2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tazem bence yapı ile alakalı bir durum birde sporla verilen kilo daha garanti gibi geliyor bana daha kalıcı
nurdan tekrar almaz inş kilo

Kollar falan gitmiş bunun! Ben de sıkılaştım eyvallah da, valla Nurdan taş gibisin maşalllah! Çok kıskandımmmmmmm :)

Kıskanmak deyince; Doruk 2 gün mızmızlandı ya dişinden dolayı (sanırım). ıki gün okula makyajsız gittim.

- Ay nooolduuuu, çok dağılmış görünüyorsun ? (saçım başım sımsıkı toplu, gece uykusu da tamam! sadece makyaj yok)
+ Doruk yoruyor bugünlerde, üst dişler geliyor sanırım
- Eeee, annelik şimdi başlıyor işte! Bundan sonra görürüz seni!

Ay bu kadınlar enerjimi yiyor benim, yemin ederim. Bır dahakine " gece uzundu, bir sevşmişiz, saat 3 olmuş, anlamadık. Sabah da kalkamadım haliyle, ayyyyyy her tarafım ağrıyor" diyeceğim. Demeyen Burcu'nun cinsel hayatı bitsin, ahan da buraya yazıyorum!

Son düzenleme:
meltem inanamıyorum ya ne bicim insanlar var ne kadar kutsal birsey buna bil laf soylemeye çekinmiyorlar yani igrenecek ne var yani sut altı ustu. tovbe tovbe

insan değiller onlar bir bebeğin sütünden rahatsız olanlar insan olamaz

siyah poşete koymayı düşünmüyorum zaten
bir daha laf söylerse rahatsız olan kimse gelsin bana desin diyeceğim

dangalaklara bile hakaret sayılır bence

evet görüşelim ya

belma belma hoşgeldinnn
bende sütüm azaldığında kefir içiyorum
tadı böğğğ de olsa mecburennn içiyorum
bende içtim bvir dönem artık içmiyorum iyi geliyordu ama

senin okuldakilerde antika ya

bu arada nurdan süper maşallah umarım işi olur tr de kurtulur

nurcikkk kusum cok guzelsin bebeeimmm
esram balım sende oyle .. sen var ya nimetsin benim icin sanki dogdugumdan beri arkadasımsın
oyy nası icim gitti o karelere var yaa

tazem senin o karılar seni cok kıskanıolar haaa.. gelip saclarını baslarını yolasım var.en ufak bi acıgını yakalasalar lafı sokuyolar dudukler

günaydın...

sabah şekerleri NURDAN ve ESRA harikasınız ya ... nurdanım bu işin sırrı ne ya kilo milo kalmamış tebrik ederim seni.....

TAZEM salla sen bu hatunları boşver...... sende taş gibisin bu kadar enerjinin 10 da 1 ibende yok vallahi...

geçmişi atlaya zıplaya okudum ama aklımda birşey kalmadı.....

BINGILDAK konusunu dr. umuza sordum sorun olmaz dedi 3 aylık bebeğin bile kapanabilir dedi.... bilemiyorum artık hayırlısı allahtan hala aklım biraz karışık ama yapacak birşey yok rabbime emanet ettim artık..... 15 gün sonra yeniden gidilecekmiş selinin baş ölçüsü alınacakmış büyüyüp büyümediğine bakılacakmış hayırlısı artık.....

acayip ıŞTAHIM KAPANDI 1 kilo vermişim 2-3 gündür doğru düzgün birşey yiyemiyorum 64 kilo oldum..... havalardanmı neden bilmiyorum....

ay aklımdan geçirdim ama milletin midesi kalkmasın diye bu yorumu yazmamıstım aynen katılıyorum :)
kendi sıvıları çok daha igrencc gorunumluu

geçmis olsun babana canım

adaş senin melek mevzun hakkında burada yorum yapmama gerek yok sanırım
telde yeterince kopmuştum kaydirigubbakcemile3

kızıltoprakta oturdunuz heraldee yaw izinli olup evde olcaktım direk yanınızdaydım

canım sen acıbademde oturuyordun degilmi. orda bir eve gelen bir bakıcı tanıdıgım var ama hiç memnun degil aile acayip suistimal ediyor kadıncagız çok iyi niyetli herseye ok diyorikiz bebeklere bakıyor yeni dogdular once ayda iki cumartesi cagırmaya basladılar verdigi ucretin +50tl fazlasna simdi ise 3. cumarteside gel diyorlarmıs parasız bir sekilde kadıncagız alibeykoyde oturuyor sabah 6 da çıkıp yollara dokuluyor vaktinde gidtip geliyor ak sam 18,30 olarak konusmuslar habire kadını 8 lere kadar tutuyorlarmıs vs yani daha nice olaylar var bende dedim iyi bakıcı arayan bir suru insan var bulunur ben bakıcam dedim daha dun. sen ne kadar ucret veriyordun bilmiyorum ama dusuk vs demissin sayet dusunursen konusalım

oyy oyy ozlemmmi geliyorrr
ya bak hemen bir cumartesi ama bulusma ayarlayalım hafta içi bulusursanız fena olurr
ne tarafa geliyorsun hangi semttesinn anadolu yakası sanırım dimi ?
hangi hast dogum yapıyor kuzenin ?

ne yediniz lenn koca tabakta tatlı olarak ??

