arzumun yoğurt makinesini aldım ilk deneme başarılı. 6 tane cam kavanozu var. toplamda 1 lt alıyor.
ankaraya gidiyorum birazdan. giremezsem merak etmeyin beni.
Sınav sonucumuz açılandı..BAŞARISIZ.:1no2:.yurt dışı hayal oldu..çünkü yaştan dolayı son şansımızdı gerçi 1 kere girdi ama ilk ve son diyelim..:bbo:mafoldumben
persembe gununu beklıyorum,sekerlı fındık da yollım sana.annemler kermese yapıcakta bende tırtıklıycam :)):
afikime minnacık tiyzesi yollıcak beklios acısız tarhana
aaa hocam olurmu heçç,burda 7/24 cvp yazmak için para alıyoss bis,yakınmları cok normal.cıık cıık cııkk :umursamaz:katılıyorum. bende istiyorum bende!!!!:lepi:
bazen ben sabahın 8.30 unda açıyorum topiği akşam 7 ye kadar masama uğrayamıyorum. yapmayın böyle bilgisayar başında elimiz klavyede hemen yazmak için hazır beklemiyor kimse.
hayırlı yolculuklar makınanızı gule gule kullanınarzumun yoğurt makinesini aldım ilk deneme başarılı. 6 tane cam kavanozu var. toplamda 1 lt alıyor.
ankaraya gidiyorum birazdan. giremezsem merak etmeyin beni.
bebitocum muhabete baslamadan once insan kendini bir tanıtır epeydir okuyorsun madem burdaki uslubu adabı gormus ogrenmis kavramıs olman gerek.
selam deyip tanımadıgımız bir insanın bebegi hakkındaki sıradan sıkıntılarını dile getirmesine yanıt yazacak kadar bos vaktimiz yok hiçbirimizin
ha ayrıca somut bir sıkıntın olsa eminim yanıtı olan çozum onerisi olan yazardı
huysuz durmuyor vs vs e ne denebilir kelin merhemi olsa basına surer. :)
oğlum uyandı bile ,,işte bukadar
ilginize teşk.,size iyi sohbetler
bide bugün apartmandaki arkadaşlar tolanmış bende gittim .
2 buçuk yaşında kızları olan bi arkadaş var.
GEçenlerde kullandığı ıslak mendili değiştirmiş ve kızlarının birinde tüylenme başlamış.
Doktoruna sormuş ve ıslak mendilden yada pişik kremlerinden olabileceğini söylemiş.
Bir ara konusu geçmişti galiba.
Bende havalar soğuyana kadar hep yıkıyordum soğuyana başladıktan sonra ıslak pamuk kullandım yada ıslak medili yıkayıp kullandım.
Acaba yıkadığım zamanda zararlarından arınırmı?
çok dikkatli olmak gherekiyor ya...
hangi marka imiş bu??
canbebe dedi.
senin eşin mühendis miydi
Tesekkur ederım Zehracım.. Hanzalaya kocaman opucukler..
canbebe dedi.
aa cok şaşırdım,ıslak mendılın böyle bı etkı yaptıgına.ama dogrudur zararlı dıe bas bas bagırıyo doktorlar,faket kullanıyoruz maalesef.canbebe kullanmadım ama hiç
evrim bana gel fatostan daha cok sımartırım seni.. kuzeyıde uyuturum sana caylarda yaparım eceyede bakarım utulerım yıkarım cok hamaratım.
bende aslında dalin alıyordum.. zaten yıkayıp kullanıyorum.
Eşim indirimde diye canbebe senstive almış öyle kötü kokuyorki...
Bitene kadar kullanacağım yıksam bile çıkmıyor kokusu..
O kadar kötü yani... :sinifsinif:
Şuanda uyuyor tizesi.. Uyanınca öpücem..
Ya bide benim en kolay ve hızlı bişekilde resim yükleyeceğim bir yer önerirmisin Evrimcim..
evrim bana gel fatostan daha cok sımartırım seni.. kuzeyıde uyuturum sana caylarda yaparım eceyede bakarım utulerım yıkarım cok hamaratım.
ben hıc kullanmadım bılmıyorum,jons.baby kullandım bu zaman kadar. kızarıklık dahı yapmadı.indirimde die eşimde molfix almıs buay, memnunum,ama genelde yıkayıp kullanoyorum yınede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?