2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esrako bacım, 4 sene oturdum ben Bağdat Caddesinde.. hanı kroki çizerim sana ne nerede die :) çok ozledım.. furnum da tütüoo, ıkı senedır gıdemıyorum hamılleıkten dolayı felan..

ılk oradan Izmır e tasındıgımda her hafta sonu cuma aksamından ucakla gelıp, pazar gunu Fenerbahce de kahvaltı yapmak ıcın gıdıp geldım.. 6 aydan fazla surdu bole, sonraları ıkı haftada bır gıdıp geldım desem yalan olmaz.. anca anca yavas yavas dindi.. ben de ole alıstım.. :))

Fenerbahcede 4 sene oturunca salaklasmıstım bırden ızmır de :))

Aradılar aşınız var neden gelmediniz diye.... OOoffffffff gidip bide onların asık suratlarını çekeceğim. Bide azarlar gibi bakmazlarmı... Oooff oofff haftaya götüreceğim ya şimdi bu sıcakta çıkmam.. Hala anlamış değilim ama..

Allah allah? 9. ayda aşımız yok ki? Doğumgününün ertesi günü dediler bize.

kız annelerine birsorum olacak

oglan buyuttukten sonra kafama takıldı bu konu kararsız kaldım

simdi yazın elbise giyecek ya kiz bebikler altına herhangi birsey giydirecekmisiniz ? yani birtek bez mi olacak ?
yoksa mutlaka her elbisenin altına uygun renkte kulot falanmı alacagız hani su suslu olanlardan ??

adaş aslında mantıklı camı falan açmak isteyince ne olacak ama demir parmaklık olayı banada itici geliyorr
hatta balkonu dahi kapattırmak istemiyorum çıkıp iki hava alıyorum

birde adaş çorapsız uyutuyorum gündüz çorapsız gezmiyor alemsinnnnn

evet canım ben o süslü kilotlardan almayı düşünüyorum bezin görüntüsü hoş olmaz gibime geliyor.......

TAZEM iyi eğlenceler ne güzel birkaç saatliğinede olsa insanın sevdiklerini özlediklerine görmesi çok güzel... güzel bi akşam geçirmen dileğiyle....

TŞk ederim Sıbel...

Yaaa nerdesiniz? Dersim başlayacak birazdan. Eve gitmedim bugün arada. Hava sıcak, zaten keyfim yok, size takılayım didim ama içiniz geçmiş yauuvvvv.....

selam arkadaşlar nasılsınız?

allah rahmet eylesin esra.ay senin yahoda maşşallah evde tek başınadaki çocuk gibi.hiperaktifmidir nedir.sen nasıl kilo veramiyorsun onunla bilmiyorum:))))
inanmıyorum ya:)))
ay allahım korusun.korku filmi gibi.allah kimseye yaşatmasın.geçen yıl izmirde yaşandı öyle bir olay.mavişehir evlerinde 11.katta.bebeğin babası seyahate gitmiş kızda annesine gitmiş kalmaya.evde dede anane ve anne var.kimsenin olmadığı bi sırada 2,5 yaşındaki çocuk mutfak balkonundaki tabureye çıkmış aşağıya bakarken dengeyi kaybedip düşmüştü.ve aşağıdan zile basıp insanlar söylemiş sizin balkondan bebeğiniz düştü diye.allahım o acıları yaşatmasın.
valal ben kışın hep soğuk odada yaırdım oğlumu üzerini örtüyordum fakat açılıyordu.çok şükür bi hastalaık falan yaşamadık.şimdide ince penye örtüyorum ama yinede 360 derece döndüğü için hiç örtü üzerinde değil
Allah allah? 9. ayda aşımız yok ki? Doğumgününün ertesi günü dediler bize.
bazı sağlık ocakları 5 bir yerde olan aşıyı sonradan yapıyorlar.bizede doğumgününün ertesi günü gel dediler

ya canım zaten sen nasıl rahat ediyorsan oyle yapman gerek
ben onlem alınca oh deyip rahatca serilip oturuyorum obur turlu diken ustunde oluyorum. bende nefret ederim yıllarca besiktasta guzelim kose binada oturup sonra kiracılık belası yuzunden zeynepkamil uskudarda bir zemin kata tasınmıstık kabus gibi gelmisti bana orda yasam. parmaklık olayından nefrettt edenlerdenim alcak kat hiç sevmem.
ama iste camlar guvenli oldumu ben rahat ediyorum ondan yaptırmıstık obur evde bakalım burda napcaz

aaaa aaa çok hayıflandım sayet daha evel bunu yazdıysan ve hatırlamıyorsam
ben seni katıksız izmirli sanıyordum yahu niye boyle dusundum kiii
demek istanbulda yasadın hangi yillarda ?? hemde fenerbahcede çok yakınımmıs yaa.
ama tamam severim oralarıda oyle her haftasonu atlayıp gelecek kadar degil izmir sonuçta ucra bir sehir degill.
sen fenerlisindirde takım olarak kesin :)

evrime yazınca fenerlimisin diye aklıma geldi
yeni bir konu buludm bir ara burcdasım falan muhabeti vardı
mucize ile burclarımız aynı idi ama terketti biziii

takımlarınız neler bos oylesine bir soru sormus olayım :))

bendeniz besiktasın gobeginde dogup buyumus biri olarak tabiki BESıKTAS lıyım

Gadınlar gene yanyana oturup fısırdadılar teneffüste. Bu arada başka bir kadın geçti, ikisi de süzdü baştan aşağı. Geçen kişinin duymayacağı şekilde dedim ki; ohha, karantinaya alsaydınız kadını, o nasıl süzmek? dedim. AaaAAaa, süzdük mü, aAaaaA hiç farkında değiliz...