Ahhh caddee ah...

gel anacım ben sana tum caddeyi sabahtan aksama kadar gezdireyim bana çok yakın on dakikada caddedeyiz :) cidden ne zaman ist a geliyordunuz siz ?

de valla de ne manyaklar yaaa nap et makyajsız gitme ise bence prim verme sunlara ya cadı kazanlarıı

sibelcim sacmalama nolur takma kafana çocuk gelmis 10. ayına kapanabilir bingildak çok normal erken degilkiii
geçen ben sordum dra nezamana kapanıyordu dedim endise etmeyin 18 aya kadar kapanmazsa bakarız iyice dedi yani ben endise ediyorum kapanmadı diye sandı normal ki endiselenmeyin dedi oturup baan su an kapanması iyi degil derdi yoksa:)
laf yani yaa

Herkese günaydın..
Geçmişe daldım çıkamadım.. Özlem gibi alıntısız yapacağım ama not alarak kaydirigubbakcemile3 Tabi bende o hafıza olmadığı için.. Maşallah Özlem ya aklımda tutayım dedim ııhhh... Olmadı..
BUKET dişiniz hayırlı olsun canım. Umarım kolayca sıyrılır bu dişten Elifcik..

GÜLıSTAN annem eskiden şu merdaneliler vardıya o zamnalr beyazlar kararıyor diye ayda bir koca kazanda tüm beyazları kaynatırdı.. Mıslerrr gibin kokardı.. Özledim valla.. :gitme:

ESRAKO Esra mantar çok illet bişi ya iyi ki başta gitmişsin. Ben erteledim erteledim evelndiğim ilk zamanlar.. Utangaçlık işte.. Ulan manyak zehra gitsene erkenden gitmedim noldu.. Hamileliğimde uğraştım. Şimdi gene başladı.. Utandımda gitmedim ya doğum olcağı gün ne ar kaldı gizlilik.. Hemşirelerden kayınvalideme kadar. Çok kötüydü ya. Osancıların arasında insan düşünmüyor tabi oram açıldı mı buram açıldımı.. Bide ameliyat elbisesini giydirdiler.Heryeri firikik... OOOFFF of içim daraldı resmen bir ara doğum hikayemi anlatayım bende malum o zamnlar sadece izleyiciydim topikte.. kaydirigubbakcemile3

MELTEMCıĞıM benim bir arkadaşımında prolaktini yüksek çıktı.Hamile olamıyor ondan dolayı ama düznli bi şekilde regl oluyor.
Birde o işyerinde kilerde evlere şenlikmiş yalnız. Bi burcunun okulundakiler vardı garip, şimdide seninkiler çıktı.Valla zor..

SıBEL canım ya üzme kendini anormal birşey değil.Bende sağlık ocağına götürüyorum ama değişik bir durumla karşılaştıklarında hemen çocuk doktoruna yönlendiriyorlar. Sizinkiler neden böyle doktor edalerında anlamadım..

Burcu ya benim evde 8. katta ve camlar çift mekanizmalı değil. ılerde ne yapacağımı bilmiyorum. Annende olan kuruntular bende hatsafhada. Ne yapacağım bilmiyorum valla Hanzalam ayaklandığında.. akannehireyvahedigeldismile

GıZEM inşallah gönlüne göre güveninin tam olacağı bir bakıcı bulabilirsin.

ESRA NURDAN resimler süper.. Nurdan hanım gerçekten çok zaarif bir baağyansınız. ESRACIĞIM sende Çok güzelsin yahu vallahaa...

teşekkür ederim ESRA.... içimi rahatlattın dünden beri harıl harıl araştırıyorum..... bazı dr. lar 12 ila 18 ay arası kapanması normal demiş bazısı ile 6 ila 18 ay arası demişler... rabbime emanet artık takmıyorum..... destekleriniz için teşekkürler....

