2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yawww ben deli olucam bebiş geldikten sonra kadın 360 döndü aynı apartmanda oturuyoruz devamlı çocuğu görmeye geliyo ama bana laf sokmakla meşgül bide burda benim akrabam falanda yok bişi oluyo dışarı çıkcaz çocuğa bak o daaa yok bakamıyom benle durmuyo diyo aslında yalan duruyo deli ediyo beniiii bu kadar çok torunu özledim diye gelip bizim hayatımızın ortasına konakladılar

aynı apartman olayı cidden problem bir konu

topiktekilerden biri bizimevler 3 ağaoğlu ıspartakule tulip turkuaz projelerinden birinden ev alsa da komşu olsak ne kadar sevinirim ya

kendi evimiz olmasa çıkma ihtimali daha iyidi ama şimdi burayı bırakıp kiraya çıkmak mantısız ama sonunda olacağı ooooo

bizde aynı apartmanda bile değil yani düşünün aynı evde yaşıyoruz yiğit paşam sayesinde.. ama allaha bin şükür hiçbir sorun yaşamıyoruz. onların odaları ayrı. hep orda dururlar hiç gelmezler bile yanımıza. sadece biz çağırırsak yani anne gel yiğite bi bak diye o zaman gelir. yemek konusunda, temizlik konusunda çook yardımcıdır saolsun. yemekleri bile ayrı yiyoruz biz. eşimle ikimiz yiyoruz sonra onlar ikisi yiyor. çok korkuyordum başta ama hiç korktuğum gibi olmadı.

ben bakıcıya güvenemedim. kendi annem de müsait değil yani gelip bakamaz yiğite. kardeşlerim var çünkü bekar, okuyor filan.. düzenleri orda kütahyada. ama kayınvalidemler ikisi yalnız olunca ankaradaki evlerini kilitleyip geldiler yanımıza. böyle giderse yiğit kres yaşına gelene kadar yani dört yaşına kadar filan böyle devam edecek heralde. sonrası nasip..

topiktekilerden biri bizimevler 3 ağaoğlu ıspartakule tulip turkuaz projelerinden birinden ev alsa da komşu olsak ne kadar sevinirim ya

sen ozele bi link at inceliyim ben, bizim yavastan bi yatirim procemiz var tr'de..belli olmaz belki olur:))

ne güzel bizimkilerde nerde o düşünce yani ben zaten gayeyi sevmek için geldiklerine inanamıyorum onu bahane ediyorlar yani gelselerde bıktırmadan haftada bir haber verseler müsaitmisiniz diye güzel güzel gelip gitse ama yok olmaz yani eşim 1 ay önce ameliyat oldu biz hastaneye giderken bile bakmadı çocuğa çocukla beraber gittik ameliyata eşim ameliyatan çıktı doğrulamıyo edemiyo benim bi elimde çocuk onunla uğraştıım sonra gelip ay canım torunum deyince baana çok yapmacık geliyo

süpermiş
Allah razı olsun demek lazım her zaman

sen ozele bi link at inceliyim ben, bizim yavastan bi yatirim procemiz var tr'de..belli olmaz belki olur:))

hayırlısı bakalım
atıyorum link

AYNI APARTMAN konusu anamm tamda benlik bi konu..... bizde aynı apartmanda oturuyoruz... bazen iyikide yakınlar diyorum ama bazen pılımı pırtımı toplayıp gidesim geliyor..... kayınvalidem çok iyidir... selini hergün görür görmese özler çok seviyor selini... 1 gün bile ayrı kalmadılar doğduğundan beri allah razı olsun.. birşey olsa ben bakarım siz işinize bakın der ama aynı şeyi kayınpederim için söyleyemem ..... oda bi okadar herşeye karışır..... herşey ona sorulsun ister.. en ufak bi lafa alınır... sert tepkiler verir sırf onun yüzünden gitmek istiyorum çok uzaklara ama iyiki kayınvalidem var allah razı olsun...

bebito ilgi istiyosan sende git bi fatoş bul kendine sempatiksalakcinni

katılıyorum. bende istiyorum bende!!!!:lepi:

bazen ben sabahın 8.30 unda açıyorum topiği akşam 7 ye kadar masama uğrayamıyorum. yapmayın böyle bilgisayar başında elimiz klavyede hemen yazmak için hazır beklemiyor kimse.

SERAP benim kızımda cumartesi günü 5 kere yaptı ishal gibiydi pazar günü 3 dünde 2 kere yaptı ama biraz cıvık dediğin gibi tam olarak ishalde değil katıda değil anlamadım gitti... normalde hep kabızdı kestane gibi yapardı kakasını ama ilk defa böyle yapınca şaşırdım belkide normali budur.....

arzumun yoğurt makinesini aldım ilk deneme başarılı. 6 tane cam kavanozu var. toplamda 1 lt alıyor.

ankaraya gidiyorum birazdan. giremezsem merak etmeyin beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…