bende yatar tatlı rüyalar
özlem linki istiyorum çıktısını alıp maminin gözüne sokucam okumazda işte bakalım artık..
arkadaşlar, alperen son zamanlarda geceleri uyku arasında ağlıyor, ama düşünce bile o kadar cok bağırmıyor. sanki acı çekiyormuş ya da cok korkmuş gibi. en az 6 kez. kucağıma alıyorumi su veriyorum sallıyorum bir süre sonra uyuyor. alt dişler çıktı üstlerde henüz bi belirti yok dişten olduğunu düşünmüyorum. doktorumuza sormuştum kontrole gittiğimizde ayrılık kaygısı olabilir demişti. ama şu anda cok sıklaştı napsam doktora mı götürsem acaba?
PERVİN be, daha şimdiden kızlarınla (inşallah) yarışa girmesen? O daha güzel, ben daha güzel... Şahsen bakımlı bir anneye sahip olmaktan gurur duyuyorum ama öğğ geldi artık "kızından daha güzel, kızından daha genç, kızından daha bakımlı" kıyaslamalarından. Tamam, kabul, annem benden daha genç ve güzel. Ama bunu duyunca kendini atom karınca sanıyor, sonra ceremesini de kendi çekiyor. Şahsen ben dertliyim bu kıyaslamalardan. Genç olsun, güzl ve bakımlı olsun ama benimle yarışmasın, saçma sapan diyaloglar gelişiyor sonra. Valla hiç sağlıklı bir şey değil... Umarım kızmadın.
adaş emzirirken spiral takılmazmıki??
birde benimde kaynanamın kaynanası yaşıyorr
Sizlere bir sorum olacak.
Çoğu zaman yemek yedikten sonra beynimde ellerim ve kollarımda uyuşma oluyor.Hamileliğimde böyle birşey yoktu sonradan ortaya çıktı. Neden olabilir acaba??
ya doğru düzgün foto yok videoya kaydedelim dedik görümce kayıt düğmesine basmadan kaydetmeye çalışmış tabi başarısız olmuş haliyle.. bi iki foto var
bu tepsimiz...
buda oğlum ve ben .. oğlumun paçalarD
herkese cok tenk yu . bizde ana kız size bayılıoruss
esra tabıkı ece benden guzel olmuycak sekerimzemuszemus kızlarımdanda gusel olcam ben her daim
deryaaa
maşallah yusufgayet güzel kilo almış aman aman ayaklanmışda ohh maşallah.
akifde henuz dk ya ulaşmadık ama 15 sn falan ayakda duruyor kendisi.
birde deryaaaaaaaaaaa ben anlamadım sen esrako ve nazanın takviyesiyel ne verdinde ne oldu.
diş çıkarma tozmuu iştah şurubumu ayhh bilmedim
kafam almadı
ben moronmuyum neden anlamadımki?
Ya dun gece 8.5 aydir ilk defa gozlerim doldu, Tibet saat 2.30a kadar uyuyamamais, o sirada Teo uyanmis, ona mama hazirlamaya kalkmis, bi guzel arkadaki aciklamayi okumus biberonu hazirlamak icin, ilk defa yapiyor cunku 1000 kere gostermeme ragmen, bi uyandim Teo'nun sesine, isiklarda yaniyor, sabah oldu sandim; bi baktim bu ben uyanmiyim diye kendi vericekmis:))nasil mutlu oldum, ama devamini ben getirdim tabii dayanamayip..
arkadaşlar, alperen son zamanlarda geceleri uyku arasında ağlıyor, ama düşünce bile o kadar cok bağırmıyor. sanki acı çekiyormuş ya da cok korkmuş gibi. en az 6 kez. kucağıma alıyorumi su veriyorum sallıyorum bir süre sonra uyuyor. alt dişler çıktı üstlerde henüz bi belirti yok dişten olduğunu düşünmüyorum. doktorumuza sormuştum kontrole gittiğimizde ayrılık kaygısı olabilir demişti. ama şu anda cok sıklaştı napsam doktora mı götürsem acaba?
ben yarın antalyaya gidiyorumm.. çok mutlu oldum yaff cumaya döncem ama bi nefes alımlık yeter bana zatii.. ilkede anneannesiyle dedesini görür..
gidiimde hazırlanim ben...
varsın şımarık olsun annesi. bu tatlılıkla onun her hali güzeldir. maşallah şapkası da pek yakışmış.
anne kız yakıyorsunuz ortalığı pervin..
