2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sonunda masaüstü pcden kurtuldum.canım kocacım bugun benı cok şaşırtarak laptop getırdı.süprüss yapmıs bana.cok sefiyorum kocemiiii yaa,sölemişmiydim.Efrimlar kadar bırbırımıze cok düşmesekte,bol bol sefiyoruz birbirimizi işte :))

güle güle kullan cnm allah muhabbetinizi arttırsın :)) Miniğim senin zayıflama işi ne oldu ? spor falan

kaydirigubbakcemile3 kalp kalbe :)) kısııım sen cok ıyı verdın kılo,1 kılo almıssın onuda verırsın sen

yani aslında ii kilo verdim sayılır doğuma 92 ile gittim 83 iledoğumdan çıktım şimdi 74 lerdeyim yaza şöyle bıngıl bıngıl göbekle girmeseydim ii olurdu ama neyse ya gider inş. zemuszemus

Sınav sonucumuz açılandı..BAŞARISIZ.:1no2:.yurt dışı hayal oldu..çünkü yaştan dolayı son şansımızdı gerçi 1 kere girdi ama ilk ve son diyelim..:bbo:mafoldumben

Hayırlsı olsun be Deryacım...

maşşallah sana burcu.herşeyin planlı.inaşllah bende düzene oturtucağım artık hayatımı:)

:) Teşekkür ederim. Çok da planlı değilimdir aslında ama yiyeceklermi planlamazsam abur cuburla karın doyurma olasılığım artıyor

Kendilerine ilgi gösteren olmadığı için olabilir mi?

süperrr gülüyor paşa.kırmızı hojelerde herdaim tırnakta

sağol tiizesi ama ojelerim nar çiçeğiydi ayol! bayanssulusmile Işıktan kırmzı görünmüş :)

geçmiş olsun, inşallah kolayca atlatırsınız...

Gene step hocası değişti. 60 dklık dersin 20 dk sında step yaptık, o da gaaayet düşük tempolu idi. Terlemedim bile. Gıcık oldum. Cuma ödeme günüm, salonun sahibine diycem, bu hatun devam edecekse ben yokum diye. Zaten 2 kişi kaldık Bari yürüyüş yaparım ya da bisiklete binerim, ter atarım. Bu ne yaa..

yooo soylememiştin , en son kızmıstın acmıodun telini PP gule gule kullan canım

ecede oynuo artık nuzık seslerıne.. gecemız zordu sesı catallı kalın cıkmaya basladı oksuruk aglak zırlak gecırdık geceyı.. surupları ıcırdım uyutcam birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…