2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslında benim iki çocuğum daha vardı ama hep sizden sakladım)
oğlumun abisi ve ablası)
[/IMG]

evini kendi temizleyenlere hayranım sapka çıkarıyorum vallahi onunuzde.
ben evlendgim gunden bu yana temizlikci kadınım varhep gelir.
calısıyorum bu kadar luksum olsun diye dusundum hep acımadım verdigim paralara.
15 de bir gelir o arada ben yer silip supurmem acıkcası temizlik olmadıgı haftada misafir almam resmi misafir yani .
eve bakmaya gelen gelmesin zaten dusuncesindeyimdir hep keyfim mutlulugum daha onemlidir ev islerinden neyse
e simdi ece yerlerde yuvarlanıyor is basa dustu 15 de bir kadın yokkenki haftasonları ev silip supurmeye basladım geçen hafta ilk ti allahım nasıl zor geldi biraz acemilik tabi esyaları ortaya toplamadan silmeye supurmeye kalktım eziyet oldu tabi heryerde biri var berke ibo evde ece yerlerde . çok zoruma gitti acaba baska seylerimden kısıp haftada bir kadınmı alsam diye bile dusunum sonra baktım bir saatte bitti is yokd edim daha neler. ama acayip hamlamısım basım beynim dondu evi sil supur butun odaları hele toz almak cam silmek falan dusunmek bile istemiyorum tebrik ediyorum sık sık ev temizleyenleri bastan asagı

esracığım aslında şuan benim için de zor ev temizlemek ama ben başkasının yaptığı işi nedense beğenmiyorum hamileyken kadın tutmuştum ama içime hiç sinmedi mecbur kalmasam asla tutmazdım
kendim yapıyorum daha rahat oluyorum genel temizlik senede 2 defa yaparım bir baharda birde kışa girerken çünkü yazında heryer açık oluyor toz oluyor hertaraf diğer rutin temizliğimi de haftada bir kere süpürge açıp toz alıp yerleri vileda yaparım onun dışında böyle derin temizliğe kalkışmam şimdi doğalgazın kiri var tüller falan simsiyah oldu is olmuş heryer iyice bir temizlerim bazayı falan boşalttım havalandırıyorum ama şansıma hava bozdu

bunlar benim çocuklarım ))
kaşlar saçlar burun ağız aynı
aynı fabrikadan çıktı bunlar

bende senin gibi çok sık kendim temizlemiyorum bana da zor gelir ama insan kendi yapınca daha temiz oluyor sanki

günaydın arkadaşlar.yine uykusuz bir gece geçirdim.2 gece gaz sancısı dün gecede ateş ki allahtan çok fazla değildi.sonuç,uykusuz yorgun çalışan bir anne.sadece 5 saatlik uykuyla duruyorum oda yarımsaatte bir telefonumu kurup ateşimizi kontrol ederek geçti.bugün hayırlısı ile çabuk bitsinde evime gideyim diye dua ediyorum.inşallah hepiniz iyisinizdir.

geçmiş olsun canım gaz deyince elim ayağım titriyor biz hep çekiyoruz

Valla bende kendim temizleyince içim rahat ediyor, doğumdan önce annemler yardıma gelmişti. Ozaman bile karnım burnumda hiç rahat edemedim. Halbuki annem benden daha iyi dikkatli temizler ama kendi evin olunca kendin temizlemek istiyorsun.

bende yarın akşam ankaraya gidiyorum. toplan git gel yerleş aynen yorucu.

ama gitmem gerek. denize gözlüğüm dayanmıyor. muayeneye gidip lens ve iki tane sağlamından gözlük

almayı planlıyorum. gözlüksüz körüm ben. bişey değil astigmatım var eski gözlüğümü kullanıyorum oda

yetmiyor sürekli başağrısı modundayım.

eh bide alışveriş kaçınılmaz.

kıyafetlerimizi eskidi oyuncaklarımız eskidi.

salıncağı uzun zamandır bakıyordum ya jokerde var bi tane 99 . tl ona bakıp alırım gibi.

Geçmiş olsun canım zor ya. Allah sabrını verir inşallah..

babaannemizde banyoya hazırlık
[/IMG]
banyo sonrası
[/IMG]
ve arkasından güzel bir uyku popoya bakarmısınız havada nerdeyse amuda kalkıp uyuyacak
[/IMG]

Son düzenleme:
damla hocam hayırlı yolculuklar

meltemciğim biz zinco kullandık işe yaramadı doktor bize başka bir gaz ilacı verdi O-MX diye bir ilaç o çok iyi geldi onu kullanıyorum bende ama bizimki 1 yaşına kadar sürecek sanırım

önceliklen evriim evriim evriiiimm

dün yaptıgım mikemmel espri sonucunda alınmadın dimi.ben dün espri modundaydım durmdana birilerine sardım sende nasibini aldın.
gerçi sen hiç bi zaman böyle alınganlık yapmazsın sen başkalarına benzemezsin sırf buna itimat ederek yaptım esprimi.
tazeem burcumda hemen zıplamış kaki dayanışması. seviom sisi..

. Evlendik prensi öpünce kurbağaya dönüştü kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 buna çok güldüm ya

gpsysm esraaaaaam çok güzelsiniz.
saçlar yakışmış.
yahomun gülüşüne bayılıyorum gerçekden sana yakıştıgı kadaryakışıyor gülmek bu sıpaya.:)
hee yazmadan gecemicem it ve itogluit muhabbetinizde bende film koptu bi ara..
salıncaga ancak oyuncaklamı sıgdınız delikafaduldenkıyamam kürdan yahoya.
koy bak kuzyi totosu sıgacakmı. sosis barnakk:)sempatiksalakcinni

şimdi gelelim aspriin edaaaaaaaaaaaa
ayy algıda seçiçilik snaırım benimki ama alıntılardaki resminize bi daha baktımda ayyy göğüslerin ne küçük şahane
benimkiler tanker gibi yaa. süt tankeri:9mafoldumben

git gellerden bahsetmişsiniz. bi kaç gun kalacak olunca insan olur olmaz herşeyi koyuyor ama dilek sizin hepden kötuymüş ya yatak bile taşınmazki bacım naptın sen ya.. kıvanç başka yerde yatmıyormu?ee siz tatile giderkende göttürsünbz oteldekilerde şaşkın şaşkın bakarlar size burda yatak yokmuydu diyeeedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…