2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anladım teşekkür ederim.... ama ne bilim insan yinede tedirgin oluyor hasta falan olursa diye ne yapalım artık .....bende üstünü fazla örtmüyorum tek ince bi penye battaniye örtüyorum ama yinede yatağı arşınlıyor benim kız artık yapacak birşey yok.... bende öyle deli ve açık yatarım bana çekmiş :)))))

ay esra yazık gunah yahu verin su hayvanları gunaha gireceksin bu sekilde pes pese mincircak yaho onları belliki surekli birde onlarımı sakıncaksın ayrıca zaten bir bebekle ugrasıyorsun ver dogal ortamda gezinsin rahatca hayvancıklar

yaho kolumda uyumusum derken nerde uyudun yatakda mı ? yaho yataktan asagı kendi inebiliyormu ?

ben daha ne sortu tshirt bile giydirmedim bizim ev kuzey cephe gayet serin oluyor yarın sokaklarda tshirt giydiririm sorta yeltenemem daha kapri gibi taytları var ece nin onlardan giydirrim

yarın dr kontrolumuz var 9. ay kontrulunu unuttugumuzdan geçen hafta gidememistik :) ne ane baba ama :) yarın bakalım kaç kilo kac cm olmus bizimkız ve ne yiycez yeni ne eklencek
sanırım bu aydan sonra yedigimiz herseyi verebiliriz muhabeti oluyordu insalah

ben de korkuyorum kiracı olunca. çok dikkatli olmak lazım. onlar tehlikeli şeylerli öyle bir buluyorlar ki..

ben dokuz ayı doldurunca götürmedim kontrole ama götürse miydim bilmiyorum. söyledim eşime boy kilo için gerek yok götürmeye hastane ortamına dedi.. biz aldık bi metre hani şu terzilerin kullandıklarından onunla kendimiz ölçtük. bi de evde kendimiz tarttık. yiğit paşayı kucağımıza alıp tartılıyoruz. bir de yiğitsiz tartılıyoruz. aradaki fark yiğit paşamın kilosu oluyor :)

o yüzden esra özellikle beslenme konusunda doktorunun söylediklerini paylaşırsan çok sevinirim.

Aynı yöntemi bizde uyguluyoruz.. Ama benim oğlanımın bu ayda aşısı varmış anlamadım ya ne aşısı.. Unutmuşum valla.. Bİtmemişmiydi bu aşılar.. bilmiyorumkismile

bildiğim kadarıyla onikinci aya kadar aşı yok zehra. bize o zaman gel demişlerdi.

Aynı yöntemi bizde uyguluyoruz.. Ama benim oğlanımın bu ayda aşısı varmış anlamadım ya ne aşısı.. Unutmuşum valla.. Bİtmemişmiydi bu aşılar.. bilmiyorumkismile

canım aşılar 6. ayda bitiyor 12 ayda yeniden başlıyor bu ara dönemde aşı yokki ne aşısı sizinki yanlış söylemiş falan olabilirler belkiCADIARZU

fatma oralar soğukmu??
yahoda bir ince atlet üstünde tişört ve şort
çorap zaten giydirmiyoruz kaç aydır kışın dahi giydirmedik deryanın tavsiyesiyle
sende çorap giydirme yatırırken çok rahat uyuyor

adaş bizim yatak alçak yaho inebiliyor
birde yan tarafta yer yatağı var orayı basamak gibi kullanıyor yada direk yataktan iniyor
yöntemi bulmuş önce elleri yavaşça indiriyor dizini arkasından atıyor birkaç kere kafa üstü yapıştı
ama artık gayet düzgün iniyor velet

bende bu camdan sarkma olayından acayip korkuyorum yahoda balkondaki tabureye çıkmaya çalışıyor
daha şimdiden!!
ayaklanınca düşünemiyorum bile
bizde balkonu kapattıracağız..

yahonun odasındaki cama bebek kilidi taktırdık çok rahat birşey diğer camlarada öyle yaptırmayı düşünüyoruz

katılıyorum. bence de zamanla kolaylaştı. Önceden kucağımdan hiç inmezdi, yapışık ikiz gibiydik. Şimdilerde yürütecinde zaman da geçiriyor, oturarak oyuncaklarıyla da oynuyor. Açıkçası rahatlamış hissediyorum bir nebze.

ESRA kızma ama çok komik geiyor bana yaa.. Çok mu caniyim bilmiyorum ama kahkahalarla güldüm. Tövbe yarabbim :)

pAMUKLA DOLDURULMUŞ BEBEK YAStığı kullanıyorum. ince uzun kollu ve uzun bacaklı ile yatırıyorum. Ama sabah çok terlemiş uyandı. kısa kollu giydireceğim bu gece.

KUŞADASI'nda kuzenimin nişanı varmış bu gece. Sezon açıldı artık, tamam! Annem 7-8 civarı çıkar 11 civarı döneriz diyor. (Yol 1 saat sürüyor) Babamın tüm sülalesi orada olduğundan gitmek istiyorum. O kadar kişiyi bir arada görmem çok zor, anca düğün dernek olacak! Kuzenlerimi, amcamları da özledim. Ama boğazım acıyor, sporu gene ekeceğim ve Doruk rahatça uyur umarım. Bir de saçlarım beyaz dolu, yarın boyatacaktım.

çorapsızmı geziyorsunuz aylardır esra nasıl yani bizimki biraz gezsin son donemki sicakları demiyorum buzu gibi oluyordu ayakları
gaz oluyor ondan sonra anında
demek yapıya gore dgisiyor bizimki sicak sevicek heralde

dr dan gelince yazarım tabi dediklerini hep yazıyorum zaten

bu arada geçmis aylardan asıları kalmıs olabilir bazı dr lar aynı anda birden fazal ası yapmayı istemiyor
bizimki misal o bolerek yapıyor
en son pnomokok asısı vardı 8. ayda mesela

Sabırsızlıkla beklıyorum dıyecegın günü kaydirigubbakcemile3

valla oralarda durum nedır bılemıyorum ama ben Kuzey ı burada oyle giydırsem, cocuk cıva olup akar herhall akannehir

canım daha bende giydirmedim... gündüz dışarı çıkmıyorlar genelde akşamları ben eve gidince çıkartıyor yinede biraz serin olduğu için akşamları kısa kollu ve şorta daha geçemedik:kedi:

aslında buralar da sıcak esra. özellikle bir haftadır. çorap giydirmeme konusunu hatırlıyorum. okumuştum yani ama cesaret edemedim. yiğit sürekli üzerini açtığı için üşür diye korkuyorum.

e esra bebek kilidi çocuk camı kendi acıp sarkmasın falan diye
sen sıcak olup o camı acık tutmak istediginde ne yapacaksın ? bir an bile odadan çıkmaman gerek iste o da çok geriyor insanı allah korusun bir telefon calar kapı calar kalkar gidersin anlık oluyor hersey

ESRAKO gülmek değil de, ben nefret ederim parmaklıktan. 20 yılım zemin katta parmaklıklarla geçti. Sıneklikten bile nefret ederim. Perdeleri de pek kullanmam, giyinip soyunacaksam sadece! Ben koruyacağımı düşünüyorum. Dediğim gibi, üstten açarım, kilit taktırırım. Zaten sineklikler sürekli duruyor ve itmekle açılan cinsten değil. Allah korusun risk her zman var ama, annemin takıntılarıyla yaşamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…