napaılım evrimcim.öyle adama böyle sekreter.sempatiksalakcinni
yok bajım normal ev temizli silip süpürmee amann buraya yazmasamm çatlarım bende fırsatım olmadı çarşambadan berii sülemesi ayıptır kocayla arayı düzeltiktee gesdirio bisii evde kalıncada eve yükleniom bajımmm
yok bajım normal ev temizli silip süpürmee amann buraya yazmasamm çatlarım bende fırsatım olmadı çarşambadan berii sülemesi ayıptır kocayla arayı düzeltiktee gesdirio bisii evde kalıncada eve yükleniom bajımmm
sorma evrimimm çok komikti yaa salı günü gökhan bi geldi aynı benim gibi suratı asık heheeee bana dötünü yatma sırası ona geçmiş:))) sonra dedim hayırdır küsmüsün dedim yoo dedii ee nie bölesin dedimm nasılım dedii suratın asık dedimm yok dedi ortama ayak uyduruom senin gibi davranıom dediii sonra oo gece baya konuştuk ben buraya yanınıza gelmek için çabaladım sen geldiğimden beri surat astın bana dedi baktım şöle herkesle iisin bi bana surat asıon dedi ertesi günde anneme gittim baya kızdı şu haline bak dedi ne kadaa bakımsız oldun dedi aldı beni saçımı filan ütüledi tizem makayj yaptı çok komikti halim evririmmm yaa kendimi çok tuaf hissettim o günden beri iii beni düşünmüsün yaa allah razı olsun sendennn sefiom ben bu efrim gadınııı yaa miiiikemmel bi insanngezdırsın tabi.. ıyı yapıosun.. hanı bırden sevımsız bı haldeyken bısı yazmayınca ondan merak etmıstım.. ıyı olmus, aman hersey gonlunce olsun.. en kıymetlısı huzur..
saol canummm beniiimm:1hug:oh oh iyi gezin gözün aydın nur. çok iyi olmuş düzelmeniz..
aminnnnnnnnnn canım çok saoll boşuna dememişler dimii evdeki huzur zenginlik budurrr:):):))::dance:NURRR arayı düzelttiğinize çok sevindim ya hah işte böyle birbirinizi yemekle hayat geçmez rabbim bozmasın ağzınızın tadını
olabilir dedi
adet olmamamda bir sorun yokmuş prolaktin yüksek olduğu için olmuyormuşum
evet ama bugün bir olay oldu sinir oldum işyerinde 1 tane mini buzdolabı var
bir bayan arkadaş erkekler süt saklama poşetindeki sütlerden rahatsız oluyor dedi sütleri siyah poşetle koymamı istedi sinir oldum bende sanki kötü kokan birşey koyuyorum dolaba
o erkeginde kim olduğunu tahmin ediyorum
yani süt sağmaya devam ediyorum ama artık giderek zorlanıyorum şimdi ana binada 3. kattan bodrum kata iniyorum mescit te süt sağıyorum
bu arada ben bebeğim birkaç zaman daha fazla süt içsin diye çırpınırken insanlar takdir etmek yerine abuk sabuk konuşuyorlar
yuppi
Guzel bacım :) İzmir in ücra oldugunu kim dedi :)
Bir şehri güzelleştiren içindeki insanlardır.. benim de o zamandan hala bu zamana uzanan ciğerlerim var orada.. halıyle vakıt gecırmeye gelıyordum.. bekarım, gencim,güzelim, 52 kıloyum :))) dağıtırımmm.. eser kafama çeker giderim.. :)) o zamanlardı bu zamanlar..
katıksız Izmır lı degılım.. 21 yasından berı Istanbul da ıkamet ettim.. once mecıdıkoy de.. oradan fenerbahce de oturdum.. mecıdıkoy de ıken DMC de Mıllıyet gazetesınde kultur sanat muhabırı ıdım.. fenerbahcede de bir şirketin İnsan Kaynakları departmanın kurulumunda calıstım.. orada kaldım.. fenerbahce de kalma yıllarım.. 2003-2007..
