guli kiz nerden uydurdun mumu yakacagımı:)
oyle durcak yakmayacagız
beyaz mum beyaz çiçek bir elma:) ve dileklerin yazılı oldugu zarf yani bir elma yencek gunun sonunda melekler ugurlanmadan o kadar :)
ne bilim ya iste yaptım .)
aksam iboece yi pispisliyordu uyuttum yarım saat sonra agladı
neyse geldi yanında noldu demin ne diyordun dedi ben birsey demedimki dedim
sonra soylendi eve melek falan çagırıyorsun gayipten sesler geliyor bana hey allahım diye:))) ona oyle gelmistir heralde yada berke uykusunda çok konusur o konusmustur :)
günaydın herkese.istifayı basmış bulunuyorum.yeter artık dün rehabilitasyoncunun biri tehdit etti bizi.öldüreceğim,kemiklerinizi köpeklere atacağım.hepsi bu başımızdaki basiretsiz müdür yüzünden.onun bunun çıkarları için uğraşıyor aklınca baba müdür oluyor.yüzüne de aynen böyle deyip istifayı bastım.salih de istifa etti.çok rahatladım.işini düzgünn yapmaya çalışmak,doğrulıktan ödün vermemek çok yorucu.ama kimse arkamdan işini iyi yapmıyordu diyemez.inşallah kabul edilir istifamız.
geçerim fen lisesine misss gibi.başlayacam bu görevlendirmelere valilik olurlarına ben
günaydın arkadaşlar..
nasılsınız? ben fena değilim. dün öğleden sonra rahmimde kötü bir ağrı oldu. şu riadan dolayı mı bilmiyorum ama neyseki geçti..
canım hayırlı olsun! inşallah herşey daha iyi olur. istifayı verdiğinde için çok rahatladıysa doğru karardır! bu arada ben de İSTİFA ETTİM! oohhhhhhhhhhhh be OH! Dünya varmış! şehir dışına gidemem artık engelim var dedim. bi rahatladım bi rahatladım! ama dün patron aradı, tamam şehir dışına gitme istifa et sonra seni tekrar işe alalım part time sigorta yapalım, sadece istanbul işlerine bak kendi işlerini de al,maaşını düşürelim dedi. ee şimdi iki ucu moklu değnek oldu! herşey iyi güzel de, part time sigorta da sağlık yok, e istifa edince kıdem gidiyor hadi onu göze aldım ama izin haklarım da sıfırlanıyor, bilemiyorum ne yapacağımı hayırlısı bakalım..
yalnız sinerji iş başında mı yine ne!
bence de..
aman canım ya görünsen mi acaba?
günaydınnnhihoyyyt
dün komik birsey yaptım :))
gulmeyin azıcık anlatayım bir arkadasım yapmıs melek geliyormus evinize iki tane . iste 3 dilek dileyip kagıda yazıp zarfa koyuyorsunuz beyaz mum beyaz çiçek ve bir elma ile dilekleri 5 gun evde bekletiyorsunuz. bu arada dun aksam 22,30 da kapıyı acıp melekleri karsıladım :) guluyorum ama inanmasam az biraz yapmazdım tabi umut dunyası .) iste isimleri var meleklerin eve saglık sihhat falan getiriyorlarmıs 5 gun misafir edicez ve sonra 3 arkadasıma ugurlyacagım melekleri.
bakalım dileklerim olacakmı :)
ebru şallının uzaylı olduğundan şüphe ediyorum..
Bizim de alltan ilk dişimiz göründü sonunda. Fakat kızım hiç birşey yemek istemiyor. Sabah mamasını yemedi. Zaten anne sütünü bırakalı çok oluyor ilaçlar yüzünden. Mamayı yerdi önceden ama şimdi biberonu veya kaşığı görünce ağzını kilitliyor, es kaza ağzını açarsa diliyle ittiriyor ne verirsem. Dişten mi bu iştahsızlık acaba?
