2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dreyacım iyiyim ciğerim nasıl olyım işte
sabah sabah panaroma muzesine gittim geldim.
bu aralar yogunum..
sen nasılsın
girmeden kaç gun yaff merak ettim:)

istanbulun tatlısı izmirin şekerleri ve belçika güzelimiz buluşmuşlar..fotolar harika kuzucuklarda süper..
hepinizi kucaklıyorum inşallah yakınen görüşmekte nasip olur ..

dreyacım iyiyim ciğerim nasıl olyım işte
sabah sabah panaroma muzesine gittim geldim.
bu aralar yogunum..
sen nasılsın
girmeden kaç gun yaff merak ettim:)
iyiym canım sağol ..şu an dinlenmek için oturmuşken bi bakayım dedim..birazdan çıkıcam..açmışkende FISTIKLARIMI GÖRDÜM GÖZÜM GÖNLÜM AÇILDI
BUGÜNDE BENİ ARADILAR ESRAM EVRİMİM SAĞOLSUNLAR SESLERİNİ DUYMAK ÇOK GÜZELDİ ..
bir arada olmaları çok güzel bende heves ettim ..

Tazenin arkadan fotosunu görünce direk popoya baktım (Evrim saolsun şartlandırdı bizi) maşallah maşallah, daş gibi...

tazenin löpez totsuna baktım bende ilk önce.
şimdi esraylan evrim napıolar acaba?

Ben de tazenin ellerine takıldım. Zarif ve kırmızı oceli.

Hepinizi öperim :) totom toparlanıyor iyice, eski görüntüsünü mümkün değil yakalayamaz (çatlaklar :sinifsinif: ) ama fena gitmiyor! Ellerim ve ayaklarım konusunda takıntılıyım biliyorsunuz zaten :)

okula ve ardından doktora gittim. Doktor antbiyotik vermedi. Sudafed verdi ama o da uyutuyormuş içmedim. Doruk'u da alıp kızların yanına gidecektim, eve geldim, Doruk'u kucakladım, kafasını gövdeme sürtmeye, gözlerini ovuşturmaya başladı. Uyuttum, uyansın gideceği inşallah. Neyse hazır Doruk uyuyorken ben de kestireyim.

Akşama da kaynanam gelecek. Yemek yer, öyle gelirim, dedi. Ben de evde yemek var, ne zaman istersen gel, dedim. Ama sadece bezelye var. Niye öyle dediysem? Bir pilav, buzluk köfteleri ve salata ile zengin bir mönü oluşur gerçi de!

PERVİN sağol böbeğim, ne mankenliği bea :)

BUKET teşekkür ederim, geçmiş olsun dileklerin için.

Acıyan, regl öncesi sivilcelerinden çıktı yine alnımda. Hayır, hapın bitmesine 2 hafta var daha!

EVRİM günlük sütten kavanoza yoğurt yapıyordum ya, bu sefer tencerede yaptım. Metal - cam farkı mıdır, nedir, kalıp gibi oldu, dediğin şekilde!

nerdesiniz bayanlar..
esrako ve özgül kuzularınıza geçmiş olsun..
kilo tickerime dikkatinizi çekerim ..kaldığım yerden devam ..Bu arada adet öncesi iştah açıklığına adaçayı içmenizi öneririm en belirgin yan etkisi iştah açmasıyla ünlü iğnenin bile bu etkisini yok etmeyi başardı..

yarın malum 19 mayıs resmi tatil evden pek girme imkanım olmaz heralde persembe gunu gorusmek uzere

merhaba kizlar!! oglum dünden beri antibiyotik kullaniyor..dün istahi acikti ama bugün hicbirsey yediremedim..insallah yarina daha iyi olur..ikiside evde olunca ugrasmakta zor oluyor haliyle..hayat hanimi yikadim..cocugun suratina kirden bakilmiyordu neredeyse..sürekli tembellik yapip ertelemistim yikamayi..kaydirigubbakcemile3aslinda cokta seviyor ama havalar soguk diye üsendim nedense..aksamada spora gidecegim..

ozgulum gecmiş olsun

tazem sanada gecmis olsun

walla biz pek atraksiyonlu gun gecirmedik. sabahtan spora gttim geldim agda yaptık bacaklarımıza :) yemek yaptım dus aldım hazırım aksama

taze aynen dedigin gibi yanına bi pilav bi salata bi yogurt al sana dunya yemek.. bide kofteler tamam. bende corba pilav yaptım yanına nuget salat yogurtu emrah gelince ekliycem oldu bittii .. daha ne olsun

Selamlar güzel Ağustos anneleri :)
Kısaca bakabildim, oh buluşmalar yapılmış, bebişler kocaman olmuş, maşallah hepinize, özene özene baktım her bir resminize..

Foruma bakındım biraz ama aradığımı bulabilmek pek kolay olmayacak gibi, size birşey soracağım. Bana bebişlerinizin günlük menüsünü yazar mısınız kısaca? Biz hala kaşık maması, sebze çorbası (mercimek,bulgur,pirinç ve sebzeler oluyor içinde) meyve püresi, yoğurt aralığında takıldık kaldık. Sabahları pekmez, yumurta ve peynir katıyorum kahvaltı mamasına, bu kadar.

Çok mu yavan besleniyor dersiniz?

Bir de Deva hatun, pütürlü hiçbirşeyi yemiyor, hemen kusmaya çalışıyor, mamanın içinde pütür kalsa bile aynı hareketi yapıyor. Gözüme ilişti bisküvi falan veriyorsunuz sanırım, ben nasıl alıştırırım fikriniz var mı?

bizim beslenmemiz de benzer kedici..
sabahları ya labne ya yumurta sarısı
öğlen tarhana çorbası genelde. arada sebze çorbası.
akşam kaşık maması..
bunların aralarında bi meyveli yoğurt
bi de elma rendesi
bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…