bende 2.yi dusunuyorum bakalaim bizi neler bekliyor..
doktora 500 ml konusunu soran oldu mu?
bizim dr 500mlbiberon alsin demisti...

NUR ben subatt ortasinda ayirdim artik besigi kucuk kendi yatgi odasinda diye, cok rahat ettik..babyphonu aliyorum duymam diye, oksurse duyuyorum..

burcuu ben dun aksam pisirdim seni hemdedomatesli, gayet guzeldinn..tazecik citirdin:))

deryacım cok uzuldum yusufu kıskanmıs besbelli... napsın cocuk cok normal kıskanması
ayrıca evlilik yıldonumunuz kutlu olsunnn Allah nice nice yıllara nasip etsin inss

özledık Ayşincim senı.işlerin hafıfleyınce sahalara dönmenı beklıyoruz
hersey ıyı guzelde gece beslememek konusunda bıraz erken oldugunu düşünüyorum.söledıklerı kısmen dogru,gece beslenmek helekı uyku arasında beslenmek saglık açısından dogru degılmıs.hele bı yasını gecsın ondan sonra kesmeye calısırım.bırde öğün tablosu bıraz az geldı.yanı enson 7.30da kahvaltı bıdaha tee 12 de mı öğle yemegı?ara öğünler nerde,arası acık geldı bana.ama bılgıler için saol canım güzel tavsıyeler var.

banada az geldi 7den 12ye kadar ac kalır , ac kalsınki yesin dio ...
ama gece beslememek gerektigini zati 4 aylıktan beri biliorus benim kız sade gece emio onuda vermesem olmzki...

bilgiler güzel canım ama ben kıyamam yaa tüm gece meme vermemeye. acıkır yani ne biliyim. daha çok minikler..

banada az geldi 7den 12ye kadar ac kalır , ac kalsınki yesin dio ...
ama gece beslememek gerektigini zati 4 aylıktan beri biliorus benim kız sade gece emio onuda vermesem olmzki...

valla kızlar bende öle dedim doktora aç kalır dedim bide yemezse yemek, meme vermiceksin dio.. o sonra yemek yiycekmiş.. bide anne sütü yemekten sonra kahve gibiymiş doyurmuyomuş keyfiymiş.. gecede dediğine göre kesinlikle acıkmıyomuş ben meme verdikçe o tekrar uyanmak için programlıyormuş kendini.. vermezsem uyanmıcakmılş.. ben denicem valla .. işe yaradığını annelerin teşekkür ettiğini söyledi doktorumuz.. bi bakalım.. öğün aralarıda acıksın diye açmış aralarda verince öğünleri yemezmiş.. öle işte.. mızırdanıyo uyutayim ben şunu...

ESRAKO DERYA ve ÖZGÜL 2. çocuk olayı çok zormuş bunu 1.den gördük zaten bide psikolojik olaylar offf ıoffff
500 CC KONUSUNDA ben beratın 500 cc aldığını düşünmüyorum açıkcası 100 200 ne olsa gündüz alıyor gelincede ne kadar emerse artık ben biberon mamasındansa ne çıkarsa onu verme taraftarıyım sanki bize cc mi ölçtüler diyorum inek sütü veriyorlarmış tamam hiç bişi o zamanki gibi doğal değil ama biberon maması yerine sütlü kaşık maması veriyorum verdiğimede güvenmiyorum ama yinede veriyorum:umursamaz:
BPA konuusu nefret ediyorum ya bi dönem kaucuk iyi dediler nukun kaucuğunu kullanıyorum bir dönem chicco kaucuk kullandım emzikleri,biberonlarımız chicco ve wee silikonu berat almıyor artık amaamnnnn deli ediyor bu konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…