2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tabi canım herkesin asırı takık oldugu hassas olduu guvenlik onlemleri farklı ben camdan dusurme tehlikesi yasadıgım için berkeyi ve 16. kat gibi manyak yukseklikte uzun yıllar çocuk buyuttgum için fobi olduydu bende.
hani hiç yasama sansı olmaz sonuçta 1. kattandusende olebilir ama 16 ya bu . ondan ben boyle hassasım herkes dedigin gibi farklı diyorum ya hep sen nasıl rahat ediyorsan artık

ay tulin ne diyorsunn tuylerim diken diken oldu yaa
dusunemiyorum kapının calınıp bebeginiz dustu haberiniz yokmu lafını ayyasamık kadar oldum allah korusun hepimizin evladını

amin amin.ve ogünü ben hiç unutmuyorum.işyerindeydim daha patronumda o apt nin altında emlakçı varmış oraya ev almak için konuşmaya gitmişti.dışarda oturuyordukyukardan bişey uçtu güm diye bi ses çıktı bi baktık çocukmuş dedi.patronumun gözleri önünde oldu.adam işyerine geldiğinde şok geçitiyodu.allah göstermesin neyse kapatalım bu konuyu tırstım iyice

yemek saati ara ogunumu yemeyide unuttum yogunluktan oluyorum aclıktan
ogleden sonra gorusuruz
afiyet olsun.bende yedim geldim

aynen canım yozgat dier şehirlere göre daha soğuk oluyor zaten bebişler hasas biz anca temmuzda filan giydirebiliriz ben bile bazen üşüyorum
bende yahoyu yastıksız yatırıyorum havalarda sıcak
şort ve tişörtle yatıyor üstünede ince bir pike örtüyorum
bende yastıksız yatırıyorum beni annem 1 bucuk yaşına kadar yastıksız yatırmış boynum uzun olsun die bi yerden duymuş oda öle yapmış gerçektende bi boynum var boyum kadar bende mustiyi yatırıyorum çünkü baba tarafımız da hep boyun yerine gıdık var öle uzun deil:))
hesra bajımmm kk den görmediğin bi ben kaldım yaaa bende istiom seni görmek yawffff öff
nurdanımlaaa nasıl güsel çıkmışsınızzzz yaaopuyorumnanaktan

Guzel bacım :) İzmir in ücra oldugunu kim dedi :)

Bir şehri güzelleştiren içindeki insanlardır.. benim de o zamandan hala bu zamana uzanan ciğerlerim var orada.. halıyle vakıt gecırmeye gelıyordum.. bekarım, gencim,güzelim, 52 kıloyum :))) dağıtırımmm.. eser kafama çeker giderim.. :)) o zamanlardı bu zamanlar..

katıksız Izmır lı degılım.. 21 yasından berı Istanbul da ıkamet ettim.. once mecıdıkoy de.. oradan fenerbahce de oturdum.. mecıdıkoy de ıken DMC de Mıllıyet gazetesınde kultur sanat muhabırı ıdım.. fenerbahcede de bir şirketin İnsan Kaynakları departmanın kurulumunda calıstım.. orada kaldım.. fenerbahce de kalma yıllarım.. 2003-2007..

bilginize arz ederim Esrakocum.. mecidikoy de oturdugum ıcın ne GS lı, ne de Fenerbahce de oturdugum ıcın fenerlıyım :)) takım tutmam, parti tutmam, belli bir siyası gorus benımsemem, bir yere ait olmam,marka tutmam,sembol sevmem, bır seye tutunmaya ıhtıyac hıssetmem, bu da benım bakıs acım.. .. :))

pazardan 3 demet doğal semiz otu aldım.. gidip gelip agzıma tıkıyorum.. :) Kuzey meme ile ilişiğini kesti.. ben de sahnelere geri döndüm.. :)

hesra bajımmm kk den görmediğin bi ben kaldım yaaa bende istiom seni görmek yawffff öff
nurdanımlaaa nasıl güsel çıkmışsınızzzz yaaopuyorumnanaktan

ay cok alemsin Nur.. güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 ,demek herkes gördü haaa kaydirigubbakcemile3

