2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben tayt giydircem elbisesinin rengine gore.. tr den gelirken almıstım taytlarını

bende corapsız yatırıyorum cok rahat oluyo geceleri.. gunduz hep atraksiyon halinde olduklarından karınları agrır ama gece freeyis

ne özendiriyorsunuss.. olan far olmayan far

çok komik bişi oldu yaa normalde bende görme bozukluğu var ve ne kadar numarası büyüsede ben takmıyorum bi kaç zamandır bu beni rahatsız edio ve takıyım dedim taktım şimdi musti oyun zannetti sanırım bana bakıp bakıp gülüokaydirigubbakcemile3

off sorma ya bizde aynı dertten muzdaribiz.. kuru bi gürültü bağırıyor avazı çıktığı kadar göz yaşı falan yok ha sırf bazen dediğni yaptırmak için bağırıyor numaradan ama o nasıl bağırmak etinden et kopuyor sanki.... geçenlerde alt komşumla karşılaştık diyor selin çok ağlıyor bu aralar çok sesi geliyor hasta falanmı yok dedim birşeyi yok..... sanırım ses denemesi yapıyor sesimi bugün dünküne göre daha çok çıkartabilecekmiyim diye selinakannehir

ben tayt giydircem elbisesinin rengine gore.. tr den gelirken almıstım taytlarını

bende corapsız yatırıyorum cok rahat oluyo geceleri.. gunduz hep atraksiyon halinde olduklarından karınları agrır ama gece freeyis

evet bak taytta olabilir o aklıma gelmemişti..... hemen yarın gidip seline tayt alayım bizde kusur kalmayalımolumunekankayizsmile

bir peynir fetişisti olarak :) burada bi mandıra buldum.. amanın adam bana bi keçi peyniri ziyafeti cekti.. ceşit ceşit.. resmen dibim düştü.. yahu burada ne var dıe gırdıgımız mandıradan elimiz kolumuz nası cıktık demeyeyim size.. :))

kaydirigubbakcemile3

canım dikkat et gözlük kullanamıyorsan en azından lens falan kullan... gözlük kullanırken bile ilerliyebiliyor göz numarası ki sen hiç kullanmıyormuşsun.... sana söylüyorum ama bende öyleyimohaoldumsmile
evet ya çocuklar annelerini değişik bi şekilde gördükleri zaman gülüyorlar..... değişik geliyoruz sanırım onlara en ufak bi değişikliği bi farkediyorlar....

geçen gün bende makyaj yapıp her zamankinden farklı bi kıyafet giydim pullu falandı üst kısmı selin ogün bana bakıp bakıp güldü gözlerini benden ayırmadı yavrucaksırnaşık şey bence sevinsemmi üzülsenmi bilemedimkafamçokkarıştı

vapurdan inince tam ortada limanda..hos bir yer dısarda sandalyeleri var hiç gitmedim ama gidip gelirken cok gordum

takım tutmam, parti tutmam, belli bir siyası gorus benımsemem, bir yere ait olmam,marka tutmam,sembol sevmem, bır seye tutunmaya ıhtıyac hıssetmem, bu da benım bakıs acım.. .. :))

tam benliksin cigerim

ohhh afiyet olsun...

bende tam tersiyim ya peynir yemem yumurta yemem süt içmem.... tam sopalığım:mymeka:

yaa ilk gittiğimde 0.25 ti ikiside ama göz kayması varmış sakın şaşılık zannetmeyin annem ilk öle zannetmiş:) gözüm uzağa bakınca kayıyormuş dr göz uzağa adate olamıyor dedi şimdi hemen yükselmiş ve 50 75 olmuş biri dahada ilerlio dedii amaa ben sevmiomda artık taksam ii olur

canım benim hadi hayırlısı.benimkide çok gzüel dikeliyo.sanırsam bir kaç hafta içinde yürür heralde.zaten sıralıyo koltuklarda falan bücür boyu ile :dance:
yok be yavrum, msn e gırdıgını gördüm.. :)

:lepi:

ayy temizlk yaptık elifle.. utuler beni beklio o ecisinileri utuledi emrahın gomlekler elimden oper. bu sabah gomlege gore takım giydi adam :) neyseki yemek derdimiz yok aksama yemege cıkcaz..birileri gonlumusu almaya calısıo..

benimde öyle ilk gittiğimde 0.25 idi en son 3 sene önce gittim 0.75 olmuştu şuanki durum ne düşünmek bile istemiyorumohaoldumsmile bende öyle gözlük takmayı sevmiyorum, lenside takamam gibi geliyor böyle dururkende göz ilerliyor tez elden hal çaresine baksak iyi olacak sanırım:bbo:

efrimm ben kızımı kulotla gesdirmem:) ondan tayt aldım edepli hayalı olsun:) ozendirmek istemedim yaw:) bu gulinin afiki sahile goturmemesi gibi bi olay

ayy temizlk yaptık elifle.. utuler beni beklio o ecisinileri utuledi emrahın gomlekler elimden oper. bu sabah gomlege gore takım giydi adam :) neyseki yemek derdimiz yok aksama yemege cıkcaz..birileri gonlumusu almaya calısıo..

ohhh... ellerinize sağlık temizlik olmuş güle güle kirletin.. bende hiç sevmem ütü yapmasını zorla yapıyorum.. eşimde ütünün ü sünden ile anlamaz bile en azından kolayları ona yaptırcam ama yokkk.....

hadi bakalım güzel bi yemek olur sizin için afiyet olsun şimdiden..... detayları bekliyoruz yarınaklinialirimsmile

efrim ben her girdiimde sana ordamısın diye sorsam bogulurmusun.. sen beni goruon ama unuttum ben senin statusu ..sende yazmıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…