2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ohh ohh herkes tatil planları yapmaya başladı... ne güzel ama biz bu sene tatile gidemiyouz malesef... bu sene deniz ve mehtapsız kalacağım......

saatler olsun sibeeel
yaza girerken birazdaha kısa saç iyi oluyor ama
ben herzAMAN biraz toplanan saçdan yanayım. sıcakda ensem pişer

sagolun kizlar, Teoyu krese verdi babasi sabah benimle ayni havayi solumasin ben toplayana kaadar, da saka maka ozlemisim evde sessiz sakin takilmayi, makina yikiycam hala teo uyuyormu uyanirmi diye dusunuyorum, bi tuhaf oldum bugun, aksamustu alicam, bende bol bol ilac aldim;bir ter atmisim, yatak islanmis resmen..ama kendime geldim biraz daha...

Oyy kivanc a masallah, boncuk gozlum benim...

Sibel gule gule uzat sacini, iyi yapmissin...

sibel biz zaten arkadaşız ben daha önceden gördüm senin fotonu albümden fakat ben buraya ndn eklemediğini bilmiyordum öğrenmiş oldum

saatler olsun sibeeel
yaza girerken birazdaha kısa saç iyi oluyor ama
ben herzAMAN biraz toplanan saçdan yanayım. sıcakda ensem pişer

teşekkürler canım.... katılıyorum sana.. kahkül bile bırakımıyorum bu yüzden hemen terliyor anlım.... bide çocukken hep bnim saçlarım kısaydı oyüzden artık saçlarımı hiç omuzlardan yukarı kısalmıyorum bide yakışmıyor bana kısa saç bir kere o hatayı yaptım 3-5 sene önce küt kestirdim çok kötü oldum yüzümde yuvarlak olduğu için hiç yakışmadı... oyüzden her zaman toplanabilecek uzunlukta en azından.....

buda bisss .heran yanyana. efrim dudak benimkinin kopisi :)

analı-kızlı maşalah size.Ecede pamuk mübarek bembeyaz
oo Yusufa kocaman bı maşalalh .yarım kılo 1 ay ıcın cok iyi bence.kı 6.aydan sonra en fazla almaları gereken mıktar 500grmıs
Ooooh topik coşmuş şimdi bırak git olur mu hiç!? :sinifsinif:
en kısa zamanda sahalara dönmenız dılegıyle :))
Sizlere bir sorum olacak.
Çoğu zaman yemek yedikten sonra beynimde ellerim ve kollarımda uyuşma oluyor.Hamileliğimde böyle birşey yoktu sonradan ortaya çıktı. Neden olabilir acaba??
doktora gözükmelısın bence.belkı kolesterolun veya sekerın yukselmıs olbaılır.yanı yedıklerın tetıklıyordur belkı

maşalah sıze.hakket ya,bu cocuk senden nası cıktı? amma cıtırsın dal gıbı mübarek

cıııııkk yakısmısss canım.Yahoyada bayıldım,tip zaten tam hippi,gülüşünede hastayuım herdaim mutlu işte daha ne istiyon
ulen ne ara gördünüzzzz
tişkür ederisss
şimdi becerdim ama
makyaj falan yok yine bakımsız ama en azından fönlü :)))
şapkalı tacımmmm herkes dalga geçti ama ossunn guclubacismile
tacına bayıldım bıklerem.halt etmıs begenmöeyenler.kıskanmıslardır takılma guclubacismile
Kadın erkek çekişmelerine dair karşıma bir yazı çıktı hoşuma gitti bir kısmını paylaşayım dedim.. Burada paylaşılması ne kadar doğru bilmem ama okumak isteyen olursa okur...
............
tespitler süper.uzun yazıları hıc okuyamıyorum ruhuma darlıık gelıyor görünce ama bunu okudum
calısan anne oolmak durumun zorlugunu 2ye katlıyor.Rabbım yardım etsın.inş bısecık olmaz,ama bu aglayarak uyanma bı kac gece bızede oldu.bı dönemmı bu yoksa diş etlerımı sızlıyor anlamadım.cogumuzun basına geldı yakın zamanda
herzaman öyledır.mavısınde dedıgı gıbı 2 cantayla gıdılır 5 cantayla dönülür.sana bol dınlenmeler Fatoşta
aslında benim iki çocuğum daha vardı ama hep sizden sakladım)
oğlumun abisi ve ablası)
[/IMG]
oyy cok guzel hepsıde maşşlaah,ama Kıvanc ayrı bı parlıyor içlerınde,saclar sapsarı ve gözler boncul maş.
gecmıs olsun bıseyı yoktur inş.
babaannemizde banyoya hazırlık

[/IMG]
ısırıyım o poponu emii.dikmiş havaya
dogru bı tespit,düşününce mantıklı.bunu bılıncsızce yapıyorduk bellı cerceveler içinde :)) kıskanma durumunu bızde yasadık gecen hafta ilk kez.kızım baba hastası o0ldugundan aksam geldıgınde ilk yarım saat tırtıl modunda babasının kucagında, boynuna sarılır vazıyette olur.bende yanastım Hakana baba benım dedım öptm yanagından falan.kendını bı gerı cektı bı Hakana baktı bı bana yüzü düştü resmen.itti benı,cekıldım sırıtme moduna gectı tekrar.cok enteresandı
bir aksilik çıkmasa inşallah mayısın 21 memlekete gidiyoruz.bugün uçak biletlerimizi alıcaz.gidelimde mustafayı annemler tutsunda bende bir güzel dinleneyim
hayırlı yolcululklr
eveett dunku sinyalr dogru cikti, yatak dosek yatiyorum cok fena hastayim, her yerim agriyor, grip oldum sanirim, etime igneler batiyor((evdeyim bugun...

