2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

carrefourdan almış mami 3-4 yaşına kadar kullanılıyor tam yatıyor vs güzel birşey tavsiye ederim
almak isteyen olursa 95 tlymiş

bende yatar tatlı rüyalar
özlem linki istiyorum çıktısını alıp maminin gözüne sokucam okumazda işte bakalım artık..

tabii kuzy gibi dombalak bebişler o yaşa kadar sığarmı tartışılır :sm_cool:

benim kürdan 5 yaşına kadar bile sığar kanımca -tatlicadiarzu-

iyi geceler özlemcim..

canım bende sizi cok özledim ara ara giriyorum ama ya vaktim olmuyo yazacak, ya da ruh halim izin vermiyor. sendeki odundan bende de var çünkü :)

yahocuk korktu demek :) alışır sever aldığına değsin inş. alperenle yaptığımız her aktivite 5 dakika sürüyor çok şikayetçiyim bu durumdan. ilgi hemen dağılıyor, hep bişeylere yetişecekmiş bişeyleri kaçırıyomuş gibi, sakin ol demekten yoruldum. çok hızlı hareket etmek istiyor ama benim kucağımda. totosunu kaldırıp emeklemiyor bile. 49 kiloya düştüm çok yoruldum artık. nerden aldın seninkinden mi alsam ki bende. bakıyorum şimdi netten

esra sabah sabah gozum gonlum acıldı ne tatlısınız taww. hele o hipopcu sıayı yrim ben en zırlak halini gormus olsamda hep sırıtık biliom bu oglanı.
saclar super yakışmış tacına yorum yapanlarıda salla cok tatlısın bebeemm

Hanzala da aynen öyle özellikle bu gece 3 ten sonra anamı ağlattı resmen. Uyutuyorum yatağına koyuyorum 1 dk geçmiyor sanki canı yanmış gibi ağlıyor. bir oldu 2 oldu yanıma aldım. Uyuyor bir ara uyanıyor saçımı çekiyor benide uyandırıyor.Yanımda yatmak istediğinden mi anlamadım. Alttan sadece bi dişi çıktı diğeride kabardı acaba o mu canını acıtıyor olabilir? Geçicidir inşallah

benim annemde kardeşlerimden ve benden zayıf. Herkes ablam gibi olduğunu söylüyor. Bu yüzden Annemle bir yere gitmek istemiyorum zayıflayana kadar... lmaz:

bu arada gypsyesra yahoyla süpersiniz her zamanki gibi resmen gözlerinin içi gülüyor yahyanın

günaydın
oğluşumun dün akşam erken uyudu saat 9 gibi. ben de sevinmiştim. saat onda bir uyandı ama sormayın. ağlıyor ağlıyor.. napsam susmuyor. meme, mama, gezdirmek hiçbiri kar etmedi. salladık uyumak istiyor aslında ama. tam dalacak gibi olurken birden ağlayarak uyanıyor. geç saatlere kadar böyle sürdü. en sonunda belki diş ağrısı vardır diye calpol şurup verdim. yarım saat kadar sonra uyudu. sabahta mızlanarak uyandı. inşallah bugünümüz kolay geçer..

adaş emzirirken spiral takılmazmıki??

birde benimde kaynanamın kaynanası yaşıyorr

normal spiral takılıyor canım hormonlu olan takılmıyor
yani soyle diyim çok az hormon var ve kana sute karısmıyor diyen dr lar var yok hiç gerek yok takmayalım diyende var benimki takmayalım diyenden

Sizlere bir sorum olacak.
Çoğu zaman yemek yedikten sonra beynimde ellerim ve kollarımda uyuşma oluyor.Hamileliğimde böyle birşey yoktu sonradan ortaya çıktı. Neden olabilir acaba??

allah korusun canım ihmale gelmeyecek birsey uyusma vs mutlaka dra gorun
mutlaka

canım çok tatlı ilke massallah insallah dr olur

herkese cok tenk yu . bizde ana kız size bayılıoruss

esra tabıkı ece benden guzel olmuycak sekerimzemuszemus kızlarımdanda gusel olcam ben her daim

nası yani kizlarımdan allahmı soyletti yoksa pervin :)

canım nazan bizim dra goturuyor ya cereni
ceren birkaç ay çok az ve hiç arasında kilo alınca besin takviyesi yani ek kalori saglayan bir toz var onu vermis bizim dr. nazanlarda uzun uzun dusunup kullanmadılar gerek yok vs diye boyu uzuyor saglıklı vs diye
bende derya ya o tozdan bahsettim o da eczacı arkadasına danısmıs kullanabilirsin demis aldı kullandı yusuf o sayede kilo aldı demek istiyor