bilginize arz ederim Esrakocum.. mecidikoy de oturdugum ıcın ne GS lı, ne de Fenerbahce de oturdugum ıcın fenerlıyım :)) takım tutmam, parti tutmam, belli bir siyası gorus benımsemem, bir yere ait olmam,marka tutmam,sembol sevmem, bır seye tutunmaya ıhtıyac hıssetmem, bu da benım bakıs acım.. .. :))
pazardan 3 demet doğal semiz otu aldım.. gidip gelip agzıma tıkıyorum.. :) Kuzey meme ile ilişiğini kesti.. ben de sahnelere geri döndüm.. :)
ben de dayanamıyorum artık. bugün halledeceğim şu kuaför olayını. iş çıkışı eve uğrayacağım. yiğit balımın çorbasını yedirir emziririm. sonra doğğrruu kuaföre. hem boyatacağım, hem kestireceğim bakalım.halim ne olacak.
aminnnnnnnnnn canım çok saoll boşuna dememişler dimii evdeki huzur zenginlik budurrr:):):))::dance:
ya o lekeler benim de geçmedi sibel. ama beklemiycem artık napim. hastalığım bitsin diye bekledim zaten. üç gün oldu biteli. benim saç olabildiğinde koyu kahveye boyalı olduğu için bilemiyorum açabilirler mi biraz. açıcı kullanmalarını istemiyorum çünkü saçı çok yıpratıyor. zaten kuru benim saçlar ve ince. şebeleğe dönüp gelmem inşallah :)
canım 850 veriyorum ben yol dahil.. geçenlerde şöyle bişey oldu; bu kadın benim apartamndan 2 komşuma temizliğe geliyordu. aylık kazanmak istemiş eyvallah aldık.. benim sabah 8 akşam 6 işim olmadığından, ben buna akşam üzeri 4 gibi filan sen git istersen diye yolluyordum.. kadın da yoruluyor dinlnesin diye. evi filan da temziliyor çünkü. ama annem de burda şimdi Ada'yla ilgili fazla iş kalmıyor ona şimdilik. bir gün annemle kızı da alıp çıktık cadde tarafına. sen de işini bitirince gidebilirsin dedim ben buna. çıktığımız saat de 4 filan yine. 6 ya doğru eve bi heldim ki, balkonun iki kapısı birden ardına kadar açık, terliklerinin biri bi yerde biri bi yerde. aci bişey oldu heralde gitti dedim. o gün anneannemin ölüm yıldönümüydü, anne helva yaptı, dağıtırken apartamana aa bi de ne göreyim, eski temizliğe gittiği komşularımdan birinin evinde temizlik yapıyor. saat 7.5. hiçbişey demedim. ertesi gün ondan bekledim o da bişey demedi. tamam 6.30 dan sonra ne yapacağı beni ilgilndirmez (ertesi güne yorgun olmamak koşulu ile) ama hiç etik değil. bana söylemesi gerekiyordu bence. bi de üstelik kapı baca açık! söyledim, aa unutmuşum.. yorulunca da herşeyi unutuyor. ya ben geç dönsem o akşam, hırsız girse, sen mi ödicen zararımı! e sen benim iyiniyetimi suistimal edersen, ben de seni 6.30 dan önce bırakmam o zaman. anlaştığımız gibi. bir diğer konu da , geldiği ilk gün dudağının kenrı kızarmış, yatağın kenarına vurdum dedi. gittikçe büyüdü yara oldu. ben salak mıyım uçuğu anlamayacak kadar! hala yok değil vurdum! bi de öpüyor bebeği, elinden öpüyorum diyor. e bu çocuk habire elini sokuyor ağzına!m
canım sen acıbademde oturuyordun degilmi. orda bir eve gelen bir bakıcı tanıdıgım var ama hiç memnun degil aile acayip suistimal ediyor kadıncagız çok iyi niyetli herseye ok diyorikiz bebeklere bakıyor yeni dogdular once ayda iki cumartesi cagırmaya basladılar verdigi ucretin +50tl fazlasna simdi ise 3. cumarteside gel diyorlarmıs parasız bir sekilde kadıncagız alibeykoyde oturuyor sabah 6 da çıkıp yollara dokuluyor vaktinde gidtip geliyor ak sam 18,30 olarak konusmuslar habire kadını 8 lere kadar tutuyorlarmıs vs yani daha nice olaylar var bende dedim iyi bakıcı arayan bir suru insan var bulunur ben bakıcam dedim daha dun. sen ne kadar ucret veriyordun bilmiyorum ama dusuk vs demissin sayet dusunursen konusalım
evet canım yatağı tavaf ediyor bütün gece, arada örtüyoruz üstünü, ama üşümüyor bence de.. uyku tulumu giydirdim bir kaç kere ama havalar baya ısındı diye artık, emzirme geceliklerinden birini terziye verip altına fermuar diktirdim, incecik penye uyku tulumu oldu onu giydiricem artık..arkadaşlar bi soru daha:)))
selin gece çok dağınık yatıyor toplayamıyorum artık onu ya.... malum odasında yatıyor o ama beşiğin içiini talan ediyor gece uykusuda döne döne bütün yatağı turluyor üstünde ne örtü kalıyor nede başka birşey öyle açık yatıyor...... sizinkilerde böylemi ya napıcam ben bu çocuğu.....
