civcilerimden biri daha hakkı rahmetine kavuştu
zehranın dediği gibi türbeye dönecek evim
dün gece değil evelsi gece bir ağladım bir ağladımm
kutuya koydum tüm şevkatimle kurtarmaya çalıştım biraz toparladı sanki
sonra benim gerzek kocam ne yapmışşş o hasta olanıda diğerlerinin yanına koymuş çok ötüyomuş arkadaşlarını özlemiş sanmışşş
tabii sakat diye kıpırdayamıyor diğerleride gagalamış bir köşede yığılıp kalmış bütün gece ne yaptıysam kurtaramadım senağlama
sabahta yaho kolumda uyuyordu nasıl uyumuşsammm
civciv ciyaklaması ile uyandım
gözümü bir açtım yaho yok
odaya koştum yaho civciclerin kutusunu devirmiş yakalamaya çalışıyor hayvanların bir kaçışı varr
ayy dedim Allahtan birşey yapamamışş dolabın üstüne kaldırdım kutularını
öff pöfff
ben dokuz ayı doldurunca götürmedim kontrole ama götürse miydim bilmiyorum. söyledim eşime boy kilo için gerek yok götürmeye hastane ortamına dedi.. biz aldık bi metre hani şu terzilerin kullandıklarından onunla kendimiz ölçtük. bi de evde kendimiz tarttık. yiğit paşayı kucağımıza alıp tartılıyoruz. bir de yiğitsiz tartılıyoruz. aradaki fark yiğit paşamın kilosu oluyor :)
Aynı yöntemi bizde uyguluyoruz.. Ama benim oğlanımın bu ayda aşısı varmış anlamadım ya ne aşısı.. Unutmuşum valla.. Bİtmemişmiydi bu aşılar.. bilmiyorumkismile
Bayılıyorum senin bu hazır cevaplı haline. Gerçekten bir kıskançlık söz konusu bence de.
Bana da bunlar iyi günleri tadını çıkar falan diyen o kadar çok kişi var ki. Sonradan bu çocuklara ne oluyorda artık. İlk zamanlar da öyle diyorlardı küçükken ne işi var emzir yatır diyorlardı. Bence büyüdükçe kolaylaştı ve eğlenceli hale geldi bebişler.
civcilerimden biri daha hakkı rahmetine kavuştu
zehranın dediği gibi türbeye dönecek evim
dün gece değil evelsi gece bir ağladım bir ağladımm
katil bebek chuky işbaşındaydı yine
balkonda civcivleri çıkardım altını temizlemek için gazetesi vs
gözüm yahoda ama sonra hayvancağızlar çilyavrusu gibi dağılıp gezmeye başladı yahya saldırdı birden bire hangisini tutacağımı şaşırdım canını kurtaran kaçtı ama biri yakalndı yahoo elinde mırcını çıkaracaktı hayvancağızın tam ağzına sokuyodu yakaladım senağlama
kemiklerini kırdı sanırım itoğluit
hayvancağız bütün gün topalladı onu ayrı bir kutuya koydum tüm şevkatimle kurtarmaya çalıştım biraz toparladı sanki
sonra benim gerzek kocam ne yapmışşş o hasta olanıda diğerlerinin yanına koymuş çok ötüyomuş arkadaşlarını özlemiş sanmışşş
tabii sakat diye kıpırdayamıyor diğerleride gagalamış bir köşede yığılıp kalmış bütün gece ne yaptıysam kurtaramadım senağlama
sabahta yaho kolumda uyuyordu nasıl uyumuşsammm
civciv ciyaklaması ile uyandım
gözümü bir açtım yaho yok
odaya koştum yaho civciclerin kutusunu devirmiş yakalamaya çalışıyor hayvanların bir kaçışı varr
ayy dedim Allahtan birşey yapamamışş dolabın üstüne kaldırdım kutularını
öff pöfff
Kollar falan gitmiş bunun! Ben de sıkılaştım eyvallah da, valla Nurdan taş gibisin maşalllah! Çok kıskandımmmmmmm :)
Kıskanmak deyince; Doruk 2 gün mızmızlandı ya dişinden dolayı (sanırım). İki gün okula makyajsız gittim.
- Ay nooolduuuu, çok dağılmış görünüyorsun ? (saçım başım sımsıkı toplu, gece uykusu da tamam! sadece makyaj yok)
+ Doruk yoruyor bugünlerde, üst dişler geliyor sanırım
- Eeee, annelik şimdi başlıyor işte! Bundan sonra görürüz seni!
Ay bu kadınlar enerjimi yiyor benim, yemin ederim. Bİr dahakine " gece uzundu, bir sevşmişiz, saat 3 olmuş, anlamadık. Sabah da kalkamadım haliyle, ayyyyyy her tarafım ağrıyor" diyeceğim. Demeyen Burcu'nun cinsel hayatı bitsin, ahan da buraya yazıyorum!
ben hala tişört ve şort giydirmiyorum üşür gibi geliyor yaa.. hala aynı. en alta atlet, üstüne çıtçıtla badi, üstüne penye takım ve çorap... hatta uykudan uyanınca ince yelek bile giydiriyorum. abartıyor muyum ben??
fatma oralar soğukmu??
yahoda bir ince atlet üstünde tişört ve şort
çorap zaten giydirmiyoruz kaç aydır kışın dahi giydirmedik deryanın tavsiyesiyle
sende çorap giydirme yatırırken çok rahat uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?