işe ne kadar erken başlarlarsa okadar çabuk bitio bi dayısı var eve 3 gün gelmediği oluyo ama yenge alışmış şimdi amcasının oğlu var yeni nişanlandı oda 3 te aradı oda 3 te gitmiş işe düşün hiç sevmiyorum bu işi tmm çok şükür çok büyük para kazandırıo amaa ne biliim ne haftasonu var ne bişe
veet tazecim ya işte demek istediğim bu dudakdan öpüşmek değilde busecikler falan zaten
cocugun edep ve hayasının da gelişmesi için bazı şeylerede dikkat etmek gerekir..
mesela ben bu pazar sahilde gexzerken afik biraz daha buyudugunde sahilde gezmeme kararı aldım.
malum geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları
her adımda sevgili vardı iyi hoşda bide bribrilerini yemeseler insanların içinde.
yani bu konuda endişeliyim.
geldim.... abooo temizlikler başlamış benim kökten bi temizlik yapmam lazım ama nasıl yaparım bilmiyorum öncelikle badana olması gerekiyor ama gözüme büyüyor hazirana kadar yapmam lazım en kısa zamanda.....
saçlarımı kestirdim geldim... gerçi çok farkedilmiyor ama olsun en azından biraz kat attırdım o bile yetti....
NURDANIM geçmiş olsun canım ya.... havalar okadar denğesizki hasta olmamak elde değil.... benimde bogazlarım yanmaya başladı bu sabah inşallah bende hasta olmam.....
doktora gözükmelısın bence.belkı kolesterolun veya sekerın yukselmıs olbaılır.yanı yedıklerın tetıklıyordur belkı
minis kadın erkek ayrı plajlı yerleremi gidiosunuz bende istiorum onlardan ama hic emraha gore deil. artık oyle yerler lazım bize
yok ağlamıyorum böle kaşlarım çatık şekilde dolanıorum beton atıyorlar canım yani hazır beton işiyle uğraşıolar gökhangilde şöförlerin başında duruyorlar yoksa işi ağırdan alıyorlarraglama sinirleme canım ya.aslında cok normal duygu patlamaları yasaman.hamişsin sen.dee ablamadıgım ne işi bu sabah 4 de gıdılen.6 desene bı nebze anlarımda,gecenın 4ünde ne yapılır onu idrak edemedım henuz
askerdeyken sonunda beni anladı tmm dedim hatta askere ilk gittiği gün çok üzüldüm die burda çalışanlarından birine çiçek aldırmış gönderdi okadarrr incelmişiti şimdi kendini işe adadı yaa bi ara sor ne yaptınız kalktınızmı die askerde 5 te uyanıodu beni arıodu yarım saat kaonuşuodu şimdi cep bedava işte be adam ara bi nasılsın de kapat saatlerce konuşacak halim yok yaaa bakalım kaçta arayacak bekliorumNUR canım okadar takma kafana sinirden çatlasanda değiştiremiyorsun erkekler bizim kadar ince ve duygusal düşünemiyorlar ne kaddann odunlar..... onların anlayışları böyle.... o yüzden boşuna helak etme kendini.....
zaten canım ona sıkkın bazen öle bian gelirkii canım yaa en yakınımla bile görüşmek istemem yine o günlerden bir gündeyim çocukca ama telimi kapatırımm bilmiom bana bazen geliolar gökhan askerdeyken çok şeler söledi geldi pufff hepsi gitmiş adam hemen işe başladı ki kendi işi yani gitmese nie gitmion diecek kimse yokkk dün saat 10 da geldi ben mustiyi uyut yedir içir yattık sabahta 4 te gitti ne arıyo ne soruyo bende aramıcamakannehir
yok ağlamıyorum böle kaşlarım çatık şekilde dolanıorum beton atıyorlar canım yani hazır beton işiyle uğraşıolar gökhangilde şöförlerin başında duruyorlar yoksa işi ağırdan alıyorlarr
askerdeyken sonunda beni anladı tmm dedim hatta askere ilk gittiği gün çok üzüldüm die burda çalışanlarından birine çiçek aldırmış gönderdi okadarrr incelmişiti şimdi kendini işe adadı yaa bi ara sor ne yaptınız kalktınızmı die askerde 5 te uyanıodu beni arıodu yarım saat kaonuşuodu şimdi cep bedava işte be adam ara bi nasılsın de kapat saatlerce konuşacak halim yok yaaa bakalım kaçta arayacak bekliorum
canım çok saol bu arada hoş geldin aramıza biraz geç oldu ama... en yakın zamanda foto eklicem canım bi kendime geliyim zaten şuan çok bakımsızım:))Rabbim sana yardım etsin ya. Seni de çok merak ediyorum hep oğlumdan sonra bu aralar hamiile olmak isterdim. Ama biraz ara vermem gerekliymiş ondan. İNşallah sorunsuz bir dönem geçirirsin.
