2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya senden hıc beklemedııgm seyler okuyordum ben habıre.. kılo aldım, yok ıstahım acıldı, kendımı durduramuyorumm falan.. e okuyunca cok guldum be yaww

adaş emzirirken spiral takılmazmıki??

birde benimde kaynanamın kaynanası yaşıyorr

ahahaha iki kere raifne dıe ben buna derım.. sınerjı ondan bıtmıo sen de:))))

ben çıkıyorummm lena uyandı ilgilenmem lazım çığlık atmayıda öğrendi hemde ne çığlıkk minik cadı bide hep gezmek istiyo bugün evde die sinir olmuştu...

görüşürükkk öptükk hepinizi

EVRİM o hantenden bende istiyorum banane banane.....

Sıbelım o yenen bişi, rejımını bosmayalım şimdi ne dersin??

O cıglıklar alasıyla bızde de mevcut hem de nası :))

biz de sizi

oohhh maaşaallah paşaya iyi işte derya ne güzelll...
bissde daaaahaa hiç diş yok te dişsiz biziz sanırım topikte
nazan ve esrako sayesinde doktora sorduk doktor tavsiyesiyle besin takviyesi verdik halada devam ediyoruz ..fantomalt +protifar gerçi korkumdan fazlada kullanmadım desem doktor demese veremezdim..
eskisi kadar dert etmiyorum yada şöyle söyleyeyim bir gün önceden yememe sinyali vermeye başalyınca destekli besin veriyorum ..
isahl dişten olabiliyor..
sağol canım senin yönledirmen sayesinde oldu desem..
iğneye yanaşma bencede sanırım hapa geçicem..
efrim fatoş seni yeterince şımartıyomuş o yüzden yazmadım seni sefiyorum diye
men men menim Fatoş'umda yok...
deryam maşallah yusufuma güzel almış
yaho hiç almadı bu ay

az badire atlatmadı kuzu normal ..

EVRıMMM kuzum rejim bende ne gezer.... rejimi bırak ben tek harflisini r sini bile yapamıyorum bütün yenen birşeyleri gönderebilirsin bana :))))

bende kend,me diyordumki sanırım depresyondayım ve ondan yiyorum meğer iğnenin halt yemesiymiş..:bbo:cokacimcoooksen gül gül sen gülersen başkaları ne yaparrrrrlmaz:
Derya cım cok tesekkur ederim.. cok zarıfsın.. ne mutlu bana o zaman.

Bi beni şekemiosunn şen şekerim... adreşini fer fakiimm, hanten göndertcem sana ben :)

haneten derken başkanım o naidrki hazır iştah fulll açıkkene ..cokacimcoook:roflol:

birhaftadan fazla oldu heralde giremedim bi türlü.. 150 sayfadan fazla geçmiş olmuşş bakıcam bi ara inşallah..

biz hedik yaptık ilkeye önünede steteskop kalem mouse ayna altın falan koydum önce kalemi sonra steteskopu aldı heralde okuyup doktor olacak benim oğlankaydirigubbakcemile3

evi temizletteim sonra.. kardeşim geldi derken giremedim hiç .. herkes iyidir umarım.. evrim rahatsızdı en son nasıl ooldu iyileşmiştir inşallah..

ilke mızırdanıyo uyusunda bi geçmiş yapayım... şimdilik hoş kalın..

hayırlı olsun gediğiniz.foto isterizzzz:)))

aaaaaaaaaaaaa cinsiyeti belli oldumu ?süper allah kucağına almayı nasipe tsin.
yok canım aın 8de gittiğimde belli olur sanırım isteğimi söledim ilk isteğim oldu herzmn ilk çocuğumun erkek olmasını istemişimdir şimdi birde kız olursa artık kapatabilirizz çocuk konusunu:)

yok canım aın 8de gittiğimde belli olur sanırım isteğimi söledim ilk isteğim oldu herzmn ilk çocuğumun erkek olmasını istemişimdir şimdi birde kız olursa artık kapatabilirizz çocuk konusunu:)

allah gönlüne göre versin.bende kız diye sevinmiştim.ıNŞALLAH KIZ OLUR.

Son düzenleme:
buda bisss .heran yanyana. efrim dudak benimkinin kopisi :)

siz cok guzelsniz ana kiz ya..
oh sukur gozun aydin deryacim..

Ya ben.. yaa?? ben pekı?

çok sevgi arsızı gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3
git fatos sevsin seni...zemuszemus

PERVıN anne - kız çok güzelsiniz maşallah! ıkinize de bayılıyorum...

ÖZLEM sana olan hislerimi burada açarsam üyeliğim silinir, okkalı bir küfrü hakettin. Akşam msn de görüşürüz inş kaydirigubbakcemile

DERYA MAŞALLAH yUSUF'A! Ayrıca teşekkür ederim. Psikolojik olarak etkilenmiş olmayasın iğneden? Çünkü 1 yıl boyunca kullanılsa bile ortalama 1 kg falan alınırmış. Bir de aylık iğne ile hap arasında fark yok, neden hap kullanmıyorsun?

EVRıM beni bu kadar onore ettiğin için teşekkür ederim bebeğim. Valla koltuklarım kabardı. Fazla gaz verme, koca dötlü de, kafam kadar dötün var de, belin kütük gibi de. Hırpala beni Kazım, bana kötü davran Kazım, ayıp şeyler söyle bana sempatiksalakcinni

Aha, Doruk perdeleri yemeye başladı kaydirigubbakcemile3 Az sonra zibor var. Hoplama - zıplama zamanı. Bana müsade :) Ağşama gorüşürük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…