sonunda masaüstü pcden kurtuldum.canım kocacım bugun benı cok şaşırtarak laptop getırdı.süprüss yapmıs bana.cok sefiyorum kocemiiii yaa,sölemişmiydim.Efrimlar kadar bırbırımıze cok düşmesekte,bol bol sefiyoruz birbirimizi işte :))
Özlem sende son durumlar nedır.kac kılo oldun,ben hala 73.5da sayıyorum bu hafta gr veremedım.
iyi uykular yarın malum iş güç var
kaydirigubbakcemile3 aynı anda bende sana yazıyormuşum :)) ben74. 4 e çıktım ya( bu aralar isytikrarsız bir tavır sergiliyorum 73. 5 a indim yine çıktım :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 kalp kalbe :)) kısııım sen cok ıyı verdın kılo,1 kılo almıssın onuda verırsın sen
Sınav sonucumuz açılandı..BAŞARISIZ.:1no2:.yurt dışı hayal oldu..çünkü yaştan dolayı son şansımızdı gerçi 1 kere girdi ama ilk ve son diyelim..:bbo:mafoldumben
maşşallah sana burcu.herşeyin planlı.inaşllah bende düzene oturtucağım artık hayatımı:)
kızlar bu taciz davasında çok kızdığım birşey var ve bunu bayanlar daha çok yapıyo dişi köpek kuyruk salama meselesi bu yaklaşım beni deli ediyoo neden kadınlar hem cinslerine karşı bu kadar saygısız
süperrr gülüyor paşa.kırmızı hojelerde herdaim tırnakta
ece hastalandı ...kuru oksuruk balgama cevırdı..surup verdım ama sızdırmadı .. gezmeye gıttık arkadasın evı bıldıgınız hamam .. sıcaktan uyuyamadıda terledi ..sonuc hastalandı .nie bukadar ısıtırlar evı anlamam. kendı cocuguda gozunu acamıo hastalıktan sanırım sebebi bu..
sonunda masaüstü pcden kurtuldum.canım kocacım bugun benı cok şaşırtarak laptop getırdı.süprüss yapmıs bana.cok sefiyorum kocemiiii yaa,sölemişmiydim.Efrimlar kadar bırbırımıze cok düşmesekte,bol bol sefiyoruz birbirimizi işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?