Masallah EcEye cok tatli sekercik...
günaydın kızlar.. bende geldim.
dün babasının ısrarı ile yiğiti doktora götürmedik ama bu öksürük hala aynıgece pek öksürmedi ama sabah başladı yine. ya kızlar napacağımı bilemedim. götürsem mi sizce tekrar? verdiği o iki şurubu kullandım ama faydası olmadı pek. antibiyotik vermemişti. anbiyotik mi kullanması gerekiyor acaba??
günaydın..... hava kapalı benim içimde kasvet var tam uyku havası böyle havalrda vurup kafayı yatacaksın ama nerde kargalar kahvaltı etmeden iş için yollara düştüm.....
ECE maşallah çok tatlı çıkmış... büyümüşte bunlar parka gidiyorlar ya.... çok eğlendiği belli gülücüklerinden.....
YAHOnun biraz daha iyi olmasına sevindim......
DOMATES bende 1 yaşından sonra diye biliyorum....
ARKADAŞLAR topiğin eski enerjisi yok... nerde bu millet..... önceden sabahları işe geldiğmide sayfalar okadar ilerlemiş olurduki geçmişi okuyamazdım.... ama birkaç gündür çok fazla ilerlemiyor.....
ağır olmaz mı antibiyotik
genelde bebeklere buhar veriyorlar
Bugün evlilik yıldönümümüz..8.yılı bitirdik ..
VE işin can sıkıcı tarafı bugün tarihe bakıp bakıp bugün neydiki diye diye akşamı ettim..kendime inanamıyorum..şimdi eşim söyleyince şok oldum..züldüm bunca sorun sıkıntı neyi unutturdu bana.
Merhabalar :)
Evet evet o benim :) Zamanla yarışıyorum, bu yüzden siteye giremiyorum hiç.. Şöyle bir bakıp çıkacaktım yakalanmışım kaydirigubbakcemile3
Çok teşekkürler, Deva'da bende iyiyiz, Deva'nın alt ön iki dişi çıktı ve emeklemeye başladı. Çok doğru hatırlıyorsun, Devanın böbreklerinde reflü var, koruyucu antibiyotik veriyorum her gece, küçük dozlarda. Çok şükür bir problem yok, enfeksiyonu tekrarlamıyor artık.
Umarım hepiniz ve tüm bebikler iyidir. Buradaki sohbet, paylaşım öyle güzel ki. Ama ben size yetişemiyorum malesef.. Çok zor bir işim ve çok az vaktim var..
Umarım vakti bulup tekrar gelebilirim. Hepinize çok sevgiler..
DOKTORA GİTTTİİKK!!
Beslenme konusunda süpperr şeyler öğrendimm..
ilkeye özel bişiy yapmıyorum artık herşeyden yiyecek.. kendimize pişirdiğimiz herşeyden üstelik tuzlu.. yani tuzzsuz ayırmıycam aşırı tuuzlu yemiyoruz zaten bizde normal.. balık et makarna herşey herşeyy serbestt çok sevindim yaa..
İNEK SÜTÜ, ÇİLEK, DOMATES, PATLICAN,BAL dışında herşey serbest.. bide gaz yapan yiyecekler 10 aydan sonraymış mercimek lahana v.s.
kahvaltıdada reçel normal tuzlu peynir zeytin yumurtanın beyazı omlet, yağda yumurta falan hepsi serbest..
katı yiyecekler parçalanıp önüne konulacakmış kendi yemeğe adaptasyon sağlayacakmış.. yemeklerde hep birlikte yenecek o ayrı yemicekmiş..
ŞİMDİ GECE KESİNTİSİZ UYUMANIN FORMÜLÜ HASTALIĞIM Bİ GEÇSİN HEMEN BAŞLIYORUM BEN..
sabah 7 - 7.30 kahvaltı sonrasında anne sütü .. eğerr kahvaltı aypmazsa anne sütü yok.. aç kalacak.
12 - 12.30 öğle yemeği ,yoğurt sonrasında anne sütü .. yine yemek yemezse anne sütü yok.. yine aç kalacak.. sabah yemediyse bile verilmiycekmiş acımak yok didi vedat.
16 - 16.30 çorba, meyve arkasından anne sütü .. yemek yemezse yine süt yok.. hiç biiy yemesede verilmeyecekmiş..
20 - 20.30 akşam yemeği ve 20.30 ve 22.30 a kadar anne sütü serbest istediği kadar istediği sıklıkta emebilir.. veee
22.30 - 07.00 ye kadar yemek yok.. ilk bi kaç gece ağlayacaktır dedi ama meme vermeyeceksin şarkı söyle yanına al yat ama besleme su dahi vermeyeceksin dedi.. ve bi kaç sıkıntılı gecenin sonunda tam uyumaya ve yemeklerini düzenli yemeye başlayacakmışş..
ben şu hastalığı bi atlatayım hiç halim yok gündüz zor ilgileniyorum gece mızıklanma çekemem hafta sonu başlarız hem serdarda uykusuz kalırsa gündüz uyur.. genel olarak böyle arkadaşlarr.. ,,
günaydıın.
melteem ya bu ece ne kadar tatlı ya maşallah.
çıgırtkan sesleri hala kulagımda valla
parkdaki resimlerinde hemen gözumde canlandı sevinçden çıgıra çıgıra binmiştir.. esmer güzeli..maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?