Geç kalmışım yazmakta gitmiş saçlar güle güle uzat cnm zemuszemus
kaydirigubbakcemile3
şarköy e gitmedik abimlerle birlikte
abim eşi annem
ece ben ve eşim 2 araba önce kıyıköy e gittik orada 1 gece kaldık ertesi günde edirne ye geçtik pazar akşamıda döndük
kıyıköy de edirne de süperdi Ece Selimiye Camii ni gördü
çok güzel bir tatil oldu benim için Ece de temiz hava aldı insan içine karıştı
geçmiş olsun
Ohhh iyi gelmiştir gezmek cnm buraya gelmenede az kaldı :))
gerçekten çok iyi geldi ece yle ilk tatili başarıyla geçirdik
temmuz ya da ağustos da sırnaşık şeygelirim sanırım altınoluk a 10 gün kalmayı düşünüyorum
ohh ohh herkes tatil planları yapmaya başladı... ne güzel ama biz bu sene tatile gidemiyouz malesef... bu sene deniz ve mehtapsız kalacağım......
saatler olsun sibeeel
yaza girerken birazdaha kısa saç iyi oluyor ama
ben herzAMAN biraz toplanan saçdan yanayım. sıcakda ensem pişer
analı-kızlı maşalah size.Ecede pamuk mübarek bembeyaz
oo Yusufa kocaman bı maşalalh .yarım kılo 1 ay ıcın cok iyi bence.kı 6.aydan sonra en fazla almaları gereken mıktar 500grmısdoktordan geldik ..bu kadar takviye besine 540 gr cık almış Yusuf paşa.gerçi kaç aydır kilo verdiğini düşünürsek buda büyük başarı olsa gerek..boyumuz 75.5 cm kafamız 44.5 cm genel olarak iyi çok şükür 4. dişin ucuda göründü oda alttan..ve bu sıpa artık biryerlerden tutunup yürümeye başladı..ama emeklemesini istemiyorum yerlerde sürünüyor en iyisi ayaklansın..
gelelim bana aylık iğnemiin 3.sünü oldum en belrigin özelliği iştah açamsıymış..delikafadulden:1shok:normal yersem bişey olmazmış ama dikkat etmezsen dombili olursun didi dohtur..kafamçokkarıştı:1shok:hapa geçişe bişey demedi..
en kısa zamanda sahalara dönmenız dılegıyle :))Ooooh topik coşmuş şimdi bırak git olur mu hiç!? :sinifsinif:
doktora gözükmelısın bence.belkı kolesterolun veya sekerın yukselmıs olbaılır.yanı yedıklerın tetıklıyordur belkıSizlere bir sorum olacak.
Çoğu zaman yemek yedikten sonra beynimde ellerim ve kollarımda uyuşma oluyor.Hamileliğimde böyle birşey yoktu sonradan ortaya çıktı. Neden olabilir acaba??
ya doğru düzgün foto yok videoya kaydedelim dedik görümce kayıt düğmesine basmadan kaydetmeye çalışmış tabi başarısız olmuş haliyle.. bi iki foto var
bu tepsimiz...
bu meraklı ilke...
buda oğlum ve ben .. oğlumun paçalarD
cıııııkk yakısmısss canım.Yahoyada bayıldım,tip zaten tam hippi,gülüşünede hastayuım herdaim mutlu işte daha ne istiyon
tacına bayıldım bıklerem.halt etmıs begenmöeyenler.kıskanmıslardır takılma guclubacismileulen ne ara gördünüzzzz
tişkür ederisss
şimdi becerdim ama
makyaj falan yok yine bakımsız ama en azından fönlü :)))
şapkalı tacımmmm herkes dalga geçti ama ossunn guclubacismile
tespitler süper.uzun yazıları hıc okuyamıyorum ruhuma darlıık gelıyor görünce ama bunu okudumKadın erkek çekişmelerine dair karşıma bir yazı çıktı hoşuma gitti bir kısmını paylaşayım dedim.. Burada paylaşılması ne kadar doğru bilmem ama okumak isteyen olursa okur...
