isal değil yaa bidahaki nasıl olcak bakalımm
benim kızımda günde 3- 4 yaptığı oluyo ama cıvık deil ben problem etmedim gaye anne sütüde almıyo bu arada sanırım yedikleriyle alakalı sebze meyve yiyosa normal geliyo bana
yawww ben deli olucam bebiş geldikten sonra kadın 360 döndü aynı apartmanda oturuyoruz devamlı çocuğu görmeye geliyo ama bana laf sokmakla meşgül bide burda benim akrabam falanda yok bişi oluyo dışarı çıkcaz çocuğa bak o daaa yok bakamıyom benle durmuyo diyo aslında yalan duruyo deli ediyo beniiii bu kadar çok torunu özledim diye gelip bizim hayatımızın ortasına konakladılar
gayeaslı meltemin dediği gibi aynı apt dayız ama ayda bir gelir görür torununu :umursamaz:
topiktekilerden biri bizimevler 3 ağaoğlu ıspartakule tulip turkuaz projelerinden birinden ev alsa da komşu olsak ne kadar sevinirim ya
ben bakıcıya güvenemedim. kendi annem de müsait değil yani gelip bakamaz yiğite. kardeşlerim var çünkü bekar, okuyor filan.. düzenleri orda kütahyada. ama kayınvalidemler ikisi yalnız olunca ankaradaki evlerini kilitleyip geldiler yanımıza. böyle giderse yiğit kres yaşına gelene kadar yani dört yaşına kadar filan böyle devam edecek heralde. sonrası nasip..
sen ozele bi link at inceliyim ben, bizim yavastan bi yatirim procemiz var tr'de..belli olmaz belki olur:))
bebito ilgi istiyosan sende git bi fatoş bul kendine sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?