2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gene senin bir tanesi iyi benim ikisi birbirinden beter k.peder bazen diyorum iyki kadın olmamış kesin 3.dünya savaşını çıkarırdı 3 kardeş eşim ama 3 de birbirinden kopuk k.peder hep onları birbirine düşürür napar eder kavga çıkartırır vede bundan zevk alır köşeye geçer kıskıs gülerek izler zor kaynanm takıntılı kadının tekiii yani gayeden başka 3 torun daha var onlarıda istemez neymiş yerlerde ayak izzi oluyomuş

EVRıMM gelmiş hoşgelmiş.... FATOŞ TATıL TESıSLERı nasıl gidiyor..... ultra herşey dahil... açık büfe yemek, masaj, spa herşey mevcut....

valla benimki kadın olsaymış cevriye hanımdan beter kaynana olurmuş.. bu hali bile çekilmiyor öteki halini düşünemiyorumsempatiksalakcinni her halta karışır sırf sanki birşeylere karışmak için dünyaya gelmiş böyle fildir fildir bakınır etrafa ne yapsamda bi sorun bulsam da tartışma ortamı yaratsam diye..... herşeyi geçtim selinin herşeyine karışıyor.... sağlık ocağından verilen damlaları kullanıyorum diye taktı kafaya bi ara çocuğumu zehirliyormuşum benakannehir aylık kontrol öyle götürüp kan aldırıyormuşum ne gerek varmış onlar hiç götürmemişler birşeymi olmuşakannehir niye tuzlu çorba içirmiyormuşum nolurmuş onlar kaç tane büyütmüş aslında kend içocuklarına bakmamış bi insan ama bana gelince çocuk büyütmüş oldu.....vur deyince öldürür bir kere hava alsın diye balkona çıkartırız ama her kafası esince çıkartır gördü bir kere yada tadımlık birşey veririm çocuğun ağzına bizim kadar çok yemesini ister ya ona o zararlı şuan için ben tadları ayırt etmesi için veriyorumsempatiksalakcinni kızım emmedi süt sağarım seline içirmeye çalışırım dalga geçer bu kadarmı çıktı diye ay nasıl sinir olurdum anlatamam benim derdim bana yetiyor zaten emmiyor sanki çeşme gibi akıyorda ben okadarını içiriyorum sanki kuzuma akannehiryani canım seninki en azından kadın işinede karışmıyordur.... ayy böyle anlata cak okadar çok şey varki arkadaşların canını sıkmayayımyerimseniben

Herkese selamlar,uzun yorucu bir gecenin ardından yine işimin başına geldim.akşam oğlum yine hafif ateşli huzursuz ve yutkunma problemi vardı.bütün gece ne yedi ne içti.uykusu var uyuyamıyor.sabahı zor ettik.doktora götürdüm üst yan kesici dişelri çıkmak üzereymiş ağzına herşeyi koyduğu için boğazı mikrop kapmış ve tahriş olmuş.((
Tülin kimdi ya ?! :kedi:
Dilek bende geleyim mi ah nasıl isterdim ama gelemem ki?! :sinifsinif:
tülin benimmmmmmmmmmm
kızlar tülin kimmm

Face ten baktım az önce hatırladım cnm sağol :)) güzel hatun kişi aklinialirimsmile
Pervin Baküye evlendikten sonra mı taşındınız?
faceten görmüşsün teşekkürler
YAHYA 3-4dişinide çıkartmış maşallah..bizde 4..çıktı oda alttan ..
sizinde dişleriniz hayırlı olsun.inşallah hepsi ağrısız sızısız bir an önce çıkar.
]

bebitocum muhabete baslamadan once insan kendini bir tanıtır epeydir okuyorsun madem burdaki uslubu adabı gormus ogrenmis kavramıs olman gerek.

selam deyip tanımadıgımız bir insanın bebegi hakkındaki sıradan sıkıntılarını dile getirmesine yanıt yazacak kadar bos vaktimiz yok hiçbirimizin
ha ayrıca somut bir sıkıntın olsa eminim yanıtı olan çozum onerisi olan yazardı
huysuz durmuyor vs vs e ne denebilir kelin merhemi olsa basına surer. :)

bebito ilgi istiyosan sende git bi fatoş bul kendine sempatiksalakcinni

Bı Fatoşuma kanca atmadıgın kalmıstı,kıskanç, geçimsissssss.. alsanaalsanasmile

topiktekilerden biri bizimevler 3 ağaoğlu ıspartakule tulip turkuaz projelerinden birinden ev alsa da komşu olsak ne kadar sevinirim ya

tam açık adres diye buna derim ben :)

EVRİMM gelmiş hoşgelmiş.... FATOŞ TATİL TESİSLERİ nasıl gidiyor..... ultra herşey dahil... açık büfe yemek, masaj, spa herşey mevcut....

