2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben biskuvide variorum muhallebisine sekerde katıorum cunku yemio artık damak tadları var bişekilde.. cok irdelemiorum tamamen içguduselim

eda sende ilkede çok çok tatlısınız. bayıldım. ikinizede. antalyaya güle güle gidin.

dungece bizde aynı durumdaydık ssat kaca kadar aglak zırlak ustune bide gazlandı karnına sıcak su torbası koyduk tossura tossura uyudu bebeim.. oksuruyo bıde. surupta icirdim mama yaptım yemedi tok yatmıstı. neydi anlamadım usuttum sanırım dun

fatma kızım bana benzemıoki yenı yenı sekillenıo kemdıme pay bıcıorum:ecrin_bebek: kara kızın sarı kızı resmen kendılerı. olsun erken babaya benzesın kız babaya benzeyınce fırfırlı elbısede gıydırsen kızmı oglanmı dıe soruyolar bknz ece kaydirigubbakcemile3

dungece mısır nişastasından yaptım muhallebıyı ıcıne devam sutu koydum. o daha tok tuttu ama gaz yapan omuydu bilemedim .. kabızlıgı onluyomus nisasta pirinc uınu yerine yaptım.

günaydın.... bütün bebekler de aynı sıkıntı bi huysuzluk mızmızlık aldı başını gitti... bizde gece uyutana kadar akla karayı seçiyoruz.... uyumayacağım diye ağlıyor ama yatağından kaldırıncada gözlerini ovuşturuyor durmuyor......

ESRA VE YAHO harika çıkmışsınız resimlerde... siyah saç yakışmış bu arada.....güle güle kullan.....

bugün kafam esti bende SAÇLARIMI KESTıRCEM.... bakalım nasıl kıycam bilmiyorum ama gözümü kararttım öğle arası gidip kestirmeyi düşünüyorum.....

şımartın beniii şımartın beniii
en az efrim gadını kadar benimde şımarılmaya hakkım varrr
efrim hantenim nerde bekliyorummm

Esra en kadar güzel gülüyor oğlun, resmen bayılıyorum ben bu cocugun gülüşüne, ne hoş bir özellik..

Bu arada ben tacına bayıldım.. şu butik tarzı taçlardan, bak pıyasaya ınmıs bıle.. ne guzel.. bıze gelene kadar zaten ortadan kalkar herhal..

carrefourdan almış mami 3-4 yaşına kadar kullanılıyor tam yatıyor vs güzel birşey tavsiye ederim
almak isteyen olursa 95 tlymiş

Iyıymıs fıyatı.. hemen bakınalım, Kuzey cok sevıyor salıncagı.. havalara hoplatıyorum onu,bana mısın demıyor :)) agız acık fırın kapağı gıbı, nası mutlu..

tabii kuzy gibi dombalak bebişler o yaşa kadar sığarmı tartışılır :sm_cool:

benim kürdan 5 yaşına kadar bile sığar kanımca -tatlicadiarzu-

Yaw cocoguum fotodan ole gorunuoo.. mınnak bısı aslında be kuzum.. sızde de ole deıl mı.. mınnak bısı Yaho da, ama fotodan 2 yasında cocuk gıbı gorunuoo.. bızde de aynı hesap annem.

dungece mısır nişastasından yaptım muhallebıyı ıcıne devam sutu koydum. o daha tok tuttu ama gaz yapan omuydu bilemedim .. kabızlıgı onluyomus nisasta pirinc uınu yerine yaptım.

Hıc duymamıstım nısastanın kabızlıgı onledıgını..

şaka bir yana tşkler hepinize

pervinim evet sen yahonun en zırlak halini gördün :))ondan daha zırlak olamadı zaten :))

adaş ruh halim ciddi anlamda iyi değil birde yol problemi var gidermiyim bilmiyorum

facede eklemek istemiyorum çok gereksiz insanlar var listemde izlemesinler ev halimiz vs gerek yok sizinle burda paylaşmak istedim sadece

en az 100 tane video var yaho ile ilgili ama hiçbirini paylaşmak kısmet olmadı
özlem gibi benimde içimde kaldı :))

Yarın sabahtan ıtıbaren Fatoş a gıdıyorum, Pazara kadar oradayım..

Ozgur Antalya ya, şirketiyle tatile gidiyor :))

Kuzey ıle bırlıkte resmen tasınacagız.. o tarafı cok canımı sıkıyor yaff.. toplan toplan,gel yerlestır yerlestır.. pöfff

günaydın herkese

esraaaa yahoyla çok tatlı çıkmışsınız benim sırıtık oğlum maşalah ayrıca saçlarında süper olmuş

eda antalya yolcusuymuş hayırlı yolculuklar

evrim şu taşınma işi çok zor oluyor gerçekten bende anneme yada kayınvalideme gideceğim zaman çok zorlanıyorum uzun kaldığımız için yatağına varıncaya kadar herşeyi götürüyoruz gitmek sorun değilde gelmesi ölüm oluyor evden atıyorum 5 çanta ile gidiyorsak dönerken 10 çanta ile dönüyoruz habire birşeyler koyuyorlar yanıma yok şu varmı evde yok bu varmı bunuda al falan filan sonra eve gelince de yerleşmek eziyet oluyor

Ahaha.. bızde de ole oluoo.. hakıkaten bır kac canta eklenıoo.. ya alısverıse cıkıyoruz dısarıya.. ya bısıler eklenıo.. Allahtan kirli derdimiz olmuyor, Fatoş orada yıkayıp utuleyıp gerı verıyor bıze.

evet ya şu git geller acayip yoruyor insanı. üç gün ankaraya gittik dönünce valizleri yerleştirmek saatlerimi aldı. mutlaka burdan gittiğimin iki katı dönüyorum alışverişten dolayı. hele beşik yok mu bir de. bi de bizim bagaj küçük. zor sığıyor..
bu hafta sonu evi temizletmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı. yağmur yağarsa bugünki gibi gene kalır ama.

bende bahar temizliğine kalkıştım ama yarım kaldı hava bozdu neyse artık yavaş yavaş yaparım ama her yeri kaldırmıştım biri gelse rezil olacağım her yer heryerde

Başlarda bende bir yere giderken çantamı dolduryordum şuda lazım olur buda lazım olur yok ya bezinden taşarsa yok üstüne yemek dökerse.. Artık bavulla dolşıyordum nerdeyse.. Bide kış diye kalın şeyler.. Artık profesyonel mi oldum ne artık o kadar dolmuyor çantam birde annemlere bide kayın valideme bir kaç bez ve kıyafet bıraktım kafam birazda olsa rahat oluyor.

bende bahar temizliğine kalkıştım ama yarım kaldı hava bozdu neyse artık yavaş yavaş yaparım ama her yeri kaldırmıştım biri gelse rezil olacağım her yer heryerde

Ne güzel sen başlamışsın işte. Ben daha niyetlenemedim bile.. Bahar vurgunu herhalde hiçbirşey yapasım yok.. Spora gitmem lazım ona bile gidesim yok. Halbuki seviyorum ama aynı binadaki salona bile gitmek istemiyorum . Önce çocuğu indir sonra çık mama sandalyesini al sonra in ohooooo.....akannehir

yahu adas image shack in programını yuklemistik hani çogumuz o programda 1 dk lik bir video 15 dk da falan yukleniyor asagı yukarı yani . ama yçok uzunsa videoların bilemem
yahu bas yuklemeye git evin isini yap yaho ile ilgilen dursun o orda yuklensin basında beklemene gerek yok niye olmuyor diyorsunuz bende onu anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…