bide bide.... seline bebek yastığı kullanıyorduk ama artık o küçük gelmeye başladı bizim kullandığımız gibi büyük yastıklardan almayı düşünüyorum ne alayım sizce yada sizin kullandığınız özel bi yastık varmı....
oooo esraa yaaa!! gülsem miii ağlasam mıı bilemedim valla! kurtul sen onlardan tatlım ya! onlar da rahat etsin sen de! ya da bence görümcene hediye et gerisingeri! bende ölecek bunlar atmaya kıyamıyorum al sen bak de!civcilerimden biri daha hakkı rahmetine kavuştu
zehranın dediği gibi türbeye dönecek evim
dün gece değil evelsi gece bir ağladım bir ağladımm
katil bebek chuky işbaşındaydı yine
balkonda civcivleri çıkardım altını temizlemek için gazetesi vs
gözüm yahoda ama sonra hayvancağızlar çilyavrusu gibi dağılıp gezmeye başladı yahya saldırdı birden bire hangisini tutacağımı şaşırdım canını kurtaran kaçtı ama biri yakalndı yahoo elinde mırcını çıkaracaktı hayvancağızın tam ağzına sokuyodu yakaladım senağlama
kemiklerini kırdı sanırım itoğluit
hayvancağız bütün gün topalladı onu ayrı bir kutuya koydum tüm şevkatimle kurtarmaya çalıştım biraz toparladı sanki
sonra benim gerzek kocam ne yapmışşş o hasta olanıda diğerlerinin yanına koymuş çok ötüyomuş arkadaşlarını özlemiş sanmışşş
tabii sakat diye kıpırdayamıyor diğerleride gagalamış bir köşede yığılıp kalmış bütün gece ne yaptıysam kurtaramadım senağlama
amaniiiinnn orası çok mu soğuk fatma? ben bi zıbın bi de ayaklı tulum giyidiryorum geceleri. çorap giydirmiyorum. gündüz de ya bunun aynısı ya da artık tişört filan..ben hala tişört ve şort giydirmiyorum üşür gibi geliyor yaa.. hala aynı. en alta atlet, üstüne çıtçıtla badi, üstüne penye takım ve çorap... hatta uykudan uyanınca ince yelek bile giydiriyorum. abartıyor muyum ben??
6.ayda bitti bizim aşılar. 1 yaşında var bi daha..Aynı yöntemi bizde uyguluyoruz.. Ama benim oğlanımın bu ayda aşısı varmış anlamadım ya ne aşısı.. Unutmuşum valla.. Bİtmemişmiydi bu aşılar.. bilmiyorumkismile
oiyyyyyyyy....feci zeki bişey bu velet!adaş bizim yatak alçak yaho inebiliyor
birde yan tarafta yer yatağı var orayı basamak gibi kullanıyor yada direk yataktan iniyor
yöntemi bulmuş önce elleri yavaşça indiriyor dizini arkasından atıyor birkaç kere kafa üstü yapıştı
ama artık gayet düzgün iniyor velet
aa kesin karşılaşmışızdır senle o zman fenerbahçe parkında kahvaltıda, caddebostan sahilde.. her haftasonu gayret gayret nevaleleri hasırlayıp gideriz oraya kahvaltıya! özel masa sandalyemiz bile var orası için :))sezonu açmak lazım yavaş yavaş..Esrako bacım, 4 sene oturdum ben Bağdat Caddesinde.. hanı kroki çizerim sana ne nerede die :) çok ozledım.. furnum da tütüoo, ıkı senedır gıdemıyorum hamılleıkten dolayı felan..
