Aradılar aşınız var neden gelmediniz diye.... OOoffffffff gidip bide onların asık suratlarını çekeceğim. Bide azarlar gibi bakmazlarmı... Oooff oofff haftaya götüreceğim ya şimdi bu sıcakta çıkmam.. Hala anlamış değilim ama..
kız annelerine birsorum olacak
oglan buyuttukten sonra kafama takıldı bu konu kararsız kaldım
simdi yazın elbise giyecek ya kiz bebikler altına herhangi birsey giydirecekmisiniz ? yani birtek bez mi olacak ?
yoksa mutlaka her elbisenin altına uygun renkte kulot falanmı alacagız hani su suslu olanlardan ??
civcilerimden biri daha hakkı rahmetine kavuştu
zehranın dediği gibi türbeye dönecek evim
dün gece değil evelsi gece bir ağladım bir ağladımm
katil bebek chuky işbaşındaydı yine
balkonda civcivleri çıkardım altını temizlemek için gazetesi vs
gözüm yahoda ama sonra hayvancağızlar çilyavrusu gibi dağılıp gezmeye başladı yahya saldırdı birden bire hangisini tutacağımı şaşırdım canını kurtaran kaçtı ama biri yakalndı yahoo elinde mırcını çıkaracaktı hayvancağızın tam ağzına sokuyodu yakaladım senağlama
kemiklerini kırdı sanırım itoğluit
hayvancağız bütün gün topalladı onu ayrı bir kutuya koydum tüm şevkatimle kurtarmaya çalıştım biraz toparladı sanki
sonra benim gerzek kocam ne yapmışşş o hasta olanıda diğerlerinin yanına koymuş çok ötüyomuş arkadaşlarını özlemiş sanmışşş
tabii sakat diye kıpırdayamıyor diğerleride gagalamış bir köşede yığılıp kalmış bütün gece ne yaptıysam kurtaramadım senağlama
inanmıyorum ya:)))sabahta yaho kolumda uyuyordu nasıl uyumuşsammm
civciv ciyaklaması ile uyandım
gözümü bir açtım yaho yok
odaya koştum yaho civciclerin kutusunu devirmiş yakalamaya çalışıyor hayvanların bir kaçışı varr
ayy dedim Allahtan birşey yapamamışş dolabın üstüne kaldırdım kutularını
öff pöfff
ay allahım korusun.korku filmi gibi.allah kimseye yaşatmasın.geçen yıl izmirde yaşandı öyle bir olay.mavişehir evlerinde 11.katta.bebeğin babası seyahate gitmiş kızda annesine gitmiş kalmaya.evde dede anane ve anne var.kimsenin olmadığı bi sırada 2,5 yaşındaki çocuk mutfak balkonundaki tabureye çıkmış aşağıya bakarken dengeyi kaybedip düşmüştü.ve aşağıdan zile basıp insanlar söylemiş sizin balkondan bebeğiniz düştü diye.allahım o acıları yaşatmasın.gulmeyin kizlar demir korkuluk hirsiz içind degilki 7. kata diyorsunuz
benim oglan 3 yasında falandı 16. katta oturuyorduk o zaman ve bir gun sesizce sabah yeni uyanmısız yatak odasındaki cam acıktu onunde hiç esya yokk yatak var uzagında ve salondan sandalye çekmis ki dar odanın girisi nasıl etrafa hiç vurup ses yapmadan çekmis bilmioyrum sabah yeni kalktım cay koymaya gitmistim mutfaaga iboda banyoda falandı tv falan kapalı ev sessiz o da sesisiz calısmıs sandalyeyi çekmis bir guzel uzerine çikmis sandalyenin sırt koyma yeri odaya bakıyor direk dumduz dayamıs yani pervazın kenarına sandalyeyi ve ayakta kendiside pervaz dizlerinin bile alt hizasında kalıcak sekilde durarak bakıyor bir guzel camdan. o arada yillar once tupculerin muzigi çalardı hani uh ah dev adam 12 dev adam o sokaktan geçiyor berkede baba diye seslendi bak uh ah falan geçiyord iye