meltem inanamıyorum ya ne bicim insanlar var ne kadar kutsal birsey buna bil laf soylemeye çekinmiyorlar yani igrenecek ne var yani sut altı ustu. tovbe tovbe
Meltem yerinde olsam inek sütüne biraz şeker ilave edip dökerdim biraz dolaba, "ayy, poşetten dökülmüş, af edersiniz " derdim. Sakjn siyah poşete falan koymai o öküzler zihniyetlerine sahip çıksınlar. Ne varmış iğrenecek? Kendi sıvıları çok sevimli sanki? Tövbe tövbeeee....
dangalaklara bile hakaret sayılır bencesanmam sorun olduğunnu ya.. 18 aya kadar kapanabiliyor onu biliyoruz ama en erkeni ne onu ben de bilmiyorum..
hey allahım ya! manyak bu insanlar! aklımdan çok şey geçiyor da söylemiyim, ayıp kaçar!! bence de sakın siyah tornaya filan koyma Meltem.. o dünyanın en mucizevi şeyi.. öğrensin , idrak etsin dangalaklar!
evet görüşelim yaacil çıkmam lazım bu aralar yoğunum İstanbula hem gezmeye hem kuzenimin doğumuna desteğe gidiyorduk kuzenim 25 inde doğuracaktı ama bugün sancıları başlayınca hemen doğuma almışlar bu akşam 10:30 da otobüs kalkıyor :)) Bir organizasyon düzenlerseniz sevinirim hepinizle görüşmeyi çok istiyorum zaman mekan önemli değil. ben gireceğim yine öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan :)))
bende içtim bvir dönem artık içmiyorum iyi geliyordu amabelma belma hoşgeldinnn
bende sütüm azaldığında kefir içiyorum
tadı böğğğ de olsa mecburennn içiyorum
Kollar falan gitmiş bunun! Ben de sıkılaştım eyvallah da, valla Nurdan taş gibisin maşalllah! Çok kıskandımmmmmmm :)
Kıskanmak deyince; Doruk 2 gün mızmızlandı ya dişinden dolayı (sanırım). İki gün okula makyajsız gittim.
- Ay nooolduuuu, çok dağılmış görünüyorsun ? (saçım başım sımsıkı toplu, gece uykusu da tamam! sadece makyaj yok)
+ Doruk yoruyor bugünlerde, üst dişler geliyor sanırım
- Eeee, annelik şimdi başlıyor işte! Bundan sonra görürüz seni!
Ay bu kadınlar enerjimi yiyor benim, yemin ederim. Bİr dahakine " gece uzundu, bir sevşmişiz, saat 3 olmuş, anlamadık. Sabah da kalkamadım haliyle, ayyyyyy her tarafım ağrıyor" diyeceğim. Demeyen Burcu'nun cinsel hayatı bitsin, ahan da buraya yazıyorum!
Meltem yerinde olsam inek sütüne biraz şeker ilave edip dökerdim biraz dolaba, "ayy, poşetten dökülmüş, af edersiniz " derdim. Sakjn siyah poşete falan koymai o öküzler zihniyetlerine sahip çıksınlar. Ne varmış iğrenecek? Kendi sıvıları çok sevimli sanki? Tövbe tövbeeee....
girmem girmem girdiğim zamanda kimsecikler olmaz.sayfalar uzamış gitmiş.umarım herkes iyidir.ben samsundayım demiştim sanırım gelir gelmez babam rahatsızlandı 1 hafta hastanede yattı sonra gelen giden olunca hiç uğrayamaz oldum.ben iyiyim Yağız hala diş çıkartmadı ama dişi olan bebeklerden kalır yanı yok maşallah herşeyden yiyyor.eşimi çok özledim oğlumda özledi ağzından baba lafı eksilmiyor bilgisayara bakmayan çocuk babasını görünce ve duyunca gözlerini ayırmıyor.bende başka birşey yok.hemen çıkmam gerek gerçi kimse yok zaten.
adaş senin melek mevzun hakkında burada yorum yapmama gerek yok sanırım
telde yeterince kopmuştum kaydirigubbakcemile3
bugün bakıcı işi bırakmak istediğini söyledi. zaten pek memnun değildim. bir kaç yalanını yakaladım ben bunun rahatsız oldu tabii.. bi de çok unutkan veya ciddiye almıyor bence ikincisi. çünkü birşeyi söylüyorum şöyle yap diye oralı olmuyor sonra aa unuttum!! anlatsam neler olduğunu ooo.. ama sıkmak istemem. bugün bana dediği, yaşı gereği (43 yaşında) bazı şeyleri unutabiliyormuş, sürekli hatırlatmam gereksizmiş!!!!! çocuğum sözkonusu ise 100 kere de hatırlatırım dedim!deli mi ne! bi de böyle agrasif agrasif konuşuyor benimle. çattık! ucuz etin yahnisi diyorum bazen.. gerçi verilen para az değil tabii ama şu ana kadar duyduklarıma göre az yine de.. temizlikten gelme kadın işte.. güya çocuk bakmış önceden.. yersen..