Eywalllahh Sibelim şeykim.. :) gecmıse bakiim dedim, çıkamadım içinden resmen :)

Ay Esra.. çok hoşsun yine kaydirigubbakcemile3

esra.. bu resimdeki hangi ayak bayan ayağı ya ikiside kaba saba..sempatiksalakcinnidelikafadulden

hahahahaaaaaaaa

okudum cunku ilgimi cekio bu konular ve senin yazıların :)
ah ah bendede cok anı var ask kadınıyım ben ya asla yanlız yapamam yapamazdımda sırf hayatımda renk olsun die bile muhakkak birileri olmustur ciddi dusunmedigim :)) ne bilim capkındım azcuk :)

hehe kesinlikle katılıyorummmm
uç ugunluk tatilde ece tekrar memede uyuma istegine geçtiginden uzun uzun emdiginden yutkunma sayısını sayıyorum ya ben sagım yapmıyorum artık resmen arttı sut hissedyorum zaten
demek evde olup paso emzirsek meltem azalmıycakmıs sut

ayy çok tatlı massalahh ya ne guzel kendi kendine uykuya d alması

Sınav sonucumuz açılandı..BAŞARISIZ.:1no2:.yurt dışı hayal oldu..çünkü yaştan dolayı son şansımızdı gerçi 1 kere girdi ama ilk ve son diyelim..:bbo:mafoldumben

her iste birhayır vardır arkadasım oyle dusun

Ay Esra.. çok hoşsun yine kaydirigubbakcemile3

Şeniz sende oylesin :)
iyi tatiller bu arada ultra hd imis tatil koyu :) utu de dahil fiyata hemde

Sınav sonucumuz açılandı..BAŞARISIZ.:1no2:.yurt dışı hayal oldu..çünkü yaştan dolayı son şansımızdı gerçi 1 kere girdi ama ilk ve son diyelim..:bbo:mafoldumben

saglık olsun canım, hayırlısı olsun. yurtdısı dediginde hiç sevinmemiştim Allah bilio cok zor kıbrıs bile olsa yıne zor.... parası batsın dıosun artık

maşşallah sana burcu.herşeyin planlı.inaşllah bende düzene oturtucağım artık hayatımı:)
ay çok güldüm ya süpermiş
ay pervin ben hastayken bile sürmüyorum yaa çok zor geliyor bana onları sür çıkar falan bakımlı kadınlara hayranım
bende çınar doğmadan önce hiç üşenmeden sürer çıkarırdım fakat kırmızı ojeyi sürüp çıkarmaktan nefret ederim.
ay kyamam ben ona.çok tatlı uyuyor
geçmiş olsun canım
kimse bi merhaba bilemi demicek,,

merhaba hoşgeldin

evet canım biz de bol bollllll emzirebilirmişiz
biberon mahkumu bizim ece ler

saglık olsun canım, hayırlısı olsun. yurtdısı dediginde hiç sevinmemiştim Allah bilio cok zor kıbrıs bile olsa yıne zor.... parası batsın dıosun artık
senin eşin mühendis miydi

kızlar bu taciz davasında çok kızdığım birşey var ve bunu bayanlar daha çok yapıyo dişi köpek kuyruk salama meselesi bu yaklaşım beni deli ediyoo neden kadınlar hem cinslerine karşı bu kadar saygısız

ohh ohh maşalah Afikeeeeeee
maşallah boy kılo ,tosunnn
ayy hıc sevmem sığ denızı , ben derin denizde yüzmeyı severım.bizim burası okadar tuhafkı,1 km sahıl boyunca mesela
bı anda çöken yer var,normal yer var ve sıg denız var.enteresan bıyer burası :))
vuuu maşallah valla.cok iyi incelmişsin.tebrıkler canım
View My Video

Doruk kahkahalar atıyor :)
süperrr gülüyor paşa.kırmızı hojelerde herdaim tırnakta

ilahi Esra cok güldüm ekledıklerıne :)) bol bi kahkaha attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…