günaydin bagyanlar!!! resimlerimiz icin yaptiginiz yorumlara cok tesekkür ederim...opuyorumnanaktan
güle güle kullan canim..gercekten cok rahat oluyor..sonunda masaüstü pcden kurtuldum.canım kocacım bugun benı cok şaşırtarak laptop getırdı.süprüss yapmıs bana.cok sefiyorum kocemiiii yaa,sölemişmiydim.Efrimlar kadar bırbırımıze cok düşmesekte,bol bol sefiyoruz birbirimizi işte :))
step dedigin gibi tempolu olmali..ben nefes nefese kaliyorum valla..birde bizde cogu agirlikla oluyor..yani hem hizli hem agirlikli oldugundan ben özellikle kollardan cok zorlaniyorum..:1no2:Gene step hocası değişti. 60 dklık dersin 20 dk sında step yaptık, o da gaaayet düşük tempolu idi. Terlemedim bile. Gıcık oldum. Cuma ödeme günüm, salonun sahibine diycem, bu hatun devam edecekse ben yokum diye. Zaten 2 kişi kaldıkBari yürüyüş yaparım ya da bisiklete binerim, ter atarım. Bu ne yaa..
evet hayatta yeni basladi..ecede oynuo artık nuzık seslerıne.. gecemız zordu sesı catallı kalın cıkmaya basladı oksuruk aglak zırlak gecırdık geceyı.. surupları ıcırdım uyutcam birazdan
günaydin..günaydın
ah canim biri yakalansa bir baskasi cikiveriyor..ne oluyor bizlere anlamiyorum..:1no2:izmirin katilide yakalanmıs sevındım walla
sagol canim..opuyorumnanaktan resimlerinizi sabirsizlikla bekliyorum bu arada..hihoyyytyalnız özgül valla çıtır genç kız gibisn maşallah ya:)
Dolunay'ın kadınlara daha fazla tesir ettiği de bir gerçek.[1] İlim adamları bu tesirleri şöyle sıralamaktadırlar:
Ayın çekim gücünün maksimum olduğu dolunay vakti, daha sinirli ve kontrolsüz oluruz. Ani sinir, dengesiz hareketler, düşünülmeden yapılan şeyler bu gecelerde üst üste gerçekleşir.[3] kizlar benim diyetisyen devamli dolunayin kadinlar üzerindeki etkilerini söylüyor bana...dolunay oldugunda vücudunsu toplar ve siser,sonra daha huysuz ve agrasif olursun...vs... dolunay kadinlarin hormonlarini dengesizlestirirmis..her dolunayda kendinde kilo artisi saptayabilirsin dedi..gercekten bende bu oluyor..acaba siz buna ne dersiniz..dogru mudur???:uhm:
- Kadınlar, dolunay günlerinde çok hassas oluyor ve daha çabuk ağlıyorlar.
- Doğumlar, bu günlerde yüzde 20 oranında artıyor.
- Dolunay adet görme düzenini bozuyor ve kanamaları artırıyor.
- Cinsiyet hormonundaki artış sebebiyle cinsi arzular fazlalaşıyor.
- Kadınlarda migren artıyor ve daha stresli hâle geliyorlar.[2]
Bu aralar benim eşime bir haller oldu
gezentiliği tuttu
bakalım ayarlayabilirsek 1 geceliğine bu cumartesi Abant a gideceğiz
2 tane pansiyon bulduk birini seçicez sanırım abantta pansiyon bilen var mı??
canim Hayatta öyle...her sabah saat kurmus gibi 6-6,5 gibi uyanir yarim saat yatakta kendi kendine oynar.. tam 7 de baslar miz mizlanmaya..tabi oyalanma süresi icinde mictigi icin sesi cikmaz..isi bitince hemen basar yaygarayi..kaydirigubbakcemile3günlerimiz hep böyle devam eder..günaydın..her sabah 6 da uyanmaktan ve zırızır zırlyarak 7 de beni yataktan çıkartnayı başaran Yusuf'u ÖPERİM..
aynen bende de öyle durum..Öncelikle herkese günaydın..
Ya galiba bu ay bende etki etti. Daha doğrusu adetlerimden sonra hep bi hafiflik rahatlama hissederdim. ama bu sefer adet bitimim dolunaya denk geldi. Ve kendimi şiş hissediyorum. kilomda da 200 gram oynama var sanki.. bide ay ortalarında yani dolunaya denk geliyor genelde baş ağrım oluyor.. Ben inanırım valla..
sagol canim iltifatlarin icin..opuyorumnanaktan gercekten cok hizli büyüyorlar..özelliklede hayat sanki dogumdan bu yana cok degisti gibi geliyor bana..birde artik bebek degilde cocuk diyorum hep..koca dötlü bir kiz oldu..bebeklik neresinde kaldi..kaydirigubbakcemile3MELTEM mis gibi gezmişsiniz eceyede maşalah sende çok hoş olmuşsun yani.....
ÖZGÜL önce Bal kaymak Hayat'mı öperim güzel gelinim iyice tatlılaşmış..
ÖZGÜL hanım süper fit olmuşsun iki çocuk ve bu görüntü bence süperrrrrrrrrrr maşallah...
günaydin canim..cok sükür hersey yolunda..sen nasilsin??günaydın arkadaşlar.inşallah herkesler iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?