2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu gün öğleden sonra misafir gitdik mustafayla.gitdiğime bin pişman oldum uykusu geldi uytdum uyumadı acıkdı yedirdim yemedi.eve geldik şimdi güzelce oynuyo

dilekcim aynen öle oldu canım kısmet..

maydonos suyunı içtim badagımı mutfaga goturdum kırmızılarım geldi.. dogal sokucu tavsiye ederim

bu gün öğleden sonra misafir gitdik mustafayla.gitdiğime bin pişman oldum uykusu geldi uytdum uyumadı acıkdı yedirdim yemedi.eve geldik şimdi güzelce oynuyo

ben artık heryere gitmiorum ozellikle cocuklu kalabalık davetlere. kızım cok rahatsız oluyo uyuyamıo cunku

aspirin masallah fizik super:))ilkede oylee...

guli koptum resmen:)))))))))

sabah 11 kalkan mustafa şimdi uydu.oda zorla düşünüm yani sabahdan kucağımda canım çıkıyo valla.çok uykum var acaba uysammı gece mustafa kalkınca sallama halim olsun diye.

hamile olduğumdan beri canım ilk defa bişi istedi oda sonuc hüsran kruvasan yaptım ama tam olmadı annemii istiyorum ben yawf

Tesekkur ederım tatlım, daha ıyıyım..

Fotolar sahane bu arada.. minnak bır kadınmıssın sen yahu :)

edaaa o bebek senden nasıl oldu yaff.
sen minminnacık zayıfsın
maşallah ilke tosuncuk..:)
hehe bakınız kuzey ve anası ne kadaaaaaaaaaaan m ikememl uyum içindeler..sempatiksalakcinni

Dogrudur bacım.. doğru söze ne hacet.. hayt huyt mu dıyecegız görünen köye.. muck.

hamile olduğumdan beri canım ilk defa bişi istedi oda sonuc hüsran kruvasan yaptım ama tam olmadı annemii istiyorum ben yawf

Hakıkaten kuzum.. bı göbüş fotosu alsak senden.. kuzumuzun kuzusunu görsek..

PERVıN be, daha şimdiden kızlarınla (inşallah) yarışa girmesen? O daha güzel, ben daha güzel... Şahsen bakımlı bir anneye sahip olmaktan gurur duyuyorum ama öğğ geldi artık "kızından daha güzel, kızından daha genç, kızından daha bakımlı" kıyaslamalarından. Tamam, kabul, annem benden daha genç ve güzel. Ama bunu duyunca kendini atom karınca sanıyor, sonra ceremesini de kendi çekiyor. Şahsen ben dertliyim bu kıyaslamalardan. Genç olsun, güzl ve bakımlı olsun ama benimle yarışmasın, saçma sapan diyaloglar gelişiyor sonra. Valla hiç sağlıklı bir şey değil... Umarım kızmadın.

Ayrıca GÜLı HANIM, mok yemişsiniz siz! alsanaalsanasmile Hiç de öyle tonton değil benim arkadaşım. Azcık çıkıntıları var, onları da törpüleyecek çok yakında! Üstelik diyeti bıraktığı halde gram kilo almadı. Kuzy bir rahat bıraksa kadını, hepimizi sollayacak o! Ahanda şuraya yazıyorum kaydirigubbakcemile5

evrimim telden giriorum alıntı yapamadım yarın pc yi açtığımda ekleyim bajım çok belli deil ama senin için şimdi kalkıp çekeceğim

Son düzenleme:
nurdan canım sen doktoruun mereak etdim
evet cnm

vayyyy kanka dayanismasii...laelaelaelaelae

Amanın.. Ozgur un yanlıs algılamasının sonucunda bısıler mı dedı Sefa :bbo:

Valla senden genc ve guzel değil şimdi.. o kadar da değil hani :)) ama dedım cok zayıflamıs gorunuyorsun, sen Burcu danda mı zayıfsın Sefacım dedım o gun Sefa ya, dedı Burcu benden daha zayıf, daha guzel gorunuyor dedı.. valla bak.. Allah var, kendısı yok. Kadıncagız senın hakkını yemedı, gururla soledı.. çok guzel oldu kızım dedı. Bence o sana naz yapıyor ıste.. o da haklı kıme yapacka nazını.. ne mutlu ıkınıze.. ıkınızı de cok sevıyorum.

:kedi: Tesekkur ederım kuzu.. cok onure ettın valla benı.

evrimim telden giriorum alıntı yapamadım yarın pc yi açtığımda ekleyim bajım çok belli deil ama senin için şimdi kalkıp çekeceğim

Tamam canım cıgerım..

yok canım nie kızayımki saka takılıom ben yerden goge kadar haklısın sen.

emrah horluyo ece uyanıo aglıo , ece aglıo ben yatak odasına kosuyorum emrahı uyandırıyorum emrahın sinirleri bozuluo obur odada yatmak istio sonra herikiside uyuyolar bakalım film nasıl sonlanacak..

emrah horluyo ece uyanıo aglıo , ece aglıo ben yatak odasına kosuyorum emrahı uyandırıyorum emrahın sinirleri bozuluo obur odada yatmak istio sonra herikiside uyuyolar bakalım film nasıl sonlanacak..

Emrah eceyi ayaginda salliycak, sende misilmisil uyuycaksinnnnnn:))))

yok mu horlamanın cozumu? basıt aletler falan var.. uyuyan ınsan da nereye kadar dürtülür, o da haklı.

Ya dun gece 8.5 aydir ilk defa gozlerim doldu, Tibet saat 2.30a kadar uyuyamamais, o sirada Teo uyanmis, ona mama hazirlamaya kalkmis, bi guzel arkadaki aciklamayi okumus biberonu hazirlamak icin, ilk defa yapiyor cunku 1000 kere gostermeme ragmen, bi uyandim Teo'nun sesine, isiklarda yaniyor, sabah oldu sandim; bi baktim bu ben uyanmiyim diye kendi vericekmis:))nasil mutlu oldum, ama devamini ben getirdim tabii dayanamayip..

iyi akşamlar,

geçmişe daldım çıkarım inş bu gece. eşim seyahatte oğlumla başbaşayız. uyurken aranıza geldim bende.

pervin kırmızılar gelmiş göznaydın, evlilik yıldönümünüzü kutlaman için bence vücudun sana iyilik yapmış...
izmir'in en yakışıklı iki erkeğine de bayıldım.
nur baktım ama göremedim eşin geldi mi?
ayça gelmiş hoşgelmiş.
kız erkek bebek mevzu konuşulmuş güli nin de dediği gibi bende regl sonrası hamile kalanlardanım sonuç erkek bebek.
tazem memeyi kesmişsin sabaha karşı emiyor muydu doruk? eğer emiyosa o öğüne ne ekledin. devam sütü içmiyor alperen, keçi sütü mü versem diye düşünüyorum. 2 aydır tek göğüs emiyor bizimki ama onu da sadece sabaha karşı. süt üretimi durdu neredeyse. emmediği göğsümün halini gördükçe artık kessem mi diyorum bende. sadece bir kez emmesinin bi faydası varmıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…