bu arada ceren kilo almıyor ama nazan icinde seker var diye bebe biskuvisi bile yedirmiyormus kahvaltıda e kasık maması vermiyor biberon maması az az içiyormus çorba yogurt vs birkaç kasık sadece yiyormus boyle olunca kilo almaması çok normal.
bizim dr bir alem çeliskili lafları var tam yuzde yuz guvenimiz yok ikimizinde ama daha iyi birdr alternatifimizi olmadıgından devam ediyoruz.
seker eklemeyin hiçbirseyine dedi nazanda e bebe biskuvisineded seker var demis o zaman vermeyelimmi demis dr da vermeyin o zaman demis lfaf yani bebe bisk de seker olmadıgnı sanmıyordu ya celiskili bir yanıt beno soruyu yoneltmedim bana bebe biskuvisi verdi kahvaltıda irdelemedim veriyorum herkes veriyor onun içindeki sekerrden nolcak

ayy ne guzel cabası bile yeter ama ben senin yerinde olsam basladıgı isi bitirmesine imkan verip kalkıp mudahele etmezdim duymazdan gelirdim içerdeki sesleri:)
deneyim kazanmadıkca demek anlattıklarını hep unutacak biraksaydın kendi bir içirseydi mamayı

disten olabilir ece de bu ara oyle ih ih diyor uykusunda bile

ben yarın antalyaya gidiyorumm.. çok mutlu oldum yaff cumaya döncem ama bi nefes alımlık yeter bana zatii.. ilkede anneannesiyle dedesini görür..

gidiimde hazırlanim ben...

gule gule gidin oh ne guzel ozendim valla ya bizim antalya gidisimize daha 1,5 ay var

buda gobusten cıkmıs sımarık hali:)

varsın şımarık olsun annesi. bu tatlılıkla onun her hali güzeldir. maşallah şapkası da pek yakışmış.

buda bisss .heran yanyana. efrim dudak benimkinin kopisi :)

anne kız yakıyorsunuz ortalığı pervin..
bencede bana bensio gitgide.. kirpikleri upuzun oldu biranda. gozleri sekil degistirdi . mutluyum. bide oglum olsa saka biyana isterim olsun die. saglık olsun yeterki
ayyy hep istemiştim oğluşum da azcık bana benzesin. ama babasının kopisi oldu. aslında hep dua etmiştim hamiyken eşim gibi olsun diye ama bu kadar da bire bir dememiştim ki.. hiç olmazsa ne bilim bi burnu bi gözleri bi yeri de bana benzeseydi.
bence gelişimi gayet güzel . 540 gr çok iyi. geçen ay yiğit 150 gr almıştı. doktor normal dedi. bu aylarda böyle olurmuş. maşallah yusuf paşaya..
buda oğlum ve ben .. oğlumun paçalar D

oğluna mı baksan annesi ne mi? dışarda görsem doğum yapmadın sanırım seni maşallah.
dilekcim aynen öle oldu canım kısmet..

maydonos suyunı içtim badagımı mutfaga goturdum kırmızılarım geldi.. dogal sokucu tavsiye ederim
vay be maydonoz suyunu ilk kez duydum. öğrenmiş olduk pervincim. teşekkürler.
ilahi burcu.. demek güzel ve bakımlı anne böyle oluyor :) benim annem de genç gösterir gerçi. hamileyken doktor kontrolüne ilk gittiğimde doktorum annemi ablam sanmıştı. bu tür örnekler o kadar çok ki..
ben yarın antalyaya gidiyorumm.. çok mutlu oldum yaff cumaya döncem ama bi nefes alımlık yeter bana zatii.. ilkede anneannesiyle dedesini görür..

gidiimde hazırlanim ben...
oyoyoyyy oh ne güzel. antalyaaa.. iyi tatiller.
esracım yahon da sen de pek tatlısınız maşallah.

günaydınlar
pervin ve ece fotolar harika
eda senin de oğlunla diş buğdayı fotonuz çok güzel
yaho ya da bayıldım ayrıca

damlam benide özlüyosun demek muck

geleceğim istanbula birgün senide oğlunuda mıncıracağım.

deryam maşallah yusufuma güzel almış
yaho hiç almadı bu ay

bu ayı sağlıkla bitirdi ya şükür. birdahaki ayda kilo alır üzülme sen.

bu çocuk çok güzel gülüyor maşallah. allahım nazarlardan saklasın. hep gülsün ömrünce.

denizde aynı mır mır gece boyunca. bence dişten.

saclar çok guzel olmus çok kısa tutmamıssın gayet hos duruyor fonsuz halide guzelse gule gule kullan canım
sen nasıl oluyorda bulusmaya katılmıyorsun adas inanamadım yanii
napar eder gider benim bildigim esra ama çok keyifsizsin sanırım

video eklemeyi becerebilseydim bir annenin alt değiştirirken sıyırmış hallerini görecektiniz ama olmii maalesef ne tinypic ne başka site olmadı biraz uzun ondan sanırım

ya face e eklemeyi denesene ordan bakardık

sanırım bu ara tum bebeklerde bir dis sıkıntısı var hepsi gece uyanıyor aglıyor acıyla vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…