............
calısan anne oolmak durumun zorlugunu 2ye katlıyor.Rabbım yardım etsın.inş bısecık olmaz,ama bu aglayarak uyanma bı kac gece bızede oldu.bı dönemmı bu yoksa diş etlerımı sızlıyor anlamadım.cogumuzun basına geldı yakın zamandagünaydın
oğluşumun dün akşam erken uyudu saat 9 gibi. ben de sevinmiştim. saat onda bir uyandı ama sormayın. ağlıyor ağlıyor.. napsam susmuyor. meme, mama, gezdirmek hiçbiri kar etmedi. salladık uyumak istiyor aslında ama. tam dalacak gibi olurken birden ağlayarak uyanıyor. geç saatlere kadar böyle sürdü. en sonunda belki diş ağrısı vardır diye calpol şurup verdim. yarım saat kadar sonra uyudu. sabahta mızlanarak uyandı. inşallah bugünümüz kolay geçer..
herzaman öyledır.mavısınde dedıgı gıbı 2 cantayla gıdılır 5 cantayla dönülür.sana bol dınlenmeler FatoştaYarın sabahtan ıtıbaren Fatoş a gıdıyorum, Pazara kadar oradayım..
Ozgur Antalya ya, şirketiyle tatile gidiyor :))
Kuzey ıle bırlıkte resmen tasınacagız.. o tarafı cok canımı sıkıyor yaff.. toplan toplan,gel yerlestır yerlestır.. pöfff
oyy cok guzel hepsıde maşşlaah,ama Kıvanc ayrı bı parlıyor içlerınde,saclar sapsarı ve gözler boncul maş.aslında benim iki çocuğum daha vardı ama hep sizden sakladım)
oğlumun abisi ve ablası)
[/IMG]
gecmıs olsun bıseyı yoktur inş.günaydın arkadaşlar.yine uykusuz bir gece geçirdim.2 gece gaz sancısı dün gecede ateş ki allahtan çok fazla değildi.sonuç,uykusuz yorgun çalışan bir anne.sadece 5 saatlik uykuyla duruyorum oda yarımsaatte bir telefonumu kurup ateşimizi kontrol ederek geçti.bugün hayırlısı ile çabuk bitsinde evime gideyim diye dua ediyorum.inşallah hepiniz iyisinizdir.
ısırıyım o poponu emii.dikmiş havayababaannemizde banyoya hazırlık
[/IMG]
dogru bı tespit,düşününce mantıklı.bunu bılıncsızce yapıyorduk bellı cerceveler içinde :)) kıskanma durumunu bızde yasadık gecen hafta ilk kez.kızım baba hastası o0ldugundan aksam geldıgınde ilk yarım saat tırtıl modunda babasının kucagında, boynuna sarılır vazıyette olur.bende yanastım Hakana baba benım dedım öptm yanagından falan.kendını bı gerı cektı bı Hakana baktı bı bana yüzü düştü resmen.itti benı,cekıldım sırıtme moduna gectı tekrar.cok enteresandıesrako esrako hmm saol beni aydınlattıgın için. dimek doktorun verdiği kalori tozumuymuş..
biz dün doktora gidemeik afikim uyududa uyudu. zaten ben ne zmaan uyansın diye beklesem bu çocuk uyur ama ne zmana ahh uyusada bende şunu yapsam diye gözune baksam uyumaz..
içgüdüleri çok kuvvetli.
ayy okadar kitap okudumki hangisinden aklımda kaldı bilmiyorum ama anne baba çocugn yanında birbirleriyle srılıp elele tutuşup öpmelidir diyordu cinsel gelişmle ilgili.ve çocugun ilerki yaşamında etkiliymiş bu.
mesela kız çocukları anne babayı hiç birbirlerine sarılırken öperken yada elele görmesse ergenlik çagında çok fasla içine kapanık erkeklerden sürekli korkan bi halde olurmuş.yani flört dönemi bile yaşayamazmış.
illaki flörtü olsun diye değilde işte cümleyi tam hatırlamıyorum ama bu sebeplere dayandırmıştı.
bende aydına okumuştum bu satırları hatırlıyorum bizde afikin yanındayken bazen özellikle sarılıp sevgi sözcükleri sarfediyoruz.
ama bu sabah afikim kıskandı resmen.
