2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yarin mangal yapmaya gidiyoruz ailecek...hihoyyytgecen oglumun insanlar yaparken cani cekti..yarin havada 25 derece felan olacak..bizde firsat bu firsat gidelim dedik..insallah Hayatta sever..
iyi piknikler özgülcüm. inşallah güzel geçer..
ooo hayırlı olsun güle güle kullan.. güzel sürpriz gerçekten.
ne güzel ya buluşmalar filan. hikayelerinizi dinlemek bile hoş yani.
Bu aralar benim eşime bir haller oldu
gezentiliği tuttu
bakalım ayarlayabilirsek 1 geceliğine bu cumartesi Abant a gideceğiz
2 tane pansiyon bulduk birini seçicez sanırım abantta pansiyon bilen var mı??
iyi işte ne güzel bi gece kafa dağıtır gelirsiniz. abantta ne güzeldir şimdi. hiç bildiğim biryer yok ne yazık ki.. iyi yolculuklar şimdiden.

günaydın millet
bugün okula gitmedim. hastaneye gittim. dahiliyeden sıra aldım. 51. sıra olunca geri eve geldim orda beklemeyeyim diye. birazdan yeniden gidicem. geçsin artık şu öksürük ya..

bizde tek sorun suan Hayat in dis cikaramamasi..üstler acayip sis ama cikmiyor bir türlü..yaklasik 1 haftadir cekiyor yavrum..rahat uyuyamiyor ve uykuya dalamiyor..sürekli aglama modunda ve huysuz..off cok zorlaniyor bu kiz dis cikarirken..gercekten cocuktan cocuga cok degisiyor bu durum..oglumda biz hic anlamazdik dis cikardigini..:1no2:

Söylemeden edemeyeceğim..
Bugün çok mutlu sevindirik oldum..
Ben çiçek bitki yetiştirme hasatsıyım küçük bi balkonum var sera gibi yaptım.
Eşim bi orkide almıştı geçen kasım da çiçekleri döküldükten sonra hep aklım ondaydı.
Uzun zamandır hiç bi hareketlenmede yoktu.
Bu sabah bi baktım iki tane tomurcuk gibi ya kök yada çiçek sapı vermiş.
Öyle sevindim ki şimdi duam inşallah çiçek sapıdır da yine o güzelliğiyle süsler evimi... :Saruboceq:
Tabi resimleriylede topiği...

günaydın millet
bugün okula gitmedim. hastaneye gittim. dahiliyeden sıra aldım. 51. sıra olunca geri eve geldim orda beklemeyeyim diye. birazdan yeniden gidicem. geçsin artık şu öksürük ya..
canim gecmis olsun..simdi de öksürükmü yakaladi seni..kesin sen kendine ve yedigine ictigine dikkat etmiyorsun..lmaz: iyi bir tedaviden sonra kendine daha dikkat et...aaaaa bana bile fenalik geldi artik..kiziyorum ama...lmaz:

cok güzel canim..benim oglanda cok istiyor birseyler ekelim dikelim..balkonumda kücük ve ben pek sevmem bitkilerle ugrasmayi..ama onun icin söyle saksida domates fidesi,biber,cicek..vs..alip yetistirmek istiyorum..insallah elime yüzüme bulastirmam..:kedi:

günaydın millet

Geçmiş olsun canım ya bu aralr herkeste var galiba bahar polen toz ...
İnşallah seninki geçicidir...

Valla canım sen de seversin çok zevkli oluyor.
Bende 2 ay önce domates tohumu ektim şimdi fide oldular ama sırık domatesmiş büyüdüklerinde nereye koyacağımı bilmiyorum.
Yapı marketlerde falan bodur chery domatesler satılıyor saksı boyunu geçmiyor tek istekelri yeterli sulama bolca ilgi birazda gübre..
Ben de çok isterim çocuklarımın da bu hobiyle uğraşmalarını..
Bence gelişimleri ve doğa sevgilerinede çok katkısı olur...
Oğlunun böyle bir hevesi varsa besle bence canım.
Her sabah kalkıp onların ihtiyaçlarını gidermek bile sorumluluk..
Oğlunun sorumluluk bilincide gelişmiş olur hemde ne güzel.
Ayrıca 2 çocuklu bir anne olrak görünüşün benim de hayallerimde olan şey.
ınşallah bende öyle fit görünebilirim..
Bu kiloyla zor ama çalşıyorum bakalım.
bende fiittttt olucam...mafoldumben

özgül ve meltem fotolarınız çok güzel.meltem gezmeyi seven ve gezdiren bir kocan var ne mutlu sana.tadını çıkar.özgülcüm maşşallah sana allah nazardan korusun.iki çocuk annesi ve bu vücut.off biz bitanede patladık

haydaa ilk gunlerden beri hemen hemen sırkca canbebe alıyorum birdurum olmadı ama bilmiyorumki niye olmus oyle

aa ben çok begenmistim sensitive olanını acaba eski mal falanmı senin aldıgın oyle kotu bir okkusu yok baskın bir kokusu zaten yoktu

perviinn evrim gelmezse ben geliiimmmmmm....bana bakkk, beni simartttttt...:))

nurdan bebekken pipinin sıkca kalkık olması normal canım berke de oyle idi kucagımıza alınca 2-3 yasındaykende batardı omzuma benim :) uykul iken ozellikle erkek tiplemesi iste boyle oluyorlar:)))

ayy canım benim bende seni ozledim valla ses yetmez goresim var ama sen hep ekiyorsun beni gosterip vermiyorsun :) gelicemde gelicem hep yalan hep yalan :))))

ee zamanında soylediklermi not almazsan lazım olunca boyle aranırsın iste :)
nhep diyorum faydalı herseyi anında paylasırım ama kulak arkası edenlerede on kere anlatmam hehehe:))))

gule gule kullan tuba cım

kaydirigubbakcemile3 aynı anda bende sana yazıyormuşum :)) ben74. 4 e çıktım ya ( bu aralar isytikrarsız bir tavır sergiliyorum 73. 5 a indim yine çıktım :sinifsinif:

massallahın var ozlem beni solladın indin valla ben hala 77,7 yim .

