MELTEMCİĞİM benim bir arkadaşımında prolaktini yüksek çıktı.Hamile olamıyor ondan dolayı ama düznli bi şekilde regl oluyor.
Birde o işyerinde kilerde evlere şenlikmiş yalnız. Bi burcunun okulundakiler vardı garip, şimdide seninkiler çıktı.Valla zor..
QUOTE]
zorrr bu arada tünaydın
artık eskisi gibi sık giremiyeceğim kk ya
çünkü bilgisayar ekranımı başkaları da görüyor çok sinir bozucu
zehra hangi hastanede dogum yaptın sen ? devlet hast falanmı ?
ozellerde normalde bebek hemsireleri alır bebegi besler getirir siz inin yedirin hiç duymadım ama devlet hast ise tabi normal
bizim kizada ikinci gun sut yetmedi hemsireler su medela nın kasık gibibiberonu varya kasık ucu seklinde onla verdiler 30 cc mama sadece o kadar verildi sonra 5 aya kadar hiç mama vermedik su ara mama manyagı oldu kasık mamasi biberon maması kavanoz lardan falan:)
ilk gece mama verdiler onun dışında 4,5 ayda muhallebiyi mamayla yapmaya başladık haftada bir iki muhallebi veriyoruz gerisi anne sütü zatençok şükür hala sütüm ece ye yetiyor
bende de hemşireler doyurdular ece yi
emzirme konusunda da çok yardımcı oldular Türkiye Hastanesi
civcilerimden biri daha hakkı rahmetine kavuştu
zehranın dediği gibi türbeye dönecek evim
dün gece değil evelsi gece bir ağladım bir ağladımm
katil bebek chuky işbaşındaydı yine
balkonda civcivleri çıkardım altını temizlemek için gazetesi vs
gözüm yahoda ama sonra hayvancağızlar çilyavrusu gibi dağılıp gezmeye başladı yahya saldırdı birden bire hangisini tutacağımı şaşırdım canını kurtaran kaçtı ama biri yakalndı yahoo elinde mırcını çıkaracaktı hayvancağızın tam ağzına sokuyodu yakaladım senağlama
kemiklerini kırdı sanırım itoğluit
hayvancağız bütün gün topalladı onu ayrı bir kutuya koydum tüm şevkatimle kurtarmaya çalıştım biraz toparladı sanki
sonra benim gerzek kocam ne yapmışşş o hasta olanıda diğerlerinin yanına koymuş çok ötüyomuş arkadaşlarını özlemiş sanmışşş
tabii sakat diye kıpırdayamıyor diğerleride gagalamış bir köşede yığılıp kalmış bütün gece ne yaptıysam kurtaramadım senağlama
yazık ya
ver o civcivleri Esracım kalanlar bari büyüsünler tavuk olsunlar
sabahta yaho kolumda uyuyordu nasıl uyumuşsammm
civciv ciyaklaması ile uyandım
gözümü bir açtım yaho yok
odaya koştum yaho civciclerin kutusunu devirmiş yakalamaya çalışıyor hayvanların bir kaçışı varr
ayy dedim Allahtan birşey yapamamışş dolabın üstüne kaldırdım kutularını
öff pöfff
aman yarabbi
sibel ece de bu sekilde yatıyor hep yatagın koselerine kafayı sokup uyuyor korkuyorum nefes alamiycak diye ama olmaz heralde artık bu aydan sonra buyuduler degilmi
ustu genelde acık o yzuden biraz kalıncana esofman giydirip yatırıyorum kısın uyku tulum ugiydiriyordum
birde dikat ettim hasta falan olmuyordemekki aksam ustu acıldı diye çok endise etmemek gerek
ikinci ya ben biraz rahat davranıyorum berkede kalkıp ortmekten helak olmustuk bunda baktık hasta olmuyor e iyi ozaman diyoruz:)
benim evde 11. kat bizim de önlem almamız gerekecek fransız balkon var daha da tehlikeli yani
biz hala şort atlet e geçmedik
ben daha ne sortu tshirt bile giydirmedim bizim ev kuzey cephe gayet serin oluyor yarın sokaklarda tshirt giydiririm sorta yeltenemem daha kapri gibi taytları var ece nin onlardan giydirrim
yarın dr kontrolumuz var 9. ay kontrulunu unuttugumuzdan geçen hafta gidememistik :) ne ane baba ama :) yarın bakalım kaç kilo kac cm olmus bizimkız ve ne yiycez yeni ne eklencek
sanırım bu aydan sonra yedigimiz herseyi verebiliriz muhabeti oluyordu insalah
hadi güzel haberlerle dönün inşallah
bravo yaho yaadaş bizim yatak alçak yaho inebiliyor
birde yan tarafta yer yatağı var orayı basamak gibi kullanıyor yada direk yataktan iniyor
yöntemi bulmuş önce elleri yavaşça indiriyor dizini arkasından atıyor birkaç kere kafa üstü yapıştı
ama artık gayet düzgün iniyor velet
yahonun odasındaki cama bebek kilidi taktırdık çok rahat birşey diğer camlarada öyle yaptırmayı düşünüyoruz
ben de pimapen kiliditaktıracağım
kız annelerine birsorum olacak
oglan buyuttukten sonra kafama takıldı bu konu kararsız kaldım
simdi yazın elbise giyecek ya kiz bebikler altına herhangi birsey giydirecekmisiniz ? yani birtek bez mi olacak ?
