2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

melteemmm nasıldı şarköyyyyyyyyyy?
biz gidemedik sapancaya
aydının keyfi yokmuştu cumartesi evde yattı

evriim evrrrrrimm
vay vayy vaaaaaaaaayyy demek fatoşda kirli derdiniz yok yıkanıp ütülenip katlanıyor süppermiş.
sen evden bikaç ütülenecekleride at çantaya aa anne bunlar çantanın altında kalmış bi zahmet elden geçiver de:)kaydirigubbakcemile3

huuu hatunkişii gıbda damarları çatlıyor herkeşlerin benimde fatoşun bi üst modeli firdevs annem var çok şükür. darısı olmayanların başına:)

aaaayy az daha unutyordum ya sen kuzye ne benzetmesi yapmışsın öyle
allahım ya rabbim bizim topikde çocugunu normal seven yokmu
biri zilli der diğeri sıpa öbürü it bir diğeri agzı açık kalmış fırın kapağıkaydirigubbakcemile3delikafadulden
çok güzel ya:9

herkese merhaba.dün gece mustafa 3 kalkdı emzirdim emmedi.yatağına koyub başladım sallamaya bakıyorum uyuyo bırakıyorum ağlıyo inanmazsınız ama gece saat 3-den sabah 7-e kadar salladım.10-da kalkdı bitmiş durumdayım.babayı sorsanız mışıl mışıl uyuyo.başka işlerde yardıncı oluyo ama sallamaya gelince uyuyo

fatma zehra ergun bacım hoşgeldin:)
hanzala geröçekden çok cesur bi isim olmuş tebrikler siz sveiyorsanız kimene..
bu zamana kadar yazmadıgınıza yanın atla gel muhabbete
demek bunca zamandır hakkaındA ATIP TUTTGUMUZ DEMEDıĞıMZıı BIRAKMADIGIMIZ MıSAFıRLERDEN BıRı SENDıN ABOWWWWWWWdelikafadulden

capslock açık kalmış dönupde silmedim yavv..

çarşambagünü buluşmaya kimler gidiyor
hiçbir fikrim yok sanırım kimse gelmiyor
ben ve canan çok büyük bir aksilik olmadığı sürece kesin buluşacağız

Son düzenleme:
bir aksilik çıkmasa inşallah mayısın 21 memlekete gidiyoruz.bugün uçak biletlerimizi alıcaz.gidelimde mustafayı annemler tutsunda bende bir güzel dinleneyim

esrako esrako hmm saol beni aydınlattıgın için. dimek doktorun verdiği kalori tozumuymuş..

biz dün doktora gidemeik afikim uyududa uyudu. zaten ben ne zmaan uyansın diye beklesem bu çocuk uyur ama ne zmana ahh uyusada bende şunu yapsam diye gözune baksam uyumaz..
içgüdüleri çok kuvvetli.

ayy okadar kitap okudumki hangisinden aklımda kaldı bilmiyorum ama anne baba çocugn yanında birbirleriyle srılıp elele tutuşup öpmelidir diyordu cinsel gelişmle ilgili.ve çocugun ilerki yaşamında etkiliymiş bu.
mesela kız çocukları anne babayı hiç birbirlerine sarılırken öperken yada elele görmesse ergenlik çagında çok fasla içine kapanık erkeklerden sürekli korkan bi halde olurmuş.yani flört dönemi bile yaşayamazmış.
illaki flörtü olsun diye değilde işte cümleyi tam hatırlamıyorum ama bu sebeplere dayandırmıştı.
bende aydına okumuştum bu satırları hatırlıyorum bizde afikin yanındayken bazen özellikle sarılıp sevgi sözcükleri sarfediyoruz.
ama bu sabah afikim kıskandı resmen.
özgülün ve esrakonun kızlar abileri kıskanmıştı ya bizimki babasını kıskandı..babası aldı hemen kucagına ama afikin gözu bende
bende sarıldım oglum mest oldu sagında babsı solunda ben kafa bi sağa ceviriyor bisola ama nasıl mutlu nasıl bi kahkaha anlatamm çok sıpa yaaaaa.

dinaree hadi gözun aydın demek yolcusun ohh aile ya vuslat bambaşka ya offf gurbet işte:)
annemi ösledimmmm

ben çarşamba bi aksilik olmazsa geicem umarım oglum daha iyi olurda dışarı çkabilris. ama hiç olmazsa 1 satliğine kaçamakyapabilerim:9

KIVANÇ çok tatlı yav. Bayıldım sıpaya. Bu arada DıLEK, Z. burnu'nda oturan bir kadın vardı, bana Merter'e geliyordu, istersen nr vereyim kadın şahane temizlik yapıyor. Camlardaki lekeleri tırnaklarıyla kazıyor. Söylemediğin yerleri bile sillip süpürüyor, zamanı kalırsa üstüne ütü yapıyor. Tek olumsuz yanı, deterjan artığı görebiliyorsun ocakta, lavaboda vs ki, bence hiç problem değil. Piyangodan para çıksa villaya taşınır, kadını da ailesiyle birlikte işe alırım aşk-ı memnudaki gibi

ya tam espri patlaması yaşıyorum tam modumdayım yani kimsecikler yazmıyorrrrrrrrrrrrmafoldumben

GÜLı benim annemle babam (dudaktan) öpüşmezlerdi ama birbirlerine çok sarılırlardı, babam anneme şaka yapardı, gıdıklardı falan. Ben çok mutlu olurdum onları öyle gördükçe. Hele kavga sonrası yaparlarsa çok çok mutlu olurdum. Ben kesinlikle yaparım.

tazeeeeeeeeeeee
hayyallerin uçsuz bucaksız tatlım
allah gönlune göre versin demek hayalin villaya taşınmak ve temizlikçi kadın olarak o bağyanı almakk.kaydirigubbakcemile3

eveett dunku sinyalr dogru cikti, yatak dosek yatiyorum cok fena hastayim, her yerim agriyor, grip oldum sanirim, etime igneler batiyor((evdeyim bugun...

ESRAA cok tattlisiniz, fistik gibi olmussun cok begendim, yahoom yakisiklimda super..

bana müsade, duş alayım. Pilatesten geldim, ocakta yemek pişiyor, 13.10 da dersim var, motor takayım, çok ağız açmışım :)

tazeeeeeeeeeeee
hayyallerin uçsuz bucaksız tatlım
allah gönlune göre versin demek hayalin villaya taşınmak ve temizlikçi kadın olarak o bağyanı almakk.kaydirigubbakcemile3

Yok be canım, Onur sormuştu geçen sene İSt'dan taşınırken. Piyangodan yedi ceddine yetecek para çıksa gene de İzmir'e taşınır mısın diye. O öyle ahret soruları sorar arada :) Neler yaparız diye hayal kurmuştuk. O arada çıkmıştı o düşünce :)

veet tazecim ya işte demek istediğim bu dudakdan öpüşmek değilde busecikler falan zaten
cocugun edep ve hayasının da gelişmesi için bazı şeylerede dikkat etmek gerekir..
mesela ben bu pazar sahilde gexzerken afik biraz daha buyudugunde sahilde gezmeme kararı aldım.
malum geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları
her adımda sevgili vardı iyi hoşda bide bribrilerini yemeseler insanların içinde.
yani bu konuda endişeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…