İlk oradan Izmır e tasındıgımda her hafta sonu cuma aksamından ucakla gelıp, pazar gunu Fenerbahce de kahvaltı yapmak ıcın gıdıp geldım.. 6 aydan fazla surdu bole, sonraları ıkı haftada bır gıdıp geldım desem yalan olmaz.. anca anca yavas yavas dindi.. ben de ole alıstım.. :))
Fenerbahcede 4 sene oturunca salaklasmıstım bırden ızmır de :))
1 tane beyaz külodu var. bi de elbiseler genelde hep kendi küloduyla satılıyor.. beyaz hepsini kurtarır bence..kız annelerine birsorum olacak
oglan buyuttukten sonra kafama takıldı bu konu kararsız kaldım
simdi yazın elbise giyecek ya kiz bebikler altına herhangi birsey giydirecekmisiniz ? yani birtek bez mi olacak ?
yoksa mutlaka her elbisenin altına uygun renkte kulot falanmı alacagız hani su suslu olanlardan ??
beşiktaaaşşşş!! ailecek hem de!evrime yazınca fenerlimisin diye aklıma geldi
yeni bir konu buludm bir ara burcdasım falan muhabeti vardı
mucize ile burclarımız aynı idi ama terketti biziii
takımlarınız neler bos oylesine bir soru sormus olayım :))
bendeniz besiktasın gobeginde dogup buyumus biri olarak tabiki BESİKTAS lıyım
ayyy çok fena senin bu okuldakiler ya! oldum olası işyerlerinde kadınlarla çalışmaktan hoşlanmam zaten! bi kıskançlık, bi dedikodu!Gadınlar gene yanyana oturup fısırdadılar teneffüste. Bu arada başka bir kadın geçti, ikisi de süzdü baştan aşağı. Geçen kişinin duymayacağı şekilde dedim ki; ohha, karantinaya alsaydınız kadını, o nasıl süzmek? dedim. AaaAAaa, süzdük mü, aAaaaA hiç farkında değiliz...
insan haklarına aykırı bence..hiç etik değil.. ama yapılıyor maalesef..QUOTE]
zorrr bu arada tünaydın
artık eskisi gibi sık giremiyeceğim kk ya
çünkü bilgisayar ekranımı başkaları da görüyor çok sinir bozucu
çok yoğunum.
3 gezi, 1 tiyatro oyunu, finaller, dersler, dönem sonu işleri berbat.
annem geliyor bu gece. deniz iki gündür uyumuyor. yarın doğumgünüm.
kızımla ilk doğumgünümden hepinizi öperim.
nice yıllar evlatlarımızla hep güzel günlerde birlikte olalım inşallah.
hepimiz için dilerim.
mutlu yıllaaaaarrrr!!!! nice nice senelere!çok yoğunum.
hepimiz için dilerim.
sorma evrimimm çok komikti yaa salı günü gökhan bi geldi aynı benim gibi suratı asık heheeee bana dötünü yatma sırası ona geçmiş:))) sonra dedim hayırdır küsmüsün dedim yoo dedii ee nie bölesin dedimm nasılım dedii suratın asık dedimm yok dedi ortama ayak uyduruom senin gibi davranıom dediii sonra oo gece baya konuştuk ben buraya yanınıza gelmek için çabaladım sen geldiğimden beri surat astın bana dedi baktım şöle herkesle iisin bi bana surat asıon dedi ertesi günde anneme gittim baya kızdı şu haline bak dedi ne kadaa bakımsız oldun dedi aldı beni saçımı filan ütüledi tizem makayj yaptı çok komikti halim evririmmm yaa kendimi çok tuaf hissettim o günden beri iii beni düşünmüsün yaa allah razı olsun sendennn sefiom ben bu efrim gadınııı yaa miiiikemmel bi insann
EVRıMıM kuzum can kurban sana ne potu.... burdada var canım merak etme arada alıp yiyoyrum ama daha köyde yetişenler çıkmadı o yüzden söyledim için rahat olsun canım benim afiyetle ye....:))))
çok yoğunum.
hepimiz için dilerim.
bunları duymak çok güselll helede sen yazınca dahada bi güsel oldu bajııımmne gusel.. bır suru sevenın var.. ne mutlu sana.. Gokhan ın stratejısıne bayıldım.. ayna olmus sana ha.. akıllı adam vesselam.. benım dıyemedıgımı adam demıs bı nevı sana, gelsin dıe mıyavladın.. sonra da habıre uzulup durdun.. her şerde bı hayır vardır dıe bosuna dememısler.. ıyı olmus konusmanız. iyi ol hep.. kıymetlısın bızım ıcın.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?