2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gezdırsın tabi.. ıyı yapıosun.. hanı bırden sevımsız bı haldeyken bısı yazmayınca ondan merak etmıstım.. ıyı olmus, aman hersey gonlunce olsun.. en kıymetlısı huzur..

oh oh iyi gezin gözün aydın nur. çok iyi olmuş düzelmeniz..

gezdırsın tabi.. ıyı yapıosun.. hanı bırden sevımsız bı haldeyken bısı yazmayınca ondan merak etmıstım.. ıyı olmus, aman hersey gonlunce olsun.. en kıymetlısı huzur..
sorma evrimimm çok komikti yaa salı günü gökhan bi geldi aynı benim gibi suratı asık heheeee bana dötünü yatma sırası ona geçmiş:))) sonra dedim hayırdır küsmüsün dedim yoo dedii ee nie bölesin dedimm nasılım dedii suratın asık dedimm yok dedi ortama ayak uyduruom senin gibi davranıom dediii sonra oo gece baya konuştuk ben buraya yanınıza gelmek için çabaladım sen geldiğimden beri surat astın bana dedi baktım şöle herkesle iisin bi bana surat asıon dedi ertesi günde anneme gittim baya kızdı şu haline bak dedi ne kadaa bakımsız oldun dedi aldı beni saçımı filan ütüledi tizem makayj yaptı çok komikti halim evririmmm yaa kendimi çok tuaf hissettim o günden beri iii beni düşünmüsün yaa allah razı olsun sendennn sefiom ben bu efrim gadınııı yaa miiiikemmel bi insann

ben de dayanamıyorum artık. bugün halledeceğim şu kuaför olayını. iş çıkışı eve uğrayacağım. yiğit balımın çorbasını yedirir emziririm. sonra doğğrruu kuaföre. hem boyatacağım, hem kestireceğim bakalım.halim ne olacak.

EVRıMıM kuzum can kurban sana ne potu.... burdada var canım merak etme arada alıp yiyoyrum ama daha köyde yetişenler çıkmadı o yüzden söyledim için rahat olsun canım benim afiyetle ye....:))))

NURRR arayı düzelttiğinize çok sevindim ya hah işte böyle birbirinizi yemekle hayat geçmez rabbim bozmasın ağzınızın tadını....

MUMY hadi bakalım canım... arada değişiklik iyi oluoyr her yönden resimlerini ekle bakalım... bende saçımı boyamayı düşünüyorum ama lekelenmelerim geldi 1-2 güne adet olurum artık ondan sonra.....

NURRR arayı düzelttiğinize çok sevindim ya hah işte böyle birbirinizi yemekle hayat geçmez rabbim bozmasın ağzınızın tadını
aminnnnnnnnnn canım çok saoll boşuna dememişler dimii evdeki huzur zenginlik budurrr:):):))::dance:

ya o lekeler benim de geçmedi sibel. ama beklemiycem artık napim. hastalığım bitsin diye bekledim zaten. üç gün oldu biteli. benim saç olabildiğinde koyu kahveye boyalı olduğu için bilemiyorum açabilirler mi biraz. açıcı kullanmalarını istemiyorum çünkü saçı çok yıpratıyor. zaten kuru benim saçlar ve ince. şebeleğe dönüp gelmem inşallah :)

algılayamadım iyimi nasıl bir rahatsızlıktır bu ne çeşit ne garip.
buzdolabının önünde durup ağbi ben bu sütlerden çok rahatsız oluyorum aa sendemi ne gerekçe nasıl almadı beynim.
sonuç olarak bence aldırma anlamsız çünkü.

zevkle okudum.

didoya selam....

pazardan 3 demet doğal semiz otu aldım.. gidip gelip agzıma tıkıyorum.. :) Kuzey meme ile ilişiğini kesti.. ben de sahnelere geri döndüm.. :)

semiz otu süt yapıyordu kuzy niye kesti ilişiği

kolay gelsin. güzel olur güzel...

