efrim fatoş seni yeterince şımartıyomuş o yüzden yazmadım seni sefiyorum diye
EVRİM iğnenin yan etkisini duyunca..akannehir
ESARM nasılsın bebem dün yazmışsın ben çıkmışsın..eş konusunda yanlız değilsin adet öncesi aynı duyguları paylaşıyorum..olumunekankayizsmile.
adaş emzirirken spiral takılmazmıki??
birde benimde kaynanamın kaynanası yaşıyorr
EVRİM o hantenden bende istiyorum banane banane.....
ben çıkıyorummm lena uyandı ilgilenmem lazım çığlık atmayıda öğrendi hemde ne çığlıkk minik cadı bide hep gezmek istiyo bugün evde die sinir olmuştu...
görüşürükkk öptükk hepinizi
nazan ve esrako sayesinde doktora sorduk doktor tavsiyesiyle besin takviyesi verdik halada devam ediyoruz ..fantomalt +protifar gerçi korkumdan fazlada kullanmadım desem doktor demese veremezdim..oohhh maaşaallah paşaya iyi işte derya ne güzelll...
bissde daaaahaa hiç diş yok te dişsiz biziz sanırım topikte
eskisi kadar dert etmiyorum yada şöyle söyleyeyim bir gün önceden yememe sinyali vermeye başalyınca destekli besin veriyorum ..DERYA maşallah yusufa ya 540 gr çok iyi.. onca uğraşmana değmiş bakalım bilmiyorum biz ne alemdeyiz.. iştahsızlığın üstüne + olarak ishalde eklendi hepten kilo veririz gibime geliyor hafta sonu kontorolümüz var durum ne olacak bilmiyorum bakalım.....
sağol canım senin yönledirmen sayesinde oldu desem..oy massallah kayınvaldenin kayınvaldeside hayatta yanii ...
ne guzel sende aslında onunla oturup kayınvaldeni çekistirseydin çok eglenceli :)))
e olsun deryacım bunada sukur almıs boyu kafa olcusu falanda yerinde
insallah boyle devam eder
istahmı acarmıs igneler amanın benden uzak dursun
ben emzirme bitsin insallah ilk is hormonlu spiral taktırcam
men men menim Fatoş'umda yok...efrim fatoş seni yeterince şımartıyomuş o yüzden yazmadım seni sefiyorum diye
deryam maşallah yusufuma güzel almış
yaho hiç almadı bu ay
gelecek sene ben de böle resim eklemek istiorum ana kızz yaa çok dutlu olmuşsunuzz tabi ana oğul halimdende son derece memnunum
bende kend,me diyordumki sanırım depresyondayım ve ondan yiyorum meğer iğnenin halt yemesiymiş..:bbo:cokacimcoooksen gül gül sen gülersen başkaları ne yaparrrrrya senden hıc beklemedııgm seyler okuyordum ben habıre.. kılo aldım, yok ıstahım acıldı, kendımı durduramuyorumm falan.. e okuyunca cok guldum be yaww
ahahaha iki kere raifne dıe ben buna derım.. sınerjı ondan bıtmıo sen de:))))
Derya cım cok tesekkur ederim.. cok zarıfsın.. ne mutlu bana o zaman.
Bi beni şekemiosunn şen şekerim... adreşini fer fakiimm, hanten göndertcem sana ben :)
aaaaaaaaaaaaa cinsiyeti belli oldumu ?süper allah kucağına almayı nasipe tsin.gelecek sene ben de böle resim eklemek istiorum ana kızz yaa çok dutlu olmuşsunuzz tabi ana oğul halimdende son derece memnunum
birhaftadan fazla oldu heralde giremedim bi türlü.. 150 sayfadan fazla geçmiş olmuşş bakıcam bi ara inşallah..
Biz hedik yaptık ilkeye önünede steteskop kalem mouse ayna altın falan koydum önce kalemi sonra steteskopu aldı heralde okuyup doktor olacak benim oğlankaydirigubbakcemile3
evi temizletteim sonra.. Kardeşim geldi derken giremedim hiç .. Herkes iyidir umarım.. Evrim rahatsızdı en son nasıl ooldu iyileşmiştir inşallah..
Ilke mızırdanıyo uyusunda bi geçmiş yapayım... şimdilik hoş kalın..
yok canım aın 8de gittiğimde belli olur sanırım isteğimi söledim ilk isteğim oldu herzmn ilk çocuğumun erkek olmasını istemişimdir şimdi birde kız olursa artık kapatabilirizz çocuk konusunu:)aaaaaaaaaaaaa cinsiyeti belli oldumu ?süper allah kucağına almayı nasipe tsin.
yok canım aın 8de gittiğimde belli olur sanırım isteğimi söledim ilk isteğim oldu herzmn ilk çocuğumun erkek olmasını istemişimdir şimdi birde kız olursa artık kapatabilirizz çocuk konusunu:)
siz cok guzelsniz ana kiz ya..
oh sukur gozun aydin deryacim..doktordan geldik ..bu kadar takviye besine 540 gr cık almış Yusuf paşa.gerçi kaç aydır kilo verdiğini düşünürsek buda büyük başarı olsa gerek..boyumuz 75.5 cm kafamız 44.5 cm genel olarak iyi çok şükür 4. dişin ucuda göründü oda alttan..ve bu sıpa artık biryerlerden tutunup yürümeye başladı..ama emeklemesini istemiyorum yerlerde sürünüyor en iyisi ayaklansın..
gelelim bana aylık iğnemiin 3.sünü oldum en belrigin özelliği iştah açamsıymış..delikafadulden:1shok:normal yersem bişey olmazmış ama dikkat etmezsen dombili olursun didi dohtur..kafamçokkarıştı:1shok:hapa geçişe bişey demedi..
git fatos sevsin seni...zemuszemusYa ben.. yaa?? ben pekı?
çok sevgi arsızı gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3
ilginçç bi isim sen beğendikten sonra boşver gerisini
..[/QUOTE
çok teşekkürler... Demi ya.. ben çok beğeniyorum hala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?