2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar, alperen son zamanlarda geceleri uyku arasında ağlıyor, ama düşünce bile o kadar cok bağırmıyor. sanki acı çekiyormuş ya da cok korkmuş gibi. en az 6 kez. kucağıma alıyorumi su veriyorum sallıyorum bir süre sonra uyuyor. alt dişler çıktı üstlerde henüz bi belirti yok dişten olduğunu düşünmüyorum. doktorumuza sormuştum kontrole gittiğimizde ayrılık kaygısı olabilir demişti. ama şu anda cok sıklaştı napsam doktora mı götürsem acaba?

Yok be canım, eski konulardan bahsediyorum. Şu ara bir şey dediği yok. Özellikle lohusalıkta falan sürekli kuruldu o cümleler. Ben benden geçmişim, millet "kzından daha genç görünüyorsun" falan diyordu. Lohusayım lan!

O da çok mutlu benim zayıflıyor olmamdan, sürekli de dile getiriyor. Desteğini esirgemiyor sağolsun.

yok canım nie kızayımki saka takılıom ben yerden goge kadar haklısın sen.

mucuk olumunekankayizsmile

Onur da birkaç defa sabah 3-4 e kadr uyumamıştı, ben uyuyayım, dinleneyim diye ama, gözlerim dolmadı benim Şaka bi yana, aferin Tİbet'e! :hooray:

Emiyordu, biberon aldığı için onun yerine devam sütü koydum, zaten devam sütünü 5. aydan beri alıyor Doruk. Seninle aynı sebeplerden kestim. Günde 1 defa, o da tek memeden emerek doymuyordu haliyle. Isırmaya da başlayınca işkence etmek istemedim ne ona, ne kendime.

ben yarın antalyaya gidiyorumm.. çok mutlu oldum yaff cumaya döncem ama bi nefes alımlık yeter bana zatii.. ilkede anneannesiyle dedesini görür..

gidiimde hazırlanim ben...

Tazem kıyma bana.... Daha Özdenin bana çektireceği güzel günler var önümde kaydirigubbakcemile3 Elbett biiiiir güün buluuşacağız olumunekankayizsmile Cidden çok uzak değil bir gün geleceğim hissediyorum sizi görmeyi çok istiyorum opuyorumnanaktan
Pervin demek ki 2. gelmiyor.. Halbuki tatil dönüşü o hasretle olur diye düşünmüştüm ama.. ohaoldumsmile Benim burada bir arkadaşım var her sene antep e memleketine gider bebek için tedavi görüyordu tatile gideceği için boş verdi yarım bıraktı tüm yaz oradaydı döndün hamile kaldı o hasretle ohaoldumsmile 2 sene sonra yine gitti yine hamile kaldı hatta bebekleri aynı tarihte doğdu aklinialirimsmile Ecoş ve sen çok güzelsiniz senin kadar güzel ve bakımlı bir annesi olduğu için hep gurur duyacak prenses:))
Eda cidden neden zayıflığından yakındığını şimdi anladım... Ama çok iyi görünüyorsun.. Oğlunda çok tatlı maşallah size
Sibel geçmiş olsun kuzuna... Bebekle yolculuk benimde gözümü çok korkuttu hele otobüsle gitmek akıl işi değil ama şansımı deneyeceğim annem üstesinden gelir diye umuyorum :1rolleyes:
Esram o mami seni neden üzüyor aslında öyle bir odun bendede var ama takmamaya çalışıyorum artık ne yapalım!? :umursamaz: Buluşmaya gitmiyormuşsun ben gelincede görüşemem falan diye bahane uydurma please :içelim: Hala yeni imajınla fotoğraf koymamışsın...
Derya maşallah Yusufuma iyi kilo almış Aslında korunma yöntemlerinin hepsinde( hap,iğne, spiral v.s ) sistem vücuda hormon vermek değil mi? Haliyle şişiyoruzz( En iyisi vücudumuza zarar vermeyen kondom ama onuda kullanmak zor ya! Ben ne yapacağım bilmem adet oluyorum sanırım ((
Buluşmaya kimler gidiyor bakalım o Ecoşu benim yerimede ısırın azıcık ben yapamadım ama :uhm: Özledim onları Cananda Ecoşta çok sempatikler opuyorumnanaktan
Zehra hoşgeldin iyi ki yazdın bekleriz her zaman cidden çok değişik bir isimmiş severim değişik isimleri :)) Hanzalada çok sevimli
Nurdan sen ve Tazem tam gaz devam çok iyisiniz ya! Bende sapıttım iyice boşladım Teoş ve sen gamzelerinizle çok tatlısınız.. :1hug: Herşey gönlüne göre olsun inş. ülkene en yakın zamanda dönersin :))
Kuzy ve Dodo her zamanki gibi çok şirinler ya.. Dodonun saçlar kaşlar karizma o sert görünüşünün ağır abi tavrının yanı aynı zamanda çok ürkek gördüm onu:) Kuzy gözleri açıp baktığında hemen dudak büzmüş kıyamam :)) Kuzyninde hep bir şaşkın ifadesi var:)) Yine ne oldu ya?Niye ağladı ki?! Birşey mi yaptım acaba ? Der gibi bakıyor :)) O tombik ısırılası yanaklar ve ellerde off offf :)) Sizin kahkalarda içimizi ısıttı hep gülün böyle :1hug: Sizde ayrıca çok güzelsiniz.. Çıtır moduna doğru hızla ilerliyorsunuz valla :içelim:
Ayça yeni evinizde güle güle oturun bundan sonra kendi evinize taşınırsınız inş. :) Biz iyi gidiyoruz 5 yılda 2. evimizde oturuyoruz 3. kendi evimiz olur inş.
Ben daha ne yazacaktım ki?! Bu kadar aklımda kalmış ee 4 te okudum taaaa :sm_confused:

e bi foto yükleyemedim yahuuu
efrimm verdiğin linkten beceremedim bir türlü niyekine??

Son düzenleme:
ulen ne ara gördünüzzzz
tişkür ederisss
şimdi becerdim ama
makyaj falan yok yine bakımsız ama en azından fönlü :)))
şapkalı tacımmmm herkes dalga geçti ama ossunn guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…