aslında benim iki çocuğum daha vardı ama hep sizden sakladım)
oğlumun abisi ve ablası)
[/IMG]
evini kendi temizleyenlere hayranım sapka çıkarıyorum vallahi onunuzde.
ben evlendgim gunden bu yana temizlikci kadınım varhep gelir.
calısıyorum bu kadar luksum olsun diye dusundum hep acımadım verdigim paralara.
15 de bir gelir o arada ben yer silip supurmem acıkcası temizlik olmadıgı haftada misafir almam resmi misafir yani .
eve bakmaya gelen gelmesin zaten dusuncesindeyimdir hep keyfim mutlulugum daha onemlidir ev islerinden neyse
e simdi ece yerlerde yuvarlanıyor is basa dustu 15 de bir kadın yokkenki haftasonları ev silip supurmeye basladım geçen hafta ilk ti allahım nasıl zor geldi biraz acemilik tabi esyaları ortaya toplamadan silmeye supurmeye kalktım eziyet oldu tabi heryerde biri var berke ibo evde ece yerlerde . çok zoruma gitti acaba baska seylerimden kısıp haftada bir kadınmı alsam diye bile dusunum sonra baktım bir saatte bitti is yokd edim daha neler. ama acayip hamlamısım basım beynim dondu evi sil supur butun odaları hele toz almak cam silmek falan dusunmek bile istemiyorum tebrik ediyorum sık sık ev temizleyenleri bastan asagı
geçmiş olsun canım gaz deyince elim ayağım titriyor biz hep çekiyoruzgünaydın arkadaşlar.yine uykusuz bir gece geçirdim.2 gece gaz sancısı dün gecede ateş ki allahtan çok fazla değildi.sonuç,uykusuz yorgun çalışan bir anne.sadece 5 saatlik uykuyla duruyorum oda yarımsaatte bir telefonumu kurup ateşimizi kontrol ederek geçti.bugün hayırlısı ile çabuk bitsinde evime gideyim diye dua ediyorum.inşallah hepiniz iyisinizdir.
günaydın arkadaşlar.yine uykusuz bir gece geçirdim.2 gece gaz sancısı dün gecede ateş ki allahtan çok fazla değildi.sonuç,uykusuz yorgun çalışan bir anne.sadece 5 saatlik uykuyla duruyorum oda yarımsaatte bir telefonumu kurup ateşimizi kontrol ederek geçti.bugün hayırlısı ile çabuk bitsinde evime gideyim diye dua ediyorum.inşallah hepiniz iyisinizdir.
ya doğru düzgün foto yok videoya kaydedelim dedik görümce kayıt düğmesine basmadan kaydetmeye çalışmış tabi başarısız olmuş haliyle.. bi iki foto var
eda çok tatlı çıkmışsınız.ayrıca çok çok fit görünüyorsun.hiç doğurmamış gibi maşşallah sana ve ilkeye
kruvasan nedir?ilk defa duydumhamile olduğumdan beri canım ilk defa bişi istedi oda sonuc hüsran kruvasan yaptım ama tam olmadı annemii istiyorum ben yawf
Ya dun gece 8.5 aydir ilk defa gozlerim doldu, Tibet saat 2.30a kadar uyuyamamais, o sirada Teo uyanmis, ona mama hazirlamaya kalkmis, bi guzel arkadaki aciklamayi okumus biberonu hazirlamak icin, ilk defa yapiyor cunku 1000 kere gostermeme ragmen, bi uyandim Teo'nun sesine, isiklarda yaniyor, sabah oldu sandim; bi baktim bu ben uyanmiyim diye kendi vericekmis:))nasil mutlu oldum, ama devamini ben getirdim tabii dayanamayip..
nurdan bravo tibete düşünmesi bile yeter.benim eşim hayatta yapmaz.bazen diyorum öğren bazı şeyleri.allah korusun ben hasta olursam idare etmeyi bil.allah korusun diyor ama hiçbir çaba sarfetmiyor.çınarı yarım saaat bile oyalayabileceğini sanmıyorum
esra saçların çok yakışmış.yahonun da o iki dişini yerim ben çok tatlı maşşallah
aslında benim iki çocuğum daha vardı ama hep sizden sakladım)
oğlumun abisi ve ablası)
maviş oğluna maşşallah.gözleri bir içim su.
teşekkür ederim .bende ilk 3 ay çektim.sonarsında olmamıştı.2 gece üst üste ne dokunduysa çok kötüydü.geçmiş olsun canım gaz deyince elim ayağım titriyor biz hep çekiyoruz
teşekkür ederim esracımemrem geçmis olsun
inşallah teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım zor ya. Allah sabrını verir inşallah..
sağol canım teşekkür ederim.emrem geçmiş olsun
babaannemizde banyoya hazırlık
harikasınız
banyo sonrası
ve arkasından güzel bir uyku popoya bakarmısınız havada nerdeyse amuda kalkıp uyuyacak
aynen benim oğlumda dikiyor popoyu gece :))))hayranım o yatışına
bende o-mx ile rahat etmiştim.ve o ilaç diş sancılarınada iyi geliyor.damla hocam hayırlı yolculuklar
meltemciğim biz zinco kullandık işe yaramadı doktor bize başka bir gaz ilacı verdi O-MX diye bir ilaç o çok iyi geldi onu kullanıyorum bende ama bizimki 1 yaşına kadar sürecek sanırım
kaydirigubbakcemile3 buna çok güldüm ya. Evlendik prensi öpünce kurbağaya dönüştü kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?