ESRAA cok tattlisiniz, fistik gibi olmussun cok begendim, yahoom yakisiklimda super..

gecmıs olsun canım.vıtamıne boğ kendını

melteeem adına sevndim ece sorun çıkarmamış umarım tüm tatilleriniz böyle uslupuslu geçer..

bizde agustos 1 de kumlucadayız inşallah bi aksilik olmazsa sonra aydın dönecek bende annemlerde kalıcam bayrama kadar:)
agustosa kadarda cuma gecesinde çıkıp pazar dönemk şartıyla küçük tatiller..

altınoluk- akçay
esenköy-armutlu

gibi giibiiii

DINARE cnm ben suan doktrluk yapmiyorum; akademisyen olarak gorev yapiyorum+ diyabet-seker hastaligi uzerine doktora yapiyorum yani klinik calismiyorum daha cok arastirma yapiyorum ama trye donunce ekrar meslegime geri donmek istiyorum..

10 gün azmış Meltem ya :sinifsinif:
Güli beni Mayıs 15 ten sonra bekleyin geleceğim guclubacismile Bak randevumu şimdiden mazeret kabul etmem lmaz: zemuszemus
Sibel rahatladıysan ne güzel kat vermek iyi geliyor. Benim 2 tel saçım var kırılmasa hiç kestirmem zaten :)) Kadınlara 1- alışveriş terapisi 2- kuaför terapisi çok ii geliyor... :))
Dilek içlerinde en güzel gözlüsü Kıvançım ama yinede

sibel biz zaten arkadaşız ben daha önceden gördüm senin fotonu albümden fakat ben buraya ndn eklemediğini bilmiyordum öğrenmiş oldum

ok. canım benim kurbağa prens yüzünden....

hamileyken gidemedim tatile resmen bunalmış durumdayım denize girmeye can atıyorumsositososito

bizde gidememişik zaten temmuzun ortasında doğum yaptığım için bu senede biraz zor gözüküyor şurda 1,5 saatlik yerde burnumuzdan getirdi bide onunla 5-6 saat yolculuğu düşünemiyorum bize tatil yok bu sene.. seneye ise allah kerim...... bende çok özledim denizi zaten hastasıyım millet güneşlenir ben suyun içinden çıkmam.... biraz tatil hepimize iyi gelecek aslında hepimiz bunaldık koca kış tıkılıp kaldık evlerde....... boshayallersmile şimdiden size iyi tatiller......

bu aralar zaten çokiyi bi terapiye ihtiyacım var..... saçlarımla oynadım hala iyi değilim alışverişte yaptım geçen hafta ankarada oda fayda etmedi artık beni ne keser bilmiyorum..... sanırım benim romantik birşeylere ihtiyacım var... sıkıldım monotonluktan... sanırım mum ışığında bi yemek paklar beni romantik bi ortam.... ama nerdesempatiksalakcinni

Gelince benide es geçme beklerim bak ona göre lmaz: Çarşının tam göbeğindeğim belki çarşıda gezerken Güliii bekle bak ben Özlem derim yakalanırsın illa ki bana aklinialirimsmile

bayıldım.
nur baktım ama göremedim eşin geldi mi?
geldi canım çok şükür
emrah horluyo ece uyanıo aglıo , ece aglıo ben yatak odasına kosuyorum emrahı uyandırıyorum emrahın sinirleri bozuluo obur odada yatmak istio sonra herikiside uyuyolar bakalım film nasıl sonlanacak..
bizde öleydik canumm ama şimdi rahatız musti odasında uyuyor hemde eskisi gibi uyanmıor gökhanın yüzünden 3 müzde uyanıoduk ben alışmıştım sese ama musti uyanacak die hemn uyandırıodum gökhanı odasını ayırsan pervincim bi dene
şikersiniz siz yawff
[kruvasan nedir?ilk defa duydum
milföy ile yapıosun içine nutella sürüyorsun üzerine yumurta sarısı ve toz şeker koyuyorsun süper bişi ama dün yapamadım aynı kat kat çikolata gibi oluyor

özleeeeeem benim eşim balıkesir gönenli her yaz illaki ya altınoluk yada akçaya gider kayınvalidemler
bu sene biz onlara katılabilirmiyiz bilmiyorum ama katılırsak mutlaka seninle görüşmek isterim

oo herkez tatil planları yapıyor.

bizde rezervasyon yaptırdık mayısın 18i için.armutlu tatıl köyüne.bıraz kalabalık gıdıyoruz bız,annemler ablamlar yakın bı aile dostomuz gelını(en yakın arkadasım oluyo) eger HAkan, enıstem ve arkadasımın eşi izin işini ayarlayabılırlerse 3 ev tutucaz , yoksa 2 ev tutup bız bayanlar gıdıcez :)) 5 gunluk bı macera olucak,eger Hakan gelemesse onsuz bı tatıl nasıl gecer düşünüyorum

Meltem güzel gecmıs tatılınız ,süper temız hava herkeze cok ıyı gelıyor

hımm ne güzel canım çok az kalmış en erken tatil yapacaz olan sizsiniz sanırım... arvutlu güzel biryer değişik deniz yeşillik ve kaplıca hepsi iç içe hepsinden faydalanabılıyorsun.... içinde küçük alışveriş merkezi gibi biryerde var dükkanlar restoran faln var... kafa dinlenecek bir yer ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…