çok yoğunum.

3 gezi, 1 tiyatro oyunu, finaller, dersler, dönem sonu işleri berbat.

annem geliyor bu gece. deniz iki gündür uyumuyor. yarın doğumgünüm.

kızımla ilk doğumgünümden hepinizi öperim.

nice yıllar evlatlarımızla hep güzel günlerde birlikte olalım inşallah.

hepimiz için dilerim.

aminnnnnnnnnn canım çok saoll boşuna dememişler dimii evdeki huzur zenginlik budurrr:):):))::dance:

evet canım hakikaten çok doğru bir söz..... malın olmuş dünya kadar paran olmuş huzurun olmadıktan sonra ağız tadıyla gezip yiyemedikten sonra boş...... rabbim herşeyden önce huzur ve sağlık versin gerisi boş......

benimde şimdi yeni başladı bakalım lekeler adet gelmeden önce leke bitmeden önce leke arada dönemdede leke oluyor ne biçim iş anlamadım... sözde 6 aydır hap kullanıyorum ama hala lekeler oluyor.... artık 2 ay daha bekleyip senelik kontrolde giderim diyorum dr. a artık okadar zor geliyorki dr. a gidip o koltuğa oturmak

canım 850 veriyorum ben yol dahil.. geçenlerde şöyle bişey oldu; bu kadın benim apartamndan 2 komşuma temizliğe geliyordu. aylık kazanmak istemiş eyvallah aldık.. benim sabah 8 akşam 6 işim olmadığından, ben buna akşam üzeri 4 gibi filan sen git istersen diye yolluyordum.. kadın da yoruluyor dinlnesin diye. evi filan da temziliyor çünkü. ama annem de burda şimdi Ada'yla ilgili fazla iş kalmıyor ona şimdilik. bir gün annemle kızı da alıp çıktık cadde tarafına. sen de işini bitirince gidebilirsin dedim ben buna. çıktığımız saat de 4 filan yine. 6 ya doğru eve bi heldim ki, balkonun iki kapısı birden ardına kadar açık, terliklerinin biri bi yerde biri bi yerde. aci bişey oldu heralde gitti dedim. o gün anneannemin ölüm yıldönümüydü, anne helva yaptı, dağıtırken apartamana aa bi de ne göreyim, eski temizliğe gittiği komşularımdan birinin evinde temizlik yapıyor. saat 7.5. hiçbişey demedim. ertesi gün ondan bekledim o da bişey demedi. tamam 6.30 dan sonra ne yapacağı beni ilgilndirmez (ertesi güne yorgun olmamak koşulu ile) ama hiç etik değil. bana söylemesi gerekiyordu bence. bi de üstelik kapı baca açık! söyledim, aa unutmuşum.. yorulunca da herşeyi unutuyor. ya ben geç dönsem o akşam, hırsız girse, sen mi ödicen zararımı! e sen benim iyiniyetimi suistimal edersen, ben de seni 6.30 dan önce bırakmam o zaman. anlaştığımız gibi. bir diğer konu da , geldiği ilk gün dudağının kenrı kızarmış, yatağın kenarına vurdum dedi. gittikçe büyüdü yara oldu. ben salak mıyım uçuğu anlamayacak kadar! hala yok değil vurdum! bi de öpüyor bebeği, elinden öpüyorum diyor. e bu çocuk habire elini sokuyor ağzına!
ya uzun oldu özür dilerim daha çok şey var da işte.. (sıkılırsan okuma olur mu??) en kızdığım şey yalan ve aptal yerine konmak!
Esracım, bahsettiğin konuya gelince görüşmek isterim tabii.. nasıl haberleşelim? bi de ne kadar alıyor tabi o da önemli.. uzak da oturuyormuş baya..

