2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullan canim..gercekten cok rahat oluyor..
step dedigin gibi tempolu olmali..ben nefes nefese kaliyorum valla..birde bizde cogu agirlikla oluyor..yani hem hizli hem agirlikli oldugundan ben özellikle kollardan cok zorlaniyorum..:1no2:
ecede oynuo artık nuzık seslerıne.. gecemız zordu sesı catallı kalın cıkmaya basladı oksuruk aglak zırlak gecırdık geceyı.. surupları ıcırdım uyutcam birazdan
evet hayatta yeni basladi.. insallah bugün daha iyi olur...
günaydin..
izmirin katilide yakalanmıs sevındım walla
ah canim biri yakalansa bir baskasi cikiveriyor..ne oluyor bizlere anlamiyorum..:1no2:

günaydddıııın

meltem ve özgül resmlerinize bayıldım ohh mis gibi gesmekler tozmkalr..

özgül siz yaza merhaba demişsiniz:)
artizler gözlüklerinizi sevsinler...

yalnız özgül valla çıtır genç kız gibisn maşallah ya:)

gelelim buluşmaya

cananla tanışmak güzeldi.
çok şeker ya .candan samimi
kızı da çok şirin karakız ama nasıl cimcime.
allahım nasıl bi çıgırtkanlıkdır ya hu.
haftaiçi oldugu için AVM boş sayırlı eceoşunses bi yankılanıyor sormayın.
ama en komedi olan Wenicedeyiz tezgahtar kızlrdan biri eceyi seviyor kolunda metal kalın bi bileklik var eceoş bi yapıştı kızda aaa sevsin diye verdi eline
ama geri almak ne mumkun
kızın suratı bi değişti aaa buna bişey verelim geri versin diyorr.

kıvanç ya boncuk boncuk
annesinin tabagına sarkıyor durmadan beyfendpizza yicekmiş.
dilek sürekli tek el arabayı salladı uyusunda rahat edeyim diye ama başarılı olamadı. hatta dilekin pizzasını kesmek için ben çatalı kullandım o bıçağı...

gpysyesraaaaaaaaaaaaaa

hanım hanım evef mutluluk hormonlarım bu gunlerde had sahada.
ama ben kendimi biliyorum bahardandır biz her bahar bu durumu yaşıyoruz:)
ben hayatımdan memnunum.hem sütümde artıyor :::)

daha kahvaltı yapmadım . afikimde uyanık onunda beslenmesi gerek.
resimleri pcye kaydediyorum birazdan yüklerim şimdilik benden bu kadaraa

Dolunay'ın kadınlara daha fazla tesir ettiği de bir gerçek.[1] İlim adamları bu tesirleri şöyle sıralamaktadırlar:
  1. Kadınlar, dolunay günlerinde çok hassas oluyor ve daha çabuk ağlıyorlar.
  2. Doğumlar, bu günlerde yüzde 20 oranında artıyor.
  3. Dolunay adet görme düzenini bozuyor ve kanamaları artırıyor.
  4. Cinsiyet hormonundaki artış sebebiyle cinsi arzular fazlalaşıyor.
  5. Kadınlarda migren artıyor ve daha stresli hâle geliyorlar.[2]
Ayın çekim gücünün maksimum olduğu dolunay vakti, daha sinirli ve kontrolsüz oluruz. Ani sinir, dengesiz hareketler, düşünülmeden yapılan şeyler bu gecelerde üst üste gerçekleşir.[3] kizlar benim diyetisyen devamli dolunayin kadinlar üzerindeki etkilerini söylüyor bana...dolunay oldugunda vücudunsu toplar ve siser,sonra daha huysuz ve agrasif olursun...vs... dolunay kadinlarin hormonlarini dengesizlestirirmis..her dolunayda kendinde kilo artisi saptayabilirsin dedi..gercekten bende bu oluyor..acaba siz buna ne dersiniz..dogru mudur???:uhm:

Bu aralar benim eşime bir haller oldu
gezentiliği tuttu
bakalım ayarlayabilirsek 1 geceliğine bu cumartesi Abant a gideceğiz
2 tane pansiyon bulduk birini seçicez sanırım abantta pansiyon bilen var mı??

günaydın..her sabah 6 da uyanmaktan ve zırızır zırlyarak 7 de beni yataktan çıkartnayı başaran Yusuf'u ÖPERİM..

Öncelikle herkese günaydın..
Ya galiba bu ay bende etki etti. Daha doğrusu adetlerimden sonra hep bi hafiflik rahatlama hissederdim. ama bu sefer adet bitimim dolunaya denk geldi. Ve kendimi şiş hissediyorum. kilomda da 200 gram oynama var sanki.. bide ay ortalarında yani dolunaya denk geliyor genelde baş ağrım oluyor.. Ben inanırım valla..

Bu aralar benim eşime bir haller oldu
gezentiliği tuttu
bakalım ayarlayabilirsek 1 geceliğine bu cumartesi Abant a gideceğiz
2 tane pansiyon bulduk birini seçicez sanırım abantta pansiyon bilen var mı??

Ne güzel işte tadını çıkarın..
İyi gezmeler..zemuszemus

günaydın..her sabah 6 da uyanmaktan ve zırızır zırlyarak 7 de beni yataktan çıkartnayı başaran Yusuf'u ÖPERİM..
canim Hayatta öyle...her sabah saat kurmus gibi 6-6,5 gibi uyanir yarim saat yatakta kendi kendine oynar.. tam 7 de baslar miz mizlanmaya..tabi oyalanma süresi icinde mictigi icin sesi cikmaz..isi bitince hemen basar yaygarayi..kaydirigubbakcemile3günlerimiz hep böyle devam eder..
aynen bende de öyle durum..

MELTEM mis gibi gezmişsiniz eceyede maşalah sende çok hoş olmuşsun yani.....
ÖZGÜL önce Bal kaymak Hayat'mı öperim güzel gelinim iyice tatlılaşmış..
ÖZGÜL hanım süper fit olmuşsun iki çocuk ve bu görüntü bence süperrrrrrrrrrr maşallah...

sagol canim iltifatlarin icin..opuyorumnanaktan gercekten cok hizli büyüyorlar..özelliklede hayat sanki dogumdan bu yana cok degisti gibi geliyor bana..birde artik bebek degilde cocuk diyorum hep..koca dötlü bir kiz oldu..bebeklik neresinde kaldi..kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar.inşallah herkesler iyidir.
günaydin canim..cok sükür hersey yolunda..sen nasilsin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…