öle vallada biz aynı şehirdede deiliz yozgatın bi ilçesinde iş yerleri 35 40 km:))) sibelcim gökhanı 30 yaşına gelmeden değiştirmem gerekio ozmn madem 30 yaşından sonra değimiyorlar daha 5 senem var ha gayrett diyeyim el atasam düzelirmikiianlıyorum canım..... uzaklıklar bazen işe yarıyor ama en ufak birşeyde hemen özlerine geri dönüyorlar çok uzun sürmüyor..... aramasın ya boşver canım stres yapma bu kadar.. ona kalsa aynı yerdeyiz aynı şehirdeyiz evdesin evde olduğunu biliyorum niye arayım diye düşünüyorlar yada işlerim yoğundu başım kalabalıktı gibi bir sürü mazeretleri oluyor.... biraz da bu duygusallığın hamilelikten kaynaklanıyor biz bile hala normale dönemedik ki senin şuan hormonların tavan yapmış düzeyde.... bu kadar hassas olman normal.... ama ne yaparsan yap değişmiyor işte.... kişilik 30 yaşında otururmuş ve bidaha ne yaparsan yap değişmezmiş.... erkekler böyle..... bak benim eşime ne yaa ne kaddannn mikemmelll:mymeka: sen sinir ol ,üzül, istersen ortadan ayrıl kimsenin umrumda olmuyoralsanaalsanasmile
canım çok saol bu arada hoş geldin aramıza biraz geç oldu ama... en yakın zamanda foto eklicem canım bi kendime geliyim zaten şuan çok bakımsızım:))
cocuksuz olmak nasil biseymis unutmusm yaaa, cidden boslukta gibiyim:)))
bize ii beklemeler desenee ben en çokta neye kızıorum halamın kızıyla konuştum hep beraber dier halamın kızına gitmişler oda 1 senedir evli ama ben daha 2 senede abimin evine gittim 4 gün oda gökhanla yanlız deil k.valideme giderken gökhan yürüyeyim az hava alalım diorum ki yanlız deilim yengemle ama gelir götürür 15 dk yere böle olunca kafam karışıo düşkün mü deilmi?:)hoş buldum canım.
Sana bişey söyleyeyim. Benim eşimde nişanlıyken askerdeydi gerçi senin kadar zor değildi. 5 ay yaptı ama yine de zor oluyor tabi.
Erkekler galiba hep böyle. Uzakta olunca hep akıllarında olursun. Çünkü orada tek düşüncesi sen yada varsa çocukları olur. Ama normal yaşantısına döndüğünde dikkati dağılır ama bu seni önceki gibi düşünmediği anlamına gelmez. Bana göre öyle tabi nacizane.. :) Benide bugün aramadı mesela bende bekliyorum boshayallersmile
toplu dayanışma yapalım valla ben rahatladım yazdım ohhh bişi daha kaldı içimde onuda söleyim dün aradım dedim kaçta geleceksin 8 9 yemek yedinmi dedim yedim ama seninle yerim dedi zaten ekmekte yoktu evde bekledim gelmesini 10 kadar dedim hazırlayımmı ben daha acıkmadım dedi kalktım ekmek rası bişiler hazırladım aldım tv karşında yiyeyim dedim bende istiyorum dediii allam ne yaparsın yaaa:))))benim eşimde beni aradı ama bu sefer ben açmadım.... kırgınım kızgınım ona,.... eylemlerim devam edecek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?