2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Belmaaaa bacim ya, ne zaman bakabilcen benim su haritama?? $oolee hayatimda koklu bi degisiklik olucak mi benim, yer is degisikligi??ben cok bunaldim buaralar yine burada..gidesim geldi yine cok...

cidddi ciddi hilimi pirtimi toplayip gelesim var trye, asiri bi ozlem costu yine bende((

Bende doğumdan bir ay sonra 3 aylık iğne yaptırmıştım. İştahım hamilelikte bile bu kadar değildi. Resmen gün boyu bişeyler yemek istiyordum. Hiç doymak bilmedim.Ama hiç kilo almamışım hayret verici... çünkü 80 kiloydum sınırlarda artık yani ondan herhalde...
İğne yaptırmadım sonra düzeldi iştahım..
Tabi herkese göre farklılık gösteriyor.
Kontrol hapı benim iştahımı kesmişti.Herkes şaşırıyordu.

Sizlere bir sorum olacak.
Çoğu zaman yemek yedikten sonra beynimde ellerim ve kollarımda uyuşma oluyor.Hamileliğimde böyle birşey yoktu sonradan ortaya çıktı. Neden olabilir acaba??

hayırlı olsun gediğiniz.foto isterizzzz:)))

ya doğru düzgün foto yok videoya kaydedelim dedik görümce kayıt düğmesine basmadan kaydetmeye çalışmış tabi başarısız olmuş haliyle.. bi iki foto var

bu tepsimiz...

bu meraklı ilke...

buda oğlum ve ben .. oğlumun paçalar D

Son düzenleme:
herkese cok tenk yu . bizde ana kız size bayılıoruss

esra tabıkı ece benden guzel olmuycak sekerimzemuszemus kızlarımdanda gusel olcam ben her daim

edaaa o bebek senden nasıl oldu yaff.
sen minminnacık zayıfsın
maşallah ilke tosuncuk..:)
hehe bakınız kuzey ve anası ne kadaaaaaaaaaaan m ikememl uyum içindeler..sempatiksalakcinni

perviinnnnnnnn o nedemek ya
kızlarımdan derken???

nur nur nurrrrrr
göbek resmi koy bi tane biz tahmin yapalım mesela evrim ve kayra çok iyiler bu konuda. ama ben deryada başka güçler seziyorum
hala aklım nicnameindeki sırda takılı...

deryaaa
maşallah yusufgayet güzel kilo almış aman aman ayaklanmışda ohh maşallah.
akifde henuz dk ya ulaşmadık ama 15 sn falan ayakda duruyor kendisi.

birde deryaaaaaaaaaaa ben anlamadım sen esrako ve nazanın takviyesiyel ne verdinde ne oldu.
diş çıkarma tozmuu iştah şurubumu ayhh bilmedim
kafam almadı
ben moronmuyum neden anlamadımki?

aspirin cok guzelsinizzz masallahh
teşekkür ederizz sizde çok güzelsiniz eceylee..

edaaa o bebek senden nasıl oldu yaff.
sen minminnacık zayıfsın
maşallah ilke tosuncuk..:)
hehe bakınız kuzey ve anası ne kadaaaaaaaaaaan m ikememl uyum içindeler..sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim herkess öle diyoo bu çocuk seninmii diee..

pervin testin negatif çıkmış üzgün gördüm seni tatlum inş.birdahaki sefere ama kızınla çok şeker görünüyorsunuz fotolarda ikinizde bir içim su gibisiniz
derya canım maşallah yusufa 500 gr azmı hiç kilo almamasından iyidir bence zaten artık böyle olur baksana ayaklanmayada başladı az kilo alır maşallah yusufuma yakında yürür paşam
edaaaaa çok fit duruyorsun hakkaten o çocuk nsl çıkmış senden maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…