2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Omlet yapmak hiç aklıma gelmemişti, hay Allah razı olsun. Farklı ne yapabilirim diyordum, eve gidince yapayım bari. içine süt yerine devam maması koysak olmaz mı?

canım süt konulmuyor arkadaşların verdiği tarifte.... kaşar peyniri, yumurtanın sarısı tereyağ yada zeytinyağı ile yapılıyor..... bilmiyorum ama devam sütüyle tadının hoş olacağını sanmıyorum...

nevaya gecmis cok gecmis olsun..a.s.su mevsim gecislerinde hastaliklarda artiyor..bende yavas yavas atlatiyorum zaten..buarada esradan hic kimse haber almadi mi??? yaho nasil acaba??? gercekten cok endiselenmeye basladim..:1no2:

bende merak ediyorum canım... en son dün akşam EVRİM haber verdi bir dahada haber yok.... inşallah iyidir kuzu.... :gitme:

Daha yapmadım ama eve gidince şöyle yapmayı planlıyorum. Bir yemek kaşığı un, bir yumurta sarısı, bir/iki ölçek mama, yarım çay kaşığı tereyağ, bir çay kaşığı labne peynir karıştırıp suyla kıvamını ayarlayıp teflonda pişiricem, yanında bir tane zeytin içi yedirebilirim. Kayısı kurusunu kaynatıp, pekmezle tatlandırıp sıvı olarak da onu içirebilirim. cokacimcoook afiyet olsun kuzucuklara.

ben kizima oglumun omletinden yada yumurtasindan yediriyorum..daha cok kirmizisini veriyorum ama araya beyazida karisabiliyor..cok severek yiyor..peynir olarak mozzarella ya da keci peyniri veriyorum..omlete devam sütüde mi katiliyor..ilgincmis.CADIARZU.oluyorsa bende denerim..

DAMLA HOCAM sen şu sebahat paktunaydı sanırım onun bi kitabımı var yoksa netten falanmı takip ediyorsun.... görüşleri çok hoşuma gidiyor onun bilgilerinden nerden faydalanıyorsun....

ay geçmiş olsun nevaya

Omlet yapmak hiç aklıma gelmemişti, hay Allah razı olsun. Farklı ne yapabilirim diyordum, eve gidince yapayım bari. içine süt yerine devam maması koysak olmaz mı?

bende hiç omlet vermedim kaşarı elimizle ezip ağzına veriyoruz ama

hımmm anladım canım.... sen bizim kendimize yaptığımz gibi uygulamayı düşünüyorsun..... afiyet olsun şimdiden kızına... böylede güzel olacağından eminim... sadece devam sütü kısmı düşündürdü....

DAMLA HOCAM sen şu sebahat paktunaydı sanırım onun bi kitabımı var yoksa netten falanmı takip ediyorsun.... görüşleri çok hoşuma gidiyor onun bilgilerinden nerden faydalanıyorsun....

sabiha paktuna keskin
internette sitesi var videoları falan da oradan izleyebilirsin

Devam sütü bozar mı acaba bilmiyorumkismile Vazgeçtim, onu kaymadan yapayım bari.

nice mutlu yillara insalah deryacım
insan unutuyorbende tanısma gununu falan unutuyorum ibo arayıp hatırlatıyor kutluyor:)

ya iyi hos ta tamam kim istemez duzene girsin yemeklerini yesin aksam uyusun
ama uygulama çokkolay olmazbu bir gercek
sabah kahvaltı yemedi diye sut verilmeyen çcuk oglene kadar ac ac nasıl oyalanır nasıl eglendirilir o aclıktan aglarken anne nasıl dayanır muamma
teorikte katılıyorum ama pratik imkansız ben yapamazdım
gece içinde aynı sey geçerli

massallah çok tatlı ece.
ama su resimleri biraz daha buyuk eklesende rahat rahat gorsek

guli cim acıkıyor artık
aksam yatmadan kasık maması yedirmezsem ece de uyanıyor kasık maması yedg gun kesin sabahda daha geç kalkıyor
dene bak .