yoksa mutlaka her elbisenin altına uygun renkte kulot falanmı alacagız hani su suslu olanlardan ??
fırfırlı kilotlasrdan alıcam bir tane var zaten beyaz ama
evrime yazınca fenerlimisin diye aklıma geldi
yeni bir konu buludm bir ara burcdasım falan muhabeti vardı
mucize ile burclarımız aynı idi ama terketti biziii
takımlarınız neler bos oylesine bir soru sormus olayım :))
bendeniz besiktasın gobeginde dogup buyumus biri olarak tabiki BESİKTAS lıyım
gs liyim
bugun temizlik gunu esittir aksam bakıcının ece ye bakma gunuuu yasasın ozgurluk :)))
sirketten çok yakın iki arkadasım emekli oluyor bu aksam karakoy liman rest varmıs bileniniz varmı orda yemege gdiyoruz buyukce bir grup arkadaslarla. is cıkısı kuafor vs islerinden sonra direk gidecem eve gitmeden kızımı ozliycem yarın sabaha kadar ama gezmekte guzel
ohhhhh iyi gezmeler
yemek saati ara ogunumu yemeyide unuttum yogunluktan oluyorum aclıktan
ogleden sonra gorusuruz
atlama öğün bende yedim geldim yerime
ay tulin ne diyorsunn tuylerim diken diken oldu yaa
dusunemiyorum kapının calınıp bebeginiz dustu haberiniz yokmu lafını ayyasamık kadar oldum allah korusun hepimizin evladını
afiyet olsun.bende yedim geldimyemek saati ara ogunumu yemeyide unuttum yogunluktan oluyorum aclıktan
ogleden sonra gorusuruz
zorrr bu arada tünaydın
başkalarıda görüyor derken.başka bilgisayardan ekranınamı bakıyorlar.çünkü bizimki öyle patronum odasında otururken mesela benim ne yaptığımı merak edip direk bilgisayar ekranıma bakabilir kendi bilgisayarından.klava:
aynen canım yozgat dier şehirlere göre daha soğuk oluyor zaten bebişler hasas biz anca temmuzda filan giydirebiliriz ben bile bazen üşüyorumben hala tişört ve şort giydirmiyorum üşür gibi geliyor yaa.. hala aynı. en alta atlet, üstüne çıtçıtla badi, üstüne penye takım ve çorap... hatta uykudan uyanınca ince yelek bile giydiriyorum. abartıyor muyum ben??
bende yastıksız yatırıyorum beni annem 1 bucuk yaşına kadar yastıksız yatırmış boynum uzun olsun die bi yerden duymuş oda öle yapmış gerçektende bi boynum var boyum kadar bende mustiyi yatırıyorum çünkü baba tarafımız da hep boyun yerine gıdık var öle uzun deil:))bende yahoyu yastıksız yatırıyorum havalarda sıcak
şort ve tişörtle yatıyor üstünede ince bir pike örtüyorum
aaaa aaa çok hayıflandım sayet daha evel bunu yazdıysan ve hatırlamıyorsam ben seni katıksız izmirli sanıyordum yahu niye boyle dusundum kiii
demek istanbulda yasadın hangi yillarda ?? hemde fenerbahcede çok yakınımmıs yaa.
