2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim gerçi konu geçmiş ama dont panik canım sıkma canını yusufunda kapanalı epey oldu
derya yazmıştı ya
her ay kafasını ölçüyorlar.
bi sorun olmaz inş

teşekkür ederim canım.. sağol.. inşallah bunuda atlatıcaz hayırlısıyla.. topiğin desteğiyle :enbuyukkk:

arkadaşlar bi soru daha:)))

selin gece çok dağınık yatıyor toplayamıyorum artık onu ya.... malum odasında yatıyor o ama beşiğin içiini talan ediyor gece uykusuda döne döne bütün yatağı turluyor üstünde ne örtü kalıyor nede başka birşey öyle açık yatıyor...... sizinkilerde böylemi ya napıcam ben bu çocuğu.....

bide bide.... seline bebek yastığı kullanıyorduk ama artık o küçük gelmeye başladı bizim kullandığımız gibi büyük yastıklardan almayı düşünüyorum ne alayım sizce yada sizin kullandığınız özel bi yastık varmı....

Canım benim oğlan geceleri çok sık uyandığı için böyle sorunum olmuyor. Her seferinde kollarına kadar örtüyorum ama bazen bakıyorum beline kadar açık yavaşça kapatıyorum. Annemde gece hep kalkardı. Üzerimzi örterdi. Bizde öyle olacağız herhalde annelik işte içimiz el vermiyor acaba üzerini açtımı diye bizde hep uyanacağız. Artık bize deliksiz uyku yok bu melekler büyüyene kadar..
YASTIK KONUSU benimde sorunum galiba.. Geçenlerde bir yastık gördüm BİM gib bir market var adı A101. Oraya her hafta bişeyler geliyor. bu hafta bir yastık gelmişti.Terletmiyormuş kafanın şeklini alıyormuş İçinde de yün yoktu sanki hemen şekil alan birşey vardı. Acaba ondna mı alsam.

sibel ben yastıksız yatııyorum
üaütnede sadece penye battaniye oda koltuk altın kadar fazlasıyla yatmıyor tepikliyor
sıpa.
zaten ev çok sıcak artık
dışarda iskele kurulu camda acamıyorum
pofff

ayyyyyyy
az kalsı n unutuyuyrdum
tazeeeeee purcuuuuuu
yaff dun nekdaan guldum anlatamm ya
7.ci kata demir korkulukkaydirigubbakcemile3
ayy annene pes diyorum ya.sempatiksalakcinni

zehra hangi hastanede dogum yaptın sen ? devlet hast falanmı ?
ozellerde normalde bebek hemsireleri alır bebegi besler getirir siz inin yedirin hiç duymadım ama devlet hast ise tabi normal

bizim kizada ikinci gun sut yetmedi hemsireler su medela nın kasık gibibiberonu varya kasık ucu seklinde onla verdiler 30 cc mama sadece o kadar verildi sonra 5 aya kadar hiç mama vermedik su ara mama manyagı oldu kasık mamasi biberon maması kavanoz lardan falan:)

iltifatlarınız için tşklerr
işte nurdanım sayesinde bizde nasiplendik iltifatlardan sağolasınız :))

adaşş waffle yedikkk o koca tabaklarda

nurdan cırcır olmuş mide fenaymış ama ben varsam yemek yemeden olarmııı hatunun iştahını açtım iki dakkada sempatiksalakcinni

civcilerimden biri daha hakkı rahmetine kavuştu
zehranın dediği gibi türbeye dönecek evim
dün gece değil evelsi gece bir ağladım bir ağladımm

katil bebek chuky işbaşındaydı yine
balkonda civcivleri çıkardım altını temizlemek için gazetesi vs
gözüm yahoda ama sonra hayvancağızlar çilyavrusu gibi dağılıp gezmeye başladı yahya saldırdı birden bire hangisini tutacağımı şaşırdım canını kurtaran kaçtı ama biri yakalndı yahoo elinde mırcını çıkaracaktı hayvancağızın tam ağzına sokuyodu yakaladım senağlama
kemiklerini kırdı sanırım itoğluit
hayvancağız bütün gün topalladı onu ayrı bir kutuya koydum tüm şevkatimle kurtarmaya çalıştım biraz toparladı sanki
sonra benim gerzek kocam ne yapmışşş o hasta olanıda diğerlerinin yanına koymuş çok ötüyomuş arkadaşlarını özlemiş sanmışşş
tabii sakat diye kıpırdayamıyor diğerleride gagalamış bir köşede yığılıp kalmış bütün gece ne yaptıysam kurtaramadım senağlama