ayyy hep istemiştim oğluşum da azcık bana benzesin. ama babasının kopisi oldu. aslında hep dua etmiştim hamiyken eşim gibi olsun diye ama bu kadar da bire bir dememiştim ki.. hiç olmazsa ne bilim bi burnu bi gözleri bi yeri de bana benzeseydi.bencede bana bensio gitgide.. kirpikleri upuzun oldu biranda. gozleri sekil degistirdi . mutluyum. bide oglum olsa saka biyana isterim olsun die. saglık olsun yeterki
bence gelişimi gayet güzel . 540 gr çok iyi. geçen ay yiğit 150 gr almıştı. doktor normal dedi. bu aylarda böyle olurmuş. maşallah yusuf paşaya..doktordan geldik ..bu kadar takviye besine 540 gr cık almış Yusuf paşa.gerçi kaç aydır kilo verdiğini düşünürsek buda büyük başarı olsa gerek..boyumuz 75.5 cm kafamız 44.5 cm genel olarak iyi çok şükür 4. dişin ucuda göründü oda alttan..ve bu sıpa artık biryerlerden tutunup yürümeye başladı..ama emeklemesini istemiyorum yerlerde sürünüyor en iyisi ayaklansın..
gelelim bana aylık iğnemiin 3.sünü oldum en belrigin özelliği iştah açamsıymış..delikafadulden:1shok:normal yersem bişey olmazmış ama dikkat etmezsen dombili olursun didi dohtur..kafamçokkarıştı:1shok:hapa geçişe bişey demedi..
oğluna mı baksan annesi ne mi? dışarda görsem doğum yapmadın sanırım seni maşallah.buda oğlum ve ben .. oğlumun paçalarD
vay be maydonoz suyunu ilk kez duydum. öğrenmiş olduk pervincim. teşekkürler.dilekcim aynen öle oldu canım kısmet..
maydonos suyunı içtim badagımı mutfaga goturdum kırmızılarım geldi.. dogal sokucu tavsiye ederim
ilahi burcu.. demek güzel ve bakımlı anne böyle oluyor :) benim annem de genç gösterir gerçi. hamileyken doktor kontrolüne ilk gittiğimde doktorum annemi ablam sanmıştı. bu tür örnekler o kadar çok ki..PERVİN be, daha şimdiden kızlarınla (inşallah) yarışa girmesen? O daha güzel, ben daha güzel... Şahsen bakımlı bir anneye sahip olmaktan gurur duyuyorum ama öğğ geldi artık "kızından daha güzel, kızından daha genç, kızından daha bakımlı" kıyaslamalarından. Tamam, kabul, annem benden daha genç ve güzel. Ama bunu duyunca kendini atom karınca sanıyor, sonra ceremesini de kendi çekiyor. Şahsen ben dertliyim bu kıyaslamalardan. Genç olsun, güzl ve bakımlı olsun ama benimle yarışmasın, saçma sapan diyaloglar gelişiyor sonra. Valla hiç sağlıklı bir şey değil... Umarım kızmadın.
oyoyoyyy oh ne güzel. antalyaaa.. iyi tatiller.ben yarın antalyaya gidiyorumm.. çok mutlu oldum yaff cumaya döncem ama bi nefes alımlık yeter bana zatii.. ilkede anneannesiyle dedesini görür..
gidiimde hazırlanim ben...
esracım yahon da sen de pek tatlısınız maşallah.
damlam benide özlüyosun demek muck
deryam maşallah yusufuma güzel almış
yaho hiç almadı bu ay
günaydın
oğluşumun dün akşam erken uyudu saat 9 gibi. ben de sevinmiştim. saat onda bir uyandı ama sormayın. ağlıyor ağlıyor.. napsam susmuyor. meme, mama, gezdirmek hiçbiri kar etmedi. salladık uyumak istiyor aslında ama. tam dalacak gibi olurken birden ağlayarak uyanıyor. geç saatlere kadar böyle sürdü. en sonunda belki diş ağrısı vardır diye calpol şurup verdim. yarım saat kadar sonra uyudu. sabahta mızlanarak uyandı. inşallah bugünümüz kolay geçer..
video eklemeyi becerebilseydim bir annenin alt değiştirirken sıyırmış hallerini görecektiniz ama olmii maalesef ne tinypic ne başka site olmadı biraz uzun ondan sanırım
günaydın
oğluşumun dün akşam erken uyudu saat 9 gibi. ben de sevinmiştim. saat onda bir uyandı ama sormayın. ağlıyor ağlıyor.. napsam susmuyor. meme, mama, gezdirmek hiçbiri kar etmedi. salladık uyumak istiyor aslında ama. tam dalacak gibi olurken birden ağlayarak uyanıyor. geç saatlere kadar böyle sürdü. en sonunda belki diş ağrısı vardır diye calpol şurup verdim. yarım saat kadar sonra uyudu. sabahta mızlanarak uyandı. inşallah bugünümüz kolay geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?