carrefourdan almış mami 3-4 yaşına kadar kullanılıyor tam yatıyor vs güzel birşey tavsiye ederim
almak isteyen olursa 95 tlymiş
tabii kuzy gibi dombalak bebişler o yaşa kadar sığarmı tartışılır :sm_cool:
benim kürdan 5 yaşına kadar bile sığar kanımca -tatlicadiarzu-
dungece mısır nişastasından yaptım muhallebıyı ıcıne devam sutu koydum. o daha tok tuttu ama gaz yapan omuydu bilemedim .. kabızlıgı onluyomus nisasta pirinc uınu yerine yaptım.
şımartın beniii şımartın beniii
en az efrim gadını kadar benimde şımarılmaya hakkım varrr
efrim hantenim nerde bekliyorummm
günaydın herkese
esraaaa yahoyla çok tatlı çıkmışsınız benim sırıtık oğlum maşalah ayrıca saçlarında süper olmuş
eda antalya yolcusuymuş hayırlı yolculuklar
evrim şu taşınma işi çok zor oluyor gerçekten bende anneme yada kayınvalideme gideceğim zaman çok zorlanıyorum uzun kaldığımız için yatağına varıncaya kadar herşeyi götürüyoruz gitmek sorun değilde gelmesi ölüm oluyor evden atıyorum 5 çanta ile gidiyorsak dönerken 10 çanta ile dönüyoruz habire birşeyler koyuyorlar yanıma yok şu varmı evde yok bu varmı bunuda al falan filan sonra eve gelince de yerleşmek eziyet oluyor
evrim şu taşınma işi çok zor oluyor gerçekten bende anneme yada kayınvalideme gideceğim zaman çok zorlanıyorum uzun kaldığımız için yatağına varıncaya kadar herşeyi götürüyoruz gitmek sorun değilde gelmesi ölüm oluyor evden atıyorum 5 çanta ile gidiyorsak dönerken 10 çanta ile dönüyoruz habire birşeyler koyuyorlar yanıma yok şu varmı evde yok bu varmı bunuda al falan filan sonra eve gelince de yerleşmek eziyet oluyor
bende bahar temizliğine kalkıştım ama yarım kaldı hava bozdu neyse artık yavaş yavaş yaparım ama her yeri kaldırmıştım biri gelse rezil olacağım her yer heryerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?