Amanın.. Ozgur un yanlıs algılamasının sonucunda bısıler mı dedı Sefa :bbo:
Valla senden genc ve guzel değil şimdi.. o kadar da değil hani :)) ama dedım cok zayıflamıs gorunuyorsun, sen Burcu danda mı zayıfsın Sefacım dedım o gun Sefa ya, dedı Burcu benden daha zayıf, daha guzel gorunuyor dedı.. valla bak.. Allah var, kendısı yok. Kadıncagız senın hakkını yemedı, gururla soledı.. çok guzel oldu kızım dedı. Bence o sana naz yapıyor ıste.. o da haklı kıme yapacka nazını.. ne mutlu ıkınıze.. ıkınızı de cok sevıyorum.
yok canım nie kızayımki saka takılıom ben yerden goge kadar haklısın sen.
Ya dun gece 8.5 aydir ilk defa gozlerim doldu, Tibet saat 2.30a kadar uyuyamamais, o sirada Teo uyanmis, ona mama hazirlamaya kalkmis, bi guzel arkadaki aciklamayi okumus biberonu hazirlamak icin, ilk defa yapiyor cunku 1000 kere gostermeme ragmen, bi uyandim Teo'nun sesine, isiklarda yaniyor, sabah oldu sandim; bi baktim bu ben uyanmiyim diye kendi vericekmis:))nasil mutlu oldum, ama devamini ben getirdim tabii dayanamayip..
tazem memeyi kesmişsin sabaha karşı emiyor muydu doruk? eğer emiyosa o öğüne ne ekledin. devam sütü içmiyor alperen, keçi sütü mü versem diye düşünüyorum. 2 aydır tek göğüs emiyor bizimki ama onu da sadece sabaha karşı. süt üretimi durdu neredeyse. emmediği göğsümün halini gördükçe artık kessem mi diyorum bende. sadece bir kez emmesinin bi faydası varmıdır acaba?
Emrah eceyi ayaginda salliycak, sende misilmisil uyuycaksinnnnnn:))))
ya bna bi usume titreme geliyorr, hasta olucam sanirim((
sayfayı katlettim hihoooooooooo
tazem oğluma lütfen it deme
mümkünse itoğluit de babasınıda dahil et yane delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?