KIVANÇ çok tatlı yav. Bayıldım sıpaya. Bu arada DİLEK, Z. burnu'nda oturan bir kadın vardı, bana Merter'e geliyordu, istersen nr vereyim kadın şahane temizlik yapıyor. Camlardaki lekeleri tırnaklarıyla kazıyor. Söylemediğin yerleri bile sillip süpürüyor, zamanı kalırsa üstüne ütü yapıyor. Tek olumsuz yanı, deterjan artığı görebiliyorsun ocakta, lavaboda vs ki, bence hiç problem değil. Piyangodan para çıksa villaya taşınır, kadını da ailesiyle birlikte işe alırım aşk-ı memnudaki gibi
melteemmm nasıldı şarköyyyyyyyyyy?
biz gidemedik sapancaya
aydının keyfi yokmuştu cumartesi evde yattı
eveett dunku sinyalr dogru cikti, yatak dosek yatiyorum cok fena hastayim, her yerim agriyor, grip oldum sanirim, etime igneler batiyor((evdeyim bugun...
ESRAA cok tattlisiniz, fistik gibi olmussun cok begendim, yahoom yakisiklimda super..
geldim.... abooo temizlikler başlamış benim kökten bi temizlik yapmam lazım ama nasıl yaparım bilmiyorum öncelikle badana olması gerekiyor ama gözüme büyüyor hazirana kadar yapmam lazım en kısa zamanda.....
saçlarımı kestirdim geldim... gerçi çok farkedilmiyor ama olsun en azından biraz kat attırdım o bile yetti....
QUOTE] saç kestirmek iyi geliyor insana
geldim.... abooo temizlikler başlamış benim kökten bi temizlik yapmam lazım ama nasıl yaparım bilmiyorum öncelikle badana olması gerekiyor ama gözüme büyüyor hazirana kadar yapmam lazım en kısa zamanda.....
saçlarımı kestirdim geldim... gerçi çok farkedilmiyor ama olsun en azından biraz kat attırdım o bile yetti....
NURDANIM geçmiş olsun canım ya.... havalar okadar denğesizki hasta olmamak elde değil.... benimde bogazlarım yanmaya başladı bu sabah inşallah bende hasta olmam.....
ÖZLEMMMM o kurbağadan bi tanede bende var... bu aralar bi kaşık suda o kurbağı boğasım var.....
şarköy e gitmedik abimlerle birlikte
abim eşi annem
ece ben ve eşim 2 araba önce kıyıköy e gittik orada 1 gece kaldık ertesi günde edirne ye geçtik pazar akşamıda döndük
kıyıköy de edirne de süperdi Ece Selimiye Camii ni gördü
çok güzel bir tatil oldu benim için Ece de temiz hava aldı insan içine karıştı
geçmiş olsun
QUOTE] saç kestirmek iyi geliyor insana
Ohhh iyi gelmiştir gezmek cnm buraya gelmenede az kaldı :))
sibelll foto ekle canım görelim saçlarını ya ben senin fotonu hiç görmedim doğru düzgün ndn eklemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?