2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sınav sonucumuz açılandı..BAŞARISIZ.:1no2:.yurt dışı hayal oldu..çünkü yaştan dolayı son şansımızdı gerçi 1 kere girdi ama ilk ve son diyelim..:bbo:mafoldumben

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ya bana çok zor geliyor yurtdışı..
Babam da ben bekarken yurt dışı için sınavlara girecekti o zaman bile istemiyordum.İnşallah olmaz diye dua ediyordum..
Şimdi eşimin iş yerinde yurt dışındaki şantiyelerine eleman göndereceklermiş eşim istiyor ama ben hiç istemiyorum söyledim de istemiyorum diye.. Bayadır ses yok herhalde iptal oldu.. zemuszemus

:

afikime minnacık tiyzesi yollıcak beklios acısız tarhana
persembe gununu beklıyorum,sekerlı fındık da yollım sana.annemler kermese yapıcakta bende tırtıklıycam :))

aaa hocam olurmu heçç,burda 7/24 cvp yazmak için para alıyoss bis,yakınmları cok normal.cıık cıık cııkk :umursamaz:
arzumun yoğurt makinesini aldım ilk deneme başarılı. 6 tane cam kavanozu var. toplamda 1 lt alıyor.

ankaraya gidiyorum birazdan. giremezsem merak etmeyin beni.
hayırlı yolculuklar makınanızı gule gule kullanın

süpersinn :)) olumunekankayizsmile

oğlum uyandı bile ,,işte bukadar
ilginize teşk.,size iyi sohbetler

CAnım bende yeni başladım yazamaya..
Ama buradaki muhabbet neredeyse 2 seneye dayanıyor..
Hem bizim konuya adapte olmamız aynı samimiyette konuşmamaız zor hemde buradaki arkadaşların birbirlerine samimi davrandıkları kadar samimi davranmalarını bekleyemeyiz.
Zamanla biz onlara onlar bize tanıdıkça tanıştıkça ....
Ki buna rağmen gayet olumlu ve samimi mesajlar alıyorum...
Sağolasınız... :)

bide bugün apartmandaki arkadaşlar tolanmış bende gittim .
2 buçuk yaşında kızları olan bi arkadaş var.
GEçenlerde kullandığı ıslak mendili değiştirmiş ve kızlarının birinde tüylenme başlamış.
Doktoruna sormuş ve ıslak mendilden yada pişik kremlerinden olabileceğini söylemiş.
Bir ara konusu geçmişti galiba.
Bende havalar soğuyana kadar hep yıkıyordum soğuyana başladıktan sonra ıslak pamuk kullandım yada ıslak medili yıkayıp kullandım.
Acaba yıkadığım zamanda zararlarından arınırmı?
çok dikkatli olmak gherekiyor ya...

hangi marka imiş bu??

evrim bana gel fatostan daha cok sımartırım seni.. kuzeyıde uyuturum sana caylarda yaparım eceyede bakarım utulerım yıkarım cok hamaratım.

aa cok şaşırdım,ıslak mendılın böyle bı etkı yaptıgına.ama dogrudur zararlı dıe bas bas bagırıyo doktorlar,faket kullanıyoruz maalesef.canbebe kullanmadım ama hiç

bende aslında dalin alıyordum.. zaten yıkayıp kullanıyorum.
Eşim indirimde diye canbebe senstive almış öyle kötü kokuyorki...
Bitene kadar kullanacağım yıksam bile çıkmıyor kokusu..
O kadar kötü yani... :sinifsinif:

ben hıc kullanmadım bılmıyorum,jons.baby kullandım bu zaman kadar. kızarıklık dahı yapmadı.indirimde die eşimde molfix almıs buay, memnunum,ama genelde yıkayıp kullanoyorum yınede

Şuanda uyuyor tizesi.. Uyanınca öpücem..
Ya bide benim en kolay ve hızlı bişekilde resim yükleyeceğim bir yer önerirmisin Evrimcim..

image shack i öneririm..

evrim bana gel fatostan daha cok sımartırım seni.. kuzeyıde uyuturum sana caylarda yaparım eceyede bakarım utulerım yıkarım cok hamaratım.

Hayy kuzum benım,yaparsın bılırım.. bısı yapılmasına gerek te yok aslında, yeter kı gönüller bir olsun.. o da bir çok şükür.

ben hıc kullanmadım bılmıyorum,jons.baby kullandım bu zaman kadar. kızarıklık dahı yapmadı.indirimde die eşimde molfix almıs buay, memnunum,ama genelde yıkayıp kullanoyorum yınede

o zaman bu arada burada yazılanları okumadın,pampers ve bır marka daha var hatırlamıdıgım,onların harıcınde ıkısınde erken ergenlıge sebep olan maddeler varmıs.. uyarıları yazmıslardı arkadaslar.. ben de bı ara nıvea sonra pampers kullanıyordum zati.. sukur tongaya dusmemısıs..

ıslak mendil mi kıllanma yapıyormuş.kullansamda hemen sonrasında yıkadığım için sorun olacağını sanmıyorum.yani umarım.iyiside olsa insan korkuyor.

yarın doktora gideceğim sonrasındada k.valideme oturmaya.cinsiyetinide öğreneceğiz insallah.tekrar samsuna gidebilirmiyim diye soracağım.izin verirse 4 gun sonra Samsundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…