doktordan geldik ..bu kadar takviye besine 540 gr cık almış Yusuf paşa.gerçi kaç aydır kilo verdiğini düşünürsek buda büyük başarı olsa gerek..boyumuz 75.5 cm kafamız 44.5 cm genel olarak iyi çok şükür 4. dişin ucuda göründü oda alttan..ve bu sıpa artık biryerlerden tutunup yürümeye başladı..ama emeklemesini istemiyorum yerlerde sürünüyor en iyisi ayaklansın..
gelelim bana aylık iğnemiin 3.sünü oldum en belrigin özelliği iştah açamsıymış..delikafadulden:1shok:normal yersem bişey olmazmış ama dikkat etmezsen dombili olursun didi dohtur..kafamçokkarıştı:1shok:hapa geçişe bişey demedi..
cidddi ciddi hilimi pirtimi toplayip gelesim var trye, asiri bi ozlem costu yine bende((
buda bisss .heran yanyana. efrim dudak benimkinin kopisi :)
Pervin kızının bakışları çok farklı gerçekten hep istediğim tablo anne kız..
Npaım bizde anne oğul takılıyoruz iyide oluyor biraz daha haşin oluyor kız gibi kibar davranılmıyor ama yinede annelik çok güzel....
Sizde çok güzel çıkmışsınız
hayırlı olsun gediğiniz.foto isterizzzz:)))
edaaa o bebek senden nasıl oldu yaff.
sen minminnacık zayıfsın
maşallah ilke tosuncuk..:)
hehe bakınız kuzey ve anası ne kadaaaaaaaaaaan m ikememl uyum içindeler..sempatiksalakcinni
teşekkür ederizz sizde çok güzelsiniz eceylee..aspirin cok guzelsinizzz masallahh
sen minminnacık zayıfsın
hehe bakınız kuzey ve anası ne kadaaaaaaaaaaan m ikememl uyum içindeler..sempatiksalakcinni
pervin sen en azından 3 tane doğurursun kanımca :)))
sen minminnacık zayıfsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?