acil çıkmam lazım bu aralar yoğunum İstanbula hem gezmeye hem kuzenimin doğumuna desteğe gidiyorduk kuzenim 25 inde doğuracaktı ama bugün sancıları başlayınca hemen doğuma almışlar bu akşam 10:30 da otobüs kalkıyor :)) Bir organizasyon düzenlerseniz sevinirim hepinizle görüşmeyi çok istiyorum zaman mekan önemli değil. ben gireceğim yine öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan :)))
ne yediniz lenn koca tabakta tatlı olarak ??ilk resimdeki arkadaki yarma dikkatimi çekmedği değil utanmasa yayılıp uyuyacak
birde benim tabağı sil süpür yapmış olmam pek bi dikkatimi çektiii
he birde arka manzara bağdat caddesi efrim sana ithafen sempatiksalakcinni
Ahhh caddee ah...
Kollar falan gitmiş bunun! Ben de sıkılaştım eyvallah da, valla Nurdan taş gibisin maşalllah! Çok kıskandımmmmmmm :)
Kıskanmak deyince; Doruk 2 gün mızmızlandı ya dişinden dolayı (sanırım). İki gün okula makyajsız gittim.
- Ay nooolduuuu, çok dağılmış görünüyorsun ? (saçım başım sımsıkı toplu, gece uykusu da tamam! sadece makyaj yok)
Ay bu kadınlar enerjimi yiyor benim, yemin ederim. Bİr dahakine " gece uzundu, bir sevşmişiz, saat 3 olmuş, anlamadık. Sabah da kalkamadım haliyle, ayyyyyy her tarafım ağrıyor" diyeceğim. Demeyen Burcu'nun cinsel hayatı bitsin, ahan da buraya yazıyorum!
günaydın...
sabah şekerleri NURDAN ve ESRA harikasınız ya ... nurdanım bu işin sırrı ne ya kilo milo kalmamış tebrik ederim seni.....
TAZEM salla sen bu hatunları boşver...... sende taş gibisin bu kadar enerjinin 10 da 1 ibende yok vallahi...
geçmişi atlaya zıplaya okudum ama aklımda birşey kalmadı.....
BINGILDAK konusunu dr. umuza sordum sorun olmaz dedi 3 aylık bebeğin bile kapanabilir dedi.... bilemiyorum artık hayırlısı allahtan hala aklım biraz karışık ama yapacak birşey yok rabbime emanet ettim artık..... 15 gün sonra yeniden gidilecekmiş selinin baş ölçüsü alınacakmış büyüyüp büyümediğine bakılacakmış hayırlısı artık.....
acayip İŞTAHIM KAPANDI 1 kilo vermişim 2-3 gündür doğru düzgün birşey yiyemiyorum 64 kilo oldum..... havalardanmı neden bilmiyorum....
Allah yardımcın olsun, ben de seneye ne yapacağımı düşünüyorum. Şimdi anne kayınvalide idare ediyoruz. Ama Ağustosa eşimin kardeşinin de bebeği olacak. Kayınvalide kızının yanına gitmek istiyor tabi.bugün bakıcı işi bırakmak istediğini söyledi. zaten pek memnun değildim. bir kaç yalanını yakaladım ben bunun rahatsız oldu tabii.. bi de çok unutkan veya ciddiye almıyor bence ikincisi. çünkü birşeyi söylüyorum şöyle yap diye oralı olmuyor sonra aa unuttum!! anlatsam neler olduğunu ooo.. ama sıkmak istemem. bugün bana dediği, yaşı gereği (43 yaşında) bazı şeyleri unutabiliyormuş, sürekli hatırlatmam gereksizmiş!!!!! çocuğum sözkonusu ise 100 kere de hatırlatırım dedim!deli mi ne! bi de böyle agrasif agrasif konuşuyor benimle. çattık! ucuz etin yahnisi diyorum bazen.. gerçi verilen para az değil tabii ama şu ana kadar duyduklarıma göre az yine de.. temizlikten gelme kadın işte.. güya çocuk bakmış önceden.. yersen..
Bayılıyorum senin bu hazır cevaplı haline. Gerçekten bir kıskançlık söz konusu bence de.Kollar falan gitmiş bunun! Ben de sıkılaştım eyvallah da, valla Nurdan taş gibisin maşalllah! Çok kıskandımmmmmmm :)
:roflol: ayy bunu alıntı yapmadan geçemedim delikafaduldenBurcu, kadın senden zayıf... sen kı haftanın 7 gunu, bır de evde 24 saat calısıyorsun..gece Onur la.. gunduz step hocanla.. alla allaa.. masşşallahh Nurdan aa yaa...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?