2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özgül gözlüklerinizi sevsinler sizin artizlerrrr hayata kocaman maşallah

eceyede maşallah gezenti aile sizi
bu arada falla sizin ordaki kulelerden ev alamayıss biss o kadar sengin değilizzz

adaş kaç gündür seni arıyacağım inan sesini özledimm yahuuu

ben yatar çok uykum var yaho bütün gece uyumadı halbuse o kadar umutluydummm neyse bu gece yine umutluyum umutlumuyummm başka çaremmi var ohaoldumsmile

imageshackten esra bi link vermişti evrimden aldım pcye yükledim ordan çok rahat oluyormuş
taa ne zaman yazmıştı ben ilgilenmemiştm sonra lazım oldu harbi kolaylıkmış yaa
ama video yükleyemedim farklı formatta olduğundan

off kalıp geyik ypmayı çok isterdim
ama çok yorgunum.

resmler bende yok
canan ben dilek takıldık
ben 1 saat anca kalmışımdır yemek yedik ben kaçtım. onlar devam ettiler
evde işim vardı.
güzeldi ecoş tam bi çığlık hanım ya..

niye yorgunsun hıııııııııı
bütün gün gezdin gezdin sonrada mutluluk hormonumu salgıladın sempatiksalakcinni

fasülyeko ve özgül fotolarınızı gördüm. hepsi de çok güzel. mekanlar da çok güzel. özgül hiç iki çocuk annesi gibi durmuyorsun. maşallah..
ben yatar kızlar. iyi geceler hepinize.

hay Allah gecmıs olsun.ilerlemeden gecer inşallah canım
cok güzelsınız,maşşalah Eceye,yannıs tam baba kopyası resmen
ailecek cok hoşsunuz.ana-oğul gözlük takmıssın
Allahım bu kız cok güzel maşşalh yaa.bacaklarda boğum boğum,tam ısırmalık

Geçmişlere gidemeyeceğim :)) Spor beni çok yordu bugün artık dizlerim titredi yaparken gençliğimden utandım valla :sinifsinif:
Son msjları gördüm ohhh Meltem ne güzel gezmişsiniz, çok güzel fotoğraflar çok şirinsiniz maşallah :))
Özgül 2 çocuğu sen mi doğurdun hadi itiraf et kardeşlerin değil mi? ohaoldumsmile Çok fit duruyorsun çıtırım benim :)) Hayatımda çok tatlı tombik bacaklarını ısırırımben onu :)
Pervin Ecoşa geçmiş olsun ilerlemez inş.
Buluşmadan son haberleri alamadık merak ettim şimdi aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…