2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ACıLLL BINGILDAK KONUSU......

arkadraşlar işlerim yoğun geçmişe ve geleceğe bakamıyorum ama moralim bozuldu sizlere sormak istedim.....

bugün selinin sağlık ocağında aylık kontrolü verdı ve bıngıldağı kapanmış artık d3 vermeyin demişler..... nettede araştırdım 1 yaşından önce kapanmaması gerekiyor diyor çok endişelendim... ...15 gün sonra yeniden gidecekmişiz sağlıkocağına kafasının büyüyüp büyümediğine bakacaklarmış ama bu güne kadar belirli bi şekilde büyüdü...... çok korktum ya... rabbim beterinden saklasın......

çocuk doktoruna götür istersen
sağlık ocaklarında olanlar pratisyen

meltem inanamıyorum ya ne bicim insanlar var ne kadar kutsal birsey buna bil laf soylemeye çekinmiyorlar yani igrenecek ne var yani sut altı ustu. tovbe tovbe

ay sibel inanamıyorum bu saglık ocagındaki insanlara yaaa
bana dr um yanılmıyorsam ki çok kuçuk aylaradn bahsetmisti 4 aylıkken kapanırsa kotu mu ne demisti yada en çok 5-6 olsun yani
hani sorun yok geç kapanma içinde 18-20 aya kadar kapanmaya bilir demisti oyle seymi olur yaaa ne bicim insanlar bu saglık ocagındakiler

ay inanamıyorum bu saattie 3 misafirle basbasa kaldım :)
sirket içinde son bir ay içinde ikinci kez masam tasındı deli olucam surekli toplan yerles fenalık geldi gocebe olduk. umarım burda sabit kalırım

Meltem yerinde olsam inek sütüne biraz şeker ilave edip dökerdim biraz dolaba, "ayy, poşetten dökülmüş, af edersiniz " derdim. Sakjn siyah poşete falan koymai o öküzler zihniyetlerine sahip çıksınlar. Ne varmış iğrenecek? Kendi sıvıları çok sevimli sanki? Tövbe tövbeeee....

Yağmur yağacak sanki, hava sıkıntılı. Kaynanam gelmişti ızmir'e, Onur'un anneannede tadilat vardı, onlara yardım amaçlı gelmişti, dün de bize geldi. Sabah spora gitmedim, rahat rahat kahvaltımızı yapalım diye. Sonra da dolaşmaya çıktık, bayağı uzun bir yürüyüş yaptık, ama tempolu yürüyüş değil tabi, hava da sıcak. Sonra da yorgunluk çöktü. Bu arada annem aradı size çay ısmarlayayım diye, yorgun olduğumuzu görünce de garipsedi. Ne yaptınız da yoruldunuz, gibisinden. Bu kadın bana bir gün laf etmeden rahat etmiyor.

Yeni takıntısı; Doruk ayaklanınca açık camdan aşağı düşerse! Daha önce dile getirmişti, ben de camları üstten açacağımı, balkon kapısını da kapalı tutacağımı, çok gerekirse klima çalıştıracağımı söylemiştim. Şimdilerde gene aynı konudayız. Bugün diyor kaynanama, Burcu demir yaptıracak buraya diyor. Daha önce de kilerime raf yaptırmam için baskı yapmıştı, sonra banyoya dolap! ıkisini de yaptırmadım, şimdi 7. kata parmaklık gündemde :)) Gene yaptırmayacağım, ama söylenip duruyor.

di mi yaa... keşke kullanma klavuzu da olsaydı yanlarında :)
ebru şallının uzaylı olduğundan şüphe ediyorum..
:) ilahi gizem çok güldüm. sana aynen katılıyorum. çok kıskanıyorum o hatunu ben..
hayırlı olsun dişleriniz. kesinlikle ondandır iştahsızlık.bizde de çok olmuştu.
şükür değdi canım. ben de ikinci bebek konusunda çok tereddütlüyüm doğrusu....
hepimiz yaşamışız burcu gördüğüm kadarıyla.. tşk ederim. sizlerle konuşmak çok iyi geliyor...
mantar da zor bi hastalık. inş verdikleri iyi gelir de tamamen geçer. benim de dünden beri kahverengi lekelerim gelmeye başladı. şu spiral yaptı heralde..
sporda gobek dans yaptık bugun cok guzeldi ..gobeciklerle attım stresimi
i
oh oh sefan olsun. ne iyi gelmiştir var ya.. benim de çok ihtiyacım var doğrusu öyle bi göbek atmaya meltem.
Esra ve Nurdan bir araya geldiler ne güzel kaynatırlar şimdi...
birlikte mi onlar. oy ne güzel yaa..
inş doğaldır kapanması. henüz bilgim yok ama araştıracağım bakalım.

girmem girmem girdiğim zamanda kimsecikler olmaz.sayfalar uzamış gitmiş.umarım herkes iyidir.ben samsundayım demiştim sanırım gelir gelmez babam rahatsızlandı 1 hafta hastanede yattı sonra gelen giden olunca hiç uğrayamaz oldum.ben iyiyim Yağız hala diş çıkartmadı ama dişi olan bebeklerden kalır yanı yok maşallah herşeyden yiyyor.eşimi çok özledim oğlumda özledi ağzından baba lafı eksilmiyor bilgisayara bakmayan çocuk babasını görünce ve duyunca gözlerini ayırmıyor.bende başka birşey yok.hemen çıkmam gerek gerçi kimse yok zaten.