sabahta yaho kolumda uyuyordu nasıl uyumuşsammm
civciv ciyaklaması ile uyandım
gözümü bir açtım yaho yok
odaya koştum yaho civciclerin kutusunu devirmiş yakalamaya çalışıyor hayvanların bir kaçışı varr
ayy dedim Allahtan birşey yapamamışş dolabın üstüne kaldırdım kutularını
öff pöfff

bende yahoyu yastıksız yatırıyorum havalarda sıcak
şort ve tişörtle yatıyor üstünede ince bir pike örtüyorum

evet artıyor tatlım ciddi anlamda etkisini gördüm diyebilirm
meyveliside var sadeside ben içiminkini içiyordum
ama tadnı bir türlü beğenemedim
bir kez içtim kefir şu meyveli olanlardan. tadı fena gelmedi bana. ama bi daha içmedim. üstünde durmadım. yine mi içsem bilmiyoum. yiğite de daha vermeyi düşünmüyorum. zaten bizim kuş çok seçici..
bu güzel günden birkaç foto

nunişimmmm ne kadannn zayıff ne kadan zariffff
çok tatlı çıkmış. bayılırım gamzeli hatunlara..
ilahi burcu. de valla haketmişler :) neyseki bizim okulda biz topu topu üç bayanız. diğer ikisi benden epey yaşlı ve tesettürlü filan. kimse kimseyi eleştirmez, karışmaz. erkekler kendi halinde zaten. öyle olunca ben de rahatım. çoğu zaman makyajsız gidiyoum fakat benim göz alerjim olduğu için böyle oluyor. yaz günleri geldi mi benim kabus başlıyor... göz makyajı olmadan da diğer makyaj çok sırıtıyor gibi geliyor bana sanki..
herkesin bir hikayesi var işte zehra. senin de zor olmuş. ucu olmamakta zor cidden. bi arkadaşım da var çok çekiyor. benim de çok yara oldu emmeye başlayınca. kanadı filan. yiğitin kusmuğundan kan filan geliyordu düşün. ne kötü bi acı o öyle ya rabbim..
al benden de o kadar.. yiğitte aynen öyle yatıyor. her kalktığımda üstü tamamen açık oluyor. gündüz uykularında yastığını alıyor kendisi eliyle atıyor. ama gece uykularında yastığına koyuyorum. genelde kayıyor üstünden ama olsun. yastığı ben yorgancıdan kendim yaptırdım. bizimkinden daha alçak ve tam beşiğinin ölçülerinde yaptırdım.

bende yahoyu yastıksız yatırıyorum havalarda sıcak
şort ve tişörtle yatıyor üstünede ince bir pike örtüyorum
ben hala tişört ve şort giydirmiyorum üşür gibi geliyor yaa.. hala aynı. en alta atlet, üstüne çıtçıtla badi, üstüne penye takım ve çorap... hatta uykudan uyanınca ince yelek bile giydiriyorum. abartıyor muyum ben??

herkese günaydın kızlar
dersim geç başladığı için bugün anca gelebildim..

Nene hatunda doğum yaptım canım.Özel ama devletten farkı yok. Fiyatları uygun olduğu için çok kalabalık. ama ben doktorumdan da bana düşen hemşirelerden de çok memnundum. Helede bebek hemşireleri çok tatlıydı. Bebek gibiydiler. içim kaynadı resmen hemşirelere.. Ama öyle bir kural mı var bilmiyorum. Ama ben zaten tek göndermek istemedim ya. Doğduğunda kordon dolanmış, birde ilk doğum olduğu için kafası biraz anormaldi. Hatta çok acaipti. Çirkin di benim oğlum yani ilk doğduğunda.. sempatiksalakcinni KAfa ultrasonu için götürmüşle rtabi bende o sırada ağrıkesicinin etkisiyle uyumuşum. o sırada götürmüşler. Gelene kadar öyle özlemiştim ki bide endişelenmiştim. Herhalde mama içinde götürsünler istemezdim.