ama tamam severim oralarıda oyle her haftasonu atlayıp gelecek kadar degil izmir sonuçta ucra bir sehir degill.sen fenerlisindirde takım olarak kesin :)
hesra bajımmm kk den görmediğin bi ben kaldım yaaa bende istiom seni görmek yawffff öff
nurdanımlaaa nasıl güsel çıkmışsınızzzz yaaopuyorumnanaktan
zorrr bu arada tünaydın
başkalarıda görüyor derken.başka bilgisayardan ekranınamı bakıyorlar.çünkü bizimki öyle patronum odasında otururken mesela benim ne yaptığımı merak edip direk bilgisayar ekranıma bakabilir kendi bilgisayarından.klava:
pazardan 3 demet doğal semiz otu aldım.. gidip gelip agzıma tıkıyorum.. :) Kuzey meme ile ilişiğini kesti.. ben de sahnelere geri döndüm.. :)
sormaa efrimim dün temizlik vardı öldüm temizlicem die akşamda gökhanın amcasıgildeydik çarşambada annemdeydim bugün evdeyim yarın tekrar anneme gidicem teyzem geldi hamde k.validemin arkadaşları geleceklermiş anneme....haa bu arada keyfim yerime geldi şükür yaa geziom efrimim efrimimm sen nasulsun canumm seni güldürdüysem ne mutlu banaaaopuyorumnanaktanay cok alemsin Nur.. güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 ,demek herkes gördü haaa kaydirigubbakcemile3
Bu arada neleredeydın sen??
ben de nefret ederim o tipteki müdür yardımcılarından. ders ve sınıf öğretmenindir. yeri gelir öğrencileriyle ders işler, yeri gelir muhabbet eder, güler, ağlar.. onlara ne. önemli olan konuyu öğretmek değil mi. nasıl istersem öyle öğretirim. sanki o müdür yardımcıları hiç öğretmen olmadılar. hayret ediyorum yaa ne çabukta unutuveriyorlar öğretmenlik günlerini bunlar???Gadınlar gene yanyana oturup fısırdadılar teneffüste. Bu arada başka bir kadın geçti, ikisi de süzdü baştan aşağı. Geçen kişinin duymayacağı şekilde dedim ki; ohha, karantinaya alsaydınız kadını, o nasıl süzmek? dedim. AaaAAaa, süzdük mü, aAaaaA hiç farkında değiliz...
Sonra da sınıfta gürültü çıktıkça zırt pırt sınıfıma dalan müdür yardımcılarını gidip başyardımcıya söyledim. Okulun en haşarı sınıflarından birine 6 saat dersim var, ben 5 saatini çatır çatır işliyorum, iki kahkaha atılsa kafasını uzatıyor bu adamlar, hiç hoş dğil, dedim. Kişisel almayın, diyor. Kişisel değil elbette ama çok rahatsız oluyorum, benim sınıfla problemim yok, biraz gürültü yapmalarına izin veriyorum. Millet hiç ders işleyemiyor, gidin sorun, bende çatır çatır defter tutuyorlar, ders dinliyorlar, o kadar serbest de bırakacağım tabi ki, dedim. Gürültü dediğim de 17 - 18 yaşındaki adamların boru gibi sesleriye konuşması ya da gülmesi. Başka bir şey değil. Dedim 4 saat dersim var üstüste, kime söylesem sabır diliyor, ben şikayetçi değilim ama en ufak gürültüde kafalarını uzatıyorlar, çok çirkin, dedim. Bugün gene oldu çünkü, çok gıcık oldum.
Neyse bir daha giremem bugün sanırım. Öptüm hepinizi.
ben de çok korkuyorum o konudan burcu. o yüzden çok dikkatliyim. anneme de kat kat tembih ediyorum..ESRAKO ben senin dediğini aynısını yemek konusunda yaşıyorum. Annem hiç çekinmeden rahatça, Doruk'un boğazına kaçabilecek şeyleri veriyor. Ben çok tırsıyorum, hep de öğürüyor yavrum, annemin elinden zor alıyorum. Fileye koymadan elma - salatalık vermiyoum, yüzde yüz koparıp öğürüyor. Sonra Allah korusun, ağzının bi köşesinde kalır, öyle uyur... Aklıma neler geliyor. Annem de bu konuda rahat. Herkesin hassasiyeti farklı noktalarda demek ki ama birbirimize saygı duymalıyız. Neyse konu gene anneme dönüyor. Bu böyle olmayacak, ya ona da bir mektup döşeyeceğim ya d karşıma alıp konuşacağım. Konuşmak istemiyorum, hemen yargılıyor, sevmiyorum. Neyse daha fazla kafanızı ütülemeyeyim bu konuyla... kaçtım ben.