Son düzenleme:
halohaaaa
nurdanımla birkaç saatcik geçirebildik
tabikii yetmediiii
sefiyorumm ben bu kadını yaaa o gamzelerine hele hastayımmm
ilk kez karşılaşıyormuşuz gibi hissetmedim hiç sanki sürekli görüşüyoruz modundaydık keşke daha uzun kalabilseydiii
acayipp zayıf bel falan incecik fotolarda nerdeyse ikikatı kilolu gözüküyor o kadar söylüyeyim yanee

eliff hakkınızda hayırlısı olsun tatlım
ama çok şaşırdım açıkçası..
ne olacak peki bundan sonra??yaza kadar çalışmayacakmısınız?

adaş senin melek mevzun hakkında burada yorum yapmama gerek yok sanırım
telde yeterince kopmuştum kaydirigubbakcemile3

pukeeeeeeeeeeeett olmaz canım monolog kurallarımız var
sevgili gypsyesra koydu
6mj alt alta
bol içerikli olacakk
sempatiksalakcinni
Ay cahillik başa bela....akannehir
Ne acayip insanlar var inanamıyorum. Düşünüp bunu mevzu yapmışlar
Benim de bir bilgim yok ama sağlık ocaklarına ben de güvenmiyorum sen başka bir doktora götür bence de.

Ne güzel görüşmüşsünüz, i
ınceliği de tescillendi artık emeklerinin karşılığını almış demek ki.

esracım sadece meme vermmedim ağladı mıızrdandı uzun süre uyanık kaldık ilk gece uykusuzz duk ama 2 kere uyandı 1 saat uyutmak için mücadele ettim uyuduktan sonrada 3 sat uyudu ilk gün ikinci gün 1 kez uyandı ve kısa süreli gittikçe alışıyo şimdilerde 5-6 gibi uyanıyo çok acıkmış oluyo emziriyorum tekrar uyuyo 9-9.30 gibi kalkıp kahvaltı yapıyoruz 2 gündür böyle bakalım... ama dr.un dediğine göre gece acıkmıyoalrmış sadece alışkanlıktan uyanıyolarmış ve bebeiklerin gece kesintisiz uyumasıda önemliymiş...

her hastanenin farklı mıdır nedir benim eltim hacettepede doğum yaptı meme almadı bebek hemşireler BİBERONLA mama verdiler ve tekrar meme emmedi mamayla benslendi.. ben güven hastanesinde yaptım ilkede emmedi ilk yine mama verdiler ama KAŞIKLA ve bizede söylediler aç bırakırsanız sarılık olur mama verin ama kaşıkla biberonla verirseniz kolaya alışır ve emme zahmetine katlanmazz.. şukadar verin vırt zırt.. diyetisyen geldi şunu ye bunu ye sütün artsın die bilgi verdi çok faydası oldu benim için hiç sıkıntı yaşamadım ilkede halen keyifle emiyo..

bunu daha önce konuşmuştuk galiba burda.. şimdi kapanması sorun deilmiş canım endişelenme 3 aydan önce kanırsa problem olabilirmişş benim eltinin oğlu 5 aylık mıydı 6 aylıkmıydı kapanmıştı o da dr. gitti normal merak etme bişiy olmaz dediler.. meraklanmaa. ama istersen bi sor tabi doktoruna..

sanmam sorun olduğunnu ya.. 18 aya kadar kapanabiliyor onu biliyoruz ama en erkeni ne onu ben de bilmiyorum..

hey allahım ya! manyak bu insanlar! aklımdan çok şey geçiyor da söylemiyim, ayıp kaçar!! bence de sakın siyah tornaya filan koyma Meltem.. o dünyanın en mucizevi şeyi.. öğrensin , idrak etsin dangalaklar!

bugün bakıcı işi bırakmak istediğini söyledi. zaten pek memnun değildim. bir kaç yalanını yakaladım ben bunun rahatsız oldu tabii.. bi de çok unutkan veya ciddiye almıyor bence ikincisi. çünkü birşeyi söylüyorum şöyle yap diye oralı olmuyor sonra aa unuttum!! anlatsam neler olduğunu ooo.. ama sıkmak istemem. bugün bana dediği, yaşı gereği (43 yaşında) bazı şeyleri unutabiliyormuş, sürekli hatırlatmam gereksizmiş!!!!! çocuğum sözkonusu ise 100 kere de hatırlatırım dedim!deli mi ne! bi de böyle agrasif agrasif konuşuyor benimle. çattık! ucuz etin yahnisi diyorum bazen.. gerçi verilen para az değil tabii ama şu ana kadar duyduklarıma göre az yine de.. temizlikten gelme kadın işte.. güya çocuk bakmış önceden.. yersen..

İyi olmuş, bakıcı işi şakaya gelmez, ihmale hiç gelmez! Ben napıcam acaba seneye, haydi bakalım...

acil çıkmam lazım bu aralar yoğunum ıstanbula hem gezmeye hem kuzenimin doğumuna desteğe gidiyorduk kuzenim 25 inde doğuracaktı ama bugün sancıları başlayınca hemen doğuma almışlar bu akşam 10:30 da otobüs kalkıyor :)) Bir organizasyon düzenlerseniz sevinirim hepinizle görüşmeyi çok istiyorum zaman mekan önemli değil. ben gireceğim yine öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…