iyi piknikler özgülcüm. inşallah güzel geçer..yarin mangal yapmaya gidiyoruz ailecek...hihoyyytgecen oglumun insanlar yaparken cani cekti..yarin havada 25 derece felan olacak..bizde firsat bu firsat gidelim dedik..insallah Hayatta sever..
ooo hayırlı olsun güle güle kullan.. güzel sürpriz gerçekten.sonunda masaüstü pcden kurtuldum.canım kocacım bugun benı cok şaşırtarak laptop getırdı.süprüss yapmıs bana.cok sefiyorum kocemiiii yaa,sölemişmiydim.Efrimlar kadar bırbırımıze cok düşmesekte,bol bol sefiyoruz birbirimizi işte :))
ne güzel ya buluşmalar filan. hikayelerinizi dinlemek bile hoş yani.gelelim buluşmaya
cananla tanışmak güzeldi.
çok şeker ya .candan samimi
kızı da çok şirin karakız ama nasıl cimcime.
allahım nasıl bi çıgırtkanlıkdır ya hu.
haftaiçi oldugu için AVM boş sayırlı eceoşunses bi yankılanıyor sormayın.
ama en komedi olan Wenicedeyiz tezgahtar kızlrdan biri eceyi seviyor kolunda metal kalın bi bileklik var eceoş bi yapıştı kızda aaa sevsin diye verdi eline
ama geri almak ne mumkun
kızın suratı bi değişti aaa buna bişey verelim geri versin diyorr.
kıvanç ya boncuk boncuk
annesinin tabagına sarkıyor durmadan beyfendpizza yicekmiş.
dilek sürekli tek el arabayı salladı uyusunda rahat edeyim diye ama başarılı olamadı. hatta dilekin pizzasını kesmek için ben çatalı kullandım o bıçağı...
iyi işte ne güzel bi gece kafa dağıtır gelirsiniz. abantta ne güzeldir şimdi. hiç bildiğim biryer yok ne yazık ki.. iyi yolculuklar şimdiden.Bu aralar benim eşime bir haller oldu
gezentiliği tuttu
bakalım ayarlayabilirsek 1 geceliğine bu cumartesi Abant a gideceğiz
2 tane pansiyon bulduk birini seçicez sanırım abantta pansiyon bilen var mı??
canim gecmis olsun..simdi de öksürükmü yakaladi seni..kesin sen kendine ve yedigine ictigine dikkat etmiyorsun..günaydın millet
bugün okula gitmedim. hastaneye gittim. dahiliyeden sıra aldım. 51. sıra olunca geri eve geldim orda beklemeyeyim diye. birazdan yeniden gidicem. geçsin artık şu öksürük ya..
cok güzel canim..benim oglanda cok istiyor birseyler ekelim dikelim..balkonumda kücük ve ben pek sevmem bitkilerle ugrasmayi..ama onun icin söyle saksida domates fidesi,biber,cicek..vs..alip yetistirmek istiyorum..insallah elime yüzüme bulastirmam..:kedi:Söylemeden edemeyeceğim..
Bugün çok mutlu sevindirik oldum..
Ben çiçek bitki yetiştirme hasatsıyım küçük bi balkonum var sera gibi yaptım.
Eşim bi orkide almıştı geçen kasım da çiçekleri döküldükten sonra hep aklım ondaydı.
Uzun zamandır hiç bi hareketlenmede yoktu.
Bu sabah bi baktım iki tane tomurcuk gibi ya kök yada çiçek sapı vermiş.
Öyle sevindim ki şimdi duam inşallah çiçek sapıdır da yine o güzelliğiyle süsler evimi... :Saruboceq:
Tabi resimleriylede topiği...
günaydın millet
bugün okula gitmedim. hastaneye gittim. dahiliyeden sıra aldım. 51. sıra olunca geri eve geldim orda beklemeyeyim diye. birazdan yeniden gidicem. geçsin artık şu öksürük ya..
cok güzel canim..benim oglanda cok istiyor birseyler ekelim dikelim..balkonumda kücük ve ben pek sevmem bitkilerle ugrasmayi..ama onun icin söyle saksida domates fidesi,biber,cicek..vs..alip yetistirmek istiyorum..insallah elime yüzüme bulastirmam..:kedi:
canbebe dedi.
bende aslında dalin alıyordum.. zaten yıkayıp kullanıyorum.
Eşim indirimde diye canbebe senstive almış öyle kötü kokuyorki...
Bitene kadar kullanacağım yıksam bile çıkmıyor kokusu..
