2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özleeeeeem benim eşim balıkesir gönenli her yaz illaki ya altınoluk yada akçaya gider kayınvalidemler
bu sene biz onlara katılabilirmiyiz bilmiyorum ama katılırsak mutlaka seninle görüşmek isterim

Gelmeni çok isterim cnm ne güzel olur ben gelince mutlaka görüşürüz zaten değil mi yani aklinialirimsmile

Ohh sizde de planlar yapılmış biizim tatil anlayışımız yok zaten sahildeymişiz deniz desen var dağ desen var temiz hava daha ne istiyorsun diyor.. Benim tatil anlayışım İstanbul a gitmek herkes mersin e ben tersine :)))
Ama yaz sonu Rize ye gideceğiz memeleketi ya o da ondan yoksa hayal yani boshayallersmile

maşalah ÖZDEYE çok güzel sırıtmış.... yerim onun göbişini ben...

KIVANÇ' ı unutmuşum canım ona diyeceksözbulamıyorum büyüyünce tam KIVANÇ TATLITUĞ olacak.. gözleri yetecek sadece....

nur nur nurrrrrr
göbek resmi koy bi tane biz tahmin yapalım mesela evrim ve kayra çok iyiler bu konuda. ama ben deryada başka güçler seziyorum
hala aklım nicnameindeki sırda takılı...
koyacağım canımda dün evrimimde dedi ama gerçekten bugün heç keyfim yok bajımmm böle birileriyle çatışma yaşıyacağım kendimi zor tutuyorummm gerçektennn sinirlerim hat sefadaklava:kötükedihüso

keske aynı zamanda armutluda denk gelebılseydık,bız mayıs 18 de gıdıcez kısmetse,5 gun ordayız,belkı agustos bası veye eylul sonu gıbı tekrar düşünüyoruz ama tam bellı degıl:sinifsinif: esenköye hiç gıtmedım ama orasıda güzelmıs galıba

NUR canım neden sinirlerin bozuk... eşinde geldi bak yanında bozma moralini karnındaki bebeğini düşün kimse için onu üzmeye değmez....

NUR canım neden sinirlerin bozuk... eşinde geldi bak yanında bozma moralini karnındaki bebeğini düşün kimse için onu üzmeye değmez....
zaten canım ona sıkkın bazen öle bian gelirkii canım yaa en yakınımla bile görüşmek istemem yine o günlerden bir gündeyim çocukca ama telimi kapatırımm bilmiom bana bazen geliolar gökhan askerdeyken çok şeler söledi geldi pufff hepsi gitmiş adam hemen işe başladı ki kendi işi yani gitmese nie gitmion diecek kimse yokkk dün saat 10 da geldi ben mustiyi uyut yedir içir yattık sabahta 4 te gitti ne arıyo ne soruyo bende aramıcamakannehir

gulimmm yakıosun ortalıgı kusum cok guluyorum sana yawww tam bombasın bugun haaa

ya bu ozdenin hınzır gulusleri var ya.. o kendini yurutece sıkıstırdıgı zaman anlamalıydım tatlı cadı onu sevmeyı gercekten cok ıstıyorum ozlem nasıl yapsak :)

kıvancında pompiş uyuyusuna bayıldım poposu havada oyyy tatlı kusum benim

sabah 4te işemi gidilir nur yaw sende okadar aglama onun pesinden madem
işe ne kadar erken başlarlarsa okadar çabuk bitio bi dayısı var eve 3 gün gelmediği oluyo ama yenge alışmış şimdi amcasının oğlu var yeni nişanlandı oda 3 te aradı oda 3 te gitmiş işe düşün hiç sevmiyorum bu işi tmm çok şükür çok büyük para kazandırıo amaa ne biliim ne haftasonu var ne bişe

evrim sımarcan yıne yanı hımmm hadı yıne ıısın. siz niye yoksunuz tatıl planında keske esli olsaydı ne guzel olurdu azcık rahatlardım canım yaa

gerci ben bu senede tatıl ıstemıorum bu tıple mayo gıyemem ondan tatılede gıtmek ıstemıorum bikiniden gectim artık

evet canım güzel bıyer gercekten gıtmıstık bı kac sefer daha memnun ayrıldık.bıze yakın olması sebebıyle ve en cok bayanlara özel havuzları ve aktıvıtelerı olması sebebıyle tercıhımız :)) yoksa kaplıcayle falan pek işim yok :))

:)) bizimde burda var denız dag bolca mevcut.ama cok şükür benım kociş o konuda benle aynı fıkırde.tatıl yapmak bulundugun yerden uzaklasıp kafa dınlemek bolca gezmek yüzmek demek :)) bırde kapalı oldguum ıcın bana hıtap eden yerler kısıtlı.gıdecegım yerde mutlaka bayanlara özel yüzme havuzu mümkünse aquapark,spor salonu falanda olmalı.tatıle gıdınce kısıtlanmıs olmak istemıyorum yanı :))

Özde kuşa bayıldım.şu bakısları bıtırıyor benı.maşşalah yavrum cok tatlı.ayı buyuk yavru küçük :))

minis kadın erkek ayrı plajlı yerleremi gidiosunuz bende istiorum onlardan ama hic emraha gore deil. artık oyle yerler lazım bize

SAğolasın bacım teşekkürler...
Yok zaten ben haep fzergun la girdim ama hiç yazmıyordum. Mesaj yazmayı bile sevmem ama buraya yazmayı sevdim şitreş attırıyor.

oyyy nasil bi muzur bakis o OZDE deki...haahha ben size sorarim gibi bakmis:)))

eveett dunku sinyalr dogru cikti, yatak dosek yatiyorum cok fena hastayim, her yerim agriyor, grip oldum sanirim, etime igneler batiyor((evdeyim bugun...

ESRAA cok tattlisiniz, fistik gibi olmussun cok begendim, yahoom yakisiklimda super..

Çok geçmiş olsun. hemen şifa nasib olsun.
nane limon tavsiyem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…