2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ellerinden öper burcu teyzesia.s.
ayy burcu çok iyi olur özelden yaz bana telini en azından derin temizliğe kalkışınca çağırırım kıvançla çok zor oluyor çünkü temizlik işi birde yalnızım gerçi kayınvalidem geleyim dedi bakarım kıvança dedi ama ben yalnız daha rahat yaparım işimi şimdi o da durmaz yardıma falan kalkışır zaten bu aralar rahatsz inan mutfak dolabının üst raflarını silerken elli defa in çık yapmışımdır kıvança bakmak için uyurken yapıyorum işlerimi mümkün olduğunca ama uyurken bile acaba birşey olurmu diye evham yapıyorum

nurdaaaaaaan geçmiş olsun canım ya
vitamin bombardımanı yap kendine hemen. portakal suyu yada limon nane çok iyi gelir..ayy teoş da evdemi?

dileeekkk elimde bi temizlikçi var nesrinede gidiyor memnuuz,
istersen bi irtibatlaşalım.. bağyanın ihtiyacı var kocasından boşanmış 2 çocuklu

geldim.... abooo temizlikler başlamış benim kökten bi temizlik yapmam lazım ama nasıl yaparım bilmiyorum öncelikle badana olması gerekiyor ama gözüme büyüyor hazirana kadar yapmam lazım en kısa zamanda.....

saçlarımı kestirdim geldim... gerçi çok farkedilmiyor ama olsun en azından biraz kat attırdım o bile yetti....

NURDANIM geçmiş olsun canım ya.... havalar okadar denğesizki hasta olmamak elde değil.... benimde bogazlarım yanmaya başladı bu sabah inşallah bende hasta olmam.....

melteemmm nasıldı şarköyyyyyyyyyy?
biz gidemedik sapancaya
aydının keyfi yokmuştu cumartesi evde yattı

şarköy e gitmedik abimlerle birlikte
abim eşi annem
ece ben ve eşim 2 araba önce kıyıköy e gittik orada 1 gece kaldık ertesi günde edirne ye geçtik pazar akşamıda döndük
kıyıköy de edirne de süperdi Ece Selimiye Camii ni gördü
çok güzel bir tatil oldu benim için Ece de temiz hava aldı insan içine karıştı

eveett dunku sinyalr dogru cikti, yatak dosek yatiyorum cok fena hastayim, her yerim agriyor, grip oldum sanirim, etime igneler batiyor((evdeyim bugun...

ESRAA cok tattlisiniz, fistik gibi olmussun cok begendim, yahoom yakisiklimda super..

geçmiş olsun

Günaydın hepinize a.s.
Nurdan çok geçmiş olsun...
Emrem sizede geçmiş olsun.. Adın neydi ya unuttum :kedi:
Dilek Kıvanç çok tatlı ya yerim onu gözlerine diyecek laf yok zaten kandırma bizi hepsi senin değil içlerinde en yakışıklı olanı senin yemem ben lmaz:
Dinare ohhh sende mi memlekete gidiyorsun.. Gözün aydın.. ıyi yolculuklar..
Tazem hayallerin gerçek olur inş. Annemde o hayaller uğruna şans oyunlarına eskiden beri meraklı ona yatırdığı paralarla belki villa almıştı kaydirigubbakcemile3 ah o hayaller ahhh boshayallersmile
Sibel kıyma saçlarına bana ne oluyorsa uzun saça sempatim olduğundan herkese karışıyorum :kedi: Sende rengiyle oyna bence zemuszemus
Evrim cidden fotoğraflarda daha tombik görünüyorlar Özde fotoğraflarda çok büyük, tatlı tombik yanaklı duruyor ama öyle değil aslında zemuszemus
Nesrin nerelerde ya?!
Özgül dün atlamışım eşine çok geçmiş olsun cnm :teselli:
Güli bu aralar formundasın olumunekankayizsmile Benimde eskiden beri hayalim çocuğun yanında tartışmamak, surat asmamak, yüksek sesle konuşmamaktı ama mümkün olmuyor sırf Özde ye huzursuz ortam yaratmamak adına bazı şeylere göz yumuyordum ama sabrımın sınırı var.. Onun yanında sarılmak sevgi gösterileri bir yana biz tartışmasak yeter! :bbo:

Geç kalmışım yazmakta gitmiş saçlar güle güle uzat cnm zemuszemus
ÖZLEMMMM o kurbağadan bi tanede bende var... bu aralar bi kaşık suda o kurbağı boğasım var.....

kaydirigubbakcemile3

özlemciğim onlar abimin çocukları ama biraraya geldiklerinde hep üçünü kardeş sanıyorlar bana hepsi seninmi diye soruyorlar)

sibelll foto ekle canım görelim saçlarını ya ben senin fotonu hiç görmedim doğru düzgün ndn eklemiyorsun

evet ÖZLEM kestirdim ama inan hiç farkedilmiyor eşimin bile haberi yok sabah birden esti aklıma gittim kestirdim boyu aynı sadece biraz kat attırdım düz fön çektirdim yanımda çalışan abi bile anlamadı kestirdiğimi diyor sen kuaföre gittin hani saçların aynı duruyor :)) her kuaför sonrası ağlardım saçlarımı kestirince ilk defa ağlamadım...... hatta ben daha kısa kat istedim kadın daha uzun bırakmış korktu galiba benden.:))))

gerçi bu resimde tombik görunme şi gerçekden dogru mesela ben yahoyu kocaman adam bekliyordum yavrum rewsmlerden daha küçük gerçekden:)

ösleeem öslleeeeeeemmm

afik ortamdan çok etkilenen bi bebek
mesela kayınpederim yüksek sesle konuşur
ama afik in yanında herkes kendine çeki düzen veriyor mecburen yuksek ses konuşdugunda afikim pür dikkat onu izliyor ve garipsiyor o yuzden.
ama gerçeklerden kaçınılmaz yani ona hayatın tozpembe hep laylaylom oldugunuda anlatamayız illaki tartışıyoruz sesimiz yükseliyor
önemli olan bunu sürekli kılmamak.

sen ne zaman geliosun istanbulaaaa

sibelll foto ekle canım görelim saçlarını ya ben senin fotonu hiç görmedim doğru düzgün ndn eklemiyorsun

canım benim fotolarım var ama albümde.... gel arkadaş olalım gör resimlerimi ekleyim hemen seni... buraya ekleyemiyorum.... eşim dolayısıyla... albümede daha yeni ekledim bilmiyordum kısıtlama konulup sadece arkadaşlarının görebileceğni ben herkes görebiliyor sanıyordum neyse geçte olsa öğrenmiş oldum... bol bol eklerim bundan sonra....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…