Sonra da sınıfta gürültü çıktıkça zırt pırt sınıfıma dalan müdür yardımcılarını gidip başyardımcıya söyledim. Okulun en haşarı sınıflarından birine 6 saat dersim var, ben 5 saatini çatır çatır işliyorum, iki kahkaha atılsa kafasını uzatıyor bu adamlar, hiç hoş dğil, dedim. Kişisel almayın, diyor. Kişisel değil elbette ama çok rahatsız oluyorum, benim sınıfla problemim yok, biraz gürültü yapmalarına izin veriyorum. Millet hiç ders işleyemiyor, gidin sorun, bende çatır çatır defter tutuyorlar, ders dinliyorlar, o kadar serbest de bırakacağım tabi ki, dedim. Gürültü dediğim de 17 - 18 yaşındaki adamların boru gibi sesleriye konuşması ya da gülmesi. Başka bir şey değil. Dedim 4 saat dersim var üstüste, kime söylesem sabır diliyor, ben şikayetçi değilim ama en ufak gürültüde kafalarını uzatıyorlar, çok çirkin, dedim. Bugün gene oldu çünkü, çok gıcık oldum.

Neyse bir daha giremem bugün sanırım. Öptüm hepinizi.

heee annadımmm
bizde balkonu kapattık bu sene cam balkon yaptırdım cam camamı ne deniyor geçen gun actım hepsini aynen acık balkon oluyor çok kullanıslı kısında rahatca orda çayımı kahvemi içtim kalın bir hirka giyip gayet memnunum

TŞk ederim Sİbel...

Yaaa nerdesiniz? Dersim başlayacak birazdan. Eve gitmedim bugün arada. Hava sıcak, zaten keyfim yok, size takılayım didim ama içiniz geçmiş yauuvvvv.....

burrdayız kuzum catır catır yazıyoyoruz okumuyonmuuu

bugun temizlik gunu esittir aksam bakıcının ece ye bakma gunuuu yasasın ozgurluk :)))

sirketten çok yakın iki arkadasım emekli oluyor bu aksam karakoy liman rest varmıs bileniniz varmı orda yemege gdiyoruz buyukce bir grup arkadaslarla. is cıkısı kuafor vs islerinden sonra direk gidecem eve gitmeden kızımı ozliycem yarın sabaha kadar ama gezmekte guzel

ay tulin ne diyorsunn tuylerim diken diken oldu yaa
dusunemiyorum kapının calınıp bebeginiz dustu haberiniz yokmu lafını ayyasamık kadar oldum allah korusun hepimizin evladını

ESRAKO ben senin dediğini aynısını yemek konusunda yaşıyorum. Annem hiç çekinmeden rahatça, Doruk'un boğazına kaçabilecek şeyleri veriyor. Ben çok tırsıyorum, hep de öğürüyor yavrum, annemin elinden zor alıyorum. Fileye koymadan elma - salatalık vermiyoum, yüzde yüz koparıp öğürüyor. Sonra Allah korusun, ağzının bi köşesinde kalır, öyle uyur... Aklıma neler geliyor. Annem de bu konuda rahat. Herkesin hassasiyeti farklı noktalarda demek ki ama birbirimize saygı duymalıyız. Neyse konu gene anneme dönüyor. Bu böyle olmayacak, ya ona da bir mektup döşeyeceğim ya d karşıma alıp konuşacağım. Konuşmak istemiyorum, hemen yargılıyor, sevmiyorum. Neyse daha fazla kafanızı ütülemeyeyim bu konuyla... kaçtım ben.

Burcu sen nasıl katlanıyorsun bu insanlara.. kaydirigubbakcemile

ohoo çocuk buyuturken oyle maceralar yasayacaksınızkı yazsanız roman olur cinsinden biz berkeyi irili ufaklı 4-5 kez kaybettik :))
sorumsuz insanlarda degilizama yanlıs anlasma ile falan oldu iboyla aramızda bir iki sen aldın ben aldım sanma olayları falan :)
en kotusu bosandıgımız yaz erdek e gittim annemler bosansak bile hala arkadas oldukları gorumcemler ve ablamlar karısım nasıl ama: )
eski dunurler eski gelin ve abla eniste falan gittik iste sahilde berke 5 yasında bir anda yok oldu onca insanın gozu onunden . 1 saat falan bulamadık bir kadın dedi denizde ben demin iki kolluk gordum bilmemne neler ysadım o bir saatte sonra bizim oglan kıyı kıyı farketmeden tee gitmis sahıl boyunca sonra orda cay bahcesine ustunde mayo kafasında bandana kolunda kolluk çıplak ayakla yunuslar motorla getirdiler saskın saskın bakıyordu:) sonra insan seli gibi tabi erdek oturan insanlar arasında bizi bulamamıs bulacam diye gittikce uzaklasmıs :)
ay bulunca iboyu aramıstım beni kıtır kıtır keserdi heralde birde bosanmısız allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…