ben tayt giydircem elbisesinin rengine gore.. tr den gelirken almıstım taytlarını
bende corapsız yatırıyorum cok rahat oluyo geceleri.. gunduz hep atraksiyon halinde olduklarından karınları agrır ama gece freeyis
geçenlerde aksam dısarıda yemekteyiz.. amanın, bı baktık Kuzey ın elinde lolipop.. kaşla göz arası.. :)) nası yıyoo bılıo musunuzz.. allah allahh.. sapur supur.. yaw kım verdı nıye verdı demeden, garson geldı, ben verdim falan.. az daha adamın üstüne uçuyordum..
hep gidip yedıgımız yer oldugundan ses etmedım ama resmen kıpkırmızı oldum.. dedım, o daha cok bebek, bu seyler onun ıcın sakıncalı.. dedı afedersınız.. adam Kuzey ı ciyyyaaaakkk ciyakkk bağırdııgını duyunca halıyle susturucu bısıler aradı.. emınım buna, Kuzey ın cığlık atma volumu gun gectıkce artıyor yaf..
hayatta Doruk la bız yan yana gelemeyız.. kesın cocugun çükü düşer bu sefr korkudan.. site yankılanıyor resmen((
ben tayt giydircem elbisesinin rengine gore.. tr den gelirken almıstım taytlarını
bende corapsız yatırıyorum cok rahat oluyo geceleri.. gunduz hep atraksiyon halinde olduklarından karınları agrır ama gece freeyis
çok komik bişi oldu yaa normalde bende görme bozukluğu var ve ne kadar numarası büyüsede ben takmıyorum bi kaç zamandır bu beni rahatsız edio ve takıyım dedim taktım şimdi musti oyun zannetti sanırım bana bakıp bakıp gülüokaydirigubbakcemile3
çok komik bişi oldu yaa normalde bende görme bozukluğu var ve ne kadar numarası büyüsede ben takmıyorum bi kaç zamandır bu beni rahatsız edio ve takıyım dedim taktım şimdi musti oyun zannetti sanırım bana bakıp bakıp gülüokaydirigubbakcemile3
bugun temizlik gunu esittir aksam bakıcının ece ye bakma gunuuu yasasın ozgurluk :)))
sirketten çok yakın iki arkadasım emekli oluyor bu aksam karakoy liman rest varmıs bileniniz varmı orda yemege gdiyoruz buyukce bir grup arkadaslarla. is cıkısı kuafor vs islerinden sonra direk gidecem eve gitmeden kızımı ozliycem yarın sabaha kadar ama gezmekte guzel
takım tutmam, parti tutmam, belli bir siyası gorus benımsemem, bir yere ait olmam,marka tutmam,sembol sevmem, bır seye tutunmaya ıhtıyac hıssetmem, bu da benım bakıs acım.. .. :))
bir peynir fetişisti olarak :) burada bi mandıra buldum.. amanın adam bana bi keçi peyniri ziyafeti cekti.. ceşit ceşit.. resmen dibim düştü.. yahu burada ne var dıe gırdıgımız mandıradan elimiz kolumuz nası cıktık demeyeyim size.. :))
yaa ilk gittiğimde 0.25 ti ikiside ama göz kayması varmış sakın şaşılık zannetmeyin annem ilk öle zannetmiş:) gözüm uzağa bakınca kayıyormuş dr göz uzağa adate olamıyor dedi şimdi hemen yükselmiş ve 50 75 olmuş biri dahada ilerlio dedii amaa ben sevmiomda artık taksam ii olurcanım dikkat et gözlük kullanamıyorsan en azından lens falan kullan... gözlük kullanırken bile ilerliyebiliyor göz numarası ki sen hiç kullanmıyormuşsun.... sana söylüyorum ama bende öyleyimohaoldumsmile
evet ya çocuklar annelerini değişik bi şekilde gördükleri zaman gülüyorlar..... değişik geliyoruz sanırım onlara en ufak bi değişikliği bi farkediyorlar....
geçen gün bende makyaj yapıp her zamankinden farklı bi kıyafet giydim pullu falandı üst kısmı selin ogün bana bakıp bakıp güldü gözlerini benden ayırmadı yavrucaksırnaşık şey bence sevinsemmi üzülsenmi bilemedimkafamçokkarıştı
canım benim hadi hayırlısı.benimkide çok gzüel dikeliyo.sanırsam bir kaç hafta içinde yürür heralde.zaten sıralıyo koltuklarda falan bücür boyu ile :dance:simdi ece nin cici annesi aradı. bizimki bugun hiç bir yere tutunmadan domalıp aygaga kalkmıs ve dikilmis biraz :) inanamadım ya kadının da komsular varmıs nazar deger diye hemen okudum ufledim diyor :)) çok alem bi kadın yaa. inanamadım nasıl kalktı o kadar saglam bastıgını dusunmuyorudm nası oldu çok merak ediyorum bakalım yapacakmı haftasonu bize
yok be yavrum, msn e gırdıgını gördüm.. :)
yaa ilk gittiğimde 0.25 ti ikiside ama göz kayması varmış sakın şaşılık zannetmeyin annem ilk öle zannetmiş:) gözüm uzağa bakınca kayıyormuş dr göz uzağa adate olamıyor dedi şimdi hemen yükselmiş ve 50 75 olmuş biri dahada ilerlio dedii amaa ben sevmiomda artık taksam ii olur
ayy temizlk yaptık elifle.. utuler beni beklio o ecisinileri utuledi emrahın gomlekler elimden oper. bu sabah gomlege gore takım giydi adam :) neyseki yemek derdimiz yok aksama yemege cıkcaz..birileri gonlumusu almaya calısıo..
efrimm ben kızımı kulotla gesdirmem:) ondan tayt aldım edepli hayalı olsun:) ozendirmek istemedim yaw:) bu gulinin afiki sahile goturmemesi gibi bi olay
seviyorum seni yaopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?