evet soğuk nurcum. dediğin gibi geçenlerde ben sabah çorap giymedim bikaç saat ben bile üşüdüm. çokta özeniyorum böyle bıcıl bıcıl giydirmeyi :) çok severim ben çıplak bebişleri...aynen canım yozgat dier şehirlere göre daha soğuk oluyor zaten bebişler hasas biz anca temmuzda filan giydirebiliriz ben bile bazen üşüyorum
bende yastıksız yatırıyorum beni annem 1 bucuk yaşına kadar yastıksız yatırmış boynum uzun olsun die bi yerden duymuş oda öle yapmış gerçektende bi boynum var boyum kadar bende mustiyi yatırıyorum çünkü baba tarafımız da hep boyun yerine gıdık var öle uzun deil:))
o zaman senin patron, gelen gıden tum ıc maıllere de bakıyordur.. bu konuda takıksa, o konuda da haydı haydı takıktır.. aile sırketı mı sızınkı??[/QUOTE
hayır evrimcim aile şirketi değil.fakat kendisi çok meraklı.ama benim bilgisayarıma girdiğ an ben anlıyorum nasılmı ekran koruyucu resmi bi anda gidiveriyor.ben tabi hemen iş ile ilgili şeyleri açıp devam ediyorum:)))) o meraklıysa bizde şeytanız sengözlerimebaksanab
eskiden msnimde kiminle ne konuşmuşum söylüyordu.ozamanlar daha çözememiştim olayı şimdi artık herşey kontrol altında.zaten o odasındaykende pek fala kk ya yada face e girmiyorum.
ohh afiyet olsun evrimim.... bende çok severim semiz otunu benim yerimede yeboshayallersmile öyle güzel bi sebzeki bi sebze herşeye bu kadar güzel bi tatmı verir yazemuszemus
sormaa efrimim dün temizlik vardı öldüm temizlicem die akşamda gökhanın amcasıgildeydik çarşambada annemdeydim bugün evdeyim yarın tekrar anneme gidicem teyzem geldi hamde k.validemin arkadaşları geleceklermiş anneme....haa bu arada keyfim yerime geldi şükür yaa geziom efrimim efrimimm sen nasulsun canumm seni güldürdüysem ne mutlu banaaaopuyorumnanaktan
o zaman senin patron, gelen gıden tum ıc maıllere de bakıyordur.. bu konuda takıksa, o konuda da haydı haydı takıktır.. aile sırketı mı sızınkı??[/QUOTE
hayır evrimcim aile şirketi değil.fakat kendisi çok meraklı.ama benim bilgisayarıma girdiğ an ben anlıyorum nasılmı ekran koruyucu resmi bi anda gidiveriyor.ben tabi hemen iş ile ilgili şeyleri açıp devam ediyorum:)))) o meraklıysa bizde şeytanız sengözlerimebaksanab
eskiden msnimde kiminle ne konuşmuşum söylüyordu.ozamanlar daha çözememiştim olayı şimdi artık herşey kontrol altında.zaten o odasındaykende pek fala kk ya yada face e girmiyorum.
ben bi ara boynumun resmini ekleyim işin şakası ama uzun boyunda hoş duruo şöle dik yürünce filan ben kambur gibi yürürüm o ayrı:)evet soğuk nurcum. dediğin gibi geçenlerde ben sabah çorap giymedim bikaç saat ben bile üşüdüm. çokta özeniyorum böyle bıcıl bıcıl giydirmeyi :) çok severim ben çıplak bebişleri...
bu arada bilmiyordum öyle boynunun uzun olmasını filan. aslı var mı ki? yani fazla uzun boyun da iyi olur mu ki? ortası olması için napmak gerek ki :)
yok bajım normal ev temizli silip süpürmee amann buraya yazmasamm çatlarım bende fırsatım olmadı çarşambadan berii sülemesi ayıptır kocayla arayı düzeltiktee gesdirio bisii evde kalıncada eve yükleniom bajımmmıkı gundur yoksun.. sabah yazdım senaryoyu kafamda.. :))
aman gez ıyı ol, keyfıın yerınde olsun, yazmasan da olur.. sen hala ne temızlıgı yapıosun bacım.. hayırdır???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?