Esra ya bence sen onları kümesi tavukları olan birine ver cidden evde yaşayamazlar ya.. Valla çok üzülürsün..

gulmeyin kizlar demir korkuluk hirsiz içind degilki 7. kata diyorsunuz

benim oglan 3 yasında falandı 16. katta oturuyorduk o zaman ve bir gun sesizce sabah yeni uyanmısız yatak odasındaki cam acıktu onunde hiç esya yokk yatak var uzagında ve salondan sandalye çekmis ki dar odanın girisi nasıl etrafa hiç vurup ses yapmadan çekmis bilmioyrum sabah yeni kalktım cay koymaya gitmistim mutfaaga iboda banyoda falandı tv falan kapalı ev sessiz o da sesisiz calısmıs sandalyeyi çekmis bir guzel uzerine çikmis sandalyenin sırt koyma yeri odaya bakıyor direk dumduz dayamıs yani pervazın kenarına sandalyeyi ve ayakta kendiside pervaz dizlerinin bile alt hizasında kalıcak sekilde durarak bakıyor bir guzel camdan. o arada yillar once tupculerin muzigi çalardı hani uh ah dev adam 12 dev adam o sokaktan geçiyor berkede baba diye seslendi bak uh ah falan geçiyord iye allahtan ibo hemen gitmis yanina hani tamam oglum iyi geçsin diyebilirdi evdende duyuluyordu çunku berke habire dev adam geçiyor diyordu:) ibo odaya bir giriyor bu sandalyede ayakta camın onunde tabi bir adımlık yolu nasıl gitmis korkunç bir gundu beni cagırdı seslenip tabloyu gordugum an elim ayagım bosalmıstı saatlerce sanki kotu birsey olmus gibi aglamıstım kendime gelememistim. o yuzden 7. kata parmaklık olayı hiç abes degil. biaz ayaklansın buyusun rahat rahat yaz aylarını geçirmek için yaptırmak gerek. biz yaptırmıstık bu olaydan sonra iki taneince profil kestirip pimapene dikey olarak hapisane gibi olmustu ama en azından o camları rahatca acıyorduk

sibel ece de bu sekilde yatıyor hep yatagın koselerine kafayı sokup uyuyor korkuyorum nefes alamiycak diye ama olmaz heralde artık bu aydan sonra buyuduler degilmi

ustu genelde acık o yzuden biraz kalıncana esofman giydirip yatırıyorum kısın uyku tulum ugiydiriyordum
birde dikat ettim hasta falan olmuyordemekki aksam ustu acıldı diye çok endise etmemek gerek
ikinci ya ben biraz rahat davranıyorum berkede kalkıp ortmekten helak olmustuk bunda baktık hasta olmuyor e iyi ozaman diyoruz:)

adaş bende özelde doğum yaptım ama direk bana getirdiler beslemediler yahoyu??
öyle bir kuralmı var?

direk getirdiler derken dogumdan çıkıp getirdilermi diyorsun ?

benim beslediler dedigim hani diyelim çocuk aglayıp duruyor ac bel li emmiyor ememiyor sut gelmiyor vs hemsireler bebek çok aglasa odaya girip soruyrdu sıkıntısımı var bakalım biz diye bakıyorlardı agzı acık aranıyor karnı ac biraz kasıkla mama verelimmi diyorlardı izin alıyorlar tabi anneden biz ok diyince yedirip getiriyolardı uyuyarak koyuyorlardı iki saat uyuyordu yiyince falan. yani kural mı bu bilmem ama bebek sut ememesse anneden besleme olayı genelde ozel hastanelerde bebek hemsiresi tarafından yapılıyor cevremde dogum yapanlardan bu sekilde gordum

Valla canım ben hiç gülmüyorum korkuyorum hatta.. Ben ne yapacağım bilmiyorum. sürekli peşinde dolaşacağım. Kiracıyım yaptıramam.. Korkuyorum valla.. eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…