2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada geçmişin bir bakabildiğm bölümünde kuzyi ve şevvali gördüm çok tatlılar maşallah onlarra

günaydın..... hava kapalı benim içimde kasvet var tam uyku havası böyle havalrda vurup kafayı yatacaksın ama nerde kargalar kahvaltı etmeden iş için yollara düştüm.....

ECE maşallah çok tatlı çıkmış... büyümüşte bunlar parka gidiyorlar ya.... çok eğlendiği belli gülücüklerinden.....

YAHOnun biraz daha iyi olmasına sevindim......

DOMATES bende 1 yaşından sonra diye biliyorum....

ARKADAŞLAR topiğin eski enerjisi yok... nerde bu millet..... önceden sabahları işe geldiğmide sayfalar okadar ilerlemiş olurduki geçmişi okuyamazdım.... ama birkaç gündür çok fazla ilerlemiyor.....

günaydın kızlar.. bende geldim.
dün babasının ısrarı ile yiğiti doktora götürmedik ama bu öksürük hala aynı gece pek öksürmedi ama sabah başladı yine. ya kızlar napacağımı bilemedim. götürsem mi sizce tekrar? verdiği o iki şurubu kullandım ama faydası olmadı pek. antibiyotik vermemişti. anbiyotik mi kullanması gerekiyor acaba??

ağır olmaz mı antibiyotik
genelde bebeklere buhar veriyorlar

evet canım eski enerji yok
bahara bağlayacağım bu durumu ama havalar da bir açık bir kapalı zaten
sağol canım Ece için söylediklerine

ağır olmaz mı antibiyotik
genelde bebeklere buhar veriyorlar

ağır mı olur?? kullananlar var ama bilmiyorum ki. belki bebeklerinki ayrıdır... esrako da söylemişti şuruplar önce artırıyor sonra azaltıyor demişti. zamanla geçer mi ki ne bilim kafam karıştı..

günaydıın.

melteem ya bu ece ne kadar tatlı ya maşallah.
çıgırtkan sesleri hala kulagımda valla
parkdaki resimlerinde hemen gözumde canlandı sevinçden çıgıra çıgıra binmiştir.. esmer güzeli..maşallah

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım

hoşgeldin daha sık gelmeni bekleriz canım

ben Ece ye bunları yapsam 200 cc anne sütünü zor alır en güzel gece uykuda emiyor onu da emmezse kilo alamaz
dün gece 2 defa ağlayarak uyandı hiç ağlamazdı aslında

aksine hiç bağırmadı etrafa baktı baktı güldü hoşuna gitti
her gün evde bir bağırıyor bir görsen susmuyor
kucağına al diye ağlıyor gibi yapıyor ama gözünde yaş olmadan
numaracı benim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…