ah canim gelmeyin kalin orda, ben cok pismanim geldigimeHakkınızda hayırlısı olsun. Ya bana çok zor geliyor yurtdışı..
Babam da ben bekarken yurt dışı için sınavlara girecekti o zaman bile istemiyordum.İnşallah olmaz diye dua ediyordum..
Şimdi eşimin iş yerinde yurt dışındaki şantiyelerine eleman göndereceklermiş eşim istiyor ama ben hiç istemiyorum söyledim de istemiyorum diye.. Bayadır ses yok herhalde iptal oldu.. zemuszemus
bizede haber ver, hayirlisi olsun simdidenyarın doktora gideceğim sonrasındada k.valideme oturmaya.cinsiyetinide öğreneceğiz insallah.tekrar samsuna gidebilirmiyim diye soracağım.izin verirse 4 gun sonra Samsundayım.
perviinn evrim gelmezse ben geliiimmmmmm....bana bakkk, beni simartttttt...:))
hayırrrrrr ne dıosun ben kacırmısım o konuyu.bazen 3-5 gun gırmedıgım oluyodu.ozamanlara denk geldı sanırım.gercı ilk zamanlar ıslak pamuk sonra mendıl yıkayarak kullnadfım ama ne yalan 4 aydır falan dırek kullandıgım cok oldu.cok üzüldüm şimdi yaa.o zaman bu arada burada yazılanları okumadın,pampers ve bır marka daha var hatırlamıdıgım,onların harıcınde ıkısınde erken ergenlıge sebep olan maddeler varmıs.. uyarıları yazmıslardı arkadaslar.. ben de bı ara nıvea sonra pampers kullanıyordum zati.. sukur tongaya dusmemısıs..
yarın doktora gideceğim sonrasındada k.valideme oturmaya.cinsiyetinide öğreneceğiz insallah.tekrar samsuna gidebilirmiyim diye soracağım.izin verirse 4 gun sonra Samsundayım.
ay pervin gercekten balon gibiymis karnin..o zamandan belliymis böyle bir pamuk prenses cikacagi..aslinda söyle herkes göbüsünün fotosunu yollasinda bakalim nasilmis..benimki en komik ve sekilsiz göbek dalinda birincilik alir..kaydirigubbakcemile3
[/QUOT ya bir anne ve ogula gülmek bu kadar mi yakisir!!! harikasiniz..bayiliyorum sise..opuyorumnanaktan
yok canim ailem..kaydirigubbakcemile3nirde bu millet yaw
yaprak dokumumu barcelona-inter macınamı taklıolar bilemedim :)
cok gecmis olsun canim..türkiyede abimin evide cok sicakti..normalinde bizim ev 19-22 derece arasi olur..ama onlarinki 26-27 dereceydi..ben bile bayiliyordum sicaktan..hayat hem uyuyamamis hemde hasta olmustu hemen..insallah hafif atlatir..ece hastalandı ...kuru oksuruk balgama cevırdı..surup verdım ama sızdırmadı .. gezmeye gıttık arkadasın evı bıldıgınız hamam .. sıcaktan uyuyamadıda terledi ..sonuc hastalandı .nie bukadar ısıtırlar evı anlamam. kendı cocuguda gozunu acamıo hastalıktan sanırım sebebi bu..
sagol canim düsündügün icin.opuyorumnanaktan.inanin bende özledim..ama malum erkekler evdeyken istiyorlarki hep onlarla ilgilenilsin..zaten ara ara girip okuyorum yazdiklarinizi..ozgul azonce mutfakta seni dusundum geldim yazmıssın. dedimki kocası yuzunden gıremıo gıdemedii işe hala yaw..sensiz topik cok sessiz. ozgul gelsin artık yazacaktım gelmişssin..
ece hastalandı ...kuru oksuruk balgama cevırdı..surup verdım ama sızdırmadı .. gezmeye gıttık arkadasın evı bıldıgınız hamam .. sıcaktan uyuyamadıda terledi ..sonuc hastalandı .nie bukadar ısıtırlar evı anlamam. kendı cocuguda gozunu acamıo hastalıktan sanırım sebebi bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?