demet akalın evli mutlu cocuklu sarkısına bayıldım. feysimden dinleyin

ay yeni albumu çıkmıs tecrube yi dinledim birtek çok çok begenmedim orta ayar birsarkı bunu dinlememistim hemen bakayım face inden

ama geçen demet e çocuk dusunuyormusunuz dediler çocuk dusunur gibibir halim varmı dedi asagılar gibi uyuz oluyourm bu tavırlarına çocuk dusmanı kadın

derya elimde nutella kavanozuyla nası topluycam kendımı yaaa...cekıo canım cok fena

yemiycen pervinn
kokliycan kasgıı alacaksın eline yedigini hayal edeceksin uzun uzun koklayıp mutlulukla kavanozu kapatıp yerine kaldırcaksınn

a y ilahi ya çok guldum ece ye :)) ee tabi kaynanan olmayınca rahat oturamamıssın dilekcim birebir bebeklerle bulusunca hele dıs mekanda çok birsey anlamıyor insan
en iyisi cayır cimen tarzı bulusmalar

ozgul ve meltem fotolarınız çok guzel gezme tozma fotoları kıskandım valla
ama resimleri buyuk ekleseniz tek tek tıklayıp acmakla buyutmekle ugrasmasak
kuçuk olması yanı sıra birde yan eklemeye basladınız yahu:)) onuda bir tıkla ceviriverip oyle koysanız keyifle baksakk olma mıııı

Canım valla arkadaşım dedi.
Bende baktım eski ürünmü acaba diye ama değil..
Neden öyle kokuyor anlamadım..

dolunay ne ara var farkında bile degilim desem gulermisiniz :))
bu ara varmı mesela ?

benim adet uzun surdu basım sallanıyor hep agrıdı agrıycak gibison birh aftadır kilo da çok veremedim yurudugum ve diyet yaptıgım haldetek suçlu dolunaysa icabına bakalım

ece her zamanki gibi dun aksam 6 da uyumus aksam boyu bekledik uyanmadı keyifle yaprak dokumuun izledim vs ama saat 4 de hortladı :)
mama yedirme vs sıkıntısı tabi yemedi biberondan kasıkla yedirdik gecenin o saatinde saat oldu 5 yattım memeyle uyutayım diye yanıma aldım iki kere ısırdı epeyydir yapmıyodu off cok canım yandı. sonra debenelip durdu kalkıp oynamak istedi biberondan emse uyku acılmayacaktı ısık acıp kasıkla falan ugrasınca uyku dagıldı tabi.
ama çok guzel bakıyordu yaa boyle bir bana bir babasına sevgi ile sizmi geldiniz der gibi yuzumuzu oksadı falan gozlerim yanıyor su an ama kızım için herseye deger

ecos cok tatli ve ayni baba:))
izmirin katilide yakalanmıs sevındım walla
ya bende cok sevindim cinayetler annemlere 200m otede isllenmis, cok korkmustum...
günaydın..her sabah 6 da uyanmaktan ve zırızır zırlyarak 7 de beni yataktan çıkartnayı başaran Yusuf'u ÖPERİM..
bende operim, bizdede var bi tane, hafta ici ok ama hafta sonu cekilmiyor hic(

zehra benimde 2 tane orkidem vardi mutfakta gecen seneden beri ciceklerini dokmustu, tomurcuk verdi onlarida doktu vitamin bile verdim, gecen hafta cope attim artik iyice kurudu diye((
ama balkona sardunya ekicem yine, gecen sene ekmistim cok guzel oluyor..
birde maydonoz ve dereotum var sabah kahvaltisinda domates ustune, mmmm

OZGULLL dasss gibisin yavrum, masallah sana, hayata ve oglusuna da..

Ben evi bi adam edeyim. Benim tosunda uyuyor. Hazır uyuyorken işlerimi halledeyim..
Gelirim yine..

ya neden attın canım ya kökleri falan sağlammıydı ki... senağlama
Bana gönderseydin adam ederdim sana gönderirdim a.s.
Bide sardunyalar kışa girince kururlar ama baharda yeniden canlanırlar onlarıda mı attın yoksa canım...

zehra sen anlıyorsun galiba çiçek islerinden epey
benimde orkide var doktu çiçek falan tekrar vermedi aylar oldu sulamaya azimle devam ediyorum tabaına haftada bir falan yarım bardak su dokuyorum iyimidirki ?

zehracim 1 sene bekledim artik sapi kurumus adam olmazdi...

sanirim ben cicek isini beceremiyorum annem iyidir ama bu konuda cicekleriyle konusur, yazlikta izmirdeki evde bahcesine eker bicer, ayrica domates biber falanda..bi yaz biberdolmasi yemekten gina gelmisti mesela; 2gune bir yapardi, cosmustu dolmaliklar bi yaz:))

Esracim ya sorma, birde ucu kizarik gibi geldi, doktor banyodan banyoya siyir demisti, bi baskasida dokunma dedi, dun denedim siyiramadim, bitik falan olmasin??zorlamakda istemedim, bildigin kalkik pipi:))hayir komikde geliyor cok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…