allahtan ibo hemen gitmis yanina hani tamam oglum iyi geçsin diyebilirdi evdende duyuluyordu çunku berke habire dev adam geçiyor diyordu:) ibo odaya bir giriyor bu sandalyede ayakta camın onunde tabi bir adımlık yolu nasıl gitmis korkunç bir gundu beni cagırdı seslenip tabloyu gordugum an elim ayagım bosalmıstı saatlerce sanki kotu birsey olmus gibi aglamıstım kendime gelememistim. o yuzden 7. kata parmaklık olayı hiç abes degil. biaz ayaklansın buyusun rahat rahat yaz aylarını geçirmek için yaptırmak gerek. biz yaptırmıstık bu olaydan sonra iki taneince profil kestirip pimapene dikey olarak hapisane gibi olmustu ama en azından o camları rahatca acıyorduk
valal ben kışın hep soğuk odada yaırdım oğlumu üzerini örtüyordum fakat açılıyordu.çok şükür bi hastalaık falan yaşamadık.şimdide ince penye örtüyorum ama yinede 360 derece döndüğü için hiç örtü üzerinde değilanladım teşekkür ederim.... ama ne bilim insan yinede tedirgin oluyor hasta falan olursa diye ne yapalım artık .....bende üstünü fazla örtmüyorum tek ince bi penye battaniye örtüyorum ama yinede yatağı arşınlıyor benim kız artık yapacak birşey yok.... bende öyle deli ve açık yatarım bana çekmiş :)))))
bazı sağlık ocakları 5 bir yerde olan aşıyı sonradan yapıyorlar.bizede doğumgününün ertesi günü gel dedilerAllah allah? 9. ayda aşımız yok ki? Doğumgününün ertesi günü dediler bize.
ESRAKO gülmek değil de, ben nefret ederim parmaklıktan. 20 yılım zemin katta parmaklıklarla geçti. Sİneklikten bile nefret ederim. Perdeleri de pek kullanmam, giyinip soyunacaksam sadece! Ben koruyacağımı düşünüyorum. Dediğim gibi, üstten açarım, kilit taktırırım. Zaten sineklikler sürekli duruyor ve itmekle açılan cinsten değil. Allah korusun risk her zman var ama, annemin takıntılarıyla yaşamak istemiyorum.
Esrako bacım, 4 sene oturdum ben Bağdat Caddesinde.. hanı kroki çizerim sana ne nerede die :) çok ozledım.. furnum da tütüoo, ıkı senedır gıdemıyorum hamılleıkten dolayı felan..
İlk oradan Izmır e tasındıgımda her hafta sonu cuma aksamından ucakla gelıp, pazar gunu Fenerbahce de kahvaltı yapmak ıcın gıdıp geldım.. 6 aydan fazla surdu bole, sonraları ıkı haftada bır gıdıp geldım desem yalan olmaz.. anca anca yavas yavas dindi.. ben de ole alıstım.. :))
Fenerbahcede 4 sene oturunca salaklasmıstım bırden ızmır de :))
heee annadımmmadaş aslında mantıklı camı falan açmak isteyince ne olacak ama demir parmaklık olayı banada itici geliyorr
hatta balkonu dahi kapattırmak istemiyorum çıkıp iki hava alıyorum
birde adaş çorapsız uyutuyorum gündüz çorapsız gezmiyor alemsinnnnn
TŞk ederim Sİbel...
Yaaa nerdesiniz? Dersim başlayacak birazdan. Eve gitmedim bugün arada. Hava sıcak, zaten keyfim yok, size takılayım didim ama içiniz geçmiş yauuvvvv.....
Burcu sen nasıl katlanıyorsun bu insanlara.. kaydirigubbakcemileGadınlar gene yanyana oturup fısırdadılar teneffüste. Bu arada başka bir
...en ufak gürültüde kafalarını uzatıyorlar, çok çirkin, dedim. Bugün gene oldu çünkü, çok gıcık oldum.
Neyse bir daha giremem bugün sanırım. Öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?