O kadar kötü yani... :sinifsinif:
perviinn evrim gelmezse ben geliiimmmmmm....bana bakkk, beni simartttttt...:))
adaş kaç gündür seni arıyacağım inan sesini özledimm yahuuu
ben yatar çok uykum var yaho bütün gece uyumadı halbuse o kadar umutluydummm neyse bu gece yine umutluyum umutlumuyummm başka çaremmi var ohaoldumsmile
imageshackten esra bi link vermişti evrimden aldım pcye yükledim ordan çok rahat oluyormuş
taa ne zaman yazmıştı ben ilgilenmemiştm sonra lazım oldu harbi kolaylıkmış yaa
ama video yükleyemedim farklı formatta olduğundan
gule gule kullan tuba cımsonunda masaüstü pcden kurtuldum.canım kocacım bugun benı cok şaşırtarak laptop getırdı.süprüss yapmıs bana.cok sefiyorum kocemiiii yaa,sölemişmiydim.Efrimlar kadar bırbırımıze cok düşmesekte,bol bol sefiyoruz birbirimizi işte :))
kaydirigubbakcemile3 aynı anda bende sana yazıyormuşum :)) ben74. 4 e çıktım ya( bu aralar isytikrarsız bir tavır sergiliyorum 73. 5 a indim yine çıktım :sinifsinif:
demet akalın evli mutlu cocuklu sarkısına bayıldım. feysimden dinleyin
derya elimde nutella kavanozuyla nası topluycam kendımı yaaa...cekıo canım cok fena
gelelim buluşmaya
cananla tanışmak güzeldi.
çok şeker ya .candan samimi
kızı da çok şirin karakız ama nasıl cimcime.
allahım nasıl bi çıgırtkanlıkdır ya hu.
haftaiçi oldugu için AVM boş sayırlı eceoşunses bi yankılanıyor sormayın.
ama en komedi olan Wenicedeyiz tezgahtar kızlrdan biri eceyi seviyor kolunda metal kalın bi bileklik var eceoş bi yapıştı kızda aaa sevsin diye verdi eline
ama geri almak ne mumkun
kızın suratı bi değişti aaa buna bişey verelim geri versin diyorr.
kıvanç ya boncuk boncuk
annesinin tabagına sarkıyor durmadan beyfendpizza yicekmiş.
dilek sürekli tek el arabayı salladı uyusunda rahat edeyim diye ama başarılı olamadı. hatta dilekin pizzasını kesmek için ben çatalı kullandım o bıçağı...
haydaa ilk gunlerden beri hemen hemen sırkca canbebe alıyorum birdurum olmadı ama bilmiyorumki niye olmus oyle
aa ben çok begenmistim sensitive olanını acaba eski mal falanmı senin aldıgın oyle kotu bir okkusu yok baskın bir kokusu zaten yoktu
ecos cok tatli ve ayni baba:))[/URL][/IMG]
ya bende cok sevindim cinayetler annemlere 200m otede isllenmis, cok korkmustum...izmirin katilide yakalanmıs sevındım walla
bende operim, bizdede var bi tane, hafta ici ok ama hafta sonu cekilmiyor hicgünaydın..her sabah 6 da uyanmaktan ve zırızır zırlyarak 7 de beni yataktan çıkartnayı başaran Yusuf'u ÖPERİM..
zehra benimde 2 tane orkidem vardi mutfakta gecen seneden beri ciceklerini dokmustu, tomurcuk verdi onlarida doktu vitamin bile verdim, gecen hafta cope attim artik iyice kurudu diyeSöylemeden edemeyeceğim..
Bugün çok mutlu sevindirik oldum..
Ben çiçek bitki yetiştirme hasatsıyım küçük bi balkonum var sera gibi yaptım.
Eşim bi orkide almıştı geçen kasım da çiçekleri döküldükten sonra hep aklım ondaydı.
Uzun zamandır hiç bi hareketlenmede yoktu.
Bu sabah bi baktım iki tane tomurcuk gibi ya kök yada çiçek sapı vermiş.
Öyle sevindim ki şimdi duam inşallah çiçek sapıdır da yine o güzelliğiyle süsler evimi... :Saruboceq:
Tabi resimleriylede topiği...
zehra benimde 2 tane orkidem vardi mutfakta gecen seneden beri ciceklerini dokmustu, tomurcuk verdi onlarida doktu vitamin bile verdim, gecen hafta cope attim artik iyice kurudu diye((
ama balkona sardunya ekicem yine, gecen sene ekmistim cok guzel oluyor..
birde maydonoz ve dereotum var sabah kahvaltisinda domates ustune, mmmm
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?