sibelcim
8.ci aydan sonra yğrüme motor kasları geliştiği için demişti
sanırım mantık 8 aydan sonra ayaklarını ba caklarını ve adımlarını bagımsız kullanmasını öğrensin diye..
adam öyle söylynce hmm ok dedim incik cıncık sormadım valla zaten bi liste yaapıp gidiyorum
adam kesn uyus oluyordur bana çok bilmiş edalarında ..
doktora gitttiikk!!
Beslenme konusunda süpperr şeyler öğrendimm..
Ilkeye özel bişiy yapmıyorum artık herşeyden yiyecek.. Kendimize pişirdiğimiz herşeyden üstelik tuzlu.. Yani tuzzsuz ayırmıycam aşırı tuuzlu yemiyoruz zaten bizde normal.. Balık et makarna herşey herşeyy serbestt çok sevindim yaa..
Inek sütü, çilek, domates, patlıcan,bal dışında herşey serbest.. Bide gaz yapan yiyecekler 10 aydan sonraymış mercimek lahana v.s.
Kahvaltıdada reçel normal tuzlu peynir zeytin yumurtanın beyazı omlet, yağda yumurta falan hepsi serbest..
Katı yiyecekler parçalanıp önüne konulacakmış kendi yemeğe adaptasyon sağlayacakmış.. Yemeklerde hep birlikte yenecek o ayrı yemicekmiş..
şimdi gece kesintisiz uyumanın formülü hastalığım bi geçsin hemen başlıyorum ben..
Sabah 7 - 7.30 kahvaltı sonrasında anne sütü .. Eğerr kahvaltı aypmazsa anne sütü yok.. Aç kalacak.
12 - 12.30 öğle yemeği ,yoğurt sonrasında anne sütü .. Yine yemek yemezse anne sütü yok.. Yine aç kalacak.. Sabah yemediyse bile verilmiycekmiş acımak yok didi vedat.
16 - 16.30 çorba, meyve arkasından anne sütü .. Yemek yemezse yine süt yok.. Hiç biiy yemesede verilmeyecekmiş..
20 - 20.30 akşam yemeği ve 20.30 ve 22.30 a kadar anne sütü serbest istediği kadar istediği sıklıkta emebilir.. Veee
22.30 - 07.00 ye kadar yemek yok.. Ilk bi kaç gece ağlayacaktır dedi ama meme vermeyeceksin şarkı söyle yanına al yat ama besleme su dahi vermeyeceksin dedi.. Ve bi kaç sıkıntılı gecenin sonunda tam uyumaya ve yemeklerini düzenli yemeye başlayacakmışş..
Ben şu hastalığı bi atlatayım hiç halim yok gündüz zor ilgileniyorum gece mızıklanma çekemem hafta sonu başlarız hem serdarda uykusuz kalırsa gündüz uyur.. Genel olarak böyle arkadaşlarr.. ,,
teşekkür ederiznevaya geçmiş olsun..
en çokda kusması bitkin bırakıyor yavruları.
DİDE geçmiş olsun ya... nedir bu böyle bütün bebeklerde aynı rahatsızlık geçmiş olsun inşallah oda iyileşir bian önce....
OMLET tarifleri için teşekkür ederim.. hafta sonu deneyeceğim bakalım... labne hiç kullanmadım... keçi peyniri veriyoruz bizde seline kahvaltıda.... kaşarlı yumutayı deneyeceğim az önce nette araşırdım ordada kaşarlı tarif buldum bakalım beğenecekmi selin hanım....
sibel ben omleti yumurtanın sarısı ve kaşar peynirle yapıyorum neva için.labneli yapmadım labneyle makarna yapıyorum.
bu ara labne vermiyorum tuzu alınmış keçi peyniri veriyorum.o da rendelenip omlete katılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?