bu gün öğleden sonra misafir gitdik mustafayla.gitdiğime bin pişman oldum uykusu geldi uytdum uyumadı acıkdı yedirdim yemedi.eve geldik şimdi güzelce oynuyo
evi temizletteim sonra.. kardeşim geldi derken giremedim hiç .. herkes iyidir umarım.. evrim rahatsızdı en son nasıl ooldu iyileşmiştir inşallah..
ilke mızırdanıyo uyusunda bi geçmiş yapayım... şimdilik hoş kalın..
edaaa o bebek senden nasıl oldu yaff.
sen minminnacık zayıfsın
maşallah ilke tosuncuk..:)
hehe bakınız kuzey ve anası ne kadaaaaaaaaaaan m ikememl uyum içindeler..sempatiksalakcinni
hamile olduğumdan beri canım ilk defa bişi istedi oda sonuc hüsran kruvasan yaptım ama tam olmadı annemii istiyorum ben yawf
evet cnmnurdan canım sen doktoruun mereak etdim
PERVİN be, daha şimdiden kızlarınla (inşallah) yarışa girmesen? O daha güzel, ben daha güzel... Şahsen bakımlı bir anneye sahip olmaktan gurur duyuyorum ama öğğ geldi artık "kızından daha güzel, kızından daha genç, kızından daha bakımlı" kıyaslamalarından. Tamam, kabul, annem benden daha genç ve güzel. Ama bunu duyunca kendini atom karınca sanıyor, sonra ceremesini de kendi çekiyor. Şahsen ben dertliyim bu kıyaslamalardan. Genç olsun, güzl ve bakımlı olsun ama benimle yarışmasın, saçma sapan diyaloglar gelişiyor sonra. Valla hiç sağlıklı bir şey değil... Umarım kızmadın.
PERVİN be, daha şimdiden kızlarınla (inşallah) yarışa girmesen? O daha güzel, ben daha güzel... Şahsen bakımlı bir anneye sahip olmaktan gurur duyuyorum ama öğğ geldi artık "kızından daha güzel, kızından daha genç, kızından daha bakımlı" kıyaslamalarından. Tamam, kabul, annem benden daha genç ve güzel. Ama bunu duyunca kendini atom karınca sanıyor, sonra ceremesini de kendi çekiyor. Şahsen ben dertliyim bu kıyaslamalardan. Genç olsun, güzl ve bakımlı olsun ama benimle yarışmasın, saçma sapan diyaloglar gelişiyor sonra. Valla hiç sağlıklı bir şey değil... Umarım kızmadın.
Ayrıca GÜLİ HANIM, mok yemişsiniz siz! alsanaalsanasmile Hiç de öyle tonton değil benim arkadaşım. Azcık çıkıntıları var, onları da törpüleyecek çok yakında! Üstelik diyeti bıraktığı halde gram kilo almadı. Kuzy bir rahat bıraksa kadını, hepimizi sollayacak o! Ahanda şuraya yazıyorum kaydirigubbakcemile5
evrimim telden giriorum alıntı yapamadım yarın pc yi açtığımda ekleyim bajım çok belli deil ama senin için şimdi kalkıp çekeceğim
emrah horluyo ece uyanıo aglıo , ece aglıo ben yatak odasına kosuyorum emrahı uyandırıyorum emrahın sinirleri bozuluo obur odada yatmak istio sonra herikiside uyuyolar bakalım film nasıl sonlanacak..
emrah horluyo ece uyanıo aglıo , ece aglıo ben yatak odasına kosuyorum emrahı uyandırıyorum emrahın sinirleri bozuluo obur odada yatmak istio sonra herikiside uyuyolar bakalım film nasıl sonlanacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?