Bu arada neleredeydın sen??

o zaman senin patron, gelen gıden tum ıc maıllere de bakıyordur.. bu konuda takıksa, o konuda da haydı haydı takıktır.. aile sırketı mı sızınkı??

pazardan 3 demet doğal semiz otu aldım.. gidip gelip agzıma tıkıyorum.. :) Kuzey meme ile ilişiğini kesti.. ben de sahnelere geri döndüm.. :)

ohh afiyet olsun evrimim.... bende çok severim semiz otunu benim yerimede yeboshayallersmile öyle güzel bi sebzeki bi sebze herşeye bu kadar güzel bi tatmı verir yazemuszemus

ay cok alemsin Nur.. güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 ,demek herkes gördü haaa kaydirigubbakcemile3

Bu arada neleredeydın sen??
sormaa efrimim dün temizlik vardı öldüm temizlicem die akşamda gökhanın amcasıgildeydik çarşambada annemdeydim bugün evdeyim yarın tekrar anneme gidicem teyzem geldi hamde k.validemin arkadaşları geleceklermiş anneme....haa bu arada keyfim yerime geldi şükür yaa geziom efrimim efrimimm sen nasulsun canumm seni güldürdüysem ne mutlu banaaaopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ben de nefret ederim o tipteki müdür yardımcılarından. ders ve sınıf öğretmenindir. yeri gelir öğrencileriyle ders işler, yeri gelir muhabbet eder, güler, ağlar.. onlara ne. önemli olan konuyu öğretmek değil mi. nasıl istersem öyle öğretirim. sanki o müdür yardımcıları hiç öğretmen olmadılar. hayret ediyorum yaa ne çabukta unutuveriyorlar öğretmenlik günlerini bunlar???
ben de çok korkuyorum o konudan burcu. o yüzden çok dikkatliyim. anneme de kat kat tembih ediyorum..
evet soğuk nurcum. dediğin gibi geçenlerde ben sabah çorap giymedim bikaç saat ben bile üşüdüm. çokta özeniyorum böyle bıcıl bıcıl giydirmeyi :) çok severim ben çıplak bebişleri...
bu arada bilmiyordum öyle boynunun uzun olmasını filan. aslı var mı ki? yani fazla uzun boyun da iyi olur mu ki? ortası olması için napmak gerek ki :)

ohh afiyet olsun evrimim.... bende çok severim semiz otunu benim yerimede yeboshayallersmile öyle güzel bi sebzeki bi sebze herşeye bu kadar güzel bi tatmı verir yazemuszemus

yok dı mı sızın orada.. ben yıne pot kırdım.. burdan gondersemm sümük gibi olur yaaa.. pöff.. pardın Sibelim

ıkı gundur yoksun.. sabah yazdım senaryoyu kafamda.. :))

aman gez ıyı ol, keyfıın yerınde olsun, yazmasan da olur.. sen hala ne temızlıgı yapıosun bacım.. hayırdır???

Ha kraldan cok kralcı amca yane.. eywah eywahh krıtık vaka desene.. :))

ama harıkasın... cin olmadan adam çarparım itinayla diosunn kaydirigubbakcemile3

ben bi ara boynumun resmini ekleyim işin şakası ama uzun boyunda hoş duruo şöle dik yürünce filan ben kambur gibi yürürüm o ayrı:)

ıkı gundur yoksun.. sabah yazdım senaryoyu kafamda.. :))

aman gez ıyı ol, keyfıın yerınde olsun, yazmasan da olur.. sen hala ne temızlıgı yapıosun bacım.. hayırdır???
yok bajım normal ev temizli silip süpürmee amann buraya yazmasamm çatlarım bende fırsatım olmadı çarşambadan berii sülemesi ayıptır kocayla arayı düzeltiktee gesdirio bisii evde kalıncada eve yükleniom bajımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…