2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EVRıMıM okadar hassas okadar ince düşüncelisinki diyecek birşey bulamıyorum.. arzular şelale.... anla artık geresini......

şimdiden doğum günün kutlu olsun.. sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara inş..

gizem ilk temizlik yapan kadın diyince içim şöyle bir cız etmişti. onlarden genelde olmuyor, benim de ilk denememdi, başlamadan bitti hatta. iyi insan karşına çıksın derler ya, adanın da seninde şansın bolsun.

sibel teşekkür ederim...

esrako mothercarede bolca atlet külot takımı aldım, tişörtlerin içinede ancak atlet oluyor çünkü.

EVRıM kadını!!!!! bende seni seviyorum....

bunları duymak çok güselll helede sen yazınca dahada bi güsel oldu bajııımm

olumunekankayizsmile sen de benı cok sevınce ben de cok mutlu oluyorum bajım.. karsılıklı koklasmamız :)

EVRİMİM okadar hassas okadar ince düşüncelisinki diyecek birşey bulamıyorum.. arzular şelale.... anla artık geresini......

ahahhah:)) kım dıyordu o lafı cok hostu yaa Sıbel, arzular şelale... :))

beni ince yapan sizler, kalınlaştıran oğlumdur.. hepi topunuzu seviyorum, bu ne yaman çelişkidir :))

msnye girdiğinden mi hissettin nee:))
efrimim ben seni eklemiştim de sen sanırım daha kabul etmedin

ana.. ben ha.. hem de seni.. skandal!!

emın mısın kabul etmedıgımden, bır daha yolla lüffen.. ama tüm ciğerler bilirler.. ben msn i cok kullanmam, acık değildir nacizane.. lüffen gönder.

kuzyede pesss süt var sen içme, keyfin bilir paşam!!!!

valla bu süt sayesinde pofuduk recai olmustu adam.. hörgüçten yiyor su an.. ıstah sıfır, hıc bır sey yemeden yasıyor desem yalan olmaz.. conformil amcasını daha cok seıvyor adam.. onunla yasıyor..

neden hala burdayım???
salak oldum ne yapcağımı bilmiyorum herşey birbirine girdi

çekip alıcam seni bu hayattan.. dayan, as kaldı.. bekle beni

canımın içii bazen gönderiosun amaa gelmio davet bende de bi kaç kere oldu ben sana özelden yazıyım bajımm

[

evet çok haklısın olmuyor.. o kadar kişiyle görüştüm ki ajanstan filan.. dedim ki hiç değilse tanıdık referansıyla gelyor.. sarı çizmeli mehmet ağa değil.. ama cık.. olmadı.. hayırlısı..sağol canım..

EVRıMıM ;

Ekmek Teknesi dizisi vardı fırıncı hatırladınmı... orada biri vardı o diyordu her lafın arkasından arzular şelale diye... ama bak şöyleyen kişinin ismi aklımda kalmadı esmer bıyıklı bi adamdı..... çok güzel bi diziydi....

simdi ece nin cici annesi aradı. bizimki bugun hiç bir yere tutunmadan domalıp aygaga kalkmıs ve dikilmis biraz :) inanamadım ya kadının da komsular varmıs nazar deger diye hemen okudum ufledim diyor :)) çok alem bi kadın yaa. inanamadım nasıl kalktı o kadar saglam bastıgını dusunmuyorudm nası oldu çok merak ediyorum bakalım yapacakmı haftasonu bize

ooo maşallah eceye...esracım bir kere yaptıysa devamı gelir....hadi gözün aydın....

benim toca totulu kızım kaldıramıyor hala totosunu ne emekliyor ne kendi başına kalkabiliyor

canımın içii bazen gönderiosun amaa gelmio davet bende de bi kaç kere oldu ben sana özelden yazıyım bajımm

tamamdır kuzum..

evet ya.. ne guzel bır dızı ıdı o.. ben de cok severdım.

hadı gozun aydın.. senin melekler ne alemde?? İbo nası?? :))

EVRİM erdinmi sen ya geldi işte PERVİNNN.....

yok be yavrum, msn e gırdıgını gördüm.. :)

geçenlerde aksam dısarıda yemekteyiz.. amanın, bı baktık Kuzey ın elinde lolipop.. kaşla göz arası.. :)) nası yıyoo bılıo musunuzz.. allah allahh.. sapur supur.. yaw kım verdı nıye verdı demeden, garson geldı, ben verdim falan.. az daha adamın üstüne uçuyordum..

hep gidip yedıgımız yer oldugundan ses etmedım ama resmen kıpkırmızı oldum.. dedım, o daha cok bebek, bu seyler onun ıcın sakıncalı.. dedı afedersınız.. adam Kuzey ı ciyyyaaaakkk ciyakkk bağırdııgını duyunca halıyle susturucu bısıler aradı.. emınım buna, Kuzey ın cığlık atma volumu gun gectıkce artıyor yaf..

hayatta Doruk la bız yan yana gelemeyız.. kesın cocugun çükü düşer bu sefr korkudan.. site yankılanıyor resmen ((

ben tayt giydircem elbisesinin rengine gore.. tr den gelirken almıstım taytlarını

bende corapsız yatırıyorum cok rahat oluyo geceleri.. gunduz hep atraksiyon halinde olduklarından karınları agrır ama gece freeyis

kuzulara TARHANAYI nasıl veriyorsunuz....

bizim seline ayırdığımız baharatsız tarhana bitti kaç aydır yavrum tarhana yemiyor... artık selin 10 aylık oldu bizim yediğmiz tarhanadan versem acaba birşey olurmu... yani bizimkininde öyle aman aman bi baharatı yok yani insanın ağzını yakmıyor..... aktardan tarhana baharatı diye birşey satılıyor ondan alıp karıştırılıyor onun haricinde ektra acı biber falan yok.... ne dersiniz versem birşey olurmu aceppp......

Kuzy acıyı yıyor.. halıyle benım oglum :)) ama adam yemek yemıyor.. yeseydı verırdım ben.. artık ole cok pımpırıklenmıyorum.. tuz harıc.. o konuda oldukca katıyım.. hatta damak tadını ona gore yetıstırmek ıstıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…