Ben de bazen düşünüyorum işten ayrılsam kızıma kendim baksam diye falan diye ama. Tek maaşla İstanbul da geçinmek çok zor olur. O kadar emek verdim işime bu güne kadar. Bu küçük bebelerin şimdi ihtiyacı var bize evet ama annelik de bir ömür boyu sürüyor. Ona sağlayacağım imkanlar ben çalışırsam daha farklı olabilir diye düşünüyorum. Arada kalıyorum düşüncelerim arasında çoğu zaman.
drdan geldim popişimizde catlak var surup verdi vede krem birde icinde laktoz olan devam maması icicez.. mesela evde bebelac var icindeki miktar 4 nokta kusurken hipp aldım 45.kusur .. yani buna dikkat etmek gerekmis surubunda iceriginde laktoz var
dün aksam jinekologa gittim. hafiften bir kasıntı ve akıntı hissetmistim son gunlerde hiç olmaz çunku biliyorum kendimi ve mantar baslangıcı çıktı. hamileyken gittigim ece nin guzel resimlerini aldgım acıbadem hast dr una gittim aksamları carsambaları genelde nobetci çunku cumartesi dr randevularına yetismek stres oluyor aksam rahattı. gittim tabi etraf hamile dolu :) ben hala ozenerek bakıyorum valla zor olsada guzeldi :)
yenidogan bakımı çok zor yani yeni minik bebegi olanlara aynen acıyan gozlerle bakıyorum ama hamilelere degil
bir suru fitil krem vs vs verdi
hormonlu spirali sordum 3 ay lekelenme yapma ihtimali yuksek dedi
o yuzden yaz sonuna taktırmaya karar verdim
emzirirkende etkisi yok dedi oburdr um var takmam demisti
ama zaten lekelenme ile yazlık ince acık renk giysilerle ugrasamam kış a dogru taktırırım artık dedim
ohh bu hatunkişiler bagdattalarmış..
yahoyuda bırakmışlar babanneye.
valla bu babanne tadından yenmes oldu esra için..:)
ayy nuniş ne kadan kibar ne kadan zaaarif bi sesi var..
Geçmiş olsun biz de bebelac içiyoruz hiç bakmamıştım ben de değerlerinedrdan geldim popişimizde catlak var surup verdi vede krem birde icinde laktoz olan devam maması icicez.. mesela evde bebelac var icindeki miktar 4 nokta kusurken hipp aldım 45.kusur .. yani buna dikkat etmek gerekmis surubunda iceriginde laktoz var
Hiç duymamıştım da böyle birşey ondan sordum.İlginç geldi bana da.pervin sen nasıl konusuyorsun meleklerim var derken ?
nasıl hitap ediyorsun normal dua eder gibimi konusuyorsun
buket valla actım kapıyı iste isimleri var onlar tarafından gonderilen melekler hosgeldiniz evimize saglık sihhat getirmenizi diliyorum vs bir kagıda yazdım soylencekleri arkadasım mail atmıstı bana onları soyledim kendi kendiem kapı acık konustum komik olan yanı bu mantıga aykırı olan tabi yoksa guluncek birsey degil tabi de . sembolik bir hareket olsa gerek melekler kapıdan girecek değiller ya yoksa.
esra bir saat kadar evel aradı beni nurdan ı is gorusmesine yetistirmeye çalısıyordu tabi karsiya geçmis bagdat cd nasıl ugidilir vs tarif etmeye çalıstım neyseki buldu ve kapattık telefonu :)
insallah olumlu geçer nurdanın is gorusmeleri ve donerler tr ye
sporda gobek dans yaptık bugun cok guzeldi ..gobeciklerle attım stresimi
esrako gecmiş olsun mantarına.. meleklerde icimden geldigi gibi konusuyorum icimden işte anlatamamki
meltem prolaktin emzirme doneminde yuksek olan bir hormondu diye biliyorum dr ne dedi sinira yakın çıkmasına peki ??
meltem sen hala sagıyormusun ya ne guzel . bir gun sagmadın diye bisey olmaz benim en çok iki gun izin almıstım iboyla avm leri gezmistik o zaman pompayı hep unuttum yanıma almayı tum gun sagmyınca boyle gerilemisti sut. bir gunden birsey olmaz ama
yuppiSonunda ben de monolog yaptım mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?