Benim emzirme maceramda hiç iç açıcı değil.. Doğum yaptım odama geldi Hanzalam. Emzireceğiz dedi hemşire herkes çıktı falan.. Verdiler kucağıma tabi tama oturamıyroum sezerayn değildi ama farkıda olmadı. Dikişlerin sağ yanında sağına oturma dediler. Tabi düzgün oturamıyroum düzgünde alamaıdm yavrumu. ılk başta kavraı ama sonra öyle zor aldıki memeyi. Göğüs ucum yoktu yani o geceyi hatırlamak bile içten değil. Hemşire ha bire gelip ağzına düzgün veriyor sonra fırt kaydımı veremiyorum. Kayın validem yanımda çok uztnç vericiydi valla çıkında diyemiyorsun tabi.. Akşama kadar böyle geçti. Hanzala bir uyudumu uyandıramıyroduk memede uyuya kalıyordu..Yavrum hiçte ağlamıyordu.. Bide onu uyandırma çabaları.. Hemşireler geldi aşağıya inin mama alın kaşıkla verin dedi önce emzirin sonrada bir iki kaşık mamdan verin sakın uyuyor diye rahat durmayın açlıktan şekeri düşüyor ondan uyuyordur dedi.. Tabi salak kafam ben mama vermek istemedim hala emzirmeye çalışyorum bir iki çekiyor fırt kayıyor.. o gece 8 saat falan uyudu hala uyanmıyor baktık hemşireyi çağırdık. Mama verdinizmi hayır dedik. Kızdı bize kadın haklı olarak. Sonra mama falan verdik.Eve gelincede sütüm hemne gelmedi 3 gün sonra geldi. 3 gün boyunca da ağız sütü denilen şey geldi. 2 saatte bir emzirdik hep Ama emzirmede 2 saat sürüyordu resmen.ışkence gibi. Sonrada tam oturamadığım için yanlış emzirmeden yara oldu göğüsler.. ıTiraf edeyim valla 2 ay boyunca emzirmeden hiç zevk alamadım acı duymaktan başka sonra düzeldi çok şükür. ıyi ki kendi kafamın dikine gidip mama vermemzilik yapmadım. sarılık olamadı çok şükür.

Oooo baya uzun olmuş..eeee başta yazmamanın zararları.. bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun, ben de seneye ne yapacağımı düşünüyorum. Şimdi anne kayınvalide idare ediyoruz. Ama Ağustosa eşimin kardeşinin de bebeği olacak. Kayınvalide kızının yanına gitmek istiyor tabi.
Bayılıyorum senin bu hazır cevaplı haline. Gerçekten bir kıskançlık söz konusu bence de.
Bana da bunlar iyi günleri tadını çıkar falan diyen o kadar çok kişi var ki. Sonradan bu çocuklara ne oluyorda artık. İlk zamanlar da öyle diyorlardı küçükken ne işi var emzir yatır diyorlardı. Bence büyüdükçe kolaylaştı ve eğlenceli hale geldi bebişler.

waaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooowww!

nuniiiişşş yavyuum sen ne kadan tatlısın öyle

ayy erimiş hatun ya
kollar incecik memeler küçücük göbek zaten yok
ayy bid ebeyaz giymiş :)süppersin nurdan ya

esracım esracım kendine haksızlık etme. deniz anası değilsin evrim snei yunus lan eşlemişti.sempatiksalakcinni
şaka bi yana sende çok güzelsin bunu hep bilios zatende nurdaanı görunce bi şey olduk işte.
fıstık gibi yaff
alyansı olmasa sen yanında zor gezdirrdin bu hatunkişiy.
ohh bebelerde yok bekarbekar takılmışsınız...

çok kıskandım sizi...

FZERGÜN ne bilim bizim sağlık ocağındakiler cidden dr. edasındalar..... 2 hafta önce zaten dr. umuza muayene olduk bınğıldağına baktımı bilmiyorum birşey olsa farkederdi sanırım.... sıkıntımız bınğıldak kapanması sorun değil yani kapanabilirmiş ama kafanın büyümesi gerekirmiş eğer büyümezse sorun ordaymış işte bunu anlamak için 2 hafta sonra yeniden selinin kafasını ölçmek için sağlık ocağına çağırdılar böyle işte.... işte sıkıntım bu ya büyümezse diye yoksa kapanıp kapanmaması değil.....

Burcu, kadın senden zayıf... sen kı haftanın 7 gunu, bır de evde 24 saat calısıyorsun..gece Onur la.. gunduz step hocanla.. alla allaa.. masşşallahh Nurdan aa yaa...

.
:roflol: ayy bunu alıntı yapmadan geçemedim delikafadulden

purcu purcuuuuuuuu
bencede snei çok fazla kıskanıyorlar.
nedemek annelik şimdi başlıyor bundan sonra görürüz seni falan.
ayy ben burdan uyus oldum saç baş dalacam şimdi hee.
kaydirigubbakcemile

bi sonrakşi hamle için şimdiden hazırladıgın cevaplada şişer onlar.
vay vay deyip kendilerinden şüpğhe ederlerakannehir
gece 3 kadar haaaaaaaadelikafaduldensempatiksalakcinni

sibelcim gerçi konu geçmiş ama dont panik canım sıkma canını yusufunda kapanalı epey oldu
derya yazmıştı ya
her ay kafasını ölçüyorlar.
bi sorun olmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…