ACİLLL BINGILDAK KONUSU......
arkadraşlar işlerim yoğun geçmişe ve geleceğe bakamıyorum ama moralim bozuldu sizlere sormak istedim.....
bugün selinin sağlık ocağında aylık kontrolü verdı ve bıngıldağı kapanmış artık d3 vermeyin demişler..... nettede araştırdım 1 yaşından önce kapanmaması gerekiyor diyor çok endişelendim... ...15 gün sonra yeniden gidecekmişiz sağlıkocağına kafasının büyüyüp büyümediğine bakacaklarmış ama bu güne kadar belirli bi şekilde büyüdü...... çok korktum ya... rabbim beterinden saklasın......
di mi yaa... keşke kullanma klavuzu da olsaydı yanlarında :)ben de kötü oluyorum hatırladıkça ama naapalım geçti gitti, kullanma kılavuzu ile doğmuyor ki bu sıpalar!
çok haklısın.. bizim hastanede hiç sorunumuz olmadı, sarılığına da bakıldı yoktu bişey, kendim ettim ben sanırım işte..
:) ilahi gizem çok güldüm. sana aynen katılıyorum. çok kıskanıyorum o hatunu ben..ebru şallının uzaylı olduğundan şüphe ediyorum..
hayırlı olsun dişleriniz. kesinlikle ondandır iştahsızlık.bizde de çok olmuştu.Bizim de alltan ilk dişimiz göründü sonunda. Fakat kızım hiç birşey yemek istemiyor. Sabah mamasını yemedi. Zaten anne sütünü bırakalı çok oluyor ilaçlar yüzünden. Mamayı yerdi önceden ama şimdi biberonu veya kaşığı görünce ağzını kilitliyor, es kaza ağzını açarsa diliyle ittiriyor ne verirsem. Dişten mi bu iştahsızlık acaba?
şükür değdi canım. ben de ikinci bebek konusunda çok tereddütlüyüm doğrusu....Emeklerine değmiş ya çok şükür. İnsan hiç kıyamıyor gerçekten ama hepimiz yaptık bu tip hatalar hiç kendini suçlama. Annelerin ilk çocuğu olmak zor. Şimdi bir çocuk daha doğursam kimseyi dinlemem bildiğimi yaparım ben de. Gerçi ağzımın payını aldım çocuk olayından, hiç düşünmüyorum kardeş falan. Ama o zaman da çok acemiydik be, elimizden o kadar geliyordu.
hepimiz yaşamışız burcu gördüğüm kadarıyla.. tşk ederim. sizlerle konuşmak çok iyi geliyor...FATMA kendinden nefret etme canım yaa, nerden bileceksin? Benim de sütüm hemen gelmemişti, gerçi olanı veriyordum ama, bebek hemşireleri şırınga ile veriyorlardı mamayı Doruk'a, üstelik meme ucu problemim vardı, ama 4. günün sonunda emeklerimizin sonucunu aldık.
mantar da zor bi hastalık. inş verdikleri iyi gelir de tamamen geçer. benim de dünden beri kahverengi lekelerim gelmeye başladı. şu spiral yaptı heralde..dün aksam jinekologa gittim. hafiften bir kasıntı ve akıntı hissetmistim son gunlerde hiç olmaz çunku biliyorum kendimi ve mantar baslangıcı çıktı. hamileyken gittigim ece nin guzel resimlerini aldgım acıbadem hast dr una gittim aksamları carsambaları genelde nobetci çunku cumartesi dr randevularına yetismek stres oluyor aksam rahattı. gittim tabi etraf hamile dolu :) ben hala ozenerek bakıyorum valla zor olsada guzeldi :)
yenidogan bakımı çok zor yani yeni minik bebegi olanlara aynen acıyan gozlerle bakıyorum ama hamilelere degil
bir suru fitil krem vs vs verdi
hormonlu spirali sordum 3 ay lekelenme yapma ihtimali yuksek dedi
o yuzden yaz sonuna taktırmaya karar verdim
emzirirkende etkisi yok dedi oburdr um var takmam demisti
ama zaten lekelenme ile yazlık ince acık renk giysilerle ugrasamam kış a dogru taktırırım artık dedim
oh oh sefan olsun. ne iyi gelmiştir var ya.. benim de çok ihtiyacım var doğrusu öyle bi göbek atmaya meltem.sporda gobek dans yaptık bugun cok guzeldi ..gobeciklerle attım stresimi
i
birlikte mi onlar. oy ne güzel yaa..Esra ve Nurdan bir araya geldiler ne güzel kaynatırlar şimdi...
inş doğaldır kapanması. henüz bilgim yok ama araştıracağım bakalım.ACİLLL BINGILDAK KONUSU......
arkadraşlar işlerim yoğun geçmişe ve geleceğe bakamıyorum ama moralim bozuldu sizlere sormak istedim.....
bugün selinin sağlık ocağında aylık kontrolü verdı ve bıngıldağı kapanmış artık d3 vermeyin demişler..... nettede araştırdım 1 yaşından önce kapanmaması gerekiyor diyor çok endişelendim... ...15 gün sonra yeniden gidecekmişiz sağlıkocağına kafasının büyüyüp büyümediğine bakacaklarmış ama bu güne kadar belirli bi şekilde büyüdü...... çok korktum ya... rabbim beterinden saklasın......