Ben aradım cevap vermedi meşgul sanırım, dün mesaj atmıştım ona da cvp yok. Ben de çok merak ediyorum.

aynen bende aradım mesaj da attım yanıt yok artık musait olunca arar heralde

biberon almayan ece ye dun aksam120 cc mamayı kasıkla bes dakika surmeden içirdik. hala inanamıyorum neden daha once denememisim diye
yere yatırdım minikb ir yastık koydum basının altına kasıgı da once istemedi sonra hızlı hızlı yutup hemen agzını actı
tembelmi ne benim kiz emme hareketi ile ugrasmakmi istemiyor ne.
ama nasılhizli yuttu actı agzını anlatamam size
bir kaç damla oda benim elimi titretmemden dokuldu onlugu bile kupkuru kaldı çok basarılı idi
ne ugraıyormusum biberonu i çsin diye veririm boyle bes dk da kasıkla olur biter

ama biberon maması tutmadı 11 gibi yedigi 120 cc ustune gece 2 gibi uyandı salladık uyumadı tekrar yaptık 2 de yine kasıkla besledik allahtan red etmiyorda zorluk olmadı çok. yahu dedim emse adam gibi su halimize bak iki kisi uyanmısız basında kasıkla mama yediriyoruz:)
mutlaka içine kasık maması tozundan ekliycem boyle olmaz çunku tek bu doyurmuyor.

nevaya gecmis cok gecmis olsun..a.s.su mevsim gecislerinde hastaliklarda artiyor..bende yavas yavas atlatiyorum zaten..buarada esradan hic kimse haber almadi mi??? yaho nasil acaba??? gercekten cok endiselenmeye basladim..:1no2:
teşekkür ederim.ben de merak ettim çok.ardaım meşguldü bir kaç defa.sonra da açmadı
devam maması pişince bozulur bence.çünkü 40 derece sıcak suya katılıyor hazırlanırken.iyi bir fikir değil sanırım:)
zeytin ben de veriyorum.tuzsuz doğal zeytin almıştım mersinden severek yiyor.
ay geçmiş olsun nevaya

bende hiç omlet vermedim kaşarı elimizle ezip ağzına veriyoruz ama
teşekkür ederim

Gunaydin hanimlar bugun ilk trafik canavarligi denememi yaptim sanirim iyi kufur yedim:)))ama sagsaglim ise geldim cok sukur:))

PATATES KÖFTESİ

MALZEMELER

1 adet büyük boy patates
1 adet büyük boy havuç
1 adet yumurta
1 çay bardağı un
2 çorba kaşığı dolusu labne peyniri
1 çay kaşığı kabartma tozu
Tuz, karabiber
Mısırözü yağı

HAZIRLANIŞI

Patates ve havucu rendeledikten sonra diğer tüm malzemelerle harmanlayın.

Kızarmış az yağın içine birer kaşık halinde boşaltıp iki tarafını da kızartın.

Kağıt havlu üzerine çıkarıp fazla yağını alarak servise hazırlayın.

1 adım daha yol almışsın hayırlı olsun
bu arada eşin de mi kalktı gece
tebrik ettim eşini aslında yapılması gereken budur onlar da baba sonuçta

canim eger viral bir enfeksiyonsa antibiyotik yarardan cok zarar verir, bunyesine agir gelir bosu bosuna kendi savunma mekanizmasini bozar..ayrica biz 2 hafta arayla antibiyotik kullandik ama bronsiyolit icin degil ayniu anda ortakulak iltihabi oldugu icin verdi, 2. antibiyotik mahbvetti teoyu, ishal oldu, poposu pisik oldu, agzi az daha mantar oluyordu, immunsistemi mahvetti yani, 3. gun kestik 1 hafta kullanmak gerekirken..
6. aydan sonra gece beslemesine gerek yok diye biliyorum ben, eger yukleme yapmissam teo bazen uyanmiyor..yani mamasini pirinc unutyla muhallebi yapip vermissem ve iyi yemisse 9 gibi 6 ya kadar uyanmiyor, ama sade sut olarak icerse 3-4 gibi uyaniyor..

cok gecmis olsun yavruma...

ya nasil yiyorlar omleti bizimki oguruyor..

kirmizisisempatiksalakcinni:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…