evet canım yatağı tavaf ediyor bütün gece, arada örtüyoruz üstünü, ama üşümüyor bence de.. uyku tulumu giydirdim bir kaç kere ama havalar baya ısındı diye artık, emzirme geceliklerinden birini terziye verip altına fermuar diktirdim, incecik penye uyku tulumu oldu onu giydiricem artık..
ada yüzüstü yatıyor genelde, o nedenle yastık kullanmıyorum ben..
oooo esraa yaaa!! gülsem miii ağlasam mıı bilemedim valla! kurtul sen onlardan tatlım ya! onlar da rahat etsin sen de! ya da bence görümcene hediye et gerisingeri! bende ölecek bunlar atmaya kıyamıyorum al sen bak de!

amaniiiinnn orası çok mu soğuk fatma? ben bi zıbın bi de ayaklı tulum giyidiryorum geceleri. çorap giydirmiyorum. gündüz de ya bunun aynısı ya da artık tişört filan..

Aynı yöntemi bizde uyguluyoruz.. Ama benim oğlanımın bu ayda aşısı varmış anlamadım ya ne aşısı.. Unutmuşum valla.. Bİtmemişmiydi bu aşılar.. bilmiyorumkismile
6.ayda bitti bizim aşılar. 1 yaşında var bi daha..

oiyyyyyyyy....feci zeki bişey bu velet!

aa kesin karşılaşmışızdır senle o zman fenerbahçe parkında kahvaltıda, caddebostan sahilde.. her haftasonu gayret gayret nevaleleri hasırlayıp gideriz oraya kahvaltıya! özel masa sandalyemiz bile var orası için :))sezonu açmak lazım yavaş yavaş..

1 tane beyaz külodu var. bi de elbiseler genelde hep kendi küloduyla satılıyor.. beyaz hepsini kurtarır bence..

beşiktaaaşşşş!! ailecek hem de!

ayyy çok fena senin bu okuldakiler ya! oldum olası işyerlerinde kadınlarla çalışmaktan hoşlanmam zaten! bi kıskançlık, bi dedikodu!

oo canım bu ne yoğunluk allah kolaylık versin....

demek denizde bizimkilerin durmayanlar kervanına katıldı.... gözün aydın annen geliyormuş biraz olsun dinlenirsin.....

şimdiden doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara sevdiklerinde evladınla uzun ve sağlıklı günler görürsün inşallah...... al bunlar senin için a.s.

mutlu yıllaaaaarrrr!!!! nice nice senelere!

ne gusel.. bır suru sevenın var.. ne mutlu sana.. Gokhan ın stratejısıne bayıldım.. ayna olmus sana ha.. akıllı adam vesselam.. benım dıyemedıgımı adam demıs bı nevı sana, gelsin dıe mıyavladın.. sonra da habıre uzulup durdun.. her şerde bı hayır vardır dıe bosuna dememısler.. ıyı olmus konusmanız. iyi ol hep.. kıymetlısın bızım ıcın.

EVRıMıM kuzum can kurban sana ne potu.... burdada var canım merak etme arada alıp yiyoyrum ama daha köyde yetişenler çıkmadı o yüzden söyledim için rahat olsun canım benim afiyetle ye....:))))

ne bılem üzülüyorum senin içinde bişiler kaldı mı?? hamılelıkten berı bılıosun diğkkat edıorum bu konulara.. ıstemem ıcıne otursun.. kıyamam..

ıçimin şelale olup aktığı kadın.. doğum günün kutlu olsun.. kızınla, eşinle.. nice uzun ömürlerinizi kutlayasınız birlikte inşallah..

Hocam, bıraktı adam emmeyi.. süt te var bu arada.. üzgünüm ama yapacak bişi yok.. oysa uzun yıllar bu eylemi birlikte gerçekleştirirz diye düşünüyordum, arz ve talebi hiç işin içine katmamıstım..

Son düzenleme:
bunları duymak çok güselll helede sen yazınca dahada bi güsel oldu bajııımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…