Ay cahillik başa bela....akannehirpukeeeeeeeeeeeett olmaz canım monolog kurallarımız var
sevgili gypsyesra koydu
6mj alt alta
bol içerikli olacakk
sempatiksalakcinni
Ne acayip insanlar var inanamıyorum. Düşünüp bunu mevzu yapmışlarolabilir dedi
adet olmamamda bir sorun yokmuş prolaktin yüksek olduğu için olmuyormuşum
evet ama bugün bir olay oldu sinir oldum işyerinde 1 tane mini buzdolabı var
bir bayan arkadaş erkekler süt saklama poşetindeki sütlerden rahatsız oluyor dedi sütleri siyah poşetle koymamı istedi sinir oldum bende sanki kötü kokan birşey koyuyorum dolaba
o erkeginde kim olduğunu tahmin ediyorum
yani süt sağmaya devam ediyorum ama artık giderek zorlanıyorum şimdi ana binada 3. kattan bodrum kata iniyorum mescit te süt sağıyorum
bu arada ben bebeğim birkaç zaman daha fazla süt içsin diye çırpınırken insanlar takdir etmek yerine abuk sabuk konuşuyorlar
.
yuppi
Benim de bir bilgim yok ama sağlık ocaklarına ben de güvenmiyorum sen başka bir doktora götür bence de.ACıLLL BINGILDAK KONUSU......
halohaaaa
nurdanımla birkaç saatcik geçirebildik
tabikii yetmediiii
sefiyorumm ben bu kadını yaaa o gamzelerine hele hastayımmm
ilk kez karşılaşıyormuşuz gibi hissetmedim hiç sanki sürekli görüşüyoruz modundaydık keşke daha uzun kalabilseydiii
acayipp zayıf bel falan incecik fotolarda nerdeyse ikikatı kilolu gözüküyor o kadar söylüyeyim yanee
eda gece emzirmeme olayını nasıl başardın ayrıntılı anlatırmısın
öncesinde çok düşkünmüydü memeye bu kadar çabuk sonuç aldın
yahoya mümkün değil bıraktıramam gece emmeyi cıngar çıkarırrr
aslında emsin istiyorum gün içinde zaten ek gıda alıyor fazla emmiyor uykumdan feragat ediyorum bu durumada alışığız zaten
ya fatmacım nefret falan etme kendinden karsındakı dr çok iyi dr diyorsun ne bilcensen on tane dourmadınkı
ha ama su var bak simdi sana yazarken aklıma geldi
benim bir arkadasım ilk bebegini dogurdu iste emmemis hemen mama verelim demis dr lar vermisler ve sonra anneyi hiç emmemis hep mama ile beslendi falan filan.
aynı arkadas ikinici kere aynı hastanede doum yaptı ve yine demisler emmiloyr mama verelim
kiz dda diyor yaparmıyım aynıhatayı verdirmedim beklettim saatlerce sonunda emdi
ve uzun yıllar meme emdi çocuk
e bu da bir bakıs acısı senin dr da bu bakıs acısı ile bakmıs olabilir
ama onemli olan sey çocukta sarılık varmı sıkı takip edilmeli ?
gerekirse arada kan sekeri olculmeli kan sekeri duserç unku aclıktan bu da ihmal edilmemeli
madem bu sekilde sıkı bir emzirme politikası uygulanıyor bunlar goz onunde bulundurulmalıydı
ACİLLL BINGILDAK KONUSU......
sanmam sorun olduğunnu ya.. 18 aya kadar kapanabiliyor onu biliyoruz ama en erkeni ne onu ben de bilmiyorum..ACİLLL BINGILDAK KONUSU......
hey allahım ya! manyak bu insanlar! aklımdan çok şey geçiyor da söylemiyim, ayıp kaçar!! bence de sakın siyah tornaya filan koyma Meltem.. o dünyanın en mucizevi şeyi.. öğrensin , idrak etsin dangalaklar!evet ama bugün bir olay oldu sinir oldum işyerinde 1 tane mini buzdolabı var
bir bayan arkadaş erkekler süt saklama poşetindeki sütlerden rahatsız oluyor dedi sütleri siyah poşetle koymamı istedi sinir oldum bende sanki kötü kokan birşey koyuyorum dolaba
o erkeginde kim olduğunu tahmin ediyorum
yani süt sağmaya devam ediyorum ama artık giderek zorlanıyorum şimdi ana binada 3. kattan bodrum kata iniyorum mescit te süt sağıyorum
bu arada ben bebeğim birkaç zaman daha fazla süt içsin diye çırpınırken insanlar takdir etmek yerine abuk sabuk konuşuyorlar
yuppi
bugün bakıcı işi bırakmak istediğini söyledi. zaten pek memnun değildim. bir kaç yalanını yakaladım ben bunun rahatsız oldu tabii.. bi de çok unutkan veya ciddiye almıyor bence ikincisi. çünkü birşeyi söylüyorum şöyle yap diye oralı olmuyor sonra aa unuttum!! anlatsam neler olduğunu ooo.. ama sıkmak istemem. bugün bana dediği, yaşı gereği (43 yaşında) bazı şeyleri unutabiliyormuş, sürekli hatırlatmam gereksizmiş!!!!! çocuğum sözkonusu ise 100 kere de hatırlatırım dedim!deli mi ne! bi de böyle agrasif agrasif konuşuyor benimle. çattık! ucuz etin yahnisi diyorum bazen.. gerçi verilen para az değil tabii ama şu ana kadar duyduklarıma göre az yine de.. temizlikten gelme kadın işte.. güya çocuk bakmış önceden.. yersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?