özgülün ve esrakonun kızlar abileri kıskanmıştı ya bizimki babasını kıskandı..babası aldı hemen kucagına ama afikin gözu bende
bende sarıldım oglum mest oldu sagında babsı solunda ben kafa bi sağa ceviriyor bisola ama nasıl mutlu nasıl bi kahkaha anlatamm çok sıpa yaaaaa.
hayırlı yolcululklrbir aksilik çıkmasa inşallah mayısın 21 memlekete gidiyoruz.bugün uçak biletlerimizi alıcaz.gidelimde mustafayı annemler tutsunda bende bir güzel dinleneyim
eveett dunku sinyalr dogru cikti, yatak dosek yatiyorum cok fena hastayim, her yerim agriyor, grip oldum sanirim, etime igneler batiyor((evdeyim bugun...
ESRAA cok tattlisiniz, fistik gibi olmussun cok begendim, yahoom yakisiklimda super..
sibel biz zaten arkadaşız ben daha önceden gördüm senin fotonu albümden fakat ben buraya ndn eklemediğini bilmiyordum öğrenmiş oldum
hamileyken gidemedim tatile resmen bunalmış durumdayım denize girmeye can atıyorumsositososito
10 gün azmış Meltem ya :sinifsinif:
Güli beni Mayıs 15 ten sonra bekleyin geleceğim guclubacismile Bak randevumu şimdiden mazeret kabul etmemlmaz: zemuszemus
Sibel rahatladıysan ne güzel kat vermek iyi geliyor. Benim 2 tel saçım var kırılmasa hiç kestirmem zaten :)) Kadınlara 1- alışveriş terapisi 2- kuaför terapisi çok ii geliyor... :))
Dilek içlerinde en güzel gözlüsü Kıvançım ama yinede
melteeem adına sevndim ece sorun çıkarmamış umarım tüm tatilleriniz böyle uslupuslu geçer..
bizde agustos 1 de kumlucadayız inşallah bi aksilik olmazsa sonra aydın dönecek bende annemlerde kalıcam bayrama kadar:)
agustosa kadarda cuma gecesinde çıkıp pazar dönemk şartıyla küçük tatiller..
altınoluk- akçay
esenköy-armutlu
gibi giibiiii
geldi canım çok şükürbayıldım.
nur baktım ama göremedim eşin geldi mi?
bizde öleydik canumm ama şimdi rahatız musti odasında uyuyor hemde eskisi gibi uyanmıor gökhanın yüzünden 3 müzde uyanıoduk ben alışmıştım sese ama musti uyanacak die hemn uyandırıodum gökhanı odasını ayırsan pervincim bi deneemrah horluyo ece uyanıo aglıo , ece aglıo ben yatak odasına kosuyorum emrahı uyandırıyorum emrahın sinirleri bozuluo obur odada yatmak istio sonra herikiside uyuyolar bakalım film nasıl sonlanacak..
şikersiniz siz yawff
milföy ile yapıosun içine nutella sürüyorsun üzerine yumurta sarısı ve toz şeker koyuyorsun süper bişi ama dün yapamadım aynı kat kat çikolata gibi oluyor[kruvasan nedir?ilk defa duydum
oo herkez tatil planları yapıyor.
bizde rezervasyon yaptırdık mayısın 18i için.armutlu tatıl köyüne.bıraz kalabalık gıdıyoruz bız,annemler ablamlar yakın bı aile dostomuz gelını(en yakın arkadasım oluyo) eger HAkan, enıstem ve arkadasımın eşi izin işini ayarlayabılırlerse 3 ev tutucaz , yoksa 2 ev tutup bız bayanlar gıdıcez :)) 5 gunluk bı macera olucak,eger Hakan gelemesse onsuz bı tatıl nasıl gecer düşünüyorum
Meltem güzel gecmıs tatılınız ,süper temız hava herkeze cok ıyı gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?