2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaaaaaaaafff zehra naptın sen eminmisin canbebe oldugundan
çünkü bu erken ergenliğe sebep oalan parben madesi pampers ve canbebede yok diğer tüm bezlerde var.
hay allah..

ah canim gelmeyin kalin orda, ben cok pismanim geldigime

yarın doktora gideceğim sonrasındada k.valideme oturmaya.cinsiyetinide öğreneceğiz insallah.tekrar samsuna gidebilirmiyim diye soracağım.izin verirse 4 gun sonra Samsundayım.
bizede haber ver, hayirlisi olsun simdiden

Ya bizim veletin pipisi bu yuzden kalkiyor olabilirmi??en hep isak mendil kullaniyoum, gerci pampers kullaniyorum bir kerebaska bir madde aldim onunda icerigine bakmistimama bu veletin pipi cok fena((((((

perviinn evrim gelmezse ben geliiimmmmmm....bana bakkk, beni simartttttt...:))

tel den giriyorum ilk sayfayı okudum ıslak mendilden konuşulmuk ben mustiye ıslak mendil kullanmaya başladığım ilk günden beri nıvea kullanıorum

hayırrrrrr ne dıosun ben kacırmısım o konuyu.bazen 3-5 gun gırmedıgım oluyodu.ozamanlara denk geldı sanırım.gercı ilk zamanlar ıslak pamuk sonra mendıl yıkayarak kullnadfım ama ne yalan 4 aydır falan dırek kullandıgım cok oldu.cok üzüldüm şimdi yaa.
yarın doktora gideceğim sonrasındada k.valideme oturmaya.cinsiyetinide öğreneceğiz insallah.tekrar samsuna gidebilirmiyim diye soracağım.izin verirse 4 gun sonra Samsundayım.

hadi hayırlısı,cinsiyet içime kız gıbı doguyo.ögrenınce mutlaka haberdar et bızı.

ece hastalandı ...kuru oksuruk balgama cevırdı..surup verdım ama sızdırmadı .. gezmeye gıttık arkadasın evı bıldıgınız hamam .. sıcaktan uyuyamadıda terledi ..sonuc hastalandı .nie bukadar ısıtırlar evı anlamam. kendı cocuguda gozunu acamıo hastalıktan sanırım sebebi bu..

dogumdan 2-3 gun onceki halim :)

buda gobusten cıkmıs sımarık hali:)

ay pervin gercekten balon gibiymis karnin..o zamandan belliymis böyle bir pamuk prenses cikacagi..aslinda söyle herkes göbüsünün fotosunu yollasinda bakalim nasilmis..benimki en komik ve sekilsiz göbek dalinda birincilik alir..kaydirigubbakcemile3

cok gecmis olsun canim..türkiyede abimin evide cok sicakti..normalinde bizim ev 19-22 derece arasi olur..ama onlarinki 26-27 dereceydi..ben bile bayiliyordum sicaktan..hayat hem uyuyamamis hemde hasta olmustu hemen..insallah hafif atlatir..

kaynana konusunda bende sansli sayiliyim..hatta 3 sene de beraber oturduk..tabi böyle iyi gecinmede bende kendimde büyük basari görüyorum...tek problem GÖRÜMCEKLERDI..kaydirigubbakcemile3neyse onlarinda hakkindan basriyla geldim..simdi basim rahat..kaydirigubbakcemile3kaynanamlarda türkiyedeler..buraya ayda yilda bir gelirler..bizim tek sorunumuz kusak catismasiydi..bizim duygularimizi ve yasama sevincimizi eglenme istegimizi,hayat görüsümüzü anlayamayislariydi..onlara göre hersey cok gereksizdi..ama zamanla bir ortak noktada bulustuk ve birbirimizin düsüncelerine saygi duymayi ögrendik..cok sükür rahatiz..

ozgul azonce mutfakta seni dusundum geldim yazmıssın. dedimki kocası yuzunden gıremıo gıdemedii işe hala yaw..sensiz topik cok sessiz. ozgul gelsin artık yazacaktım gelmişssin..

ozgul azonce mutfakta seni dusundum geldim yazmıssın. dedimki kocası yuzunden gıremıo gıdemedii işe hala yaw..sensiz topik cok sessiz. ozgul gelsin artık yazacaktım gelmişssin..
sagol canim düsündügün icin.opuyorumnanaktan.inanin bende özledim..ama malum erkekler evdeyken istiyorlarki hep onlarla ilgilenilsin..zaten ara ara girip okuyorum yazdiklarinizi..

yarin mangal yapmaya gidiyoruz ailecek...hihoyyytgecen oglumun insanlar yaparken cani cekti..yarin havada 25 derece felan olacak..bizde firsat bu firsat gidelim dedik..insallah Hayatta sever..

bencede kesinlikle aşırı sıcak ve havasız evlerden hastalık eksik olmuyor.
Ben hep 22 derecede tutmaya çalışıyorum.
Geçmiş olsun canım.
Keçiboynuzu pekmezi çok işe yarıyordu oğlumda halada veririm..
tavsiyemdir.. fisfisfis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…